2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

AAA ben seni nasıl oldu da görmedim..
Benim dr asıl büzüşük beyinli..Güvenimi sarstı biraz ama nolcak bilmiyorum..

PıNKY, bu test pahalı bişey mi ki?? Indirect coombs testi yani..Hatırlıyo musun?

GYPSY, DıDE hepinis yiyin beni kıslar :) Ama odun ekmeğiyle yiyin :)

PETRıK geçmiş olsun. ıyi olmana sevindim. Tedbirli olmakta fayda var. ıyice dinlenirsin.

ÖRTMEN KISLAR; bu haftayı ve son haftayı saymıyorum, 6 HAFTA KALDIIIIIII hihoyyyt

inşallah esracım kutum ileri ileri gitsin çok zevkli oluo. her kutu deişimi çok mutlu edio beni.
ben şeker yüklemesi 30. haftamda yaptırıcam artık. ama hergün minik parça tatlı yiorum. 2 kutucuk milka ve ya biraz helva . korktummm. ama yemezsem gözüm dönüor

pinkycim azim derken yusuf yusuf olayları desek:) karnımızdaki mubarek varlıgın sevgisi yani bu azim değil:) istersen ye vicdanı el vermiyor insanınn. hayatınd hiç diyet yapamayan bile bu asamada yapar heralde .
tebrikler esracım valla sigarayı bırakan tiryakiler gibi olmuşsun

ben cahilmiyim ? ben içiyom ama benneyaptımki senağlama
gprsesra bende ilk defa hissettim uyku sersemi nasıl bi şey tam anlamadımki sana anlatıyım ama bence sende hissedersin yakında

Gypsesra, Beylikdüzündeki Beylikpazarı, kocaman bi pazar, bakırköy pazarı kadar olmasa da yanına yaklaşabilir yani..

ınşallah yaa inşallah, iş bitti aslında ama hala kovmuyolar beni..Bi bitse şu iş..

PİNKY, bu test pahalı bişey mi ki?? Indirect coombs testi yani..Hatırlıyo musun?
hmmm ben ilk testimi özel bi lab.da yaptırmıştım 30 tl idid sonrakinide bakırköy kadındogum hastanesin de yaptırdım.bi arkadasıma eşlik etmek için gitmiştim baktım beleş yaptırdım bende..?kan tahlilleri idrar tahlilleri herşey bedava valla.:) aynı gun almıştık üstelik..:) ama aklında bulunsun bak levent taraflarında çoooooook pahalı ..biz düşükden sonra bissürüü testler vermişti doktor toplam 18 tane kan idraR falan filan... çok araştırmıştık en uygun neresi diye valla ben hepsini 120 tl ye yaptırmıştım ama 370 e bile fiyat veren olmuştu..eşimin çok arkadasları var hemşire yada saglık çalişanı olan ve bu 370 lik fiyat sırf tanıdık oldugumuz içindi...

Hayır seernicim, demek istediğim; bilmeyen biri olsa gider içer -gereksiz yere-. Gerekli olduğu durumlarda bünyeye uygun antibiyotik tabii ki içilir ama, kızın ihtiyacı yokmuş ya hani, lab daki eleman yanlışlık yapmış da, GEREKSıZ YERE içireceklermiş kıza antibiyotiği. Aslında üstteki yazımda da aynı şeyleri yazmıştım ama, neden yanlış anladın, anlamadım. Neyse....

mesela ben 3 gün boyunca günde 4 tane antibiotiği boşuna içmişim çünkü idrarımda enfeksion çıkmadı. böbreğimdeki büyüme rahmin böbreğimi ezmesinden kaynaklanıormuş. ve gereksiz yere içtiğim antibiotikler vajinal dengemi bozup mantar yaptı. yani gereksiz yere kullanmak çok zararlı ne de olsa olmayan mikrobu öldürmeye çalışıosunuz. ve yararlılarda ölüor bu sırada

Kızlar selam herkese...

Şu yanlış test sonucu olayına acayip sinirlendim ya, insan hayatı bu, basit bir evrak işi vs. değil ki savunması olsun...

aftabru, iyi haberlerle gelirsin inşallah

esrako
, tebrik ederim kilo vermişsin kaydirigubbakcemile5

bebeklerin kemiklerini mi hissettiniz, inanamadım ben de... ay bir gün elime gelirse kemikleri ben de oturur ağlarım herhalde... inanılmaz bir an olur...

bebek odaları takımlar vs... maşallah hazırlıkalr son sürat devame diyor sanırım...

ben de bir bebek odası takımı buldum ama fotoğrafı yok elimde, çünkü sipariş üzerine yapıyorlarmış, mdf, karyola ve dolaptan oluşuyor... karyolasını 5-6 yaşına kadar kullanabilir sanırım... fiyatı da 1500 tl'sına tekabül ediyor aşağı yukarı... kaliteli olduğuna kanaat getirdik ama karar veremedim, siz fiyatı konusunda ne diyorsunuz kızlar, araştıranlar bilir... gerçi işin içine dolap gridi mi 1500 civarı oluyor sanırım fiyatlar... ???

