başlıcam şincik tazefasulyene iki cümleden birisi fasulye yaa bi gün daha sabret yarın alıp yiyim sonra bol boll hatırlat bize o güzelll sebzeyii akşama benim yerimede ye barii senağlamaAman, oh beaa.. Dİyecektim seerni hamile misin, neden anlamadın, diye kaydirigubbakcemile3 Dedim kız zaten bunu yanlış anlamış, hepten arayı bozmayalım :)
Mesela... Biliyorum Lalcim, okumuştum başına gelenleri. Gereksiz yere antibiyotik içmek kötü bişidir, buna sebep olan eller kırılsın !! :enbuyukkk:
Anaaa, beni mi anlatıyon kız 3k1m ??? Geldim, 2 halley yedim, kesmedi, 4 ceviz bi avuç üzüm yedim ki kan şekerimi dengelesin diye. Şimdilik durumum stabil. Az sonra akşam yemeğinde TAZEFASULYEEEEEE var, yanına bir de salata mmmhhhhh cokacimcoook Sonrası allah kerim :)
ayyy küfür edesim geliyo neyseee hepsi böle bunların daha hiç anlayışlı bi müdür duymadım görmedim ablam 7. ayının ortalarına kadar nöbet tutmuştu müdür olcak inek bıraktırtmamıştı bizimki sonradan rapor almıştı benneyaptımkiMüdürüme gıcık oldum yine bugünÇok üzgünüm çoookMal adam, hiç halden anlamıyor; bir de insanın yüzüne gülüyor sanki anlıyormuş gibi:dilcikar:
Bu akşam 19.30'dan 22.00'ye kadar (muhtemelen daha bile uzun sürecek) Bizim okulda tören var. 23 Nisan için yurtdışından gelen öğrenciler ağırlanacakmış. Gelenlere dadılık edecekmişiz. Okulda 120 tane öğretmen var. Sanki ben mi kurtaracağım koskoca kurumuklava:Rica ettim, ayakta kalmam sakıncalı, bana izin verin dedim, biiiip adam "üzülme hocam biz seni otuttururuz" dedi yaa klava:E madem oturacağım, ne demeye çağırıyorsun beni be adam. Ne sana bir yararım olacak, ne kendim rahat edeceğim. Şeytan diyor, tittiret gitme klava: klava:kötükedihüso
mucizem hoşgeldin nasılsın artık çok sık girmiyosun topiğe niye Çok üzgünüm çoook ben çok geziyorum sonra ayılıp bayılıp yatıyom ama gezmeden kendimi alamıyorum bunalıyorum elimde diil sonrada evrişden azar işitiyorum -tatlicadiarzu-Kızlar az mı kaldı doğuma yaa... Yani aylar ilerledikçe bir değişik haller aldı beni... Hani kimi hamile vardır gypsyesra gibi :)) hatun 41 kere maşallah enerjik bi o yana bi bu yana gezip duruyor ve kendinde bu enerjiyi buluyor. Bana da etraftan senin şimdi çok enerjik, hayat dolu olman lazım diyorlar.. Oysa ben kendimi ne enerjik buluyorum ne de her sabah uyandığımda yeni güzel bir güne başlama hissini yaşıyorum... oy oy tecrübeli anneler nerdesiniz, oluyor mu böyle şeyler arada? Doktora git demeyin, arada oluyor çünkü :) Aman ne depresif oldum yaa, tamam bundan sonra sızlanma yok inşallah...
selam kızlar, ben geldim. eşim geç gelecek, ben de size takılacağım.
şeker sonucum çıktı, gayet iyi dedi doktor. en düşük olan 80 en yüksek olan 137 çıktı. şeker yokmuş yani.
şimdi geçmişi okuyayım biraz
selam kızlar, ben geldim. Eşim geç gelecek, ben de size takılacağım.
