2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim biz ardanın doğum gününü çiftliyecez sanırım..
ayın 1 ine kadar okula devam ediyoruz.. çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın kıznında doğum günü ardayla aynı,o yüzden 26 sında burda,2 sindede annemlerde kutlayacağız...(ardanın doğum günü 26 haziran)
odayı süslemek için süs arıyorum,bakmadığım yer kalmadı.artık kırtasiyelerden alıcam onlarda pek güzel olmuyor ama bakalım..
şimdi hemen resimlerinize bakıyorum..
hepsini doğm günlerini kutluyorum nice mutlu yıllara.......

ahhh ahhh yasemin bende 10nu 2yaşında görücem sanırım,bizde hala 10 olamadık..

kızlar ben geldim bir sorun çıktı gidemedim de...işte size rüyanın başka resmi göremeyenler de baksın:))akşama kaldırıcam...her yemekte ortalık berbat oluyor ve her yemekten sonra komple yıkamak zorunda kalıyorum cadıyı saçına yüzüne bulaştırıyor hep yaramazım benim.

bu arada doğum günü olan bebişlerimizin doğum günleri kutlu olsun,kutlayanlara da bakıcam birazdan yazacağım..

Son düzenleme:

bol bol pekmez yedir cnm her gün 1 kaşık üzüm yada dut pekmezi..ben ikisini karıştırıp veriyorum..sevdiği yemekleri ver o zaman başka bişey yemiyorsa hiç yememesinden iyidir..ben iştahsız olduğu zamanlar öyle yapıyorum.tavuklu şehriye çorbası ve muhallebi yediriyorum onları asla geri çevirmez..:))

sıbell yıyıcem ben bunu gordugum yerde yaa cok datlu maşallahh subhanallahh
tü tü tüüüü

slm kızlar bizde aşıya gittik bugün ne boyunu ölçtürdü ne tartıldı hiççç bişey yapaamdık kilosu 9buçuklarda sanırım bizde 10 olmadık yani yasemin bide boyumuz uzun 76 yazdı hemşire ben ayakta tuttum oda uzaktan metreyi uzatarak ölçtül aşıda öyle zordu yıktı ortalığı hemen markete gittim şeker aldım kızıma sakinleşti

bende pekmezini eksik etmiyorum nazlansada demirle pekmezi karıştırıp veriyorum onun dışında sıcaklardan sabırım yemesi biraz azaldı ama bu ay boyada gitti o yüzden problem yapmıyorum sağlıklı olası yeterli çok şükür

bi dahaki aşımız aralık ayında dedi bize hemşire o ne aşısıysa nasıl kaçtığımızı bilemediğimden sormadım

yaseminn Allah kolaylık versin inşallh istediğiniz gibi bi ev bulursunuz canım en kısa zamanda

2.hftadan itibaren verebiliyor..ama her cesidi degi..rezene verebilirsin..türkiyede varmi bilmem ama hipp marka bio tavsiye ederim..su suda eriyenlerden degilde sallama olani kullandim hala kullaniyorum nadirde olsa..

ilginizden dolayı teşekkür ederim saglıkla büyütün inşallah bebeklerinizi

canım bizmde 76 olmuştur geçen ayy 75 dii uzunmu ben uzun felan değil diye üzülüyordum dr.dedi aslında boyu çok iyi diye ama inanmamıştım.....kaydirigubbakcemile3canım pekmezi ben çok uzun zmandır yediriyorum her gün 2 çay kaşığı muhakka tahinle çünkü tahinde kan yapıyor canım...bziizm yemek soprunumuz oldukça fazla artı 1 öğünü zor buluyorum sevdiği şeyleri kestirmek çok zor ecrin için çünkü her şeyi redediyor sorunda burda işte.....keşke 1 tane bile olsa bir şeyi sevse....mirmirmirmirmirmirmirmir
bu ayın 24 de de ponomokok aşımız var..atık sonrada 1 buçuk yaşında dedi....arkadaşlar birde çocuk dr.muz bize özel bir aşı olduğunu söyledi sağlık ocakalrında yapılmayan bir aşıymış yapılması gereken bir aşıymış sizde de bahsedildi mi....

