hah bak ben de aynıyım. Dağınıklık beni -çok da- rahatsız etmez. Dün annem geldi, bir başladı azarlamaya... bu evin hali neymiş? Yatağımı toplamamşıtım, salonda da gazeteler dağınık bir şekilde idi. Mutfakta da 1-2 bardak vardı tezgahın üstünde :) Dedim, bir daha seni yemeğe çağırmıycam :) Sana ne dedim, senin evin mi :)))
canım çok saol aslında görüntüyü izlerken daha güsel sarı bi renkti ama resimler böle siyah beyaz olarak çıkıomuş bende şeker test sonucumu yarın alacağım iğrenç yaa şekerli su içirdilerr ıyyy bu arada gözün aydın sonucun ii çıkmış seninde canımEFTELYA maşallah bebeğine. bu ne kadar net bir görüntü böyle... sanki fotoğraf...
başka foto ekleyen var mı? geçmişi okuyamadım da....
biz bebefix ten bakıoz herşeye canım üst komsumda ordan alıo 2 günde de hemen teslim ediolarkızlar hızlı cevpa pls - internetten hangi siteden güvenle alışveriş yaptınız - bişiler alacam ama okadar çok siite var ki hiç güvenemem şimdi kredi kartı bilgilerini vermeye
Bişeyler önerin bana - ama alışveriş yapıp memnun kaldığınız bi yer olsun
allah allah , şu balıkesirde cidden bir tıp depremi olmuş galiba. ne kadar kötü yauw hastanelerin doktorların hali... allah balıkesirlilere yardım etsin........ bana rahatlıkla "nolcak canım idrarlar karışmıştır" diyolar - Boşuna içecektim antibyotikleri
İşte hem mutlu oldum kuzucuğuma zarar vermicem diye hem de çok sinirli çıktım hastaneden- işin ilginci benimkinle karışan idrarın sahibi herşeyi normal diye düşünüyo halbuki ileri derecede enfeksyonu var - işte Türkiye.......
1-2 bardak? birkaç gazete ? annen bize sakın gelmesin tazefasulye bacım :) kesin dayak yerim gibi geldi :))
kızlar hızlı cevpa pls - internetten hangi siteden güvenle alışveriş yaptınız - bişiler alacam ama okadar çok siite var ki hiç güvenemem şimdi kredi kartı bilgilerini vermeye
Bişeyler önerin bana - ama alışveriş yapıp memnun kaldığınız bi yer olsun
biz bebefix ten bakıoz herşeye canım üst komsumda ordan alıo 2 günde de hemen teslim ediolar
yok canım öle bişi olmadıı eşyalarıda çok güsel ama yinede hani sana ben garanti veremem şimdi aksilik olmadı dedim ama şans belki sizde olur filan amaa biz hiç duymadıkta rastlamadıkta canım yani eşyalarıda çok güselltamam bakayım ben ordan ozaman ama bişey sorcam - biz gittigidiyordan sürekli bişiler alıyoruz da - ilk alışverişte şöyle bir olay var - kullandığın kredi kartından 1 liraya kadar bir miktar çekiyo (örn:67 kr) gidiyosun bankaya öğreniyosun nekadar çektiğini alışverişi tamamlamak için o miktarı yazıyosun - bu şekilde kredi kartının shibi senmisin diye kontrol etmiş oluyolar Bu sadece 1 defa oluyo ilk alışverişte - Bu bebefix te de oldu mu sizde böyle bir durum? hatırlıyomusun?
bizde yozgattayız canım eften püften şeler var vee okadar pahalıki bizde onun için hep netten araştırıyoruzZaten tanınmadık bilinmedik bişey almam - ben Balıkesirde oturduğum için burada çeşit az , bu tür mağzalar az ve bundan istifade fiyatları şişiriyolar şişiriyolar - o yüzden bazı gözümle gördüğüm ve mağzalarda çok pahalı şeyleri internetten daha uygun almak için şeyettiydim
İnceliyorum şimdi siteyi - çok tşk ederim canım
evet canım 24 haftadan itibaren yapıolarşeker testi yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftanızda yaptırdınız testleri.24-28. haftalar diyo nette
tazefasulye, Volkan Konak'ı sen sevdiysen bebiş de sevmiştir, çünkü sen o müziği dinlerken mutluluk hormonu salgılarsan aynı hormon, başka bir hormon salgılarsan da o bebişe geçiyor :)
evet ya çok hoştu gerçekten de... sakin bir odaydı. nete girdim, dergilere baktım, görevli bayanın tavsiye ettiği videoyu izledim. yeni doğum yapmış kadınla konuşuyorlar sonra bebeği gösteriyorlar sürekli.... nasıl yıkanır, burnu nasıl silinir, kulağı nasıl silinir, göbek bağı ne zaman düşer, nasıl emzirilir filan bir sürü görüntü... çok güzeldi... mini bebekler... ayyy çok fena oldum izlerken, kendimizi hayal ettim, gözlerim doldu... sonra görevli bayan bana kitapçıklar dergiler filan hediye etti...ay nazan ne guzel acıbademin oyle egitim odasımı var beklemek içni medikal park tabi daha vasat hastane kok salmıstım cafe de 4 saat doldurcam diye. sonuç ları hemen alıyormusun ?
