2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

galiba birtek bahadırın ve ardanın doğumgünü kalıyor dimi kızlar
nihayet bu telaşelerimizde bitti

a.s. ARAL

doğum günün kutlu olsun. Allahdan sana hayırlı, mutlu anlarla dolu, uzun hayat diliyorum.

opuyorumnanaktan

galiba birtek bahadırın ve ardanın doğumgünü kalıyor dimi kızlar
nihayet bu telaşelerimizde bitti

aynennn ohh beaaaaa tatlı telaselerdı bunlar amaa gectı gıttıı
umarım ıkıncı yılda da baglarımız kopmaz sevdacım.. hep beraber kutlarız yınee...

ebru...................20 haziran
salina..................25 haziran
secosel................25 haziran
ardam..................25 haziran
ayça....................26 haziran

çok fazla yada hiç girmeselerdi onlarda haziran bebişiiii
bu listeyi buldum kızlar ehhh baya az kalmış doğum günleri
en sonda ardanınki
bi atlattık darısı onların başınaaa

azerın pastan cok guzel gozukuyorrrrr aynı pastaneden alınmış gıbı canım .. ellerıne saglıkk

ıltifatın için teşekkür kardeşim.opuyorumnanaktan Pastanenin Özel gün pastaları daha güzel biliyorum.

Ama ben nedense güvenemiyorum. Katkı maddelerinden dolayı. Bide Kullanılan malzemelerin.( özellikle şeker hamurunun hazırlanmasında kullanılan maddeler de haram maddeler ola bilir şübhesinden )

opuyorumnanaktan Hepsini şimdiden kutluyorum.

Artık bu bebeklerin annesi de başlamışdır pasta aramaya falan. kolay gelsin hepisine.

Rabbim bizlere hayırlı şekilde bebeklerimizin düyünlerini konusmayı, burda danışmayı, paylaşmayı nasib etsin. Cok şukur sağlıklı şekilde Bir yaşlarına çatdılar..

ayyyyy ne kadar çok ilerlemiş topik öyle ya azerincim doğum gününüz sizinde kutlu olsun canım pastan gerçekten çok güzel gözüküyo keşke benimde öyle kabiliyetim olsaydıda yapabilseydim çok isterdim dediğin gibi içine ne koydukları belli değil valla teoyla aralında doğum gününü tekrar takrar kutluyorum iyi doğdunuz kuzular allah daha nice güzel doğum günleri göstermeyi nasip etsin hepsine

not: daha yuzerine Mutlu yillar yazılacak. Kafamda guzel model düşünmüşdüm. Ama malesef şeker hamuruyla ilk işim olduğundan, sadece 3 gül yapa bildim. Bakalım beyenecekmisiniz.

İyi ki doğdun Muhammed Bahadır...
Azerin pasta çok güzel olmuş..
Bende eccük becerikli olsam yapardım ama maalesef yok... kaydirigubbakcemile3

Azerincim sizin de yeni yaşın kutlu,mutlu,uğurlu olsun canım nice yaşlara..pastanız da çok güsel olmuş eline sağlık,bende deniyeceğim yaaa...

iyi akşamlar hanımlar öncelikle bebeklerinize uzun ömürler diliyorum nice yıllaraa.s.
bir sorum olacak sizlere ben yeni dogum yaptım 15 günlük bir kızım
var gaz problemi oluyo bitki çayı vermeyi düşünüyorum ama daha erkenmi
acaba sizler verdinizmi yada ne zaman başladınız vermeye teşekkür ederim iyi akşamlara.s.

2.hftadan itibaren verebiliyor..ama her cesidi degi..rezene verebilirsin..türkiyede varmi bilmem ama hipp marka bio tavsiye ederim..su suda eriyenlerden degilde sallama olani kullandim hala kullaniyorum nadirde olsa..

slm kizlar gecmisi okuyamadim..biraz d.günü resimlerine bakabildim..umarim hasta olan yoktur varsa acil sifalar..resimler harika..insaallah herkesin gönlüne glre olmustur..
bizde bugün ev baktik..büyük bir umutla icinden kiraci cikmasini bekledigimiz ev tam bi fiyasko cikti..15 günümüz var ve hala bir ev bulamadik..

rezene cayı verebılırsın .. ama masaj fln yapsan daha ıyı gelır dıye dusunuyorum .. elbette gazı olucak ahhh ahhhh.... alah kolaylık versın ılık duş ve masaj cok hoşlarına gıderken rahatlatıyordaa.. ayrıca bacaklarını gerıye yanı karnına dogru ıtıp hafıfce orda tutup 6 sn bekleyıp tekrar gevşet bı kac kez tekrarla .. cok işe yarıyor..

oy kıyamam ben onaa bızım yerımızede koklaa

canım öncelikle bu konudan çok çekmiş biri olarak şunu dicem sana bende erkek bebek annesiyim sen şanslısın bu konuda kızlarda fazla olmuyo gaz hiç bişey kullanmadan bebeğini emzirmen ve gaz yapıcak gıdaları yemekten uzak durman gerekiyo sütüne geçiyo çünkü biz bitkisel dr. önerisiyle zinko diye bi şurup kullandık pek bi fayda görmedik çaylarda fayda etmedi 3. aydan sonra geçiyo genelde merak etme biraz sabret canım

kızlar bu arada doğaç ciddi ciddi şifayı kaptı burnu akıyo hapşuruyo huysuz bide aşı oldu zaten hepten beter oldu sürekli ateş düşürücü alerji damlasını veriyorum

yasemıncım cok uzuluyorum ben senın halıne yaaa tek basına nasıl basa cıkıcaksın 15 gun cok az bır sure.. ınsallah bulursunuz ev .. dua edıyorum sana canım...

aysegul dogac a kıyamam ben yaa canım hemen önlemını al allah bı daha yasatmasın o gunlerı ay 2 hafta ölldum öldum dırıldım ben yaaaa ılac verdınmı sen?
sımdıden ver belkı hemencecık atlatır
kıyamam kız ben ona herseylerı bı anda oluyor ya dışler dogum gunu yaz sıcakları ıshal derken bırde bu çıktı goruyomusun (( acıl şıfalar dılıyorum

sağol denizcim verdim tabi hemde ilk hissettiğim andan itibaren inş. hafif atlatır ateşten korkuyorum şimdi keşke dr.u dinlemeseydim diyorum aşıyı erteleseydim ağır geliyo bünyesine bence ikisi birlikte serum fizyolojik kullanıyorum burnu tıkalıymış o iyi geliyo

0canım pastan çook güzel olmuş oğluşununda doğum gününü kutluyorum....pastqnpastabneden alınmış gibi...sANADA MAŞALLAH Yaniiiii...

not: daha yuzerine Mutlu yillar yazılacak. Kafamda guzel model düşünmüşdüm. Ama malesef şeker hamuruyla ilk işim olduğundan, sadece 3 gül yapa bildim. Bakalım beyenecekmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…