Son düzenleme:
walla yasemin artık ben artık ne boyunu ne kilosunu takıyorum elinede ne isterse veriyorum yemesi içine uğraşmıyorum bıraktım yani kendi haline zaten acıkınca söylüyo yediriyoz sütünü filan da içiyo maşallah hatta dr çok içiyo azalt biraz sütü dedi o da kansızlık yapıyo sonuçta büyüdü artık diyorum

sizin yeme problemide bundan sonra çözülür mü bilmem ama inşallah çözülür en azından bir öğün güzel yer ecrin Allah kolaylık versin canımm

Canım süt felan bizde 1 yudum bile yok m.suyu vs su bile çook az içiyor yanii bizim dediğin gibi çook zor düzüelirmi acaba bundan sonra.....

bana neee demeli ha varlığım haa yokluğum ben hiiç göremiyorum zaten ....mafoldumben.deryacım yazımı okudun mu bilmiyorum ama yenide tekrardan yazayım teonun yaş günün kutluyoruz......
Yasemincim yazmadım mı aceppardon canım ,çok tsk ederis teyzesi öpüyoruz seni ve ecrini..
yaaaa bende ankaraya gelmekkk deryalarda mama yemek ıstıyorummmm
hemde karsısında yıyıp ona vermemek ıstıyorum
o yemıyo cunku mayokınısı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aaaa ne güzel olur gel tabiii, ben sana ne mamalar yaparım o alamadığın kilolarını bi güzel aldırır öyle gönderirim bursaya kesin.. d.gününden önce mayoyu asmıştım göz önüne dolabımın kapağına bakıp bakıp gaza gelip tutuyordum kendimi,d.günü olacak diye kaldırdım içeri astım mayokinimi..bugün tartıldım 1 kiloya yakın almışım yaaaaa offffff nasıl gıcık oldum kendime bi insan 3 günde 1 kilo nasıl alır dimi? ev hala pasta börek dolu çoğunu attım zaten ama kıyamadıklarım şu an benimle bedenimde yağ olarak geziyor malesef..mafoldumben
O yüzden Deniz sen baba takıl gerisin düşünme canım.. Geç karşıma ye,bana da verme bana mustahak!

bu da uslu hali:::::))))))

Nihayet gördüm Sibelcim çok tatlıymış rüyamızda..maşallah!

Son düzenleme:
görümcemin oğluda ecrin gibiymi küçükken yemezdi hiç hep zorla diyolar şimdi kahvaltı yaparken bi bardak süt içer bide peynir bi çatal alırsa diğerinde öğürür ben doydum demeye başlar akşama kadarda bilgisayarda oyun oynarken daldığında filan annesi ne yedirebilirse ve bu çocuk 8 yaşında düşün çok zor yaa ben yoruluyorum görümcem enesle uğraşırken
ecrinin inşallh düzelir ama ısrar etme yoksa daha da inatçı hatta sinir hastası olabilir ilerde biraz daha laftan anlasa konuşa konuşa filan yer beli ne bilimm

Dün aklıma geldi ayşegül hani size ekimde gelin demiş ya hemşire..dün sağlık ocağındaki hemşire pnömokok aşısında 3. ve 4. doz arası 4 ay olmalı dedi eğer siz geç başladıysanız bu aşıya daha zamanı gelmemiş olabilir yani 3. dozu şimdi yaptıysa son doz için ekim falan demiş olabilir dimi?

merhaba kızlar ben 2009 haziran annelerindenim.bebişim 20 günlük oldu.ben size geçen yaz doğduklarında bebekleri nasıl giydirdiniz onu sorucaktım.40 ı çıktıktan sonra yazlık elbiselerden giydirebildiniz mi ?çok ince gibi geldi bana o elbiseler altına külotlu çorapla falanla giydirebilir miyiz ki ? şu an annem kalın giydirmemi istiyo tulum giydiriyorum içine atlet ,altına da bi kat daha giydiriyorum çok mu kalın sizce ,
siz neler giydirmiştiniz cevaplarsanız sevinirim

Canım ben 1 haftalıktı isilik yaptım bebeğimi body ve pijama takımıyla geçen sene bu zamanlar.. yazık annesi çok giydirme biz bütün yazı sadece body ile geçirdik diyebilirim..kız bebek ile erkek farklımıdır bilemem (erkekler daha çok terler derler) sen onun ensesine karnına bakarak anlarsın üşüyüp üşümediğini ona göre giydir canım,kendin ne giyiyorsan onun ki de aşağı yukarı öyle olsun derim ,bu arada güle güle sağlıkla büyüt bebeğini..

deryacım evet canım yazmamıştın bize bende sanırım görmedin diye 3. yada 4. yazışım oluyor...ama sen görmedin diye unttun sanırısın belki teomuzu....
canım bizim 4 ay kadar olmuyor nasıl olacak sorsam mı kii acaba vurarlarken....bizim bu ay 24 de son dozunu vuracaklar ...
canım şu şıyıda sormuşsun ama bende bilmiyorum dr.gidersem soracağım sizede yazarım ozaman...ama sen yada diğer arkadaşlardan dr. giden olursa bir sorun lütfen .....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…