2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

cee eeeee...............

selam hatunlar.....
ben evimde olmanın keyfini çıkartıyorum (şimdilik)....bugün temizlik vardı...ben da yarın için apt.komşularımı çağırdım...çünkü 3 senedir evime adım atamadılardı, sıkıştırıp duruyolardı....ben de alayım da rahatlıyim dedim...mamalar baptım onlar için........çarşamba dr....sonaaa Muğlaaa.....
özgür olmak süper.............
biz bebişle iyiyiz bu arada...sizlerde bi yaramazlık yoktur umarım.......herkesi öptüm..muckkk..
adiyossss...........gene gelecem...

sorma norraa yaa, ye ye nereye kadar ?

evros, son cümlen ne hoşuma gitti :) Tekmeleri bol olsun inşallah... Bunu ben kendi kendime topiğimizin resmi cümlesi ilan etmek istiyorum. Tekmeniz bol olsun kaydirigubbakcemile3

harbi komik olmuş dimi :roflol: ama meğer tekme ne kadar güzel bişey mişşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

evet ya var mı tekme gibisi :))

zeynep, hiçbirimiz çok eski sayılmayız sanırım.. :) ben de memnun oldum... kendi evin gibi hissedebilirsin forumda. arkadaşların hepsi çok iyi insanlar, üstelik hamile ve tamamen zararsızlar :jeyyar: şaka yapıyorum :)

arada gerçi yiyecek ismi zikretmek suretiyle zararlı hale gelebiliyorlar :)) o zaman da ya etkisiz hale getiriyoruz o arkadaşı :mymeka: ya da görmezden geliyoruz o yiyecek isimlerini :roflol: bunlar benden sana tüyo olsun :))

Sağol tatlım. İnşallah dediğin gibi olur. Evet 9 Eylüle gideceğim ama hiç şöyle adam gibi zaman ayırmıyorlar ki, kuzucuğumu da göremedim ne zamandırsenağlamaSanırım yine dayanamayıp özele giderim ben:jeyyar:
Babaların elinden bebişler çekinmiyor bence. Benim eşim de ilk zamanlar hafifçe bastırıyordu hissetmek için. Ne zaman ki elini çoook hafifçe, belli belirsiz koydu karnıma, o zaman hissettidelikafadulden
Vee biz bugun 6 ayımızı dolu dolu doldurdukk.. 7. ayımızdan gun almaya basladıkk.. 24+1 deyız bugun itibariyle.. Allahım sonuna kadar yasamamızı nasip etsin inşallaahhh.. hepimizin.
hay maşallah6.7.8.9 ayları görelim sağ salim inşallahhhh:Saruboceq:
Gelmiş geçmiş olsun canım. Ama son cümlene çok güldümkaydirigubbakcemile3

buda resmimiz : ))
Maşallah kuzucuğa

teşekkür ederim yakınlığınız için bende malum hamileyim 25 haftalık ve kendim gibi hamile arkadaşlarla paylasında bulunmak beni mutlu edecektir

Müdürüme gıcık oldum yine bugünÇok üzgünüm çoookMal adam, hiç halden anlamıyor; bir de insanın yüzüne gülüyor sanki anlıyormuş gibi:dilcikar:
Bu akşam 19.30'dan 22.00'ye kadar (muhtemelen daha bile uzun sürecek) Bizim okulda tören var. 23 Nisan için yurtdışından gelen öğrenciler ağırlanacakmış. Gelenlere dadılık edecekmişiz. Okulda 120 tane öğretmen var. Sanki ben mi kurtaracağım koskoca kurumuklava:Rica ettim, ayakta kalmam sakıncalı, bana izin verin dedim, biiiip adam "üzülme hocam biz seni otuttururuz" dedi yaaklava:E madem oturacağım, ne demeye çağırıyorsun beni be adam. Ne sana bir yararım olacak, ne kendim rahat edeceğim. Şeytan diyor, tittiret gitmeklava:klava:kötükedihüso

Kızlar az mı kaldı doğuma yaa... Yani aylar ilerledikçe bir değişik haller aldı beni... Hani kimi hamile vardır gypsyesra gibi :)) hatun 41 kere maşallah enerjik bi o yana bi bu yana gezip duruyor ve kendinde bu enerjiyi buluyor. Bana da etraftan senin şimdi çok enerjik, hayat dolu olman lazım diyorlar.. Oysa ben kendimi ne enerjik buluyorum ne de her sabah uyandığımda yeni güzel bir güne başlama hissini yaşıyorum... oy oy tecrübeli anneler nerdesiniz, oluyor mu böyle şeyler arada? Doktora git demeyin, arada oluyor çünkü :) Aman ne depresif oldum yaa, tamam bundan sonra sızlanma yok inşallah...

merhaba ahh bu müdürler canım bizden hala tamm performans bekliyorlar bide bisey soracam sen okulda kat nöbeti tutuyormusun kacıncı haftaya kadar tutuluyor canım bılgin var mı

bebişin cinsiyeti ne zeynep? ağustos ayında erkek bebişler ağırlıkta da o yüzden merak ettim... testler vs. herşey yolunda inşallah...

burko, o müdüre diyecek bir lafım yok, çünkü ben denecekleri etrafımdaki benzer tiplere diyorum, müdürün de onlardan biri işte. Lost'taki OTHERS gibiler. Benim için bundan böyle burkonun müdürü ve benim etrafımdaki burkonun müdürü kılıklı insanlar sadece ve sadece OTHERS olabilirlerrrrrr. Böyle bilinee!!! Esrarengiz duman kovalayasıcalar... Ağır mı oldu :)

merhaba ahh bu müdürler canım bizden hala tamm performans bekliyorlar bide bisey soracam sen okulda kat nöbeti tutuyormusun kacıncı haftaya kadar tutuluyor canım bılgin var mı

Ben tutuyorum ve muhtemelen de okul kapanana kadar tutacağım. Çünkü özelde çalışıyorum:1no2:Ama sanırım 26. haftada nöbetten muaf oluyorsun

Hafif bile bunlara canım. Oooh ağzına sağlık:içelim:

selam kızlar, ben geldim. eşim geç gelecek, ben de size takılacağım.
şeker sonucum çıktı, gayet iyi dedi doktor. en düşük olan 80 en yüksek olan 137 çıktı. şeker yokmuş yani.
şimdi geçmişi okuyayım biraz

bebeğim erkek teyzesi evet benimde dikkatimi çekti ağustosta erkek bebekler fazla hayırlısı artık Allah sağlıklı hayırlı bebişler versin hepimize de

Hadi geçmiş olsun aftabru... Çok sevindim.. Sınır 140 dı değil mi? Benim de 137 civarı bir rakamdı da esrako 140 sınırdır demişti... Olsun sınırsa bile sınırı geçmemiş ya o önemli...

kızlar ben geldim bugün doktora gittik annemle ayrıntılı ulturasyona girdim oğluşum elini yüzünden çekmedi yan profilini gördük sadece 24+2 günlükmüş 618 gr şimdi resmini eklicem size siz nasılsınızzz???????

Ben tutuyorum ve muhtemelen de okul kapanana kadar tutacağım. Çünkü özelde çalışıyorum:1no2:Ama sanırım 26. haftada nöbetten muaf oluyorsun

teşekkür ederim canım ben 25+4 günlük hamileyim bende hala tutuyorum bugun takatim kalmadı biraz oturayım dedim müdür geldi öğretmenler odasına bi bana baktı bi nöbet çizelgesine yani nöbet tutmadığımı ima etti çok üzüldüm biraz anlayışlı olmak lazım sanırım çünkü bizim durumumuz ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…