2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben ve sanırım diğer arkadaşlarımda ev içrisinde çıtçıtlı badii sadece bazen altına bir ince penye pantolon giydiriyordum ama dışarıya daha incetdi çünkü dışarısı daha sıcak oluyor ve bebkelrinde cildi çok hasas sıcağı taşıyamıyor hep vücudu kızarır yani diğer bir deyişle ürperiyormuş..oldu da kızım da.....çok gerek yok kendi nasıl rahat ediyorsan kıyafet konusunda bebeğinede o inceliği göster dr. bize öyle demişti yani sen nasıl giyiniyorsan sıcakta ona göre davran ....

kızlar işlerim yoğunnn
sizlerde maaşallah kaynatmışınız da kaynatmışınız.....
eehhh en sonun da rüya hanımı da görebildik çok şükür çok tatlıııyış maaşallah...

karamsar ve handerya çok teşekkür ederim şu kırkı çıksın ince giydiririm artık tabi annem izin verirse.

ne dmenk canım güle güle sağlıcakla büyüt bebeğini inş.....ilk günlerinde ayrı bir tadı oluyor ahh ahhh bak duygulandım şimdi..ecrnin ilk doduğu an aklıma geldi...
karamsar ve handerya çok teşekkür ederim şu kırkı çıksın ince giydiririm artık tabi annem izin verirse.

valla ben bütün yaz kızımı üst üste giydirmiştim ama klima açık olduğu için..hoş dışarı çıkarken de öyleydim ama ödüm kopuyordu hasta olacak diye hatta yünlü hırkalarla geziyordu of of ne salakmışım yaw şimdi olsa hayatta kalın giydirmem resimde gördüğünüz gibi hep bodylerle atletlerle dolaşıyor şimdi..

olabilir canım biz aşı takvimine girince yaptırmıştık geç olanlardanız yani 2 ay sonra kontrole götürcem söylerler tekrar dediğim gibi bıktım ya aşıdan huysuzluğundan sabah ağladı baya uyuttum ilaç firması geldi daireler ilaçlancakmış uyandırdım tekrar doğaçı çay bahçesine çıktık konu komşu doğaçı krakerlerle besledim bişey yemiyo huysuz çok eve gelincede yemedi tekrar uyuttum 4te kalkmış ama dinç bi şekilde ben dışardaydım çok yoruldum ya alışveriş yaptım kendime ciciler aldım çok mutlu oldum kısacası şimdi iyi paşamız sabaha ve düne göre nezle olmuş sanırım :1rolleyes:

ben şimdi kızımın aşı karnesine baktım önümüzdeki yani 13.ay su çiçeği aşısı var 15.ay da da pnömokok 4.doz var 18.ayda ise karma var 4.doz şimdilik böyle iki yaşında da hepatit a olacakmış:))daha da var 10 yaşına kadar yapacağı bütün aşıları yazmış bizim doktor:)))

kızlar bu arada doğaç ciddi ciddi şifayı kaptı burnu akıyo hapşuruyo huysuz bide aşı oldu zaten hepten beter oldu sürekli ateş düşürücü alerji damlasını veriyorum
gecmis olsun aysegül..Allah sabir versin alerjik bebek zor..ama büyüdükce bu kadar olmaz..

yasemıncım cok uzuluyorum ben senın halıne yaaa tek basına nasıl basa cıkıcaksın 15 gun cok az bır sure.. ınsallah bulursunuz ev .. dua edıyorum sana canım...

Yasemincim Allah kolaylık versin canım,özellikle Zeynep varken ev aramak da zor oluyordur mutlaka umarım istediğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz en acil tarafından..

adaşım dualarım seninleee çok züldüm zeyneple gerçekten hem ev bakma taşıma ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM....

yaseminn Allah kolaylık versin inşallh istediğiniz gibi bi ev bulursunuz canım en kısa zamanda

saolasiniz kizlar..manevi desteginiz iyi geldi..ya ben böle bisey görmedim,evler dehset pahalanmis krizden mi bilmiyorum..viyanayi bilen var mi blmem ama burda evler
minicik nerde türkiyedi evler..okadar aradik netten vs..trdeki gibi bi ev 1000euro kiraadan basliyo..biz cekirdek aileyiz hadi kücük tutalim dedik bi eve girisimiz 3500euro..bende calismiyorum esim zaten ögenci bizi zorlar gibi geliyo..walla ne yapsak sasirdik..aslinda benim bi karar vermem lazim,türkiyeye döneceksek mecbur hizmete bir an evvel baslamam lazim esime diyorum ben gideyim ise baslayim evi kurayim sende okulu bitir gel..ben öle deyince mahvoluyo daha 2 yil bile olmadi evleneli..zaten bi süre yine ayriydik.helede kizina bakip bakip olmaz onsuz olmaz diyo..bende israr edemiyorum..uzattim galiba..desteginiz icin tekrar tesekkürler..
kızlar bu gün sabah sabah 2 parmağımıda yaktım yaa çok acıyorlar...
cookkk gecmis olsun yanik acisi zor ya...
kizlar evde hafif yaniklar icin anestol adinda lokal naestejik krem var ondan bulundursaniz hemen acisini alir cekmessiniz..