şeker sonucum çıktı, gayet iyi dedi doktor. En düşük olan 80 en yüksek olan 137 çıktı. şeker yokmuş yani.
buda bacağımız topcu olacak sanırımkaydirigubbakcemile3
zeynep hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin..
başlıcam şincik tazefasulyene iki cümleden birisi fasulye yaa bi gün daha sabret yarın alıp yiyim sonra bol boll hatırlat bize o güzelll sebzeyii akşama benim yerimede ye barii senağlama
ayyy küfür edesim geliyo neyseee hepsi böle bunların daha hiç anlayışlı bi müdür duymadım görmedim ablam 7. ayının ortalarına kadar nöbet tutmuştu müdür olcak inek bıraktırtmamıştı bizimki sonradan rapor almıştı benneyaptımki
mucizem hoşgeldin nasılsın artık çok sık girmiyosun topiğe niye Çok üzgünüm çoook ben çok geziyorum sonra ayılıp bayılıp yatıyom ama gezmeden kendimi alamıyorum bunalıyorum elimde diil sonrada evrişden azar işitiyorum -tatlicadiarzu-
demişsinki bunalıma giriyorum bazen felan bende öyle oluyorum zaman zaman bencede çok yemekle alakası var bende ömrümde göremeyecğim kiloları gördüm bu hayatıma kadar 60 kiloyu geçmedim sonra bi evlendim işten bi ayrıldım hamile kaldım felan derken şimdi 85 olmuşum bazen aynaya bile bakmak istiyorum bazen diyorumki ben niye hamile kaldım delimiyim neyim,nasıl bakıcam bu çocuğa,nasıl vericem bu kiloları ama bi tekme yiyorum o an işte bu düşüncelerin hepsi uçup gidiyo iyiki ordasın hayat ışığım diyorum,uzun lafı kısası çok yememek gerek sanırım ama ben şimdi mutfağa gidiyorum yemeği hazırlıcam,hemen mönüyü sayam biftek aldım tavada yağsız pişircem,şehriyeli pilav,yoğurtlu semizotu salatası,kayısı kompostusu ve patates püresi çok ama çokkk acıktım herşeye rağmen yemek yemek güzel,yaşamak güzel,anne olmak güzel sizi seviyorum ben kaçar evroşun dediği gibi tekmeniz bol olsunnn...
Senin de hislerine tercüman olayım dedim taze fasulye :)) ama var ya şu takma isminle taze fasulye kavramımızı değiştirdin ya, pes diyorum başka da bişey demiyorum... yani bundan sonraki yaşamımda taze fasulye denecek de sen aklıma gelmeyeceksin... düşünemiyorum öyle bir sahne :))
Bir de arada içime bir darlık geliyor arkadaşlar, o anlarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum anlık bir mutsuzluk, umutsuzluk bıkmışlık oluyor.... sonra 1-2 dakikaya geçiyor.. çok üzülüyorum o anlarda... bugün 5 kere falan oldu diyebilirim. Sanki yemeyi abarttığım zamanlarda daha mı çok oluyor ne... amaaan bilemiyorum işte hamilelik hormonaları, psikolojisi vs. sanırım. hayatımdaki en yüksek kilomdayım kendimi ağır hissediyorum... arada mutsuz hissediyorum, arada hiç enerjim yok gibi geliyor... arada uyku bastırıyor.. sendromlarım çoğaldı... terapi odasında gibi anlattım ama içimi dökmek istedim, hoş görün, siz mutsuz olmamaya çalışın anlık da olsa...
bebişin cinsiyeti ne zeynep? ağustos ayında erkek bebişler ağırlıkta da o yüzden merak ettim... testler vs. herşey yolunda inşallah...
burko, o müdüre diyecek bir lafım yok, çünkü ben denecekleri etrafımdaki benzer tiplere diyorum, müdürün de onlardan biri işte. Lost'taki OTHERS gibiler. Benim için bundan böyle burkonun müdürü ve benim etrafımdaki burkonun müdürü kılıklı insanlar sadece ve sadece OTHERS olabilirlerrrrrr. Böyle bilinee!!! Esrarengiz duman kovalayasıcalar... Ağır mı oldu :)
selam kızlar, ben geldim. eşim geç gelecek, ben de size takılacağım.
