2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

pinky naberr
aldınmı beyaz pantalon bul dunmu kendine ??

ben dun keten beyaz pantalonumu giydim tiril tiril oyleguzelki keten yaz aylar ıiçin hamileler için ozelikel çok iyi birtercih arkadaslar aklınızda olsun

pinkycim azim derken yusuf yusuf olayları desek:) karnımızdaki mubarek varlıgın sevgisi yani bu azim değil:) istersen ye vicdanı el vermiyor insanınn. hayatınd hiç diyet yapamayan bile bu asamada yapar heralde .

canlarım selam gecmisi okuyamadım
sabahtan beri gezioz arkadasla keyifli gecio gunlerim
bideki resim eklemek istiyorum ama ekleyemedim sinir oldum
yani albume ekleyemedim

bu aradaaa cuma gunu ik mudurumuz yanıma geldi izne n ezaman çıkcagımı vs sordu ucretisz izin istioyrmusun dedi evet evet evettt dedim ay sormaları çok iyi geldi çunku babasının hayrın asormamıs tabi kalıcımı gecici elemanmı bakayım o modla sordu beni dusundugunden değil elbet:9 kalıcı bakayım diyerek gitti:) dedi ayrılma ihtimalin varmı taibi dedim neden olmasın tazminatım ve ben ayrılmayı isteriz :))) ama o pek mumkun değil yonetim sert bu konuda bilirsin falan dedi dedim oz aman ayrılamam mecbur gelirim 8 yılım var bırakamam. neyse ben kalıcı biri bakayım dedi gitti budurumda nolur benim akibet bilmiyorum ama 4 ay dogum izni 2 ay kadar toplu sut izni bana toplu kullan derler yerime madem bir igeliyor. sonar yllık iznim var vs vs derke ucretsizi de a ldımmı bebek gelir bir yasına o zaman donersen don vermeyiz tazminat derlerse mecbur donerim en azından emziriyordum yarım kaldı çok minik bebek biraktım diye dertlenmem napayım. bunada sukurr allah yardım edecekinsallah biz annelere

süpersin esra..el delme olayı için ise iki kere süpersin..cesaretine hayranım
afiyet olsun..lop lop et pıt pıt yağ olmasın bebişiine yarasın..battaniyenin fiyatı çok uygun..ben sordum pahalıydı..ama battaniye nasıl güzel mi?

benim 1 ay önce iyi para bayıldıklarım olmuyor artık..ben de 90 oldum..80 dim 85 almıştım şimdi 90 alacağız..ama bence dahada büyüyecekler süt dolsunda bak..lopur lopur..gece yatarken birini sağa birini sola atıp yatarız artık

esrako koyu yeşil hmm asker yeşili spor bi pantolon aldım çok rahat ..bakırköye henuz gitmedim..:) bu haftasonu belki giderim yanıma bi arkadaş bulup beyaz almam şart ayrca biz angeleyes ile b magazada sanırım LORD çok spor cepli cici bi jile begenmiştik ondanda alıcam:)jileyle daha bi hamile gibi olunuyor sanki taktım ben..:)
bu arada ayakkabı alıcam ama az daha beklesemmi acaba hani ayaklarım şişerse falan diye..esrako sen tecrubelisin napsamki yada sadece sandaletlemi idare edrim..

bu arada nazan dogum iznini baslatmayıp hani ustune çalısma hakkımız varya sona ekletmek için o donem içinde yillik izin alınmadıgnı bir gunluk bile rapor vs alınmadı gı bilgisinden eminmisin kaynak nedir ?

sayet oyle ise diyelim hasta olduk 32+ is egelmeye devam edyoruz 34 de bir gun kotusyuz gelemedik hemen hop o iznimiz devreye girip artık ise gelemez mi olcaz yani birgun için vs bile ????

kesin bilgmi bu ??

sayet boyle ise benim 12 hazıranda baslıyor iznim ve ben 22 haziran haftası izne cıkıp tatile gitmeyi dusunuyordum ozaman çıkamam izin içinde izin olmayacagına gore ben 12 haziranda eyvallah diycem buraya :)

ay ne guzel bu durumda 12 hazirana 2 aydan az zaman kaldı sonra evdeyimm.

