süpersin esra..el delme olayı için ise iki kere süpersin..cesaretine hayranımkızlarr kendimden haber vereyim azcıkk
cumartesi gunu diyetisyene gittim. ilk diyet haftamın sonunda ve %80 listeyi uygulama ile 1,2 kilo vermisimm. çok mutlu oldumm dr um tebrik etti en guzel sonuç dedi yani almasan aynı kalsanda iyi idi vermen ç ok daha iyi olud yediklerin bebek için gayet saglıkıl olarak ustelik dedi. ki sapıtmalarım olduydu arada:) tabi ertesi gun dogumgnunue katıldım bir arkadasamını kızının orda kısırları falana biraz fazla kaçırdım bugun tartı hemen sastı ya yemege gor yani anında a rtıyor hemen bugun telafi etmeliyim daha bol su içerek :)
ama keyfim yerine geldi tokluk kan sekerimde 120 çıktı olcum aletimi yanımda goturdum dr gosterdi hem nasıl olceceğimi vs.
haftada bir tokluk baksak yeter dedi ben irdeledikce adamı eminmyiz yani bu kadarmı bakcam falan dedikce adam dediki madem oyle sen kasındın oturdu recete gibi yazdı:)
bir gun boyunca 5 olcumle profiliim çıkarcam seker profilimi:)
yani sabah ac karnına sonra kahfaltı sonrası sonra ogle yemgi sonrası sonra aksam yemegi oncesi ve yine sonrası olmak uzre 5 defa olcup yazıp bana getir dedi bu senin genel profilin olcak dedi
adama ısrarla dedim çunku çok hafif bir kahvaltı etitm bukadar mı oluyor yanibolca yemegimi yiyince daha mı yukselir falan dedim emin ol madem pipiriklisin dedi 5 kez elimi delcem bir gunde ama olsun içim rahat etcek ve muhtemelen ben bu profil çıkarma isini arada ozellikle 28. hafta sonrasında ayda birkere olsun yapcam :) içimi rahatlatlak için alet elilmde ne de olsa:)
iste boyle keyfim yerinde tamam mahrum kalıyorum yiyceklerden ama bebise su an olumsuz etkim yok. insilun ihtiycim yok boyle kızlar.
baharda geldi çok keyifli çok mutluyum allah bozmasınn
afiyet olsun..lop lop et pıt pıt yağ olmasın bebişiine yarasın..battaniyenin fiyatı çok uygun..ben sordum pahalıydı..ama battaniye nasıl güzel mi?NESRİN geçmiş olsun demek gerekmi bilmiom ama iyiki ihmal edip gitmemezlik yapmamışsın...bak ne güzel evdesin tadını çıkar..:)
pazara çıktım o malum yeşil meyveden aldım artık irileşmiş tam yaz meyvesi gibi olmuş...valla yolda yemeye başladım..:)
çilek zatn artık harika am bugun malta eriği gördüm cesaret edip alamadım malum henuzz paket halindeler tadına bakıp alma şansımız yok..
ama biber patlıcan gibi sebzeler harika artık kışınki o pofuduk yapay halleri kalmamış gayet dogal ve taze görünüyor hepsi...
ayyy bende kaptırdım kendmi anlatıyom ya ...klava:
neyhse haftaya annemler ve abimler gelio düğün var..:)abimler hemen döncek ama annemler kalcaklar..:)ogluma ciciler alırıs..mendilleri falan yparız inş. bu arada annem penya battaniye alma dedi..metreyle pamuklu istediğimiz desende alıp iki taraflı annem dikcekmiş..ugraşarak yapmak daha hoş...pelüş battaniye sordum 20 tl miş.fiyatı nasıl?
