kakao yağı buğday fındık yağalrını karıştır saba akşam kullan dahada artmasını engeller yenilerde oluşmaz inşallah.:1no2:kızlar ya ben accccayiip çatlamışım fafisfisfis:farrkında olmadan yoksa hepsi 1 gecede mi oldu karnımın alt tarafı berbat sayılamayacak kadar çokdaha dün yoktu ya bu catlaklar için ben yağ kullanıyodum krem falan bileniniz var mı?evrişl sen bilirsin yağdan başka ne yapabilirim zaten kaşınmasından belliydi amasenağlamaallahım nolur daha fazla çatlamasın:Saruboceq:
evet her aynın bi başka tadı var maşallah kuzularagünaydın.... burcu bi sen varsın sanırım topikde..ee malum sabah daha erken..ama bende uyku yok napiim.. hele yaz geldimi bizim yatak odasında hayatta yatılmaz sabah güneş doğar dogms uyandırıyor bisi..
oglum artık güçlü kuvvetli bi erkek olmuş yavvv tekmeleri nerdeyse canımı acıtıyor hele bide beklenmedik bir anda yakalarsa beni..dün bu anlardan birini yaşadık üstelik sahilde yürürken.
düşünüyorumda ilk 3 ay midem bulandıkça rahatlıyordum,şimdilerlde ise hareketlerini hissettikçe.. ne büyük mucize ya her haftanın ayrı bir tadı var..
güzel haberle geliceksin içini ferah tut canımgünaydın kızlar,
ben bu satırların hastanenin eğitim odasından yazıyorum. bugün 100grlık şeker yüklemem var. 4 saat hastanedeyim. allahtan bu oda var. bir sürü bebek ve doğum kitabı, dergisi, videosu filan. bol bol okuyacağım. okuyup öğrendiklerimi sizinle de paylaşırım. gerçi siz maşallah benden çok öndesiniz araştırmacılıkta ama olsun...
çok yavaş yazabiliyorum buarada. kolumu pek kırmamam gerekiyor, stand mı nedir bişey var damarımda. tekrar tekrar iğne batırmaları gerekmesin diye. huylanıyorum hareket ettirirken.
inşallah şekerim yüksek çıkmaz.
fizik tedavi doktoruna da uğradım beklerken. o da hamileydi. çok şirin bayandı. bel fıtığı gibi görünmüyor ama mr çekmeden kesin bişey diyemeyiz dedi. mr ı da hamileyken yapmasak iyi olur dedi. yani fıtık olup olmadığım doğumdan sonra belli olacak. şimdilik bir nodül buldu. onu yumuşatmaya çalışacağız.
MİNİK KELEBEK ne yaptın? şekerin sonucu ne çıktı senin?
bizimkide daha geçen hiseti birkere baba elini koyunca kımıldamıyorBurcum yarin iyi haberelerle gel, universite de mi gidiceksin, dokuzeylul'de?
buarada benim de ustten bakinca gorunuyor pit pitlar, ama bizim bucurun babamiza garezi var, adamcagiz daha bi kere hissedebildi, icerde cosuyor, baba elini koyunca tik yok, elini cekiyor tekrara cosuyor, yazik morali bozuluyor esimin:))) kesin annesini kiskaniyor bu cocuk...ne beraber olmamiza izin veriyor, ne baba elini koyunca tepki veriyor, canim oglum benim, annesini kuzusu:))))
maşallah evrişime gerçekten artıkın kemikleri hissediliyor benimki sabah sağ tarafıma ayağını dayadı kalkamadım yataktan kaydirigubbakcemile5Ya Aidaaa az once dedıgını yaptım.. oglusum kıpırdarken kıpırdadıgı yere bastırdım.. elıme nası kemıklı yerı geldı anlatamam.. ay gozlerımden yaşlar bosaldı.. o arada eşim de aradı... aklımı kacıracaktım az kalsın.. ogluma dokundumm yaa.. oğlumu hıssettimmm.. ay kafayı sıyıracaktımm resmennnn :)))))))
Vee biz bugun 6 ayımızı dolu dolu doldurdukk.. 7. ayımızdan gun almaya basladıkk.. 24+1 deyız bugun itibariyle.. Allahım sonuna kadar yasamamızı nasip etsin inşallaahhh.. hepimizin.