ben anlamadım cnm siz orda sadece eşinin okulu için mi bulunuyorsunuz?orda çalışamazmısın?

yurt dışında evler gerçekten küçük ve pahalı valla allah kolaylık versin.zor olur eşin için gerçekten senin için de zor ayrı kalmak 2 yıl az değil yani allah yardımcınız olsun.

ben anlamadım cnm siz orda sadece eşinin okulu için mi bulunuyorsunuz?orda çalışamazmısın?
ben buraya sadece okumak icin gelmistim yani hala türk vatandasiyim calisma iznim yok..hastaneler kabul etmiyor vatandaslik bekliyor..okulumu bitirip dönmeme 3 gün kala esimle tanistim..nasipmis evlendik oda benim gibi buraya okumaya gelmis okulunu bekliyoruz..aslinda benim türkiyeye dönüp calisma istedigim maddiyattan cok bi doktorun meslegine bu kadar ara vermemesi gerektiginden sirf buyüzden burda doktora yapayim dedim..oda olmadi..bi yerden baslamam lazim..

Canım eşinin de dediği gibi ama ayrılıkta zor artık bebeğinizde olunca eşin için gerçekten daha daa zor olur ...inş..yolunu bulursunız ....

13.ayda bizim yok acaba ücretli olan aşımı ki..biizim dr.bahsettiği ...kulağıma çünkü su çiçeği aşısı sağlık ocağında oolmuyor diye gelmiştiAQYRICA SU ÇıÇEĞı DıYE YOK AŞI TAKVıMıNDE BAKTIMDA......çünkü şimdilerde bir tek pünomokok ve 18.ayda olacağımız aşımız kaldı da....canım sanıırm bu aşı olUyor ozAman...dr hemen tel.açayımda eğer 13.aydaysa gideyim yaptırayım DıĞERLERıN ÇÜNKÜ HEPSı YZILI BıZDE DE ıLKOKUL 1. SINIF VS VAR TEK 13.AYI YOK DR.MUZUN BAHSATTıĞı AŞI BU OLMALI SANIIRM..........

Son düzenleme:
:1closedeyes:esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana bu sitemim herkesi yazmışsın benim kızımı unuttuğun için..............:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ay kuzum :kedi: ben ecrini nasıl unuturum halbuki ilk doğum günü çocuklarından diğer topiği yeni keşfettim herşey böyle birbirine karıştı işte... :1ninca:
Doğum gününü ayrıca kutladığımı çok iyi hatırlıyorum ama o listeye eklemeyi unutmuşum hemen ekliyorum bak enesi de eklemeyi unutmuşum :

:ecrin_bebek: Ecrin minik kuzum iyiki doğdun iyiki varsın küçük melek.. :1hug: a.s.

Tüm meleklerimiz iyi doğdunuz...
Allah hepinize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı yaşlar nasip etsin opuyorumnanaktan

ıyi ki doğdun Ecrin... ıyi ki carsın Ecrin.... :1hug:
ıyi ki doğdun (Sevce)Zeynep... ıyi ki varsın Zeynep.... :1hug:
ıyi Ki doğdun (Spacula)Zeynep... ıyi ki varsın Zeynep... :1hug:
ıyi ki doğdun Arda... ıyi ki varsın Arda... :1hug:
ıyi ki doğdun Aral.. ıyi ki varsın Aral... :1hug:
ıyi ki doğdun Ece.. ıyi ki varsın Ece... :1hug:
ıyi ki doğdun Rüya.. ıyi ki varsın Rüya.. :1hug:
ıyi ki doğdun Doğaç... ıyi ki varsın Doğaç. :1hug:
ıyi ki doğdun Teoman.. ıyi ki varsın Teoman... :1hug:
ıyi ki doğdun Batuhan.. ıyi ki varsın Batuhan... :1hug:
ıyi ki doğdun Muhammed.. ıyi ki varsın Muhammed... :1hug:
ıyi ki doğdun Enes... ıyi ki varsın Enes.. :1hug:

tekrar teşekkürler esracımmm
tüm bebeklerimizin doğum günü kutlu olsunn

yaa herşey iyi güzelde yedim pastaları kilo almışım pantolonum dar geld yawww lmaz:
yandim bennnnnmafoldumben

serpilcim bizdede artanını getirmeyince eve bende vermişim dün alışverişe gittim 28 beden kot bol durdu 27 beden kot aldım erimişim iyice yaaa biraz dar ama açılıyomuş kullana kullana ben artık kendi haline bıraktım iştahımı doğum öncesi iştah olduğu gibi geldi ondan yavaş yavaş gidiyo yine kilolar düzenli beslenmiyorum aklıma gelirse yiyorum genelde gelmiyo bide kötü bi haber size nalet olsun zor zamanlarımda tekrar sigaraya yapıştım içiyorum yine offf offf tekrar bırakacam istiyorum ama istersem yine yaparım sadece istemem gerekiyo benim bundanda çabuk eriyorum sanırım acıkınca emzik gibi yapışıp kalıyo sanki karın doyuruyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…