bu arada dün bi çamaşır magazasından sütyen aldım 90 b olmusum bana göre haytatta görebilecegim en buyuk numara sanırım hayal bile edemezdim..ayhh bu sütyen harika toplayıcı ve içi dolgulu değil süngersiz yanii onun bi tabiri vardır muhakkak amam ben öle diyorum içi boş olanlardan diye...kaydirigubbakcemile3
valla giydiklerim nassı yakıştı hiç ölee kocaman durmdaı toparladı veben böle çok mutluyum..gögüslerimden kapanmayan gömleğim bile oldu..hihoyyyt:teytey:
esrako koyu yeşil hmm asker yeşili spor bi pantolon aldım çok rahat ..bakırköye henuz gitmedim..:) bu haftasonu belki giderim yanıma bi arkadaş bulup beyaz almam şart ayrca biz angeleyes ile b magazada sanırım LORD çok spor cepli cici bi jile begenmiştik ondanda alıcam:)jileyle daha bi hamile gibi olunuyor sanki taktım ben..:)
bu arada ayakkabı alıcam ama az daha beklesemmi acaba hani ayaklarım şişerse falan diye..esrako sen tecrubelisin napsamki yada sadece sandaletlemi idare edrim..
dimi ya bide böle bi sorunumuz var ben bazen çok istiyorum öpmek akşam eşim gelince ogluşumu öp babası bugun çok içimden geldi ama öpemedim:CüvCüv: diyorum..komik ama hoş bi sahne..:)kaydirigubbakcemile3Şenizeşime söledim öptü böbişimden : ))
..battaniyenin fiyatı çok uygun..ben sordum pahalıydı..ama battaniye nasıl güzel mi?
benim 1 ay önce iyi para bayıldıklarım olmuyor artık..ben de 90 oldum..80 dim 85 almıştım şimdi 90 alacağız..ama bence dahada büyüyecekler süt dolsunda bak..lopur lopur..gece yatarken birini sağa birini sola atıp yatarız artık
sen dideye sormuşsun ama bende atladım hemen...Dide, Bana şu kan uyuşmazlığı testlerinden ve aşısından bahsetsene..benin dr unutmuş ben hatırlattım iyi mi..Aa dedi başta ortada ve sonda 1'er kez o indirect coombs testi yapmamız gerekiyodu.. İyi valla dedim içimden..Bi ay içinde onu yaptır muayeneye öyle gel dedi. Bide zor bulunan aşısı var galiba( Aslında ilk bebeklerde bişey olmuyor ama, bilemeyiz tabi.
sağol canım krem derken ne sürebilirm belim ağrıyınca krem kullanbilirmiyim ??geçmiş olsun sende kendini o kadar yormasana bel ağrısıda insanı mahvediyo krem falan sürseydin
amaa maaa senağlama ne desen haklısın o havadaa nasıl eve gireyimm ben girsem ayaklarım girmezz dayanamadımm senağlamaKıyamam sana :))))
Hıc doktora felan gıtme kadın.. ben sana çözümünü soyleyeyım.. hamile gibi davran yeter anamm.... ipinden kopmus danalar gıbı her gun kendını bı yerlere atarsan değil bel.. cocuk ta bıle takat kalmaz.. aslında yakında olsan ben senı bi gusel evire cevire bi dövsemm o da sana ıyı gelecek te.. şükür Allahımın sevgili kulusun
gülistanım bende özledim yaa haftasonları hep burda oluyodum takip edebiliyodum sürtmekten pc başına geçemedimki bu arada benim memelerde 90A olduu aldı başını gidiyo ne dicem sana bi yerlere gidelim gezmeye felan hani diyoduk ya şirinevler taraflarına bi ara program yapalımmaşallah ya sanada KUZEY E de..