bana arada oluyor kalbim beynimin içinde güm güm vuruyor ya nedirki bu doktora söyledim gülüyor allah allah dikkat et fazla yorma kendini öyle olunca hemen uzanıyorum benkizlar ben bugun iyi hosum ama basim donuyor cok fazla, kendimi dinlememeye calisiyorum, ama kalp atislarimi duyuyorum resmen, biraz fazala hizli atiyor ve basim donuyor,.. birazdan tuzlu bi yogurt yiycem, belki tansiyonum dusmustur, ama dun aksamda oldu aynisi, ozellikle yemekten sonra, misafirlikteydik....
kolundan kan alınacak şekerli su içeceksin arkadaşlarda anlatmışkızlar buarada ben bugün şeker testi yaptırcam nasıl oluyo bileniniz varmı bana yardımcı olun
benimkide ya geçen bak babsı yine oynuyor dedim ve cevaba bakın fazla yüz verme dedi ya inanabiliyormusun o zaman aklıma geldi sanırım bir kıskançlık söz konusucok hossun aidaa, koptummm:roflol: ama bisi soyliyiimmi bi yandan haklisin, esim biraz cocuk gibi olmaya basladi, surekli bana sirnasip sevgi istiyor, hep oglusu seviyorsun birazda beni sev diyor, ki bizim birbirimizi minciklamadigims 5 dk yoktur, asikla masuk gibiyiz ama yinede yetmiyor ona..hatta bu bahsettigim konuyla ilgili tuhaf bi konusma gecti aramizda, burda anlatmiyim ama dedim kiskaniyor mu neee:))))cok guldum o zman icimden ve ara arada bunu konuyu sakayla karisik tekrarliyor, diyorum her sakanin icinde bi ciddiyet payi vardirCADIARZU
çok geçmiş olsun önemsiz dediğimiz bişeyde daha büyük sorun çıkabilir bişyein çıkmamamsı çok güzel temkinli olmakta canım.kaydirigubbakcemile5Selamlar herkese
3 gündür yokum herkes nasıl iyimi ? geçmişi okuyamadım, evdeyim bugün
cuma günü karnım şiş diyordumya çok aşırı rahatsız ediyordu zor nefes alıyordum, o akşamda kayınvalideme gitmiştik eşimin abileri eltilerim doktora gidin dediler keşke dememek için bi görün, büyük sözü dinledik gittik, gitmedende rezene çayı içmiştim, neyse bakıldı testler yapıldı birşey yok ama tedbir için bu gece burda kal dediler çok şaşırdık eşimle neden kalıyoruz ki ? sadece tedbir korktuk telaşlandık gereksiz yere sonra kalmamaya karar verdim sabah doktoruma geliriim bakar dedim, şişliğimde geçmişti bu arada, bebeğin eşiginde kan görünüyormuş acil doktoru ondan şüphelenmiş ertesin gün sabah kendi doktorum baktı o görünen kn gayet normal zaten orası kanlı bi böge probem yok dedi sonuç olarak 3 gün rapor aldım tamamen tebir amaçlı : )) boşuna telaşlı bol mafraflı bi gece geçirdik, neydeyse bi osuruk yüzünden hastaneye yatırılıyordum kaydirigubbakcemile3 çok iyiyim evde olmak çok güzel : ))
canım aynısını şimdi farkettim. sonra sen yazmışsın. 7. kutucuğa geçmişsin ya. çok heycanlı. inşallah o kutucukları da görürüümmmmmm-tatlicadiarzu-
Ulannn ben boyle işin.. hadı yaaa karışmışmışşşş... ne biçim iştir be kardesımmmm.. şükür Allahın sevgılı kuluymussunn.. yıkmadın mı orayı.. en azından haslamadın mı bırılerını???