nazan sen temmuz bası mi ayrılcan pazara giderdikkk :))

valla canım bence sandaletler en rahatları hatta terlik tarzı seyler. ben parmak arası giyiyorum yazın sıkca zaten haftasonu yine onlarla takılırım ayagım sissede çok etkilenmem çıkarırın istersem.
onun haricinde ise giymeye ben su ara spor ayakkabıların babet tarzı olanları var yanalrı spor gibi file falan olanları var onalrdan alıyromu
sert sık babetlerde rahatsız ediyor tum guun is yerinde ayagım sisiyor
haftasonu hiç birsey olmuyor allahtan sokak sokak gezmekten kan surekli deveran ediyor:)

Dide, Bana şu kan uyuşmazlığı testlerinden ve aşısından bahsetsene..benin dr unutmuş ben hatırlattım iyi mi..Aa dedi başta ortada ve sonda 1'er kez o indirect coombs testi yapmamız gerekiyodu.. ıyi valla dedim içimden..Bi ay içinde onu yaptır muayeneye öyle gel dedi. Bide zor bulunan aşısı var galiba( Aslında ilk bebeklerde bişey olmuyor ama, bilemeyiz tabi.

Sağolun kızlar güzel dilekler için -
Ya ben orda kavga etmesini de bilirdim de çokta tınlamıyolar günde 45734058034 tane hasta geçiyo hiç umurlarında bile değildir ki kesin ilk vaka ben değilim
Ben bunu hepimize ders olsun kulağımıza küpe olsun diye yazdım Aman eyer şüphelendiğiniz bir durum olursa mutlaka tekrarlayın kızlar tahlili
Şabanın filmi gibi oldum resmen - şikayet yok ama doktor 1 ay ömrün var der gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eşime söledim öptü böbişimden : ))
dimi ya bide böle bi sorunumuz var ben bazen çok istiyorum öpmek akşam eşim gelince ogluşumu öp babası bugun çok içimden geldi ama öpemedim:CüvCüv: diyorum..komik ama hoş bi sahne..:)kaydirigubbakcemile3Şeniz

battaniyeyi çok begendim yumuşacıkdı her desen ve çeşidi vardı...hani kendi çeyizlerimizde kabartmalı pelüş battaniyeler varya onlar gibiydi..bu arada bende sütyen alırken bi üst numara alsammı diye düşündüm ama sonra dehşete kapıldım 95 diye düşününce ve anı yaşamak için almadım...büyük alırsam içini doldurmak için belki büyücekler...kaydirigubbakcemile3delikafadulden oyusden almadım..heheeeeeeeeee:roflol:

kızlar ütüm bitti ama ben bugün tetenozumun 2. dozunu olucaktım az önce aklıma geldi benneyaptımki ayy ne büzüşük beyinliyim yaa

Petrik, ben kuzucuğun resmini göremedim ne hikmetse..
Esrako, haftasonu gazetenin verdiği C and A katalogunda beyaz pantolon vardı. Sen ordan mı almıştın. Bakırköyde miydi yeri? Ben de almayı düşünüyorum. Eşimin çok hoşuna gitti özellikle gidelim alalım dedi. Dün pazardan çok ucuza tshirtler aldım. 5-10 tl falan. ..2 tane de pantolon etek görünümlü bişey aldım.Tanesi 10tl. Çok rahat oldular. Tam giyeyim diyorum, havalar serinleyecekmiş bu hafta. Hergün aynı şeyleri giymekten usandım..

sen dideye sormuşsun ama bende atladım hemen...