şeker sonucum çıktı, gayet iyi dedi doktor. en düşük olan 80 en yüksek olan 137 çıktı. şeker yokmuş yani.
kızlar ben geldim bugün doktora gittik annemle ayrıntılı ulturasyona girdim oğluşum elini yüzünden çekmedi yan profilini gördük sadece 24+2 günlükmüş 618 gr şimdi resmini eklicem size siz nasılsınızzz???????
teşekkür ederim canım ben 25+4 günlük hamileyim bende hala tutuyorum bugun takatim kalmadı biraz oturayım dedim müdür geldi öğretmenler odasına bi bana baktı bi nöbet çizelgesine yani nöbet tutmadığımı ima etti çok üzüldüm biraz anlayışlı olmak lazım sanırım çünkü bizim durumumuz ortada
canım benim çok saol valla insan çok şaşırıo orda izlemek daha değişik ama bırak görüntüsü net olmasın sağlıklı olsundaa cnmMaşallah maşallah 41 milyon defa maşallah çok net görünüyo ya mükemmel bişey
Ben hiç bir zaman bukadar net göremedim kızımı - bişeyler görünüyo ama işte genel bir görüntü - bu resmen gerçek resim gibi - neden benimki görünmüyo senağlama
canım valla herşeyi nett babasına benzio eşimi yatarken çekmiştim ikisini yan yana koyduk annemle gülmekten öldükkkaydirigubbakcemile3maşallah canım oğluna... burnu gözü iyice belli maşallah...
çok cici...
sık giremiyorum esracımyani ara ara vakit darlığında okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama tam bir takip olmuyor... yazacak kadar vaktim olduğunda da giriş yapıyorum :) evet evriş seni güzel azarlıyor arada görüyor ve gülümsüyorum :)) Doğru diyorsun fazla yememek lazım da, senin durumun da "hocanın dediğini yap yaptığını yapma" gibi oldu :) Az yiyelim vs. dedin sonra menüyü saydın döktün hehe afiyet olsun, yarasın bebişine...
evet demek neymiş:
Bunalım yok, varsa yoksa tepük tekme... Bunlara odaklanayım biraz da bari :) şakkıdı
öff denmez..gadın takmış kafaya zortlatacak bir an önce..yavaş gel yerim ben seniii çok helecanlı en önce sen doğuracan..gerçi belli olmaz bu işler değil mi?
tazem fasulyem sen sormustun sanırım ucup giden mesajlarım arasında sanada yanıt vardı oglum kolunu değil sadece sol el bas parmagını kırdı
atel takılı su anda 20 gun boyunca kalacak giyinip soyunurken takılıyor oraya buraya acıyor napalım kaza iste
selam kızlar, ben geldim. eşim geç gelecek, ben de size takılacağım.şeker sonucum çıktı, gayet iyi dedi doktor. en düşük olan 80 en yüksek olan 137 çıktı. şeker yokmuş yani.şimdi geçmişi okuyayım biraz
kızlar ben geldim bugün doktora gittik annemle ayrıntılı ulturasyona girdim oğluşum elini yüzünden çekmedi yan profilini gördük sadece 24+2 günlükmüş 618 gr şimdi resmini eklicem size siz nasılsınızzz???????
tşk ederiz teyzesiii çok özlemişim sizi yaaaa.s.Hafif şiddette bir depresyon geçiriyor olabilir misin acaba? Benim de bazen sinirlendiğim durumlar oluyor. Üzgün değil de çok sinirli buulyorum kendimi bazen. Sonra diyorum, Burcu yavaşşş bak oğlun ne güzel tekmeliyor. Kaç gr olmuştur acaba vs vs hayaller kurarak sakinleşiyorum.
Seni mutlu edecek şeyler yap. Bırak evin dağınık kalsın, seni mutlu edecekse saat 24 de olsa, eşinden rica et, çıkın dolaşın. Bak hava çok güzel. Çiçek kokusu var her yerde. Çık ve bol bol nefes al derim...
Oohhh gözün aydın NAzan. Sevindim.
MAşallah tosununa :)
Zeynepçim ben de kayranın önerisiyle 16. haftada bir rapor aldım doktordan. Daha doğrusu aldığım sevke "ayakta durması sakıncalıdır, nöbet tutamaz" diye yazdırdım. O gün bu gündğr nöbet tutmuyorum.
