geldim burdayımmmmm benim sesim geliyormuu:uhm::içelim:yav bu ne? 11 kişi var, 1 kişi bişi yazmıyor. HEEEYYY oradakilerrr :))
valla unutmuşum evrişin bian kızı olacak die hatırladım neyse anacım topikte kızı olanlar var baksınlar oğluma beğenirlerse versinler kızlarınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben bastırdım karnıma hafiften ama kemik memik gelmedi elime.. :1no2:
Kızlar bebek odası için karyola ve dolap baktık, kaliteli olduğuna kanaatimiz tam. Sipariş üzerine yapıyorlar. Bebek de yatağında 5-6 yaşına kadar yatabilir, yani genişleyen tarzdan karyolası. Verilen fiyat 1500 TLsı civarında. Araştıran arkadaşlar, sizce makul mü bu fiyat?
Naklen yayın o zaman :) Sevdim valla. Çok bi duygum yoktu adamın müziğine karşı. İşin açığı Karadeniz müziği bir kaç isim dışında çok fazla etkilemiyor beni. Ama geçen gün Beyaz'da vardı. Çok beğendim. Ben deeee indirdim :1ninca: Keklik Gbi'yi çok güzel söylemiş valla bayıldım...i
anacım valla direk içimden geleni yazdım kasıtlı deil:))))))Ulen Eftelya... kapı gıbı Sparta anası yazıoo.. ona ragmen mı be anamm.. minnoşum gelıyor falan yazmadım iyi ki.. cocugum haybeye gıdecektı demek ki kaydirigubbakcemile3
Yafrum.. tepmeye basladıgı zaman, o teptıgı yere hafıfce bastır.. hemen ındrıme yelkenlerı suya yaaaa :)))
]
Kalitesi içine sınıyorsa.. hanı ahsap falan fılansa kullanacakları malzeme.. uygundur kuzum.
Yaff kadın.. Volkan Konak daa yeni mi keşfedilir yaa.. resmen adama yıllardır bitiğim.. hele hele tv a cıktı mı kilitleniriz eşimle.. mest eder adamı.. ruhunu - bedenini ayırırır.. ne poztıf.. ne özel bır adam dır Volkan Konak..
evet evet :))geldim burdayımmmmm benim sesim geliyormuu:uhm::içelim:
11-1 oldu, çıktım ben :)) mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
teşekkürler canım. inan ki hiç zor gelmiyor. düşününce çok zor, ben yapamam sanıyordum ama allah gücünü veriyor. çok canım yanıyor aslında. göbeğim bacaklarım morluklar içinde... ama ona değer...Aferin sana esra. Tebrik ederim. Hele günde 5 kere ölçüm yapma kısmını daha da tebrik ederim. Gerçi benzer şekilde NAZAN'ı da tebrik ediyor, önünde saygıyla eğiliyorum. Enjeksiyon konusunda çok soğuk kanlısınız. Ben yeni yeni bayılmamaya başladım daha :) Hatta kan verirken bakabiliyorum da :) Bebişten önce bildiğin bayılıyodum :)
geç değil be LAL?inşallah esracım kutum ileri ileri gitsin çok zevkli oluo. her kutu deişimi çok mutlu edio beni.
ben şeker yüklemesi 30. haftamda yaptırıcam artık. ama hergün minik parça tatlı yiorum. 2 kutucuk milka ve ya biraz helva . korktummm. ama yemezsem gözüm dönüor
hadi ya? ittihap yok muymuş? boşa mı içmişsin? hey allahım... neyse buna da şükür...mesela ben 3 gün boyunca günde 4 tane antibiotiği boşuna içmişim çünkü idrarımda enfeksion çıkmadı. böbreğimdeki büyüme rahmin böbreğimi ezmesinden kaynaklanıormuş. ve gereksiz yere içtiğim antibiotikler vajinal dengemi bozup mantar yaptı. yani gereksiz yere kullanmak çok zararlı ne de olsa olmayan mikrobu öldürmeye çalışıosunuz. ve yararlılarda ölüor bu sırada
50gr lık testte sınır 140 ama ben bugün 100gr lık teste girdim. herhalde 140 değildi bu kez üst sınır. zaten en yüksek sonucum 137. diğerleri 80-90 civarında. gayet iyi dedi doktor.Hadi geçmiş olsun aftabru... Çok sevindim.. Sınır 140 dı değil mi? Benim de 137 civarı bir rakamdı da esrako 140 sınırdır demişti... Olsun sınırsa bile sınırı geçmemiş ya o önemli...
