sayfalar çok çabuk ilerliyor ben bu ararlar hiç evde durmadığımdan gecede ecrinle ilgilenmekten giremiyorum sık sık o yüzden geçmişi okuyorum ama .,yazıyorum hemen hemen hepinize cevap unuttuğum yazamadığım oluyorsada kusurumabakmayın kızlar ecrin pc başına otudum mu inanın kii ağlıyor yırtıyor ortalığı.....
kızlar bu gün sabah sabah 2 parmağımıda yaktım yaa çok acıyorlar...
ecrinin tahlil sonuçları çıktı ayına göre normalmiş her şeyiii kanı az biraz az ama sorun yaratacak bişey değilmiş......buna çok sevindim yemesede herşeyin yolunda olması neee kadar güzel..kilosu hariç.....9kilo 300 gr..ahh ahh ne zman 10 nu göreceğim bennn
sayfalar çok çabuk ilerliyor ben bu ararlar hiç evde durmadığımdan gecede ecrinle ilgilenmekten giremiyorum sık sık o yüzden geçmişi okuyorum ama .,yazıyorum hemen hemen hepinize cevap unuttuğum yazamadığım oluyorsada kusurumabakmayın kızlar ecrin pc başına otudum mu inanın kii ağlıyor yırtıyor ortalığı.....
kızlar bu gün sabah sabah 2 parmağımıda yaktım yaa çok acıyorlar...
ecrinin tahlil sonuçları çıktı ayına göre normalmiş her şeyiii kanı az biraz az ama sorun yaratacak bişey değilmiş......buna çok sevindim yemesede herşeyin yolunda olması neee kadar güzel..kilosu hariç.....9kilo 300 gr..ahh ahh ne zman 10 nu göreceğim bennn
2.hftadan itibaren verebiliyor..ama her cesidi degi..rezene verebilirsin..türkiyede varmi bilmem ama hipp marka bio tavsiye ederim..su suda eriyenlerden degilde sallama olani kullandim hala kullaniyorum nadirde olsa..
rezene cayı verebılırsın .. ama masaj fln yapsan daha ıyı gelır dıye dusunuyorum .. elbette gazı olucak ahhh ahhhh.... alah kolaylık versın ılık duş ve masaj cok hoşlarına gıderken rahatlatıyordaa.. ayrıca bacaklarını gerıye yanı karnına dogru ıtıp hafıfce orda tutup 6 sn bekleyıp tekrar gevşet bı kac kez tekrarla .. cok işe yarıyor..
oy kıyamam ben onaa bızım yerımızede koklaa
canım öncelikle bu konudan çok çekmiş biri olarak şunu dicem sana bende erkek bebek annesiyim sen şanslısın bu konuda kızlarda fazla olmuyo gaz hiç bişey kullanmadan bebeğini emzirmen ve gaz yapıcak gıdaları yemekten uzak durman gerekiyo sütüne geçiyo çünkü biz bitkisel dr. önerisiyle zinko diye bi şurup kullandık pek bi fayda görmedik çaylarda fayda etmedi 3. aydan sonra geçiyo genelde merak etme biraz sabret canım
Canım he hepimizde ayrı bir hikaye vardır bu gaz sorunlarıyla ilgili.. :) benim tavsiyem nurse harveys diye bitkisel bir şurup var eczanelerde bulabilirsin o şurup acayip iyi gelmişti azıcık veriyordum ağlama,sızlama hiç bişey kalmıyordu şiddetle tavsiye ederim..
Bu arada bebeğini güle güle büyüt canım..
bu da uslu hali:::::))))))
slm kızlar bizde aşıya gittik bugün ne boyunu ölçtürdü ne tartıldı hiççç bişey yapaamdık kilosu 9buçuklarda sanırım bizde 10 olmadık yani yasemin bide boyumuz uzun 76 yazdı hemşire ben ayakta tuttum oda uzaktan metreyi uzatarak ölçtül aşıda öyle zordu yıktı ortalığı hemen markete gittim şeker aldım kızıma sakinleşti
bende pekmezini eksik etmiyorum nazlansada demirle pekmezi karıştırıp veriyorum onun dışında sıcaklardan sabırım yemesi biraz azaldı ama bu ay boyada gitti o yüzden problem yapmıyorum sağlıklı olası yeterli çok şükür
bi dahaki aşımız aralık ayında dedi bize hemşire o ne aşısıysa nasıl kaçtığımızı bilemediğimden sormadım
yaseminn Allah kolaylık versin inşallh istediğiniz gibi bi ev bulursunuz canım en kısa zamanda
walla yasemin artık ben artık ne boyunu ne kilosunu takıyorum elinede ne isterse veriyorum yemesi içine uğraşmıyorum bıraktım yani kendi haline zaten acıkınca söylüyo yediriyoz sütünü filan da içiyo maşallah hatta dr çok içiyo azalt biraz sütü dedi o da kansızlık yapıyo sonuçta büyüdü artık diyorum
sizin yeme problemide bundan sonra çözülür mü bilmem ama inşallah çözülür en azından bir öğün güzel yer ecrin allah kolaylık versin canımm
Yasemincim yazmadım mı aceppardon canım ,çok tsk ederis teyzesi öpüyoruz seni ve ecrini..bana neee demeli ha varlığım haa yokluğum ben hiiç göremiyorum zaten ....mafoldumben.deryacım yazımı okudun mu bilmiyorum ama yenide tekrardan yazayım teonun yaş günün kutluyoruz......
yaaaa bende ankaraya gelmekkk deryalarda mama yemek ıstıyorummmm
hemde karsısında yıyıp ona vermemek ıstıyorum
o yemıyo cunku mayokınısı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu da uslu hali:::::))))))
merhaba kızlar ben 2009 haziran annelerindenim.bebişim 20 günlük oldu.ben size geçen yaz doğduklarında bebekleri nasıl giydirdiniz onu sorucaktım.40 ı çıktıktan sonra yazlık elbiselerden giydirebildiniz mi ?çok ince gibi geldi bana o elbiseler altına külotlu çorapla falanla giydirebilir miyiz ki ? şu an annem kalın giydirmemi istiyo tulum giydiriyorum içine atlet ,altına da bi kat daha giydiriyorum çok mu kalın sizce ,
siz neler giydirmiştiniz cevaplarsanız sevinirim
Dün aklıma geldi ayşegül hani size ekimde gelin demiş ya hemşire..dün sağlık ocağındaki hemşire pnömokok aşısında 3. ve 4. doz arası 4 ay olmalı dedi eğer siz geç başladıysanız bu aşıya daha zamanı gelmemiş olabilir yani 3. dozu şimdi yaptıysa son doz için ekim falan demiş olabilir dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?