2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

PETRııııKKKK seninkini de gördüm canım. foto çok flu çıkmış flaş patlayınca. ama yine de çok hoş. sanki boks yapar gibi çıkmış. eller yumruk mu öle yoksa bana mı öle geldi? allah bağışlasın, maşallah....

valla unutmuşum evrişin bian kızı olacak die hatırladım neyse anacım topikte kızı olanlar var baksınlar oğluma beğenirlerse versinler kızlarınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ulen Eftelya... kapı gıbı Sparta anası yazıoo.. ona ragmen mı be anamm.. minnoşum gelıyor falan yazmadım iyi ki.. cocugum haybeye gıdecektı demek ki kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben bastırdım karnıma hafiften ama kemik memik gelmedi elime.. :1no2:

Yafrum.. tepmeye basladıgı zaman, o teptıgı yere hafıfce bastır.. hemen ındrıme yelkenlerı suya yaaaa :)))

]

Kalitesi içine sınıyorsa.. hanı ahsap falan fılansa kullanacakları malzeme.. uygundur kuzum.

Yaff kadın.. Volkan Konak daa yeni mi keşfedilir yaa.. resmen adama yıllardır bitiğim.. hele hele tv a cıktı mı kilitleniriz eşimle.. mest eder adamı.. ruhunu - bedenini ayırırır.. ne poztıf.. ne özel bır adam dır Volkan Konak..

anacım valla direk içimden geleni yazdım kasıtlı deil:))))))

EEEFFRRıııııMMMM... Anacım Kazım KOYUNCU'yu daha çok beğenirim ben. Ama Volkan KOnak' a yeni yeni ısınıyorum. Evriiimmm, bana o dediğim şeyi vercen mi :))) sositososito

teşekkürler canım. inan ki hiç zor gelmiyor. düşününce çok zor, ben yapamam sanıyordum ama allah gücünü veriyor. çok canım yanıyor aslında. göbeğim bacaklarım morluklar içinde... ama ona değer...

geç değil be LAL?

hadi ya? ittihap yok muymuş? boşa mı içmişsin? hey allahım... neyse buna da şükür...

Hadi geçmiş olsun aftabru... Çok sevindim.. Sınır 140 dı değil mi? Benim de 137 civarı bir rakamdı da esrako 140 sınırdır demişti... Olsun sınırsa bile sınırı geçmemiş ya o önemli...
50gr lık testte sınır 140 ama ben bugün 100gr lık teste girdim. herhalde 140 değildi bu kez üst sınır. zaten en yüksek sonucum 137. diğerleri 80-90 civarında. gayet iyi dedi doktor.

maşallah... fotosunu da gördük çok hoş gerçekten... fotolar süper net.... benimkiyle yaklaşık aynılar. benimki de 650 grdı en son gittiğimde. şimdi belki 700 olmuştur.

gözünaydın canım yaa yanii hamurişine devam ölemiii :dance::dance::dance::teytey:
eveeeettttt kesinlikle.... gerçi artık biraz daha temkinli yerim. şeker çıkacak diye epey soğutmaya çalıştım kendimi karbonhidratlardan... belki işe yaramıştır.

ne kemiği yauw? bebeğin kemiğini mi bulamaya çalışıyorsun? olur mu canım öle şey? valla ben hayatta anlamam bebeğin neresine dokunduğumu...

şeker testi yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftanızda yaptırdınız testleri.24-28. haftalar diyo nette
ben 25. haftamda yaptırdım. ESRAKO daha erken yaprırdı. ama iyi ki de erken yaptırmış.

NAZAN, sonucun iyi çıkmasına sevindim. Yakın olsaydık da beraber mermerşai kenarı işleseydik :))
di mi ya? bn havuz kenarında işliycem. hem de orduevinin havuz kenarında. pek bir absürd görüntü olacak ama ne yapalım çok heves etim.

kızlar ben kaçıom dr geldim yaa rahat edemiorum bi duş alıyımda yatıyım kendinize ii bak ii akşamlr

maşallah canım yediklerinin hepsi bebişine top top et olsun şifa olsun yarasın kuzuşaaa

zeynep hosgeldin öncelikle ben 25. haftaya girdiğimde gittim doktora nöbetten düşme zamanımın geldiğini söyledi sevkede nöbetten muaf tutulması uygundur yazdı geçen haftadan beri tutmuyorum nöbeti yönetmelikte 3 ay kaldığında tutturulmaz yazıyor
eftelya çok tatlı masallah
aslında bu okul müdürlerine 1 hafta öğretmenlik yaptırmak lazım geçmişlerini unuttukları gibi karşısındaki eşi olsa napardı diyede düşünmüyolar nefret ediyorum klava:klava:klava:

gözünaydın esra valla hayran oldum iradene masallah

teşekkürler canım. inan ki hiç zor gelmiyor. düşününce çok zor, ben yapamam sanıyordum ama allah gücünü veriyor. çok canım yanıyor aslında. göbeğim bacaklarım morluklar içinde... ama ona değer...

geç değil be LAL?

hadi ya? ittihap yok muymuş? boşa mı içmişsin? hey allahım... neyse buna da şükür...

