2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

EFTELYA maşallah bebeğine. bu ne kadar net bir görüntü böyle... sanki fotoğraf...
başka foto ekleyen var mı? geçmişi okuyamadım da....

1-2 bardak? birkaç gazete ? annen bize sakın gelmesin tazefasulye bacım :) kesin dayak yerim gibi geldi :))

EFTELYA maşallah bebeğine. bu ne kadar net bir görüntü böyle... sanki fotoğraf...
başka foto ekleyen var mı? geçmişi okuyamadım da....
canım çok saol aslında görüntüyü izlerken daha güsel sarı bi renkti ama resimler böle siyah beyaz olarak çıkıomuş bende şeker test sonucumu yarın alacağım iğrenç yaa şekerli su içirdilerr ıyyy bu arada gözün aydın sonucun ii çıkmış seninde canım

kızlar hızlı cevpa pls - internetten hangi siteden güvenle alışveriş yaptınız - bişiler alacam ama okadar çok siite var ki hiç güvenemem şimdi kredi kartı bilgilerini vermeye
Bişeyler önerin bana - ama alışveriş yapıp memnun kaldığınız bi yer olsun

biz bebefix ten bakıoz herşeye canım üst komsumda ordan alıo 2 günde de hemen teslim ediolar

Kızlar dün Volkan Konak'ın son albümünü dinliyordum. Sıpa bir başladı tekmelemeye... Ya çok sevdi, ya da nefret etti dedim :)))

allah allah , şu balıkesirde cidden bir tıp depremi olmuş galiba. ne kadar kötü yauw hastanelerin doktorların hali... allah balıkesirlilere yardım etsin...

1-2 bardak? birkaç gazete ? annen bize sakın gelmesin tazefasulye bacım :) kesin dayak yerim gibi geldi :))

Kendisi biraz obsessiftir :) Evi her an misafir gelecek gibidir. Ben rahat memleket olunca kabullenemiyor :)

e-bebek ten sterilazatör aldım. Problem yok 2 günde geldi

biz bebefix ten bakıoz herşeye canım üst komsumda ordan alıo 2 günde de hemen teslim ediolar

tamam bakayım ben ordan ozaman ama bişey sorcam - biz gittigidiyordan sürekli bişiler alıyoruz da - ilk alışverişte şöyle bir olay var - kullandığın kredi kartından 1 liraya kadar bir miktar çekiyo (örn:67 kr) gidiyosun bankaya öğreniyosun nekadar çektiğini alışverişi tamamlamak için o miktarı yazıyosun - bu şekilde kredi kartının shibi senmisin diye kontrol etmiş oluyolar Bu sadece 1 defa oluyo ilk alışverişte - Bu bebefix te de oldu mu sizde böyle bir durum? hatırlıyomusun?

yok canım öle bişi olmadıı eşyalarıda çok güsel ama yinede hani sana ben garanti veremem şimdi aksilik olmadı dedim ama şans belki sizde olur filan amaa biz hiç duymadıkta rastlamadıkta canım yani eşyalarıda çok güsell

Zaten tanınmadık bilinmedik bişey almam - ben Balıkesirde oturduğum için burada çeşit az , bu tür mağzalar az ve bundan istifade fiyatları şişiriyolar şişiriyolar - o yüzden bazı gözümle gördüğüm ve mağzalarda çok pahalı şeyleri internetten daha uygun almak için şeyettiydim
İnceliyorum şimdi siteyi - çok tşk ederim canım

bizde yozgattayız canım eften püften şeler var vee okadar pahalıki bizde onun için hep netten araştırıyoruz

tazefasulye, Volkan Konak'ı sen sevdiysen bebiş de sevmiştir, çünkü sen o müziği dinlerken mutluluk hormonu salgılarsan aynı hormon, başka bir hormon salgılarsan da o bebişe geçiyor :)