kumanda testini akşam eşime söledim artık bizimde kumanda vaktimiz geldi diye cümleye başladım..adama kal geldi o ne demek diye??? sonra anlattım tabii dioki ya ne kadar orjinal fikir varsa kk nın agustos topiğinde herhalde diyo....:enbuyukkk:
hee canım ya ösledik seni... nasılsın bakalım..bugun benmde çamaşır gunum ve yılın balkon açılışını yaptım önce güsell bi yıkadım foşur foşur.. sonrada çamaşırlarımı astım ohhh mis gibi güneşde kurucaklar...tabi sabah 9 da bitmişti tüm bu işlemler..inş nazar degmes yan paartmandaki komsu kadınlar bu saatte maşallahın vra gibi laflar ettiler çaktırmadan totomu kaşıdım...delikafadulden
dün biras bebek mobilyalarına baktık snrada ikea ya gittik..kızlar ben buyuyen beşik almakdan vazgeçtim.. normal sallanma mekanizmalı altı çekmeceli tek beşik alıcam.ikeaan 2 kapılı dolap ve birde şifonyer.çünkü oglumdogdukdan inş. 2 yıl sonra kardeş planımız var..dolayısıyla beşik kardeşine kalır oglumada yatak alırıs diye düşündük diğer türlü 2.ci için tekrar beşik almak gerekecek falan?? hem çocuk 6-7 yaşına kadar aynı yatak takımında sıkılır diye düşüdük...
siz neler düşünüyosunuz..yaa eşim bebek mobilyaları ve eşyalrı konusunda tüm yuku bana attıı..sen araştır en kullanışlı hangisiyseonu alalım diyo..malum sen forum forum geziosun diyo..ben yabancı forum sitelerinede üyeyim de o yusden öle diyo....
geçmiş olsun nesrinim şimdi iyi olmana sevindim en güzelide evde dinleniyor olman oğluşununa bayıldım maşallah herleyden habersiz mışıl mışıl uyuyo annesi ne güzelllSelamlar herkese
3 gündür yokum herkes nasıl iyimi ? geçmişi okuyamadım, evdeyim bugün
cuma günü karnım şiş diyordumya çok aşırı rahatsız ediyordu zor nefes alıyordum, o akşamda kayınvalideme gitmiştik eşimin abileri eltilerim doktora gidin dediler keşke dememek için bi görün, büyük sözü dinledik gittik, gitmedende rezene çayı içmiştim, neyse bakıldı testler yapıldı birşey yok ama tedbir için bu gece burda kal dediler çok şaşırdık eşimle neden kalıyoruz ki ? sadece tedbir korktuk telaşlandık gereksiz yere sonra kalmamaya karar verdim sabah doktoruma geliriim bakar dedim, şişliğimde geçmişti bu arada, bebeğin eşiginde kan görünüyormuş acil doktoru ondan şüphelenmiş ertesin gün sabah kendi doktorum baktı o görünen kn gayet normal zaten orası kanlı bi böge probem yok dedi sonuç olarak 3 gün rapor aldım tamamen tebir amaçlı : )) boşuna telaşlı bol mafraflı bi gece geçirdik, neydeyse bi osuruk yüzünden hastaneye yatırılıyordum kaydirigubbakcemile3 çok iyiyim evde olmak çok güzel : ))
o zaman ben bu hafta 26.haftamı bitiricem haftaya soranlara 7 aylıkmıyım dicem -tatlicadiarzu-bu arada arkadaşlar araştırdım haftaların ay olarak karşılığı şu şekilde
4-7=1
8-11=2
12-14=3
15-18=4
19-22=5
23-26=6
27-30=7
31-34=8
35-40=9
sedacım güzel günlerde uyusun bebişin odanız çok güzelmiş bide kemikleri nasıı hissediyonuz yaa :1shok:kızlar bende bu sabah ilk defa bebeğimi kemiklerini hissettim elimle karnımı tuttum acayip bir şeydi yeni uyandığım için kendimi rüyada hssettim ama nedense sağa yatınca rahatsız oluyo sanki tepinmeye başlıyo
pazar günü ne pazarı var sen nerde oturyon artık şu işini düzene koyda iznemi ayrılıyon napıyon seni pazarın alasına götürelim alışveriş yap üstüne kıyafet al yetti gayrıı şutarafagittiPetrik, ben kuzucuğun resmini göremedim ne hikmetse..
