sorma norraa yaa, ye ye nereye kadar ?
evros, son cümlen ne hoşuma gitti :) Tekmeleri bol olsun inşallah... Bunu ben kendi kendime topiğimizin resmi cümlesi ilan etmek istiyorum. Tekmeniz bol olsun kaydirigubbakcemile3
Sağol tatlım. İnşallah dediğin gibi olur. Evet 9 Eylüle gideceğim ama hiç şöyle adam gibi zaman ayırmıyorlar ki, kuzucuğumu da göremedim ne zamandırsenağlamaSanırım yine dayanamayıp özele giderim ben:jeyyar:Burcum yarin iyi haberelerle gel, universite de mi gidiceksin, dokuzeylul'de?
buarada benim de ustten bakinca gorunuyor pit pitlar, ama bizim bucurun babamiza garezi var, adamcagiz daha bi kere hissedebildi, icerde cosuyor, baba elini koyunca tik yok, elini cekiyor tekrara cosuyor, yazik morali bozuluyor esimin:))) kesin annesini kiskaniyor bu cocuk...ne beraber olmamiza izin veriyor, ne baba elini koyunca tepki veriyor, canim oglum benim, annesini kuzusu:))))
hay maşallahVee biz bugun 6 ayımızı dolu dolu doldurdukk.. 7. ayımızdan gun almaya basladıkk.. 24+1 deyız bugun itibariyle.. Allahım sonuna kadar yasamamızı nasip etsin inşallaahhh.. hepimizin.
Gelmiş geçmiş olsun canım. Ama son cümlene çok güldümkaydirigubbakcemile3Selamlar herkese
3 gündür yokum herkes nasıl iyimi ? geçmişi okuyamadım, evdeyim bugün
cuma günü karnım şiş diyordumya çok aşırı rahatsız ediyordu zor nefes alıyordum, o akşamda kayınvalideme gitmiştik eşimin abileri eltilerim doktora gidin dediler keşke dememek için bi görün, büyük sözü dinledik gittik, gitmedende rezene çayı içmiştim, neyse bakıldı testler yapıldı birşey yok ama tedbir için bu gece burda kal dediler çok şaşırdık eşimle neden kalıyoruz ki ? sadece tedbir korktuk telaşlandık gereksiz yere sonra kalmamaya karar verdim sabah doktoruma geliriim bakar dedim, şişliğimde geçmişti bu arada, bebeğin eşiginde kan görünüyormuş acil doktoru ondan şüphelenmiş ertesin gün sabah kendi doktorum baktı o görünen kn gayet normal zaten orası kanlı bi böge probem yok dedi sonuç olarak 3 gün rapor aldım tamamen tebir amaçlı : )) boşuna telaşlı bol mafraflı bi gece geçirdik, neydeyse bi osuruk yüzünden hastaneye yatırılıyordum kaydirigubbakcemile3 çok iyiyim evde olmak çok güzel : ))
Maşallah kuzucuğa
evet ya var mı tekme gibisi :))
zeynep, hiçbirimiz çok eski sayılmayız sanırım.. :) ben de memnun oldum... kendi evin gibi hissedebilirsin forumda. arkadaşların hepsi çok iyi insanlar, üstelik hamile ve tamamen zararsızlar :jeyyar: şaka yapıyorum :)
arada gerçi yiyecek ismi zikretmek suretiyle zararlı hale gelebiliyorlar :)) o zaman da ya etkisiz hale getiriyoruz o arkadaşı :mymeka: ya da görmezden geliyoruz o yiyecek isimlerini :roflol: bunlar benden sana tüyo olsun :))
Müdürüme gıcık oldum yine bugünÇok üzgünüm çoookMal adam, hiç halden anlamıyor; bir de insanın yüzüne gülüyor sanki anlıyormuş gibi:dilcikar:
Bu akşam 19.30'dan 22.00'ye kadar (muhtemelen daha bile uzun sürecek) Bizim okulda tören var. 23 Nisan için yurtdışından gelen öğrenciler ağırlanacakmış. Gelenlere dadılık edecekmişiz. Okulda 120 tane öğretmen var. Sanki ben mi kurtaracağım koskoca kurumuklava:Rica ettim, ayakta kalmam sakıncalı, bana izin verin dedim, biiiip adam "üzülme hocam biz seni otuttururuz" dedi yaa klava:E madem oturacağım, ne demeye çağırıyorsun beni be adam. Ne sana bir yararım olacak, ne kendim rahat edeceğim. Şeytan diyor, tittiret gitme klava: klava:kötükedihüso
merhaba ahh bu müdürler canım bizden hala tamm performans bekliyorlar bide bisey soracam sen okulda kat nöbeti tutuyormusun kacıncı haftaya kadar tutuluyor canım bılgin var mı
bebişin cinsiyeti ne zeynep? ağustos ayında erkek bebişler ağırlıkta da o yüzden merak ettim... testler vs. herşey yolunda inşallah...
burko, o müdüre diyecek bir lafım yok, çünkü ben denecekleri etrafımdaki benzer tiplere diyorum, müdürün de onlardan biri işte. Lost'taki OTHERS gibiler. Benim için bundan böyle burkonun müdürü ve benim etrafımdaki burkonun müdürü kılıklı insanlar sadece ve sadece OTHERS olabilirlerrrrrr. Böyle bilinee!!! Esrarengiz duman kovalayasıcalar... Ağır mı oldu :)
Hafif bile bunlara canım. Oooh ağzına sağlık:içelim:
bebeğim erkek teyzesi evet benimde dikkatimi çekti ağustosta erkek bebekler fazla hayırlısı artık Allah sağlıklı hayırlı bebişler versin hepimize de
Ben tutuyorum ve muhtemelen de okul kapanana kadar tutacağım. Çünkü özelde çalışıyorum:1no2:Ama sanırım 26. haftada nöbetten muaf oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?