2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar bende bu sabah ilk defa bebeğimi kemiklerini hissettim elimle karnımı tuttum acayip bir şeydi yeni uyandığım için kendimi rüyada hssettim ama nedense sağa yatınca rahatsız oluyo sanki tepinmeye başlıyo

kakao yağı buğday fındık yağalrını karıştır saba akşam kullan dahada artmasını engeller yenilerde oluşmaz inşallah.
ben uyarmıştım çatlağım yok diye hafife alamayın bir gecede çıkabiliyor ona göre tedbir alın
evet her aynın bi başka tadı var maşallah kuzulara
güzel haberle geliceksin içini ferah tut canım
bizimkide daha geçen hiseti birkere baba elini koyunca kımıldamıyor
maşallah evrişime gerçekten artıkın kemikleri hissediliyor benimki sabah sağ tarafıma ayağını dayadı kalkamadım yataktan kaydirigubbakcemile5
bana arada oluyor kalbim beynimin içinde güm güm vuruyor ya nedirki bu doktora söyledim gülüyor allah allah dikkat et fazla yorma kendini öyle olunca hemen uzanıyorum ben
kızlar buarada ben bugün şeker testi yaptırcam nasıl oluyo bileniniz varmı bana yardımcı olun
kolundan kan alınacak şekerli su içeceksin arkadaşlarda anlatmış
benimkide ya geçen bak babsı yine oynuyor dedim ve cevaba bakın fazla yüz verme dedi ya inanabiliyormusun o zaman aklıma geldi sanırım bir kıskançlık söz konusu
çok geçmiş olsun önemsiz dediğimiz bişeyde daha büyük sorun çıkabilir bişyein çıkmamamsı çok güzel temkinli olmakta canım.kaydirigubbakcemile5
canım aynısını şimdi farkettim. sonra sen yazmışsın. 7. kutucuğa geçmişsin ya. çok heycanlı. inşallah o kutucukları da görürüümmmmmm-tatlicadiarzu-

inşallah canım :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

evet ya süper bişey değilmi bende bi an aaaaaaaaa demişimdelikafaduldendelikafadulden maşallah geliyor tosun paşalar :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

Güselliğe bak öper onu teyzesii.Maşşallah.

amin lalcim saol canım eşime söledim öptü böbişimden : ))
hainler uyurken çekmişsiniz resmini kuzunun maşallah ona yorulmuşsun ama arada üç gün raporuda kapmışsın iyi dinlenmeler ...
uyumuyordu oğluşum kıpır kıpırdı yavrum, sağol defnecim
Masallahhh kuzumaaaaaa...........

Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin.

petrik geçmiş olsun inşallah iyisindir şimdi

hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah sağolun kızlar

Derya maşallah kuzuna çok büyümüş 3 ayın kaldı negüzel heyecanlandım zaman çabuk geçiyor
sağlıkla gelsin yavrrularımız

Derya maşallah kuzuna çok büyümüş 3 ayın kaldı negüzel heyecanlandım zaman çabuk geçiyor

amin canımkaydirigubbakcemile3:Saruboceq::hooray: heyecanlandım bi an çok değişik hissediyorum kendim delikafadulden

gule gule kullanısn kızın odasınıda pusetinide çok guzel ikiside

ya aklımı sevim ya ben zaten bu hareket iyapıyorum resmen rahat ediyorum dumduz bacakları uzatınca sırt ustu yatıp resmen geriliyor karın boyle yapınca olmuyor iyi bari guvenli ise bende boyle yatayım sıksık çunkuu yan yatınca basenim bacagım yanlarım agrıyorr arada sırt ustu olmak istiyorumm

ya canım sabahtan ilkkez dedim islerimi bitireyim sonra foruma dalıyorum saat 4 oluyor benim isler kalıyor:) haftasın giç giremedim sokaklarda olmaktan çok birikmis ancak simdi bitirdim okumayı yaa. ondan geç basladım yazmaya. sen ne yap tıng eldinmi bankaya yazsana sonucu

ay benim igordun neguzell hemide seyyahattaa ucak otobus farketmez biryereden biryere gidiyor olmamız yeterli sagol be:) hayırlara yoralım nereye gidiyoz acaba:)))

ay canım ya bosa telas olums ama olsun bosver saglama almakta her z aman yarar var.
massallah bebisinin resminide gorudm gorebildigim kadar çok flu idi orjnali boylemi tararkenmi flu lastı ?

bosverr jenny sakin ol gerilme sonuca bak antibiyotik yok lokosit yok oh super gozun aydınnn

canım aynısını şimdi farkettim. sonra sen yazmışsın. 7. kutucuğa geçmişsin ya. çok heycanlı. inşallah o kutucukları da görürüümmmmmm-tatlicadiarzu-

Esrako sağol canım, evdeyim fotosunu çektim ondan hafif bulanık görünüyor
ben biraz uyuyayım görüşürüz

Tamam nan.. tamam.. öf pöf puffffffffffffff şakkıdı
öff denmez..gadın takmış kafaya zortlatacak bir an önce..yavaş gel yerim ben seniii
amin canımkaydirigubbakcemile3:Saruboceq::hooray: heyecanlandım bi an çok değişik hissediyorum kendim delikafadulden

çok helecanlı en önce sen doğuracan..gerçi belli olmaz bu işler değil mi?

ay benim oglumda tango yapcakk kırık parmagı ile nası olcak bilmiyorum:) bugun papyon kemer vs verilcek okulda cingene pembesi kızların etekleri ile aynı kumastan yapıldı çok seker olcakalr. insalah hava guzel olur derya valla.

