2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

zeynep hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin..

başlıcam şincik tazefasulyene iki cümleden birisi fasulye yaa bi gün daha sabret yarın alıp yiyim sonra bol boll hatırlat bize o güzelll sebzeyii akşama benim yerimede ye barii senağlama
ayyy küfür edesim geliyo neyseee hepsi böle bunların daha hiç anlayışlı bi müdür duymadım görmedim ablam 7. ayının ortalarına kadar nöbet tutmuştu müdür olcak inek bıraktırtmamıştı bizimki sonradan rapor almıştı benneyaptımki
mucizem hoşgeldin nasılsın artık çok sık girmiyosun topiğe niye Çok üzgünüm çoook ben çok geziyorum sonra ayılıp bayılıp yatıyom ama gezmeden kendimi alamıyorum bunalıyorum elimde diil sonrada evrişden azar işitiyorum -tatlicadiarzu-
demişsinki bunalıma giriyorum bazen felan bende öyle oluyorum zaman zaman bencede çok yemekle alakası var bende ömrümde göremeyecğim kiloları gördüm bu hayatıma kadar 60 kiloyu geçmedim sonra bi evlendim işten bi ayrıldım hamile kaldım felan derken şimdi 85 olmuşum bazen aynaya bile bakmak istiyorum bazen diyorumki ben niye hamile kaldım delimiyim neyim,nasıl bakıcam bu çocuğa,nasıl vericem bu kiloları ama bi tekme yiyorum o an işte bu düşüncelerin hepsi uçup gidiyo iyiki ordasın hayat ışığım diyorum,uzun lafı kısası çok yememek gerek sanırım ama ben şimdi mutfağa gidiyorum yemeği hazırlıcam,hemen mönüyü sayam biftek aldım tavada yağsız pişircem,şehriyeli pilav,yoğurtlu semizotu salatası,kayısı kompostusu ve patates püresi çok ama çokkk acıktım herşeye rağmen yemek yemek güzel,yaşamak güzel,anne olmak güzel sizi seviyorum ben kaçar evroşun dediği gibi tekmeniz bol olsunnn...

buda bacağımız topcu olacak sanırımkaydirigubbakcemile3

gözünaydın canım yaa yanii hamurişine devam ölemiii :dance::dance::dance::teytey:

hadi gözünaydın canım atlattın darısı bizim başımıza

buda bacağımız topcu olacak sanırımkaydirigubbakcemile3

Maşallah maşallah 41 milyon defa maşallah çok net görünüyo ya mükemmel bişey
Ben hiç bir zaman bukadar net göremedim kızımı - bişeyler görünüyo ama işte genel bir görüntü - bu resmen gerçek resim gibi - neden benimki görünmüyo senağlama

maşallah canım oğluna... burnu gözü iyice belli maşallah...
çok cici...

sık giremiyorum esracım yani ara ara vakit darlığında okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama tam bir takip olmuyor... yazacak kadar vaktim olduğunda da giriş yapıyorum :) evet evriş seni güzel azarlıyor arada görüyor ve gülümsüyorum :)) Doğru diyorsun fazla yememek lazım da, senin durumun da "hocanın dediğini yap yaptığını yapma" gibi oldu :) Az yiyelim vs. dedin sonra menüyü saydın döktün hehe afiyet olsun, yarasın bebişine...

evet demek neymiş:

Bunalım yok, varsa yoksa tepük tekme... Bunlara odaklanayım biraz da bari :) şakkıdı

Hafif şiddette bir depresyon geçiriyor olabilir misin acaba? Benim de bazen sinirlendiğim durumlar oluyor. Üzgün değil de çok sinirli buulyorum kendimi bazen. Sonra diyorum, Burcu yavaşşş bak oğlun ne güzel tekmeliyor. Kaç gr olmuştur acaba vs vs hayaller kurarak sakinleşiyorum.

Seni mutlu edecek şeyler yap. Bırak evin dağınık kalsın, seni mutlu edecekse saat 24 de olsa, eşinden rica et, çıkın dolaşın. Bak hava çok güzel. Çiçek kokusu var her yerde. Çık ve bol bol nefes al derim...

Oohhh gözün aydın NAzan. Sevindim.

MAşallah tosununa :)

Zeynepçim ben de kayranın önerisiyle 16. haftada bir rapor aldım doktordan. Daha doğrusu aldığım sevke "ayakta durması sakıncalıdır, nöbet tutamaz" diye yazdırdım. O gün bu gündğr nöbet tutmuyorum.

Müdürlerinizi de xtir edin kızlar. Yoksa müdür fıkrasını bilmiyıor musunzzz??? Aramızda müdür yoktu değil miiii şutarafagitti

canım benim çok saol valla insan çok şaşırıo orda izlemek daha değişik ama bırak görüntüsü net olmasın sağlıklı olsundaa cnm

canım valla herşeyi nett babasına benzio eşimi yatarken çekmiştim ikisini yan yana koyduk annemle gülmekten öldükkkaydirigubbakcemile3

öff denmez..gadın takmış kafaya zortlatacak bir an önce..yavaş gel yerim ben seniii çok helecanlı en önce sen doğuracan..gerçi belli olmaz bu işler değil mi?