ohhh be bu ne güzel haber... doktorun dediği gibi almasan bile yetecekken sen vermişsin. tebrikler arkadaşım. demek ki emeğinin iradenin karşılığını aldın. çok sevindim.cumartesi gunu diyetisyene gittim. ilk diyet haftamın sonunda ve %80 listeyi uygulama ile 1,2 kilo vermisimm. çok mutlu oldumm dr um tebrik etti en guzel sonuç dedi yani almasan aynı kalsanda iyi idi vermen ç ok daha iyi olud yediklerin bebek için gayet saglıkıl olarak ustelik dedi.
ben de çok hevesleniyorum kendi ellerimle bişayler yapmaya... örgü filan bilmem. tığ bile tutamam. ama annemden öğrenip mermerşailerin kenarlarını ben tığlayım diyorum. ilk etapta zaten havlu ile değil, mermerşai ile kurulamak filan gerekiyormuş. işte ben de iki tane 50*50 10 tane de 20*20 katkat mermerşaiyi diktirip kenarlarını doğumiznimde tığlayacağım. peluş için fiyat iyi. ben de pembe peluş bir battaniye aldım mothercareden, çok yumuşak çok güzel... kaça aldığımı hatırlamıyorum ama indirimdeydi... kesin ucuz almışımdır...NESRİN
neyhse haftaya annemler ve abimler gelio düğün var..:)abimler hemen döncek ama annemler kalcaklar..:)ogluma ciciler alırıs..mendilleri falan yparız inş. bu arada annem penya battaniye alma dedi..metreyle pamuklu istediğimiz desende alıp iki taraflı annem dikcekmiş..ugraşarak yapmak daha hoş...pelüş battaniye sordum 20 tl miş.fiyatı nasıl?
alemsin PİNKY, hele bir sabret, bakalım belki büyümeyecek ayakların... şart mı yani büyümesi. büyürse ona göre alırsın. benim henüz ellerimde ya da ayaklarımda filan şişlik olmadı. geçen gün alyansım parmağımdan fırladı. göbek ve popo tostoparlak oldu, 8 kiloyu tamamladım hatta belki yarın sabah 8,5 almış olurum, ama diğer yerlerim hala incecik. ayaklarım biraz büyüsün isterdim gerçi ama neyse masraf olmaz işte büyümezse de yeni ayakkabı almam gerekmez...bu arada ayakkabı alıcam ama az daha beklesemmi acaba hani ayaklarım şişerse falan diye..esrako sen tecrubelisin napsamki yada sadece sandaletlemi idare edrim..
bu arada nazan dogum iznini baslatmayıp hani ustune çalısma hakkımız varya sona ekletmek için o donem içinde yillik izin alınmadıgnı bir gunluk bile rapor vs alınmadı gı bilgisinden eminmisin kaynak nedir ?
sayet oyle ise diyelim hasta olduk 32+ is egelmeye devam edyoruz 34 de bir gun kotusyuz gelemedik hemen hop o iznimiz devreye girip artık ise gelemez mi olcaz yani birgun için vs bile ????
kesin bilgmi bu ??
sayet boyle ise benim 12 hazıranda baslıyor iznim ve ben 22 haziran haftası izne cıkıp tatile gitmeyi dusunuyordum ozaman çıkamam izin içinde izin olmayacagına gore ben 12 haziranda eyvallah diycem buraya :)
ay ne guzel bu durumda 12 hazirana 2 aydan az zaman kaldı sonra evdeyimm.
nazan sen temmuz bası mi ayrılcan pazara giderdikkk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?