2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hehe bizde 5 er tane doğurup şu işin bi kitabını yazalım :)
Bu arada ben günde en fazla 2 ddefa wc ye giden biriydim şimdi 3 saat anca dayanıyorum - hatta sabah idrar kültür vermeye gittim - en az 4 saat hiç gitmemem gerekiyodu wc ye - zor dayandım kasıklarıma ağırılar girdi
Ayrıca her hapşırdığımda ya da öksürdüğümde altıma etmişim gibi bi his oluşuyo - koşuyorum kontrol ediyorum bişey yok - bu böyle devam ederse yanmışım ben Çok üzgünüm çoook

Taze bacım.. ortalık tam panayır olmus.. ne gusel cıvıl cıvıl.. hava hafıf te olsa serın ama.. sadece hırka ıle cıkmak yeterlı olmuyor aklında olsun..

hoşgeldin valla kimse yok gb cvp yazmıyolar bende çok idrara çıkıyorum tuvalete gitmekten bi hal oldum geceleri bile uyuyamıyorum bu yüzden sen bizim buraya gelcen haftaya o zaman bende natonun orda oturuyorum

evet canım benim gittigim merkezde oralarda sanıyorum pek bilmem bucayı zaten hemen gürmar marketin yanında minibüsle önünde iniyorum karşıdanda biniyorum eşim arabayı vermiyorki klava:klava:

evrişcim senin ordamı buluşulacak ne olucak kesinleştimi bende gelmek istiyorum

Ya buyuk ıhtımal Gazıemır de bulusulacak.. herkes sıcak baktıgına gore, kımse de olmaz demedıgıne gore.. Gazıemır kesındır gozuyle bakabılırız.. saatını ve tam bulusulacak yerını de zaman yaklastıkca kararlastırırızz Serap..

tamam canım saol başak sende gelicekmisin

Kızlar şunların güzelliğine bakın yaaa... Bır takım alacağım bunlardan. 80TL nevresim takımı olarak. ınce bir de pamuklu yorgan yaptıracağım.

bakalım serap nasip bir o gün gelsinde bakıcaz artık.
neden ilgilenmediler acaba seninle çünki 4 tane oprt dr var doruk tıp merkezinde hepside bayan ilk gittigimde yasemin hanıma gittim sonra kendisi yokkende arzu hanıma verildi randevum şimdilik memnunum bütün herşeyimle ilgileniyor acaba aynı merkezdenmi bahsediyoruz birde buca tıp varmış ama onu bilmiyorum ben oradada aylin hanım meşhur imiş sadece duydugum kadarıyla,
herkese iyi geceler fındıgımın karnı agrıyor sabahtan beri karnını doyurdum yatırıcam eşim zaten yattı artık yarın görüşürüz

çok canlı çok güzeller ya - markaları ne - yıkayınca renkler solarsa yazık olur valla baksana cıvıl cıvıl renklere

Yannıs neden once bı Tac magazasına bakmıosun anamm.. orada hem uygun hem de renk solmasına karsı bır urun de bulabılırsın..

bunların markası funnababy. Solar mı ki yaaa bak şimdi... Taça da bakarıs anam.. Yataşa baktım pek bişi bulamadım. Ben öyle çok fazla ayıcık, sincap, böcük, davşanlı şeyleri sevmiyorum. Daha sade desenleri seviyorum.

Son düzenleme:

aynı yerden bahsediyoruz zaten benim evim yakın oraya bucatıp hipodromun orda ben yarın gidip orayıda bi araştırcam bakalım

Davşanlı semıyosan şavşanlı ferelim bacım hocam... olar mı ki ne o?? :))

Cok sadeler Mina da gormustum.. acayıp sadeydı onlar da :)) fıyatta 30 falan dı.. bende nötr bişiler ıstıyorum.. dogal durucak bısıler.. mothercare gordum hayallerımın nevresım takımını.. ustunde fıyat tam tamına 280 ıdı... :1shok: acaba benım hayallerım neden hep pahalı kaydirigubbakcemile3

selam kızlar çok yoğun çok yorucu bi gün geçirdim.ayrıntılarına çok giremiyeceğim yarın anlatırım ama sabah okula gider gitmez müfettişler geldiler.bakanlktan gelmişler sadece yatılı bölge okullarını teftiş ediyorlar.ben 6 yıl boyunca böyle teftiş görmedim.tam 4,5 saat teftiş edildim.yatılı okulda olmak ve rehber öğretmen olmak böyle bi teftişi beraberinde getirdi.diğer öğretmenlere sadece bi ders saati bana 4,5 saat.neyse yarın anlatırım
hayırlı olsun canım.9.ayıda görürüz inşallah

bu arada arkadaşlar araştırdım haftaların ay olarak karşılığı şu şekilde
4-7=1
8-11=2
12-14=3
15-18=4
19-22=5
23-26=6
27-30=7
31-34=8
35-40=9
o zaman ben 7.ayıma girdim.bugün saat 12 yi geçtiği için 26+3 oldum

buda resmimiz : ))
çok tatlı maşallah canım

bencede şaka gibi.eee burası türkiye.neyseki sorun kalmamış geçmiş olsun

değilmi canım.maşalllah bebişlerimizie.büyüyorlar artık.bi bakmışız doğum günü gelmiş

maalesef ben 1 temmuza kadar okuldayım.son hafta izne ayrılabilirim.tatile girmeden doğum iznine ayrılacağımki bi sorun çıkmasın

gözün aydın canım.yani hamur işlerine tam gaz devam

buda bacağımız topcu olacak sanırımkaydirigubbakcemile3
bebğine maşallah canım.çok net çıkmış.daha ben böyle bi görüntü alamadım

Kızlar şunların güzelliğine bakın yaaa... Bİr takım alacağım bunlardan. 80TL nevresim takımı olarak. İnce bir de pamuklu yorgan yaptıracağım.

hepside çok hoş ama bence arı maya

bu normali 49 tl sı

bu organıgı 59 tl sı

Hem de garantılı Tac ın urunlerı.. daha da var ornekler sıtesınde.. daha mantıklı degıl mı kuzum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…