merhaba kızlar ben 2009 haziran annelerindenim.bebişim 20 günlük oldu.ben size geçen yaz doğduklarında bebekleri nasıl giydirdiniz onu sorucaktım.40 ı çıktıktan sonra yazlık elbiselerden giydirebildiniz mi ?çok ince gibi geldi bana o elbiseler altına külotlu çorapla falanla giydirebilir miyiz ki ? şu an annem kalın giydirmemi istiyo tulum giydiriyorum içine atlet ,altına da bi kat daha giydiriyorum çok mu kalın sizce ,
siz neler giydirmiştiniz cevaplarsanız sevinirim
karamsar ve handerya çok teşekkür ederim şu kırkı çıksın ince giydiririm artık tabi annem izin verirse.
Dün aklıma geldi ayşegül hani size ekimde gelin demiş ya hemşire..dün sağlık ocağındaki hemşire pnömokok aşısında 3. ve 4. doz arası 4 ay olmalı dedi eğer siz geç başladıysanız bu aşıya daha zamanı gelmemiş olabilir yani 3. dozu şimdi yaptıysa son doz için ekim falan demiş olabilir dimi?
gecmis olsun aysegül..Allah sabir versin alerjik bebek zor..ama büyüdükce bu kadar olmaz..kızlar bu arada doğaç ciddi ciddi şifayı kaptı burnu akıyo hapşuruyo huysuz bide aşı oldu zaten hepten beter oldu sürekli ateş düşürücü alerji damlasını veriyorum
yasemıncım cok uzuluyorum ben senın halıne yaaa tek basına nasıl basa cıkıcaksın 15 gun cok az bır sure.. ınsallah bulursunuz ev .. dua edıyorum sana canım...
Yasemincim Allah kolaylık versin canım,özellikle Zeynep varken ev aramak da zor oluyordur mutlaka umarım istediğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz en acil tarafından..
adaşım dualarım seninleee çok züldüm zeyneple gerçekten hem ev bakma taşıma ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM....
yaseminn Allah kolaylık versin inşallh istediğiniz gibi bi ev bulursunuz canım en kısa zamanda
cookkk gecmis olsun yanik acisi zor ya...kızlar bu gün sabah sabah 2 parmağımıda yaktım yaa çok acıyorlar...
saolasiniz kizlar..manevi desteginiz iyi geldi..ya ben böle bisey görmedim,evler dehset pahalanmis krizden mi bilmiyorum..viyanayi bilen var mi blmem ama burda evler
minicik nerde türkiyedi evler..okadar aradik netten vs..trdeki gibi bi ev 1000euro kiraadan basliyo..biz cekirdek aileyiz hadi kücük tutalim dedik bi eve girisimiz 3500euro..bende calismiyorum esim zaten ögenci bizi zorlar gibi geliyo..walla ne yapsak sasirdik..aslinda benim bi karar vermem lazim,türkiyeye döneceksek mecbur hizmete bir an evvel baslamam lazim esime diyorum ben gideyim ise baslayim evi kurayim sende okulu bitir gel..ben öle deyince mahvoluyo daha 2 yil bile olmadi evleneli..zaten bi süre yine ayriydik.helede kizina bakip bakip olmaz onsuz olmaz diyo..bende israr edemiyorum..uzattim galiba..desteginiz icin tekrar tesekkürler.
ben buraya sadece okumak icin gelmistim yani hala türk vatandasiyim calisma iznim yok..hastaneler kabul etmiyor vatandaslik bekliyor..okulumu bitirip dönmeme 3 gün kala esimle tanistim..nasipmis evlendik oda benim gibi buraya okumaya gelmis okulunu bekliyoruz..aslinda benim türkiyeye dönüp calisma istedigim maddiyattan cok bi doktorun meslegine bu kadar ara vermemesi gerektiginden sirf buyüzden burda doktora yapayim dedim..oda olmadi..bi yerden baslamam lazim..ben anlamadım cnm siz orda sadece eşinin okulu için mi bulunuyorsunuz?orda çalışamazmısın?
ben buraya sadece okumak icin gelmistim yani hala türk vatandasiyim calisma iznim yok..hastaneler kabul etmiyor vatandaslik bekliyor..okulumu bitirip dönmeme 3 gün kala esimle tanistim..nasipmis evlendik oda benim gibi buraya okumaya gelmis okulunu bekliyoruz..aslinda benim türkiyeye dönüp calisma istedigim maddiyattan cok bi doktorun meslegine bu kadar ara vermemesi gerektiginden sirf buyüzden burda doktora yapayim dedim..oda olmadi..bi yerden baslamam lazim..
ben şimdi kızımın aşı karnesine baktım önümüzdeki yani 13.ay su çiçeği aşısı var 15.ay da da pnömokok 4.doz var 18.ayda ise karma var 4.doz şimdilik böyle iki yaşında da hepatit a olacakmış:))daha da var 10 yaşına kadar yapacağı bütün aşıları yazmış bizim doktor:)))
:1closedeyes:esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana bu sitemim herkesi yazmışsın benim kızımı unuttuğun için..............:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?