maşallah... fotosunu da gördük çok hoş gerçekten... fotolar süper net.... benimkiyle yaklaşık aynılar. benimki de 650 grdı en son gittiğimde. şimdi belki 700 olmuştur.kızlar ben geldim bugün doktora gittik annemle ayrıntılı ulturasyona girdim oğluşum elini yüzünden çekmedi yan profilini gördük sadece 24+2 günlükmüş 618 gr şimdi resmini eklicem size siz nasılsınızzz???????
eveeeettttt kesinlikle.... gerçi artık biraz daha temkinli yerim. şeker çıkacak diye epey soğutmaya çalıştım kendimi karbonhidratlardan... belki işe yaramıştır.gözünaydın canım yaa yanii hamurişine devam ölemiii :dance::dance::dance::teytey:
ne kemiği yauw? bebeğin kemiğini mi bulamaya çalışıyorsun? olur mu canım öle şey? valla ben hayatta anlamam bebeğin neresine dokunduğumu...Kızlar ben bastırdım karnıma hafiften ama kemik memik gelmedi elime.. :1no2:
ben 25. haftamda yaptırdım. ESRAKO daha erken yaprırdı. ama iyi ki de erken yaptırmış.şeker testi yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftanızda yaptırdınız testleri.24-28. haftalar diyo nette
di mi ya? bn havuz kenarında işliycem. hem de orduevinin havuz kenarında. pek bir absürd görüntü olacak ama ne yapalım çok heves etim.NAZAN, sonucun iyi çıkmasına sevindim. Yakın olsaydık da beraber mermerşai kenarı işleseydik :))
maşallah canım yediklerinin hepsi bebişine top top et olsun şifa olsun yarasın kuzuşaaateşekkürler canım. inan ki hiç zor gelmiyor. düşününce çok zor, ben yapamam sanıyordum ama allah gücünü veriyor. çok canım yanıyor aslında. göbeğim bacaklarım morluklar içinde... ama ona değer...
geç değil be LAL?
hadi ya? ittihap yok muymuş? boşa mı içmişsin? hey allahım... neyse buna da şükür...
50gr lık testte sınır 140 ama ben bugün 100gr lık teste girdim. herhalde 140 değildi bu kez üst sınır. zaten en yüksek sonucum 137. diğerleri 80-90 civarında. gayet iyi dedi doktor.
maşallah... fotosunu da gördük çok hoş gerçekten... fotolar süper net.... benimkiyle yaklaşık aynılar. benimki de 650 grdı en son gittiğimde. şimdi belki 700 olmuştur.
eveeeettttt kesinlikle.... gerçi artık biraz daha temkinli yerim. şeker çıkacak diye epey soğutmaya çalıştım kendimi karbonhidratlardan... belki işe yaramıştır.
ne kemiği yauw? bebeğin kemiğini mi bulamaya çalışıyorsun? olur mu canım öle şey? valla ben hayatta anlamam bebeğin neresine dokunduğumu...
ben 25. haftamda yaptırdım. ESRAKO daha erken yaprırdı. ama iyi ki de erken yaptırmış.
di mi ya? bn havuz kenarında işliycem. hem de orduevinin havuz kenarında. pek bir absürd görüntü olacak ama ne yapalım çok heves etim.