Müdürlerinizi de xtir edin kızlar. Yoksa müdür fıkrasını bilmiyıor musunzzz??? Aramızda müdür yoktu değil miiii şutarafagitti
saol teyzesi bak oğlumu gördün beğendin senin içinde münasipse kızını alabiliriz demii topcu olursa işide ii kaydirigubbakcemile3Tövbe de be.. dübük -tatlicadiarzu- ya aslında şaka bı yana.. ben oğluşumla şu an oldukca mutluyum.. hanı bır an once dogurayım dıye derdım yok.. bu halını de yasamak oldukca sahanee..
Çok gecmıs olsun Esram...
Güzel haberlere bayılıyorummmmm...
Ya bu oglan sahane olmaz da ne olur... maşallahhhh kuzuyaaaaaaaaaa ::))))
Zeynep hoşgeldın arkadasım..
Arkadaslar... Gecen Burcu ıle de konustuk.. cocuk doktorları bebek yaglarını ılk bastan onermıyorlar.. bebegın cıldı havasız kalıyormus yagdan dolayı... o yuzden losyon kullanın dıyorlar.. su an bır cok yerde Sebamedler de ındırım var.. Etrafında Metro ya da Ozdılek olanlar su an sebamed ler oldukca ınmış durumda.. malum sebamedler anasının gözü fıyatı.. bebe yaglarını almayın sebamed ın.. Sebamed in losyonuna baktık, elimize sürdük eşimle.. gercekten krem gıbı yaglandırıyor.. hemen de emıyor.. aklınızda olsun..
Omomatık 3kg+Yumoş Baby 2 kg = 19 tlsı fıyatı ozdılekte su an.. oldukca makul fıyatı..
Nıvea soft Baby= tanesı 6 tlsından satılıyor.. ıkılı paketı 7.5 tlsı
Unıbaby= 3.5 tlsı
canım valla herşeyi nett babasına benzio eşimi yatarken çekmiştim ikisini yan yana koyduk annemle gülmekten öldükkkaydirigubbakcemile3
saol teyzesi bak oğlumu gördün beğendin senin içinde münasipse kızını alabiliriz demii topcu olursa işide ii kaydirigubbakcemile3
valla unutmuşum evrişin bian kızı olacak die hatırladım neyse anacım topikte kızı olanlar var baksınlar oğluma beğenirlerse versinler kızlarınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:))
:))))) hangi kızı alıyorsunuz, hani kız nerde kaydirigubbakcemile3
tazefasulye; hafif şiddet bir depresyon olabilir belki. Ben zaten rahat bir tipimdir, evim temiz kalsın diye kendimi hiiç kasmam, bırakırım dağınık kalır, herşey olduğu kadardır falan... hava da çok güzel... o da doğru... tepük de var... çok şükür... bakalım biraz değişik birşeyler yapmaya çalışayım :)
Serapcım ben sabah aç karnına hiçbirşey yiyip içmeden gittim, bana bir bardağa 50 gr şeker ve su koyup karıştırıp verdiler. Onu içtim ve tam bir saat sonra benden kan aldılar. Sonra kan sonuçlarını doktoruna götürüyorsun. bu kadarcık canım.
...gun taqnsıyon olçtürüyorumya neden bılmıyorum ama hep 16 cıkıyo sonra düşüyo yavas yavas yarım saat sağlık merkezınde kalıyom annemle bırlıkde allaha şükür düşüyo ama
merak ettim bak şimdi. haber ver muhakkak. geçmiş olsun.Aida canim hastane karsi bina, ayni universitede calisiyorum hastaneyle ama cok usendim simdi gitmeye..genelde kalbin hizli carpmasi dusuk tansiyonda olur, bide sekerimi olcucem birazdan bizim laboratuarda, cunku yemek sonrasi daha artiyor, ozellikle dun aksmda, sabahta tatli bisiler yemistim..belkide sadece dolasimla ilgilidir, ayaklarimi uzattim simdi masa altina tabure koyup, biraz daha iyi geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?