2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ama, ama, ama defnecim sen bizim müdürler gibi değilsindir ki! Halden anlarsın, üstelik ne müdürüsün bakalım sen? Okul müdürü mü? fisfisfis Sen benim çalıştığım müdürleri görseydin şok olurdun. Ve iddia ediyorum, bana çok hak verirdin. çocuğunun dili kesiliyor bir arkadaşın, izin istiyor kızının kreşine gitmek için ve bizim müdür ne diyor? "Gitsen ne yapacaksın, sen mi dikeceksin kızının dilini?" diyerek izin vermiyor. Sen şimdi bu adama ne dersin? Hadi bakalım. Ama genelleme yapmamak lazım haklısın. Ama napayım Burko'yu teselli edeyim dedim

O ne beaaa.. dediğin şey :))) biraz daha açık olur musunuz hocam.. annayamadım :))) hamıleyım ben kadın.. sana elli kere dedim "düz cümle" :)))

Ne kadar istiyorsun istediğim şeyi vermek için :))) lülülülülülü

Yavrum Tazee...o isteğim köpeeennnn olsun annemm.. lafı mı olur... adisyona ne yazayım dedım.. sen ısteyeceksın de fiyat biçicezz.. haddimize mi Hocam..seni sefmeyen ölsün beaaaaaaaaaa :)) çarsamba günü elınde annem.. o gun uygunsundur, veririmm kuzum.

Ben biras yürüyüşe gidiyorum eşimle.. gelince gorusuruss :))

neseli bir hamilenin morali nasil bozulur?
cevap anneyle konusulur, anne sorar bebegin ismini kesinlestirdniz mi ki bunu daha oncede hep sormustur, anlami ne demistir, sende bi anlami yok eski bir turk ismi demissindir.. sen buyuk bir heyecanla teomann dersin..gelen cevap hic guzel bir isim degildir ve yine sorar anlami nee??? sonrada haliyle alinrsin ve oda hic mi fikir soylemicez, ben karismam ama o kadar guzel isim var der. ee dersin hem karismicaksan niye kiriyosun sevkimizi hic guzel degil diyerek dersin..((((

Tamam kuşum sağolasın. Yürüyün bakalım hava çok güzel. Onurcuğum çok yorgun yoksa benm de durasım yok :)

diilim di.... sadece hormonlar nedeniyle biraz asabiyim biraz bağırıp çağırıyorum biraz mesai saatlerine taktım izin konusunda daha iyi sayılabilirim. öğrencilerde kendilerine düşeni alıyolar haliyle:)))) birazda dengesiz ve tutarsızım.. amanın hamilemiyim neyim???? ben olsam bende kendime küfrederdim (burko için) ama ne olursak olalım eminim birileri doğursada şu kadınlar kurtulsak diyolardırrr!!!!
(yüksekokul müdürüyümmm)

Hmmm... Bunu yapan kişinin kendi annesi ise moral daha da bozulur değil mi? Benimki de tutturdu DORUK ILGAZ olmasın DORUK olsun diye... Dün eve geldi, fırça atıyor, evin hali neymiş böyle? "SANA NE" de denmiyor ki anneye. Ama karışmasın yaa... Evlenene kadar yetmedi mi karıştığı donumun rengine kadar...

tazem bizim anneler cok iyi anlasir bence..CADIARZU nasil sikildim aksam aksam anlatamam...

isim konusu sıkıntıya müsait ama herkes fikrini söyleyecek nurdancım burda bile hemen söylemiyormuyuz düşüncemizi annende illakii söyleyecek bana ne isimler geliyor aileden hepsine tamam peki diyorum geçiyorummm

Noracım hiç ama hiç kafana takma - kendi annen bile olsa he de geç - biz daha bebek ufukta yokken ismini seçmiştik kız olursa şu erkek olursa bu diye - karar verilmişti - ama ben daha kimseye söylemedim ne olacağını - herkes soruyo daha belli değil diyorum sağlıklı doğsun en yakışan ismi koyacağız - o yüzden nolur üzme kendini - annen alınacağını düşünmemiştir bile - soruyolar söyleniyolar işte naparsın....

kızlar ben bastırdım karnıma hafiften ama kemik memik gelmedi elime.. :1no2:

canım yapma bastırma karnına.gerçi çok bastırmazsın biliyorum ama benim anneannem ilk aylarında heyecandan çocuk nerde acaba nerde acabadiye karnıyla çok oynamış ve düşük yapmış benim şimdi ne zaman elimi karnımda görse kızıyor gerçi şimdi bişey olmaz o kadar ama allah muhafaza yi ne de dikkat et....

aynen benimde anneannem elimi otururken karnımın üstünden bağlasam bile ezme çocuğu die tutturyo

aaa nurdan çıkmışkiii... kızlar ben şeker testine gittim bizim sağlık ocağı yapmıyomuş hastaneye gidicem artık gerdi beni bu olay yaaa nasıl oluyoo

evet serap saglık ocakları yapmıyormuş bende sordum önümüzdeki hafta gittigim merkezde yaptırıcam bu arada çok sık idrara çıkıyorum kızlar birde komiktirki migdem bulanırken ögürtü gelince ayol altıma kaçıtıyorum sanki anneme söyledim olur dedi hamilelikte eee ilk çocugumda böyle olmamıştı dedim her çocuk farklıdır dedi tabi 5 tane dogurunca tecrübede fazla oluyor idrar yollarında sorun olmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…