ben MÜDÜRÜM TAZEEEEEEEEEEEE
ayrıca aynen karadeniz müziğinden hoşlaşmasamda tesadüfen beyazda izledim bende bayıldım, konuşacak, şiir okuyacak, şarkı söyleyecek. ne kadar dolu bir adammış, bütün şarkılarını indirdim süperrr.
O ne beaaa.. dediğin şey :))) biraz daha açık olur musunuz hocam.. annayamadım :))) hamıleyım ben kadın.. sana elli kere dedim "düz cümle" :)))
volkan konak bende sevmezdim ama son şarkılar süperrr ama kazım koyuncunun yerini alamasssss
Ama, ama, ama defnecim sen bizim müdürler gibi değilsindir ki! Halden anlarsın, üstelik ne müdürüsün bakalım sen? Okul müdürü mü? fisfisfis Sen benim çalıştığım müdürleri görseydin şok olurdun. Ve iddia ediyorum, bana çok hak verirdin. çocuğunun dili kesiliyor bir arkadaşın, izin istiyor kızının kreşine gitmek için ve bizim müdür ne diyor? "Gitsen ne yapacaksın, sen mi dikeceksin kızının dilini?" diyerek izin vermiyor. Sen şimdi bu adama ne dersin? Hadi bakalım. Ama genelleme yapmamak lazım haklısın. Ama napayım Burko'yu teselli edeyim dedim
Ne kadar istiyorsun istediğim şeyi vermek için :))) lülülülülülü
neseli bir hamilenin morali nasil bozulur?
cevap anneyle konusulur, anne sorar bebegin ismini kesinlestirdniz mi ki bunu daha oncede hep sormustur, anlami ne demistir, sende bi anlami yok eski bir turk ismi demissindir.. sen buyuk bir heyecanla teomann dersin..gelen cevap hic guzel bir isim degildir ve yine sorar anlami nee??? sonrada haliyle alinrsin ve oda hic mi fikir soylemicez, ben karismam ama o kadar guzel isim var der. ee dersin hem karismicaksan niye kiriyosun sevkimizi hic guzel degil diyerek dersin..((((
Ne kadar istiyorsun istediğim şeyi vermek için :))) lülülülülülü
Hmmm... Bunu yapan kişinin kendi annesi ise moral daha da bozulur değil mi? Benimki de tutturdu DORUK ILGAZ olmasın DORUK olsun diye... Dün eve geldi, fırça atıyor, evin hali neymiş böyle? "SANA NE" de denmiyor ki anneye. Ama karışmasın yaa... Evlenene kadar yetmedi mi karıştığı donumun rengine kadar...
neseli bir hamilenin morali nasil bozulur?
cevap anneyle konusulur, anne sorar bebegin ismini kesinlestirdniz mi ki bunu daha oncede hep sormustur, anlami ne demistir, sende bi anlami yok eski bir turk ismi demissindir.. sen buyuk bir heyecanla teomann dersin..gelen cevap hic guzel bir isim degildir ve yine sorar anlami nee??? sonrada haliyle alinrsin ve oda hic mi fikir soylemicez, ben karismam ama o kadar guzel isim var der. ee dersin hem karismicaksan niye kiriyosun sevkimizi hic guzel degil diyerek dersin..((((
kızlar ben bastırdım karnıma hafiften ama kemik memik gelmedi elime.. :1no2:
canım yapma bastırma karnına.gerçi çok bastırmazsın biliyorum ama benim anneannem ilk aylarında heyecandan çocuk nerde acaba nerde acabadiye karnıyla çok oynamış ve düşük yapmış benim şimdi ne zaman elimi karnımda görse kızıyor gerçi şimdi bişey olmaz o kadar ama allah muhafaza yi ne de dikkat et....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?