Kızlar bebek odası için karyola ve dolap baktık, kaliteli olduğuna kanaatimiz tam. Sipariş üzerine yapıyorlar. Bebek de yatağında 5-6 yaşına kadar yatabilir, yani genişleyen tarzdan karyolası. Verilen fiyat 1500 TLsı civarında. Araştıran arkadaşlar, sizce makul mü bu fiyat?

tazefasulye, Volkan Konak'ı sen sevdiysen bebiş de sevmiştir, çünkü sen o müziği dinlerken mutluluk hormonu salgılarsan aynı hormon, başka bir hormon salgılarsan da o bebişe geçiyor :)

Naklen yayın o zaman :) Sevdim valla. Çok bi duygum yoktu adamın müziğine karşı. İşin açığı Karadeniz müziği bir kaç isim dışında çok fazla etkilemiyor beni. Ama geçen gün Beyaz'da vardı. Çok beğendim. Ben deeee indirdim :1ninca: Keklik Gbi'yi çok güzel söylemiş valla bayıldım...i

Evet, aynen naklen yayın olması gerekiyor :))

Kızlar kızlar ben çıkıyorum galiba... Uykum geldi sanırım yaa... mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

ay nazan ne guzel acıbademin oyle egitim odasımı var beklemek içni medikal park tabi daha vasat hastane kok salmıstım cafe de 4 saat doldurcam diye. sonuç ları hemen alıyormusun ?
evet ya çok hoştu gerçekten de... sakin bir odaydı. nete girdim, dergilere baktım, görevli bayanın tavsiye ettiği videoyu izledim. yeni doğum yapmış kadınla konuşuyorlar sonra bebeği gösteriyorlar sürekli.... nasıl yıkanır, burnu nasıl silinir, kulağı nasıl silinir, göbek bağı ne zaman düşer, nasıl emzirilir filan bir sürü görüntü... çok güzeldi... mini bebekler... ayyy çok fena oldum izlerken, kendimizi hayal ettim, gözlerim doldu... sonra görevli bayan bana kitapçıklar dergiler filan hediye etti...

ohhh be bu ne güzel haber... doktorun dediği gibi almasan bile yetecekken sen vermişsin. tebrikler arkadaşım. demek ki emeğinin iradenin karşılığını aldın. çok sevindim.

ben de çok hevesleniyorum kendi ellerimle bişayler yapmaya... örgü filan bilmem. tığ bile tutamam. ama annemden öğrenip mermerşailerin kenarlarını ben tığlayım diyorum. ilk etapta zaten havlu ile değil, mermerşai ile kurulamak filan gerekiyormuş. işte ben de iki tane 50*50 10 tane de 20*20 katkat mermerşaiyi diktirip kenarlarını doğumiznimde tığlayacağım. peluş için fiyat iyi. ben de pembe peluş bir battaniye aldım mothercareden, çok yumuşak çok güzel... kaça aldığımı hatırlamıyorum ama indirimdeydi... kesin ucuz almışımdır...

bu arada ayakkabı alıcam ama az daha beklesemmi acaba hani ayaklarım şişerse falan diye..esrako sen tecrubelisin napsamki yada sadece sandaletlemi idare edrim..
alemsin PİNKY, hele bir sabret, bakalım belki büyümeyecek ayakların... şart mı yani büyümesi. büyürse ona göre alırsın. benim henüz ellerimde ya da ayaklarımda filan şişlik olmadı. geçen gün alyansım parmağımdan fırladı. göbek ve popo tostoparlak oldu, 8 kiloyu tamamladım hatta belki yarın sabah 8,5 almış olurum, ama diğer yerlerim hala incecik. ayaklarım biraz büyüsün isterdim gerçi ama neyse masraf olmaz işte büyümezse de yeni ayakkabı almam gerekmez...

beni de bankada daha önce bu duruma düşmüş bir kaç arkadaş uyardı. kesin eminim. bizim bankayla alakalı değildir herhalde. rapor konusunda haklısın; çok mantıksız oluyor. ama herhalde birgünlük bile rapora ihtiyacın olsa hemen yasal süreni başlatıyorlardır. ben yarın daha detaylı öğrenirim ik dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…