zeynep hosgeldin öncelikle ben 25. haftaya girdiğimde gittim doktora nöbetten düşme zamanımın geldiğini söyledi sevkede nöbetten muaf tutulması uygundur yazdı geçen haftadan beri tutmuyorum nöbeti yönetmelikte 3 ay kaldığında tutturulmaz yazıyorteşekkür ederim canım ben 25+4 günlük hamileyim bende hala tutuyorum bugun takatim kalmadı biraz oturayım dedim müdür geldi öğretmenler odasına bi bana baktı bi nöbet çizelgesine yani nöbet tutmadığımı ima etti çok üzüldüm biraz anlayışlı olmak lazım sanırım çünkü bizim durumumuz ortada
eftelya çok tatlı masallah
aslında bu okul müdürlerine 1 hafta öğretmenlik yaptırmak lazım geçmişlerini unuttukları gibi karşısındaki eşi olsa napardı diyede düşünmüyolar nefret ediyorumMüdürüme gıcık oldum yine bugünÇok üzgünüm çoookMal adam, hiç halden anlamıyor; bir de insanın yüzüne gülüyor sanki anlıyormuş gibi:dilcikar:
Bu akşam 19.30'dan 22.00'ye kadar (muhtemelen daha bile uzun sürecek) Bizim okulda tören var. 23 Nisan için yurtdışından gelen öğrenciler ağırlanacakmış. Gelenlere dadılık edecekmişiz. Okulda 120 tane öğretmen var. Sanki ben mi kurtaracağım koskoca kurumuklava:Rica ettim, ayakta kalmam sakıncalı, bana izin verin dedim, biiiip adam "üzülme hocam biz seni otuttururuz" dedi yaa klava:E madem oturacağım, ne demeye çağırıyorsun beni be adam. Ne sana bir yararım olacak, ne kendim rahat edeceğim. Şeytan diyor, tittiret gitme klava: klava:kötükedihüso
kızlarr kendimden haber vereyim azcıkk
cumartesi gunu diyetisyene gittim. ilk diyet haftamın sonunda ve %80 listeyi uygulama ile 1,2 kilo vermisimm. çok mutlu oldumm dr um tebrik etti en guzel sonuç dedi yani almasan aynı kalsanda iyi idi vermen ç ok daha iyi olud yediklerin bebek için gayet saglıkıl olarak ustelik dedi. ki sapıtmalarım olduydu arada:) tabi ertesi gun dogumgnunue katıldım bir arkadasamını kızının orda kısırları falana biraz fazla kaçırdım bugun tartı hemen sastı ya yemege gor yani anında a rtıyor hemen bugun telafi etmeliyim daha bol su içerek :)
ama keyfim yerine geldi tokluk kan sekerimde 120 çıktı olcum aletimi yanımda goturdum dr gosterdi hem nasıl olceceğimi vs.
haftada bir tokluk baksak yeter dedi ben irdeledikce adamı eminmyiz yani bu kadarmı bakcam falan dedikce adam dediki madem oyle sen kasındın oturdu recete gibi yazdı:)
bir gun boyunca 5 olcumle profiliim çıkarcam seker profilimi:)
yani sabah ac karnına sonra kahfaltı sonrası sonra ogle yemgi sonrası sonra aksam yemegi oncesi ve yine sonrası olmak uzre 5 defa olcup yazıp bana getir dedi bu senin genel profilin olcak dedi
adama ısrarla dedim çunku çok hafif bir kahvaltı etitm bukadar mı oluyor yanibolca yemegimi yiyince daha mı yukselir falan dedim emin ol madem pipiriklisin dedi 5 kez elimi delcem bir gunde ama olsun içim rahat etcek ve muhtemelen ben bu profil çıkarma isini arada ozellikle 28. hafta sonrasında ayda birkere olsun yapcam :) içimi rahatlatlak için alet elilmde ne de olsa:)
iste boyle keyfim yerinde tamam mahrum kalıyorum yiyceklerden ama bebise su an olumsuz etkim yok. insilun ihtiycim yok boyle kızlar.
baharda geldi çok keyifli çok mutluyum allah bozmasınn
teşekkürler canım. inan ki hiç zor gelmiyor. düşününce çok zor, ben yapamam sanıyordum ama allah gücünü veriyor. çok canım yanıyor aslında. göbeğim bacaklarım morluklar içinde... ama ona değer...Aferin sana esra. Tebrik ederim. Hele günde 5 kere ölçüm yapma kısmını daha da tebrik ederim. Gerçi benzer şekilde NAZAN'ı da tebrik ediyor, önünde saygıyla eğiliyorum. Enjeksiyon konusunda çok soğuk kanlısınız. Ben yeni yeni bayılmamaya başladım daha :) Hatta kan verirken bakabiliyorum da :) Bebişten önce bildiğin bayılıyodum :)
geç değil be LAL?inşallah esracım kutum ileri ileri gitsin çok zevkli oluo. her kutu deişimi çok mutlu edio beni.
