2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize Teşekküu ediyorum hoş sözleriniz için. Ama yapmak isterseniz yapa bilirsiniz. guzel tarifler var netde. Yuzerıne gullerıde yapa bılırsınız kendınız. ben kendım yapdım jelatınsız şeker hamuru tarifi bulub.
pastacılarda sonradan oyrenıbler dımı? onlarınkı gıbı guzel yapamasamda zamanla oyrenırız belkı.

cemredenız oglun yakışıklı maşallah. Allah nazardan korusun. Mutlu olsun.

keçmiş olsun canım. Ben bıldıyım kadar cocuk hastayken aşı yapılmaz. bunyesı kaldırmazmıs.
neyse bebeyını opuyorum. İnşallah cavuk ıyılesır

azerincim yeni yaşınız kutlu olsun
oğlunu da öpüyorum

Son düzenleme:
sağol azerincim denizcim maşallah arala çok canlar yakıcak resimlerden anlaşıldığı kadarıyla süper bi doğum günü olmuş daha nice güzel yaşlar diliyorum sizede allah bi ömür boyu mutluluk versin ağzınızın tadı hep yerinde olsun canım arkim benim keşke hepimiz yakın olsaydıkta birlikte kutlasaydık ne güzel olurdu ben yakın olsam vallada billada görüşürdüm sizlerle cmtesi gece trene biniyoz yataklı vagonla gidiyoz ilk bu şehre trenle gelmiştik çok rahat etmiştik doğaç mışı mışıl uyumuştu inşallah yine öyle olur varınca ank.daki hatunlarla görüşcem ona göre derya ve serpil hazır olun kızlar doğaç ve annesi geliyooooooo

Canım he hepimizde ayrı bir hikaye vardır bu gaz sorunlarıyla ilgili.. :) benim tavsiyem nurse harveys diye bitkisel bir şurup var eczanelerde bulabilirsin o şurup acayip iyi gelmişti azıcık veriyordum ağlama,sızlama hiç bişey kalmıyordu şiddetle tavsiye ederim..
Bu arada bebeğini güle güle büyüt canım..

Aaaa ne güzel geliyosun demek gelir gelmez ben gitmeden ayarlayalım bi buluşma kızlar ayın 4 de gidiyorum ben..
geçmiş olsun ayşegülcüm umarım çabuk atlatır,acil şifalar diliyorum..

Denizzzzz bu çirkini niye koydun buraya yaaaa..eşşek pek tatlı çıkmış gittikçe daha bi yakışıklı oluyor sanki..maşallahhhh Aralıma..!

Sibelllll bu arada hani yaaa ben göremedim ama Rüya'yı! hemende kaldırmışın hemen çalcaklar sanki yaaaa bende görmek istiyorum ama..

Yasemincim Allah kolaylık versin canım,özellikle Zeynep varken ev aramak da zor oluyordur mutlaka umarım istediğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz en acil tarafından..

derya sendemı ayın 4 unde gıdıyorsun tatıleee nereye gıdıceksınızzz??? :meraklı smıleyyyy

atikecimmm dogum gunu resımlerımız topıgıne baktın mı orda serpılın deryanın bnm yanı kızların dogum gunlerının resımlerı var yenı bunlar.. dıgerlerınıde gormedıysen onlarda var canım ..
bende ardanın gelıcek dogum gununu smdıden kutluyorum neler planlıyorsun bakalım ..
ınşallah senınde herşeyın kusursuz olur pastanız kutlamalarınız herşeyyy

yaaaa bende ankaraya gelmekkk deryalarda mama yemek ıstıyorummmm
hemde karsısında yıyıp ona vermemek ıstıyorum
o yemıyo cunku mayokınısı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayşegul doğaç nasıl olduu atlatmıştır umarım nezlesını.. ?

canım çook geçmiş olsun umarım iyidir şimdi doğaççç...

canım aralada tekrar tekrar maşallah çok yakışıklı oğluşun...:teytey:

Son düzenleme:
bana neee demeli ha varlığım haa yokluğum ben hiiç göremiyorum zaten ....mafoldumben.deryacım yazımı okudun mu bilmiyorum ama yenide tekrardan yazayım teonun yaş günün kutluyoruz......
Sibelllll bu arada hani yaaa ben göremedim ama Rüya'yı! hemende kaldırmışın hemen çalcaklar sanki yaaaa bende görmek istiyorum ama..

Son düzenleme:
sayfalar çok çabuk ilerliyor ben bu ararlar hiç evde durmadığımdan gecede ecrinle ilgilenmekten giremiyorum sık sık o yüzden geçmişi okuyorum ama .,yazıyorum hemen hemen hepinize cevap unuttuğum yazamadığım oluyorsada kusurumabakmayın kızlar ecrin pc başına otudum mu inanın kii ağlıyor yırtıyor ortalığı.....

kızlar bu gün sabah sabah 2 parmağımıda yaktım yaa çok acıyorlar...

ecrinin tahlil sonuçları çıktı ayına göre normalmiş her şeyiii kanı az biraz az ama sorun yaratacak bişey değilmiş......buna çok sevindim yemesede herşeyin yolunda olması neee kadar güzel..kilosu hariç.....9kilo 300 gr..ahh ahh ne zman 10 nu göreceğim bennn

Son düzenleme:
:1closedeyes:esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana bu sitemim herkesi yazmışsın benim kızımı unuttuğun için..............:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…