canım bende de var uyuşmazlık..ilk testimi 6-7 hafta arasında yaptırdım birde 19 haftalıken yaptırdım bide son aylarda yapcas sanırım..:)
benim bundan önce bi düşük yaşadıgım için düşük sonrası hemen iğne olmuştum 2.ci bebeği koruması için..
doktorun nasıl böle bir bilgiyi es gecerki..:1shok:. senin dosyanda her ayrıntın yazması gerek.. bisde sorun çıkmadı yani oğlum anasının kanından..:)kaydirigubbakcemile3

gypsyim esram ohh bitmiş ütütn gel artık yahu forum seni ösledi... bu arada yarın gidersin bişi olmas herhalde...yada ara bi sor..:)

geçmiş olsun sende kendini o kadar yormasana bel ağrısıda insanı mahvediyo krem falan sürseydin
sağol canım krem derken ne sürebilirm belim ağrıyınca krem kullanbilirmiyim ??

amaa maaa senağlama ne desen haklısın o havadaa nasıl eve gireyimm ben girsem ayaklarım girmezz dayanamadımm senağlama

gülistanım bende özledim yaa haftasonları hep burda oluyodum takip edebiliyodum sürtmekten pc başına geçemedimki bu arada benim memelerde 90A olduu aldı başını gidiyo ne dicem sana bi yerlere gidelim gezmeye felan hani diyoduk ya şirinevler taraflarına bi ara program yapalım
bu arada ben ikeadan alıcam karar verdik mobilya işine benimki biraz bebek odasından büyük olucak 3-4 yaşında yatabilicek o arada park yatak düşünüyoruz

geçmiş olsun nesrinim şimdi iyi olmana sevindim en güzelide evde dinleniyor olman oğluşununa bayıldım maşallah herleyden habersiz mışıl mışıl uyuyo annesi ne güzelll

bu arada arkadaşlar araştırdım haftaların ay olarak karşılığı şu şekilde
4-7=1
8-11=2
12-14=3
15-18=4
19-22=5
23-26=6
27-30=7
31-34=8
35-40=9
o zaman ben bu hafta 26.haftamı bitiricem haftaya soranlara 7 aylıkmıyım dicem -tatlicadiarzu-
sedacım güzel günlerde uyusun bebişin odanız çok güzelmiş bide kemikleri nasıı hissediyonuz yaa :1shok:

kızlar nazan geldimi sonucu belli oldumu kaçırmadım umarım?birde minik kelebek alıcaktı bugün sonucunu o geldimi hiç ben tam okuyamadımda geçmişi

pazar günü ne pazarı var sen nerde oturyon artık şu işini düzene koyda iznemi ayrılıyon napıyon seni pazarın alasına götürelim alışveriş yap üstüne kıyafet al yetti gayrıı şutarafagitti

öyle yapıcam bende tatlım aradım ama açan olmadı yarın sabahtan gidicem birinci gibi acımasında

tazem canım bi fasulye çekti anlatamam buzlukta var ama sen böle anlatınca hiç onu yiyesim gelmiyo yarın pazara çıkıp alıcam taze taze yicem seni

Nefret ediyorum şu Türk insanının lakayıtlığından. Be adam/kadın , senin işin ne? o kapların üstünde adımız yazmıyor mu? Nasıl karıştırırsın? Sanki adam mühendis, onu koymuşsun laboratuara da, ne var ki, diyor. Sen değil misin bu işin sorumlusu. Çok gıcık olurum ben yaaaa... Cahil biri olsan gidip içeceksin allah korusun. Hayı bişi olmaz, zorunda kalsak tabii içeriz ama ne gerek var?

Ah be deryacım, bir de yağmur yağmasa 23 Nisan'da... Çoğunlukla yağar. İnşallah yağmaz da, biz de pikniğe gidicez çünkü. Araba kullanıcam :dance:

Aferin sana esra. Tebrik ederim. Hele günde 5 kere ölçüm yapma kısmını daha da tebrik ederim. Gerçi benzer şekilde NAZAN'ı da tebrik ediyor, önünde saygıyla eğiliyorum. Enjeksiyon konusunda çok soğuk kanlısınız. Ben yeni yeni bayılmamaya başladım daha :) Hatta kan verirken bakabiliyorum da :) Bebişten önce bildiğin bayılıyodum :)

kızlar ütüm bitti ama ben bugün tetenozumun 2. dozunu olucaktım az önce aklıma geldi benneyaptımki ayy ne büzüşük beyinliyim yaa

AAaaAAaa? Hamile misin kız yoksa??? kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…