ben şeker yüklemesi 30. haftamda yaptırıcam artık. ama hergün minik parça tatlı yiorum. 2 kutucuk milka ve ya biraz helva . korktummm. ama yemezsem gözüm dönüor
hadi ya? ittihap yok muymuş? boşa mı içmişsin? hey allahım... neyse buna da şükür...mesela ben 3 gün boyunca günde 4 tane antibiotiği boşuna içmişim çünkü idrarımda enfeksion çıkmadı. böbreğimdeki büyüme rahmin böbreğimi ezmesinden kaynaklanıormuş. ve gereksiz yere içtiğim antibiotikler vajinal dengemi bozup mantar yaptı. yani gereksiz yere kullanmak çok zararlı ne de olsa olmayan mikrobu öldürmeye çalışıosunuz. ve yararlılarda ölüor bu sırada
50gr lık testte sınır 140 ama ben bugün 100gr lık teste girdim. herhalde 140 değildi bu kez üst sınır. zaten en yüksek sonucum 137. diğerleri 80-90 civarında. gayet iyi dedi doktor.Hadi geçmiş olsun aftabru... Çok sevindim.. Sınır 140 dı değil mi? Benim de 137 civarı bir rakamdı da esrako 140 sınırdır demişti... Olsun sınırsa bile sınırı geçmemiş ya o önemli...
maşallah... fotosunu da gördük çok hoş gerçekten... fotolar süper net.... benimkiyle yaklaşık aynılar. benimki de 650 grdı en son gittiğimde. şimdi belki 700 olmuştur.kızlar ben geldim bugün doktora gittik annemle ayrıntılı ulturasyona girdim oğluşum elini yüzünden çekmedi yan profilini gördük sadece 24+2 günlükmüş 618 gr şimdi resmini eklicem size siz nasılsınızzz???????
eveeeettttt kesinlikle.... gerçi artık biraz daha temkinli yerim. şeker çıkacak diye epey soğutmaya çalıştım kendimi karbonhidratlardan... belki işe yaramıştır.gözünaydın canım yaa yanii hamurişine devam ölemiii :dance::dance::dance::teytey:
ne kemiği yauw? bebeğin kemiğini mi bulamaya çalışıyorsun? olur mu canım öle şey? valla ben hayatta anlamam bebeğin neresine dokunduğumu...Kızlar ben bastırdım karnıma hafiften ama kemik memik gelmedi elime.. :1no2:
ben 25. haftamda yaptırdım. ESRAKO daha erken yaprırdı. ama iyi ki de erken yaptırmış.şeker testi yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftanızda yaptırdınız testleri.24-28. haftalar diyo nette
di mi ya? bn havuz kenarında işliycem. hem de orduevinin havuz kenarında. pek bir absürd görüntü olacak ama ne yapalım çok heves etim.NAZAN, sonucun iyi çıkmasına sevindim. Yakın olsaydık da beraber mermerşai kenarı işleseydik :))
cee eeeee...............
selam hatunlar.....
ben evimde olmanın keyfini çıkartıyorum (şimdilik)....bugün temizlik vardı...ben da yarın için apt.komşularımı çağırdım...çünkü 3 senedir evime adım atamadılardı, sıkıştırıp duruyolardı....ben de alayım da rahatlıyim dedim...mamalar baptım onlar için........çarşamba dr....sonaaa Muğlaaa.....