Tövbe de be.. dübük -tatlicadiarzu- ya aslında şaka bı yana.. ben oğluşumla şu an oldukca mutluyum.. hanı bır an once dogurayım dıye derdım yok.. bu halını de yasamak oldukca sahanee..

Çok gecmıs olsun Esram...

Güzel haberlere bayılıyorummmmm...

Ya bu oglan sahane olmaz da ne olur... maşallahhhh kuzuyaaaaaaaaaa ::))))

Zeynep hoşgeldın arkadasım..

Arkadaslar... Gecen Burcu ıle de konustuk.. cocuk doktorları bebek yaglarını ılk bastan onermıyorlar.. bebegın cıldı havasız kalıyormus yagdan dolayı... o yuzden losyon kullanın dıyorlar.. su an bır cok yerde Sebamedler de ındırım var.. Etrafında Metro ya da Ozdılek olanlar su an sebamed ler oldukca ınmış durumda.. malum sebamedler anasının gözü fıyatı.. bebe yaglarını almayın sebamed ın.. Sebamed in losyonuna baktık, elimize sürdük eşimle.. gercekten krem gıbı yaglandırıyor.. hemen de emıyor.. aklınızda olsun..

Omomatık 3kg+Yumoş Baby 2 kg = 19 tlsı fıyatı ozdılekte su an.. oldukca makul fıyatı..
Nıvea soft Baby= tanesı 6 tlsından satılıyor.. ıkılı paketı 7.5 tlsı
Unıbaby= 3.5 tlsı
Othello Kaz Tuyu Bebek Yastıgı :9 tlsı (fıyatı 25 tlsı normalde )

Son düzenleme:
tşk ederiz teyzesiii çok özlemişim sizi yaaaa.s.

saol teyzesi bak oğlumu gördün beğendin senin içinde münasipse kızını alabiliriz demii topcu olursa işide ii kaydirigubbakcemile3

tazefasulye; hafif şiddet bir depresyon olabilir belki. Ben zaten rahat bir tipimdir, evim temiz kalsın diye kendimi hiiç kasmam, bırakırım dağınık kalır, herşey olduğu kadardır falan... hava da çok güzel... o da doğru... tepük de var... çok şükür... bakalım biraz değişik birşeyler yapmaya çalışayım :)

canım valla herşeyi nett babasına benzio eşimi yatarken çekmiştim ikisini yan yana koyduk annemle gülmekten öldükkkaydirigubbakcemile3

:))

saol teyzesi bak oğlumu gördün beğendin senin içinde münasipse kızını alabiliriz demii topcu olursa işide ii kaydirigubbakcemile3

:))))) hangi kızı alıyorsunuz, hani kız nerde kaydirigubbakcemile3

selam kızlar, ben geldim. eşim geç gelecek, ben de size takılacağım.
şeker sonucum çıktı, gayet iyi dedi doktor. en düşük olan 80 en yüksek olan 137 çıktı. şeker yokmuş yani.
şimdi geçmişi okuyayım biraz

:))

:))))) hangi kızı alıyorsunuz, hani kız nerde kaydirigubbakcemile3
valla unutmuşum evrişin bian kızı olacak die hatırladım neyse anacım topikte kızı olanlar var baksınlar oğluma beğenirlerse versinler kızlarınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hah bak ben de aynıyım. Dağınıklık beni -çok da- rahatsız etmez. Dün annem geldi, bir başladı azarlamaya... bu evin hali neymiş? Yatağımı toplamamşıtım, salonda da gazeteler dağınık bir şekilde idi. Mutfakta da 1-2 bardak vardı tezgahın üstünde :) Dedim, bir daha seni yemeğe çağırmıycam :) Sana ne dedim, senin evin mi :)))

ben aç gitmemiştim. yedikten bir saat sonra gidip yaptırmıştım. bi de beklerken uyumamak gerekiyormuş. benimki galiba o yüzden 143 çıkmış ilkinde. bugünkü 4 testin de sonucu gayet güzeldi.

...gun taqnsıyon olçtürüyorumya neden bılmıyorum ama hep 16 cıkıyo sonra düşüyo yavas yavas yarım saat sağlık merkezınde kalıyom annemle bırlıkde allaha şükür düşüyo ama

allah allah... yüksek gerçekten de... ama bekleyince düştüğüne göre belki stresten yükseliyordur ölçecekleri zaman.

merak ettim bak şimdi. haber ver muhakkak. geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun PETRİK. bir osuruğun ya da geğirmenin bu kadar kıymetli olduğunu bilmezdim ben bu derde düşmeden önce. insan hamilelikte neler neler öğreniyor meğer ne güzel şeymiş rahat rahat geğirmek ya da osurmak... ben de çok çektim gazdan... bir ara her akşam tarzan gibiydim, göğsümü yumrukluyarak ağzımı açıp geğirmeye çalışıyordum. içimde patlamaya hazır bir bomba var gibiydi. neyse ki geçti o günler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…