Ya Derya.. ay nası heyecanlandım sımdı takvımınıne bakınca.... imdaaaaattttt dedim içimden bir an.. yoksa doguracak mıyısss??? Allahımm sanırımm hamileyimmmmm delikafadulden Çok heyecanlı yaa.. bugunlerı gormek, çok güzel bir duygu.
Tamam nan.. tamam.. öf pöf puffffffffffffff şakkıdı
Güselliğe bak öper onu teyzesii.Maşşallah.
amin lalcim saol canım eşime söledim öptü böbişimden : ))Petrikçim geçmiş olsun canım. Bebişini gördün bol bol en azından. bence de en ufak kuruntuyu bile sonradan keşke dememek için atlamamak lazım. allah bise bebişlerimizi sevdiklerimisi bağışlasın. bol bol dinlen raporun keyfini çıkar. bebişinin fotosuna bak bol bol. bizim için de öp.
uyumuyordu oğluşum kıpır kıpırdı yavrum, sağol defnecimhainler uyurken çekmişsiniz resmini kuzununmaşallah ona yorulmuşsun ama arada üç gün raporuda kapmışsın iyi dinlenmeler ...
Masallahhh kuzumaaaaaa...........
Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin.
petrik geçmiş olsun inşallah iyisindir şimdi
Derya maşallah kuzuna çok büyümüş 3 ayın kaldı negüzel heyecanlandım zaman çabuk geçiyor
sağlıkla gelsin yavrrularımız
Kızımın odasını aldııııık. Siparişini verdik 20 gün sonra gelecekmiş. Fotosunu ekliyorum. Uygun fiyata bulunca pusetini de aldık baby2godan.
Allah sağlıkla hayırla içinde büyütmeyi nasip etsin hepimize.
nazancim uyurken aynen oyle yap, cok faydasini goruceksin, ben iki bacak arasina yastik koyup, usttekini kiriyorum ve agirligi azaltiyor, burdaki fizik terapist onermisti..
ayrica sirt ustu yatmak istersende bacaklarini dislerinden kir, altina yastik koy dedi, o zaman rahatlikla sirt ustu yatabilirsin demisti...
ESRAKO ben de birazdan seni arayacaktım. merak ettim. sen her sabah girerdin mutlaka yazardın. bugün geç mi geldin yoksa işe?
ben de şimdi acıbademdeyim, son tüpü verip bankaya geçiyorum.
buarada acıbadem kozyatağında doğum ünitesi yokmuş, kadıköydekinde doğum yapacağım.
Vallahı de ole bıllahı de ole.. sadece o bacagı yüzü koyun yatırıp, yanımdakı minik yastıgımla gögus kısmımı doldurupp, dıger bacagımıda kendıme cekerek yatıyorum... bu yatısı bulmak bıraz sıkıntı yaratsa da.. ben buldugumdan berı bır dabah
Sen dün gece uyurken.. bende seninle ruyamda ucakta bırlıkte seyahat edıyor durumda idik.. ama ucagın ıcı otobus gıbıydı koltukları.. boylece bu topıkte herkes benı ruyasında bol bol gorurken bende senı gormus oldumm Esra :))))
Selamlar herkese
3 gündür yokum herkes nasıl iyimi ? geçmişi okuyamadım, evdeyim bugün
cuma günü karnım şiş diyordumya çok aşırı rahatsız ediyordu zor nefes alıyordum, o akşamda kayınvalideme gitmiştik eşimin abileri eltilerim doktora gidin dediler keşke dememek için bi görün, büyük sözü dinledik gittik, gitmedende rezene çayı içmiştim, neyse bakıldı testler yapıldı birşey yok ama tedbir için bu gece burda kal dediler çok şaşırdık eşimle neden kalıyoruz ki ? sadece tedbir korktuk telaşlandık gereksiz yere sonra kalmamaya karar verdim sabah doktoruma geliriim bakar dedim, şişliğimde geçmişti bu arada, bebeğin eşiginde kan görünüyormuş acil doktoru ondan şüphelenmiş ertesin gün sabah kendi doktorum baktı o görünen kn gayet normal zaten orası kanlı bi böge probem yok dedi sonuç olarak 3 gün rapor aldım tamamen tebir amaçlı : )) boşuna telaşlı bol mafraflı bi gece geçirdik, neydeyse bi osuruk yüzünden hastaneye yatırılıyordum kaydirigubbakcemile3 çok iyiyim evde olmak çok güzel : ))