ya evet hemen farkettim sabah çok garip gelid gorunut gozume aha dedim 7. kutuuu super yaa darısı basımıza. az kaldı bizimde

lalcim sende 22+2 de sanırım 6. kutuya geçiyorsun. 22+3de olabilir çok emin değliims anırım +2 de az kaldı yani.

sende yarın geçiceksin petrikim :)

aidaa aldıklarına baktım..bence de çok ciciler..allah güzel günlerde mutlulukla,sağlıkla kullanmayı nasip etsin

jenny gerçekten senin bu anlattığın bizlerte de ders olsun..böyle durumlarda tekrarlatmak lazım..iyiki tekrarlatmışsın..kavga etsen ne fayda o pişmişlerle..

kızlarr kendimden haber vereyim azcıkk

cumartesi gunu diyetisyene gittim. ilk diyet haftamın sonunda ve %80 listeyi uygulama ile 1,2 kilo vermisimm. çok mutlu oldumm dr um tebrik etti en guzel sonuç dedi yani almasan aynı kalsanda iyi idi vermen ç ok daha iyi olud yediklerin bebek için gayet saglıkıl olarak ustelik dedi. ki sapıtmalarım olduydu arada:) tabi ertesi gun dogumgnunue katıldım bir arkadasamını kızının orda kısırları falana biraz fazla kaçırdım bugun tartı hemen sastı ya yemege gor yani anında a rtıyor hemen bugun telafi etmeliyim daha bol su içerek :)
ama keyfim yerine geldi tokluk kan sekerimde 120 çıktı olcum aletimi yanımda goturdum dr gosterdi hem nasıl olceceğimi vs.
haftada bir tokluk baksak yeter dedi ben irdeledikce adamı eminmyiz yani bu kadarmı bakcam falan dedikce adam dediki madem oyle sen kasındın oturdu recete gibi yazdı:)

bir gun boyunca 5 olcumle profiliim çıkarcam seker profilimi:)
yani sabah ac karnına sonra kahfaltı sonrası sonra ogle yemgi sonrası sonra aksam yemegi oncesi ve yine sonrası olmak uzre 5 defa olcup yazıp bana getir dedi bu senin genel profilin olcak dedi

adama ısrarla dedim çunku çok hafif bir kahvaltı etitm bukadar mı oluyor yanibolca yemegimi yiyince daha mı yukselir falan dedim emin ol madem pipiriklisin dedi 5 kez elimi delcem bir gunde ama olsun içim rahat etcek ve muhtemelen ben bu profil çıkarma isini arada ozellikle 28. hafta sonrasında ayda birkere olsun yapcam :) içimi rahatlatlak için alet elilmde ne de olsa:)

iste boyle keyfim yerinde tamam mahrum kalıyorum yiyceklerden ama bebise su an olumsuz etkim yok. insilun ihtiycim yok boyle kızlar.
baharda geldi çok keyifli çok mutluyum allah bozmasınn

NESRıN geçmiş olsun demek gerekmi bilmiom ama iyiki ihmal edip gitmemezlik yapmamışsın...bak ne güzel evdesin tadını çıkar..:)
pazara çıktım o malum yeşil meyveden aldım artık irileşmiş tam yaz meyvesi gibi olmuş...valla yolda yemeye başladım..:)
çilek zatn artık harika am bugun malta eriği gördüm cesaret edip alamadım malum henuzz paket halindeler tadına bakıp alma şansımız yok..
ama biber patlıcan gibi sebzeler harika artık kışınki o pofuduk yapay halleri kalmamış gayet dogal ve taze görünüyor hepsi...
ayyy bende kaptırdım kendmi anlatıyom ya ...klava:

neyhse haftaya annemler ve abimler gelio düğün var..:)abimler hemen döncek ama annemler kalcaklar..:)ogluma ciciler alırıs..mendilleri falan yparız inş. bu arada annem penya battaniye alma dedi..metreyle pamuklu istediğimiz desende alıp iki taraflı annem dikcekmiş..ugraşarak yapmak daha hoş...pelüş battaniye sordum 20 tl miş.fiyatı nasıl?

bu arada dün bi çamaşır magazasından sütyen aldım 90 b olmusum bana göre haytatta görebilecegim en buyuk numara sanırım hayal bile edemezdim..ayhh bu sütyen harika toplayıcı ve içi dolgulu değil süngersiz yanii onun bi tabiri vardır muhakkak amam ben öle diyorum içi boş olanlardan diye...kaydirigubbakcemile3
valla giydiklerim nassı yakıştı hiç ölee kocaman durmdaı toparladı veben böle çok mutluyum..gögüslerimden kapanmayan gömleğim bile oldu..hihoyyyt:teytey:

tazem fasulyem sen sormustun sanırım ucup giden mesajlarım arasında sanada yanıt vardı
oglum kolunu değil sadece sol el bas parmagını kırdı
atel takılı su anda 20 gun boyunca kalacak giyinip soyunurken takılıyor oraya buraya acıyor napalım kaza iste

ben artık penye dolggusuz balensiz sutyenlerle bile iri goguslu duruyuroum çok hosuma gidiyor hem rahatlar hemde goguslerim duzgun duruyor dolgun dolgun olunca:))) hehe

esrako süpersin ya demek kilo bile verdin tebrikler sende bu azim varken maşallah..:) a.s.:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…