sen dideye sormuşsun ama bende atladım hemen...
canım bende de var uyuşmazlık..ilk testimi 6-7 hafta arasında yaptırdım birde 19 haftalıken yaptırdım bide son aylarda yapcas sanırım..:)
benim bundan önce bi düşük yaşadıgım için düşük sonrası hemen iğne olmuştum 2.ci bebeği koruması için..
doktorun nasıl böle bir bilgiyi es gecerki..:1shok:. senin dosyanda her ayrıntın yazması gerek.. bisde sorun çıkmadı yani oğlum anasının kanından..:)kaydirigubbakcemile3
gypsyim esram ohh bitmiş ütütn gel artık yahu forum seni ösledi... bu arada yarın gidersin bişi olmas herhalde...yada ara bi sor..:)
tebrikler esracım valla sigarayı bırakan tiryakiler gibi olmuşsunpinkycim azim derken yusuf yusuf olayları desek:) karnımızdaki mubarek varlıgın sevgisi yani bu azim değil:) istersen ye vicdanı el vermiyor insanınn. hayatınd hiç diyet yapamayan bile bu asamada yapar heralde .
Nefret ediyorum şu Türk insanının lakayıtlığından. Be adam/kadın , senin işin ne? o kapların üstünde adımız yazmıyor mu? Nasıl karıştırırsın? Sanki adam mühendis, onu koymuşsun laboratuara da, ne var ki, diyor. Sen değil misin bu işin sorumlusu. Çok gıcık olurum ben yaaaa... Cahil biri olsan gidip içeceksin allah korusun. Hayı bişi olmaz, zorunda kalsak tabii içeriz ama ne gerek var?
B]
hmmm ben ilk testimi özel bi lab.da yaptırmıştım 30 tl idid sonrakinide bakırköy kadındogum hastanesin de yaptırdım.bi arkadasıma eşlik etmek için gitmiştim baktım beleş yaptırdım bende..?kan tahlilleri idrar tahlilleri herşey bedava valla.:) aynı gun almıştık üstelik..:) ama aklında bulunsun bak levent taraflarında çoooooook pahalı ..biz düşükden sonra bissürüü testler vermişti doktor toplam 18 tane kan idraR falan filan... çok araştırmıştık en uygun neresi diye valla ben hepsini 120 tl ye yaptırmıştım ama 370 e bile fiyat veren olmuştu..eşimin çok arkadasları var hemşire yada saglık çalişanı olan ve bu 370 lik fiyat sırf tanıdık oldugumuz içindi...PİNKY, bu test pahalı bişey mi ki?? Indirect coombs testi yani..Hatırlıyo musun?
Hayır seernicim, demek istediğim; bilmeyen biri olsa gider içer -gereksiz yere-. Gerekli olduğu durumlarda bünyeye uygun antibiyotik tabii ki içilir ama, kızın ihtiyacı yokmuş ya hani, lab daki eleman yanlışlık yapmış da, GEREKSİZ YERE içireceklermiş kıza antibiyotiği. Aslında üstteki yazımda da aynı şeyleri yazmıştım ama, neden yanlış anladın, anlamadım. Neyse....
norra geçen okulda bende öle kötü oldum gözüm falan karardı tuzlu ayran falandan sonra tansiyon ölçtürdüm 7ye düşmüştü doktor olabilecegini,önemli olanın tansiyonun yüksek olmaması olduğunu söyledi.geçmiş olsun kendine dikkat etkizlar ben bugun iyi hosum ama basim donuyor cok fazla, kendimi dinlememeye calisiyorum, ama kalp atislarimi duyuyorum resmen, biraz fazala hizli atiyor ve basim donuyor,.. birazdan tuzlu bi yogurt yiycem, belki tansiyonum dusmustur, ama dun aksamda oldu aynisi, ozellikle yemekten sonra, misafirlikteydik....
bende de oldu helin hiva doktora sordum her gittiğimizde ölçüyomuş o vajinal sıvıdır olması normal dedi telaşlanma yani ama genede druna sor canımkızlar bi haftadır ara ara hafif sulu bi akıntım var.öyle çok çok sulu değil ama çamaşırıma geçiyor.biraz korktum doktorumda şehir dışında.ama sanırım bazı arkadaşlarımızda da olmuştu.amniyon sıvısı daha fazla olur diye düşünüyorum.artık cuma kontrolümde doktoruma soracağım.hatta eğer isterse enfeksiyon testi yaptıracağım.gerçi bu haftalardan sonra akıntı miktarı artıyormuş
çok güzel canım güle güle büyüsün kızın içindeKızımın odasını aldııııık. Siparişini verdik 20 gün sonra gelecekmiş. Fotosunu ekliyorum. Uygun fiyata bulunca pusetini de aldık baby2godan.
Allah sağlıkla hayırla içinde büyütmeyi nasip etsin hepimize.
gözünaydın canım bu arada ay olayını bende öle biliyorum çünkü drum da bana artık 6 ayı bitirdin dedi.masallah bize ve bebişlereYa Aidaaa az once dedıgını yaptım.. oglusum kıpırdarken kıpırdadıgı yere bastırdım.. elıme nası kemıklı yerı geldı anlatamam.. ay gozlerımden yaşlar bosaldı.. o arada eşim de aradı... aklımı kacıracaktım az kalsın.. ogluma dokundumm yaa.. oğlumu hıssettimmm.. ay kafayı sıyıracaktımm resmennnn :)))))))
Vee biz bugun 6 ayımızı dolu dolu doldurdukk.. 7. ayımızdan gun almaya basladıkk.. 24+1 deyız bugun itibariyle.. Allahım sonuna kadar yasamamızı nasip etsin inşallaahhh.. hepimizin.
.
EVROŞ, çatlak olduğundan emin misin? dahah erken değil mi? ben hala kaşınmaya başlamadım. yine de banyolardan sonra biraz yağlanıyorum. bebe yağı ile...
PİNKY, NORAA, biz de babasıyla geçip kızımın tekmelerini kameraya kaydetmeye başladım. dün gece kızım çok formdaydı. takla filan mı atıyordu anlayamadık... hoş nerde atacak, yerleri çok sıkışık yavruların....ama o kadar güçlüydü ki dün gece tekmeler... üzerine kumandayı koyup kameraya çektik. çok şirindi... nasıl oynatıyor kamerayı , büyüyünce izleteceğiz...
yok canım ya yanlış anlamadım öyle şaka maksatlı yazdım üzülüyorum ama antibiyotik içiyorum diye neyse yarın son
lalece geçmiş olsun ya seni daha kötü yapmış antibiyotik
mesela ben 3 gün boyunca günde 4 tane antibiotiği boşuna içmişim çünkü idrarımda enfeksion çıkmadı. böbreğimdeki büyüme rahmin böbreğimi ezmesinden kaynaklanıormuş. ve gereksiz yere içtiğim antibiotikler vajinal dengemi bozup mantar yaptı. yani gereksiz yere kullanmak çok zararlı ne de olsa olmayan mikrobu öldürmeye çalışıosunuz. ve yararlılarda ölüor bu sırada
kızlar bugün doymak nedir bilmedim, size de oluyor değil mi ara sıra? kimi gün gayet normal yiyorum yani abartmıyorum ama arada durum vahimleşiyor.. tatlı tuzlu ekşi ne varsa karıştırıyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?