Selam selam kızlar
Size güzel bi haberim var - ama biraz da kızgınım bu duruma
geçen hafta yazmıştım tahlillerim çok kötü çıktı - lökositlerim çok çok fazla (3-5 arası olması gerekirken benimkiler 129) ve antibyottik içmem gerektiğini söylemişti doktor anca bir tahlil daha yapalım tekrarlayalım ona göre yazarım demişti- hatta sağolun siz bana antibyotik içmenin okadar da zararlı olmadığı konusunda içimi ferahlatmıştınız
İşte bugün tekrarladık tahlilleri ve herşey mükemmel üstü çıktı lökositler 1 e düşmüş hemde tedavisiz öyle kendiliğinden !! Şaka gibi resmen nasıl olur bu diye sorduğumda idrarlar karışmış dediler - düşünebiliyomusunuz - bu cumartesi pazar bana zehir oldu - pazartesiyi bekleye bekleye ve bana rahatlıkla "nolcak canım idrarlar karışmıştır" diyolar - Boşuna içecektim antibyotikleri
İşte hem mutlu oldum kuzucuğuma zarar vermicem diye hem de çok sinirli çıktım hastaneden- işin ilginci benimkinle karışan idrarın sahibi herşeyi normal diye düşünüyo halbuki ileri derecede enfeksyonu var - işte Türkiye.......
merhaba kızlar bu gün ankara çok güzel yarında minik kızımın 23 nisan provası var okulda bi kaç gündür 23 nisan cicilerimize filan uğraşıyoruz eksiğimiz kalmadı herşey tamam ama yağmurlu olucak sanırım hava iptal olma durumuda var bu kadar hazırlık boşa gitmez inşallah
biraz geri sayfalara bakayım nevar ne yok
kızlar biz son üçüncü kutucuğa geçmişiz :teytey::dance::sm_cool:ALLAH ım az kaldı delikafaduldendarısı sizlerekaydirigubbakcemile5 sanırım bu gidişlede ilk biz doğacağız kayra aftabru helin hepimiz peşpeşe geliyoruz maşallah bebişlere:lepi::teytey:
canım aynısını şimdi farkettim. sonra sen yazmışsın. 7. kutucuğa geçmişsin ya. çok heycanlı. inşallah o kutucukları da görürüümmmmmm-tatlicadiarzu-
öff denmez..gadın takmış kafaya zortlatacak bir an önce..yavaş gel yerim ben seniiiTamam nan.. tamam.. öf pöf puffffffffffffff şakkıdı
amin canımkaydirigubbakcemile3:Saruboceq::hooray: heyecanlandım bi an çok değişik hissediyorum kendim delikafadulden
merhaba kızlar bu gün ankara çok güzel yarında minik kızımın 23 nisan provası var okulda bi kaç gündür 23 nisan cicilerimize filan uğraşıyoruz eksiğimiz kalmadı herşey tamam ama yağmurlu olucak sanırım hava iptal olma durumuda var bu kadar hazırlık boşa gitmez inşallah
biraz geri sayfalara bakayım nevar ne yok
kızlar biz son üçüncü kutucuğa geçmişiz :teytey::dance::sm_cool:ALLAH ım az kaldı delikafaduldendarısı sizlerekaydirigubbakcemile5 sanırım bu gidişlede ilk biz doğacağız kayra aftabru helin hepimiz peşpeşe geliyoruz maşallah bebişlere:lepi::teytey:
Derya maşallah kuzuna çok büyümüş 3 ayın kaldı negüzel heyecanlandım zaman çabuk geçiyor
sağlıkla gelsin yavrrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?