özgür olmak süper.............
biz bebişle iyiyiz bu arada...sizlerde bi yaramazlık yoktur umarım.......herkesi öptüm..muckkk..
adiyossss...........gene gelecem...
oluyo oyle dalgalanmalar, pozitif dusun, kotuye cvirmesin...Bir de arada içime bir darlık geliyor arkadaşlar, o anlarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum anlık bir mutsuzluk, umutsuzluk bıkmışlık oluyor.... sonra 1-2 dakikaya geçiyor.. çok üzülüyorum o anlarda... bugün 5 kere falan oldu diyebilirim. Sanki yemeyi abarttığım zamanlarda daha mı çok oluyor ne... amaaan bilemiyorum işte hamilelik hormonaları, psikolojisi vs. sanırım. hayatımdaki en yüksek kilomdayım kendimi ağır hissediyorum... arada mutsuz hissediyorum, arada hiç enerjim yok gibi geliyor... arada uyku bastırıyor.. sendromlarım çoğaldı... terapi odasında gibi anlattım ama içimi dökmek istedim, hoş görün, siz mutsuz olmamaya çalışın anlık da olsa...
seker kizligin resmen belgelenmesede sen onullerin seker kizisin nazanim benim:)) cok sevindim...selam kızlar, ben geldim. eşim geç gelecek, ben de size takılacağım.
şeker sonucum çıktı, gayet iyi dedi doktor. en düşük olan 80 en yüksek olan 137 çıktı. şeker yokmuş yani.
şimdi geçmişi okuyayım biraz
Kendisi biraz obsessiftir :) Evi her an misafir gelecek gibidir. Ben rahat memleket olunca kabullenemiyor :)
e-bebek ten sterilazatör aldım. Problem yok 2 günde geldi
off annem bi msnden izin vermdi ki yazayim size, sozde online im, yazamadim..yav bu ne? 11 kişi var, 1 kişi bişi yazmıyor. HEEEYYY oradakilerrr :))
EEEFFRRİİİİİMMMM... Anacım Kazım KOYUNCU'yu daha çok beğenirim ben. Ama Volkan KOnak' a yeni yeni ısınıyorum. Evriiimmm, bana o dediğim şeyi vercen mi :))) sositososito
dün biz de piknikteydik. grup olarak trekking yapıldı ama ben ve benim gibi hamile bir arkadaş hafif yürüyüş yaptık, ekiple dolaşmadık. bu da dünden bir göbek fotom...
selam kızlar, ben geldim. eşim geç gelecek, ben de size takılacağım.
şeker sonucum çıktı, gayet iyi dedi doktor. en düşük olan 80 en yüksek olan 137 çıktı. şeker yokmuş yani.
şimdi geçmişi okuyayım biraz
bebeğim erkek teyzesi evet benimde dikkatimi çekti ağustosta erkek bebekler fazla hayırlısı artık Allah sağlıklı hayırlı bebişler versin hepimize de
Hafif şiddette bir depresyon geçiriyor olabilir misin acaba? Benim de bazen sinirlendiğim durumlar oluyor. Üzgün değil de çok sinirli buulyorum kendimi bazen. Sonra diyorum, Burcu yavaşşş bak oğlun ne güzel tekmeliyor. Kaç gr olmuştur acaba vs vs hayaller kurarak sakinleşiyorum.
Seni mutlu edecek şeyler yap. Bırak evin dağınık kalsın, seni mutlu edecekse saat 24 de olsa, eşinden rica et, çıkın dolaşın. Bak hava çok güzel. Çiçek kokusu var her yerde. Çık ve bol bol nefes al derim...
Oohhh gözün aydın NAzan. Sevindim.
MAşallah tosununa :)
Zeynepçim ben de kayranın önerisiyle 16. haftada bir rapor aldım doktordan. Daha doğrusu aldığım sevke "ayakta durması sakıncalıdır, nöbet tutamaz" diye yazdırdım. O gün bu gündğr nöbet tutmuyorum.
Müdürlerinizi de xtir edin kızlar. Yoksa müdür fıkrasını bilmiyıor musunzzz??? Aramızda müdür yoktu değil miiii şutarafagitti
Naklen yayın o zaman :) Sevdim valla. Çok bi duygum yoktu adamın müziğine karşı. İşin açığı Karadeniz müziği bir kaç isim dışında çok fazla etkilemiyor beni. Ama geçen gün Beyaz'da vardı. Çok beğendim. Ben deeee indirdim :1ninca: Keklik Gbi'yi çok güzel söylemiş valla bayıldım...i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?