sağol denizcim verdim tabi hemde ilk hissettiğim andan itibaren inş. hafif atlatır ateşten korkuyorum şimdi keşke dr.u dinlemeseydim diyorum aşıyı erteleseydim ağır geliyo bünyesine bence ikisi birlikte serum fizyolojik kullanıyorum burnu tıkalıymış o iyi geliyo
iyi akşamlar hanımlar öncelikle bebeklerinize uzun ömürler diliyorum nice yıllaraa.s.
bir sorum olacak sizlere ben yeni dogum yaptım 15 günlük bir kızım
var gaz problemi oluyo bitki çayı vermeyi düşünüyorum ama daha erkenmi
acaba sizler verdinizmi yada ne zaman başladınız vermeye teşekkür ederim iyi akşamlara.s.
sağol azerincim denizcim maşallah arala çok canlar yakıcak resimlerden anlaşıldığı kadarıyla süper bi doğum günü olmuş daha nice güzel yaşlar diliyorum sizede allah bi ömür boyu mutluluk versin ağzınızın tadı hep yerinde olsun canım arkim benim keşke hepimiz yakın olsaydıkta birlikte kutlasaydık ne güzel olurdu ben yakın olsam vallada billada görüşürdüm sizlerle cmtesi gece trene biniyoz yataklı vagonla gidiyoz ilk bu şehre trenle gelmiştik çok rahat etmiştik doğaç mışı mışıl uyumuştu inşallah yine öyle olur varınca ank.daki hatunlarla görüşcem ona göre derya ve serpil hazır olun kızlar doğaç ve annesi geliyooooooo
slm kizlar gecmisi okuyamadim..biraz d.günü resimlerine bakabildim..umarim hasta olan yoktur varsa acil sifalar..resimler harika..insaallah herkesin gönlüne glre olmustur..
bizde bugün ev baktik..büyük bir umutla icinden kiraci cikmasini bekledigimiz ev tam bi fiyasko cikti..15 günümüz var ve hala bir ev bulamadik..
azerincim yeni yaşınız kutlu olsun
oğlunu da öpüyorum
sağol azerincim denizcim maşallah arala çok canlar yakıcak resimlerden anlaşıldığı kadarıyla süper bi doğum günü olmuş daha nice güzel yaşlar diliyorum sizede allah bi ömür boyu mutluluk versin ağzınızın tadı hep yerinde olsun canım arkim benim keşke hepimiz yakın olsaydıkta birlikte kutlasaydık ne güzel olurdu ben yakın olsam vallada billada görüşürdüm sizlerle cmtesi gece trene biniyoz yataklı vagonla gidiyoz ilk bu şehre trenle gelmiştik çok rahat etmiştik doğaç mışı mışıl uyumuştu inşallah yine öyle olur varınca ank.daki hatunlarla görüşcem ona göre derya ve serpil hazır olun kızlar doğaç ve annesi geliyooooooo
yaaaa bende ankaraya gelmekkk deryalarda mama yemek ıstıyorummmm
hemde karsısında yıyıp ona vermemek ıstıyorum
o yemıyo cunku mayokınısı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayşegul doğaç nasıl olduu atlatmıştır umarım nezlesını.. ?
Sibelllll bu arada hani yaaa ben göremedim ama Rüya'yı! hemende kaldırmışın hemen çalcaklar sanki yaaaa bende görmek istiyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?