Esrako, haftasonu gazetenin verdiği C and A katalogunda beyaz pantolon vardı. Sen ordan mı almıştın. Bakırköyde miydi yeri? Ben de almayı düşünüyorum. Eşimin çok hoşuna gitti özellikle gidelim alalım dedi. Dün pazardan çok ucuza tshirtler aldım. 5-10 tl falan. ..2 tane de pantolon etek görünümlü bişey aldım.Tanesi 10tl. Çok rahat oldular. Tam giyeyim diyorum, havalar serinleyecekmiş bu hafta. Hergün aynı şeyleri giymekten usandım..
öyle yapıcam bende tatlım aradım ama açan olmadı yarın sabahtan gidicem birinci gibi acımasındasen dideye sormuşsun ama bende atladım hemen...
canım bende de var uyuşmazlık..ilk testimi 6-7 hafta arasında yaptırdım birde 19 haftalıken yaptırdım bide son aylarda yapcas sanırım..:)
benim bundan önce bi düşük yaşadıgım için düşük sonrası hemen iğne olmuştum 2.ci bebeği koruması için..
doktorun nasıl böle bir bilgiyi es gecerki..:1shok:. senin dosyanda her ayrıntın yazması gerek.. bisde sorun çıkmadı yani oğlum anasının kanından..:)kaydirigubbakcemile3
gypsyim esram ohh bitmiş ütütn gel artık yahu forum seni ösledi... bu arada yarın gidersin bişi olmas herhalde...yada ara bi sor..:)
...................................................................................................................................................çıktım hastaneden- işin ilginci benimkinle karışan idrarın sahibi herşeyi normal diye düşünüyo halbuki ileri derecede enfeksyonu var - işte Türkiye.......
merhaba kızlar bu gün ankara çok güzel yarında minik kızımın 23 nisan provası var okulda bi kaç gündür 23 nisan cicilerimize filan uğraşıyoruz eksiğimiz kalmadı herşey tamam ama yağmurlu olucak sanırım hava iptal olma durumuda var bu kadar hazırlık boşa gitmez inşallah
biraz geri sayfalara bakayım nevar ne yok
kızlarr kendimden haber vereyim azcıkk
cumartesi gunu diyetisyene gittim. ilk diyet haftamın sonunda ve %80 listeyi uygulama ile 1,2 kilo vermisimm. çok mutlu oldumm dr um tebrik etti en guzel sonuç dedi yani almasan aynı kalsanda iyi idi vermen ç ok daha iyi olud yediklerin bebek için gayet saglıkıl olarak ustelik dedi. ki sapıtmalarım olduydu arada:) tabi ertesi gun dogumgnunue katıldım bir arkadasamını kızının orda kısırları falana biraz fazla kaçırdım bugun tartı hemen sastı ya yemege gor yani anında a rtıyor hemen bugun telafi etmeliyim daha bol su içerek :)
ama keyfim yerine geldi tokluk kan sekerimde 120 çıktı olcum aletimi yanımda goturdum dr gosterdi hem nasıl olceceğimi vs.
haftada bir tokluk baksak yeter dedi ben irdeledikce adamı eminmyiz yani bu kadarmı bakcam falan dedikce adam dediki madem oyle sen kasındın oturdu recete gibi yazdı:)
bir gun boyunca 5 olcumle profiliim çıkarcam seker profilimi:)
yani sabah ac karnına sonra kahfaltı sonrası sonra ogle yemgi sonrası sonra aksam yemegi oncesi ve yine sonrası olmak uzre 5 defa olcup yazıp bana getir dedi bu senin genel profilin olcak ded
kızlar ütüm bitti ama ben bugün tetenozumun 2. dozunu olucaktım az önce aklıma geldi benneyaptımki ayy ne büzüşük beyinliyim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?