yok canım ya yanlış anlamadım öyle şaka maksatlı yazdım üzülüyorum ama antibiyotik içiyorum diye neyse yarın son
lalece geçmiş olsun ya seni daha kötü yapmış antibiyotik

kızlar bugün doymak nedir bilmedim, size de oluyor değil mi ara sıra? kimi gün gayet normal yiyorum yani abartmıyorum ama arada durum vahimleşiyor.. tatlı tuzlu ekşi ne varsa karıştırıyorum :S

Esrako tebrik ederim, kilo bilem vermissin, ya izmire gidene kadar bende mi biraz yediklerime dikkat etsem, oreda daha da dana olup gelicem((
3k1m senin dedigin gibi bazen doymak bilmiyorum ben(((gunduzden aksma ne yapsam diye basliyorum....

norra geçen okulda bende öle kötü oldum gözüm falan karardı tuzlu ayran falandan sonra tansiyon ölçtürdüm 7ye düşmüştü doktor olabilecegini,önemli olanın tansiyonun yüksek olmaması olduğunu söyledi.geçmiş olsun kendine dikkat et

bende de oldu helin hiva doktora sordum her gittiğimizde ölçüyomuş o vajinal sıvıdır olması normal dedi telaşlanma yani ama genede druna sor canım

çok güzel canım güle güle büyüsün kızın içinde
gözünaydın canım bu arada ay olayını bende öle biliyorum çünkü drum da bana artık 6 ayı bitirdin dedi.masallah bize ve bebişlere

malasef aftabru eminim çatlak olduğuna oysaki iri bir insanım esnegimdir diye umuyordum ama :a015:
maşallah kızına tekmeleri bol olsun inşallah

sorma norraa yaa, ye ye nereye kadar ?

evros, son cümlen ne hoşuma gitti :) Tekmeleri bol olsun inşallah... Bunu ben kendi kendime topiğimizin resmi cümlesi ilan etmek istiyorum. Tekmeniz bol olsun kaydirigubbakcemile3

jenny gözün aydın geçmiş olsun çok bu insanlara bu tür olaylar çok basit geliyo ya gıcık oluyorum dövesim geliyor

yok canım ya yanlış anlamadım öyle şaka maksatlı yazdım üzülüyorum ama antibiyotik içiyorum diye neyse yarın son
lalece geçmiş olsun ya seni daha kötü yapmış antibiyotik

Aman, oh beaa.. Dİyecektim seerni hamile misin, neden anlamadın, diye kaydirigubbakcemile3 Dedim kız zaten bunu yanlış anlamış, hepten arayı bozmayalım :)

Mesela... Biliyorum Lalcim, okumuştum başına gelenleri. Gereksiz yere antibiyotik içmek kötü bişidir, buna sebep olan eller kırılsın !! :enbuyukkk:

kızlar bugün doymak nedir bilmedim, size de oluyor değil mi ara sıra? kimi gün gayet normal yiyorum yani abartmıyorum ama arada durum vahimleşiyor.. tatlı tuzlu ekşi ne varsa karıştırıyorum :S

Anaaa, beni mi anlatıyon kız 3k1m ??? Geldim, 2 halley yedim, kesmedi, 4 ceviz bi avuç üzüm yedim ki kan şekerimi dengelesin diye. Şimdilik durumum stabil. Az sonra akşam yemeğinde TAZEFASULYEEEEEE var, yanına bir de salata mmmhhhhh cokacimcoook Sonrası allah kerim :)

Senin de hislerine tercüman olayım dedim taze fasulye :)) ama var ya şu takma isminle taze fasulye kavramımızı değiştirdin ya, pes diyorum başka da bişey demiyorum... yani bundan sonraki yaşamımda taze fasulye denecek de sen aklıma gelmeyeceksin... düşünemiyorum öyle bir sahne :))

Bir de arada içime bir darlık geliyor arkadaşlar, o anlarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum anlık bir mutsuzluk, umutsuzluk bıkmışlık oluyor.... sonra 1-2 dakikaya geçiyor.. çok üzülüyorum o anlarda... bugün 5 kere falan oldu diyebilirim. Sanki yemeyi abarttığım zamanlarda daha mı çok oluyor ne... amaaan bilemiyorum işte hamilelik hormonaları, psikolojisi vs. sanırım. hayatımdaki en yüksek kilomdayım kendimi ağır hissediyorum... arada mutsuz hissediyorum, arada hiç enerjim yok gibi geliyor... arada uyku bastırıyor.. sendromlarım çoğaldı... terapi odasında gibi anlattım ama içimi dökmek istedim, hoş görün, siz mutsuz olmamaya çalışın anlık da olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…