Hadi geçmiş olsun aftabru... Çok sevindim.. Sınır 140 dı değil mi? Benim de 137 civarı bir rakamdı da esrako 140 sınırdır demişti... Olsun sınırsa bile sınırı geçmemiş ya o önemli...
50gr lık testte sınır 140 ama ben bugün 100gr lık teste girdim. herhalde 140 değildi bu kez üst sınır. zaten en yüksek sonucum 137. diğerleri 80-90 civarında. gayet iyi dedi doktor.

maşallah... fotosunu da gördük çok hoş gerçekten... fotolar süper net.... benimkiyle yaklaşık aynılar. benimki de 650 grdı en son gittiğimde. şimdi belki 700 olmuştur.

gözünaydın canım yaa yanii hamurişine devam ölemiii :dance::dance::dance::teytey:
eveeeettttt kesinlikle.... gerçi artık biraz daha temkinli yerim. şeker çıkacak diye epey soğutmaya çalıştım kendimi karbonhidratlardan... belki işe yaramıştır.

ne kemiği yauw? bebeğin kemiğini mi bulamaya çalışıyorsun? olur mu canım öle şey? valla ben hayatta anlamam bebeğin neresine dokunduğumu...

şeker testi yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftanızda yaptırdınız testleri.24-28. haftalar diyo nette
ben 25. haftamda yaptırdım. ESRAKO daha erken yaprırdı. ama iyi ki de erken yaptırmış.

NAZAN, sonucun iyi çıkmasına sevindim. Yakın olsaydık da beraber mermerşai kenarı işleseydik :))
di mi ya? bn havuz kenarında işliycem. hem de orduevinin havuz kenarında. pek bir absürd görüntü olacak ama ne yapalım çok heves etim.

dün biz de piknikteydik. grup olarak trekking yapıldı ama ben ve benim gibi hamile bir arkadaş hafif yürüyüş yaptık, ekiple dolaşmadık. bu da dünden bir göbek fotom...

artık iyice ağırlaştım. özellikle bir haftadır çok hızlı kilo alıyorum. hatta bugün üç beş kişiş "ne kadar kilo almışsın bir haftada" diye hayretlerini dile getirdiler. yupppiiii benim kızım da büyüyor artık galiba... tekmeler de iyice kuvvetlendiğine göre....

ohh kyif sende desene, bol bol dinlen:))

oluyo oyle dalgalanmalar, pozitif dusun, kotuye cvirmesin...

seker kizligin resmen belgelenmesede sen onullerin seker kizisin nazanim benim:)) cok sevindim...
Kendisi biraz obsessiftir :) Evi her an misafir gelecek gibidir. Ben rahat memleket olunca kabullenemiyor :)

e-bebek ten sterilazatör aldım. Problem yok 2 günde geldi

al bendede var ondan bi tane,ttitiz annelerin cocuklari rahat olur, sekil A=ben:))))

yav bu ne? 11 kişi var, 1 kişi bişi yazmıyor. HEEEYYY oradakilerrr :))
off annem bi msnden izin vermdi ki yazayim size, sozde online im, yazamadim..

EEEFFRRİİİİİMMMM... Anacım Kazım KOYUNCU'yu daha çok beğenirim ben. Ama Volkan KOnak' a yeni yeni ısınıyorum. Evriiimmm, bana o dediğim şeyi vercen mi :))) sositososito

O ne beaaa.. dediğin şey :))) biraz daha açık olur musunuz hocam.. annayamadım :))) hamıleyım ben kadın.. sana elli kere dedim "düz cümle" :)))

dün biz de piknikteydik. grup olarak trekking yapıldı ama ben ve benim gibi hamile bir arkadaş hafif yürüyüş yaptık, ekiple dolaşmadık. bu da dünden bir göbek fotom...

Harıka gorunuyorsun Nazan..

gözünaydın nazancım ama sen yinede çok şekersin:)))) piknik resmi ve göbüşde süper !!!!! göbeğin büyümüş zaten belli oluyor şimdi sen çıtırsın ya göbeğin dahada ortaya çıkacak....

bebeğim erkek teyzesi evet benimde dikkatimi çekti ağustosta erkek bebekler fazla hayırlısı artık Allah sağlıklı hayırlı bebişler versin hepimize de

hoşgeldin zeynep oğluşun sağlıkla gelsin.

ben MÜDÜRÜM TAZEEEEEEEEEEEE

ayrıca aynen karadeniz müziğinden hoşlaşmasamda tesadüfen beyazda izledim bende bayıldım, konuşacak, şiir okuyacak, şarkı söyleyecek. ne kadar dolu bir adammış, bütün şarkılarını indirdim süperrr.

eftelya oglusun cok seker masallah canim

nazan hanim masallahiniz var, valla ben sizin kiza talibim:))anasini bak kizini al:)

nazan ne güzel çıkmışsın ama kocişin başka yerlere bakıyo kaydirigubbakcemile3 neresi orası??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…