evet serap saglık ocakları yapmıyormuş bende sordum önümüzdeki hafta gittigim merkezde yaptırıcam bu arada çok sık idrara çıkıyorum kızlar birde komiktirki migdem bulanırken ögürtü gelince ayol altıma kaçıtıyorum sanki anneme söyledim olur dedi hamilelikte eee ilk çocugumda böyle olmamıştı dedim her çocuk farklıdır dedi tabi 5 tane dogurunca tecrübede fazla oluyor idrar yollarında sorun olmasından korkuyorum
evet serap saglık ocakları yapmıyormuş bende sordum önümüzdeki hafta gittigim merkezde yaptırıcam bu arada çok sık idrara çıkıyorum kızlar birde komiktirki migdem bulanırken ögürtü gelince ayol altıma kaçıtıyorum sanki anneme söyledim olur dedi hamilelikte eee ilk çocugumda böyle olmamıştı dedim her çocuk farklıdır dedi tabi 5 tane dogurunca tecrübede fazla oluyor idrar yollarında sorun olmasından korkuyorum
Taze bacım.. ortalık tam panayır olmus.. ne gusel cıvıl cıvıl.. hava hafıf te olsa serın ama.. sadece hırka ıle cıkmak yeterlı olmuyor aklında olsun..
evrişcim senin ordamı buluşulacak ne olucak kesinleştimi bende gelmek istiyorum
Ya buyuk ıhtımal Gazıemır de bulusulacak.. herkes sıcak baktıgına gore, kımse de olmaz demedıgıne gore.. Gazıemır kesındır gozuyle bakabılırız.. saatını ve tam bulusulacak yerını de zaman yaklastıkca kararlastırırızz Serap..
bakalım serap nasip bir o gün gelsinde bakıcaz artık.
neden ilgilenmediler acaba seninle çünki 4 tane oprt dr var doruk tıp merkezinde hepside bayan ilk gittigimde yasemin hanıma gittim sonra kendisi yokkende arzu hanıma verildi randevum şimdilik memnunum bütün herşeyimle ilgileniyor acaba aynı merkezdenmi bahsediyoruz birde buca tıp varmış ama onu bilmiyorum ben oradada aylin hanım meşhur imiş sadece duydugum kadarıyla,
herkese iyi geceler fındıgımın karnı agrıyor sabahtan beri karnını doyurdum yatırıcam eşim zaten yattı artık yarın görüşürüz
bunların markası funnababy. Solar mı ki yaaa bak şimdi... Taça da bakarıs anam.. Yataşa baktım pek bişi bulamadım. Ben öyle çok fazla ayıcık, sincak, böcük, davşanlı şeyleri sevmiyorum. Daha sade desenleri seviyorum.
hayırlı olsun canım.9.ayıda görürüz inşallahYa Aidaaa az once dedıgını yaptım.. oglusum kıpırdarken kıpırdadıgı yere bastırdım.. elıme nası kemıklı yerı geldı anlatamam.. ay gozlerımden yaşlar bosaldı.. o arada eşim de aradı... aklımı kacıracaktım az kalsın.. ogluma dokundumm yaa.. oğlumu hıssettimmm.. ay kafayı sıyıracaktımm resmennnn :)))))))
Vee biz bugun 6 ayımızı dolu dolu doldurdukk.. 7. ayımızdan gun almaya basladıkk.. 24+1 deyız bugun itibariyle.. Allahım sonuna kadar yasamamızı nasip etsin inşallaahhh.. hepimizin.
o zaman ben 7.ayıma girdim.bugün saat 12 yi geçtiği için 26+3 oldumbu arada arkadaşlar araştırdım haftaların ay olarak karşılığı şu şekilde
4-7=1
8-11=2
12-14=3
15-18=4
19-22=5
23-26=6
27-30=7
31-34=8
35-40=9
çok tatlı maşallah canım
bencede şaka gibi.eee burası türkiye.neyseki sorun kalmamış geçmiş olsunSelam selam kızlar
Size güzel bi haberim var - ama biraz da kızgınım bu duruma
geçen hafta yazmıştım tahlillerim çok kötü çıktı - lökositlerim çok çok fazla (3-5 arası olması gerekirken benimkiler 129) ve antibyottik içmem gerektiğini söylemişti doktor anca bir tahlil daha yapalım tekrarlayalım ona göre yazarım demişti- hatta sağolun siz bana antibyotik içmenin okadar da zararlı olmadığı konusunda içimi ferahlatmıştınız
İşte bugün tekrarladık tahlilleri ve herşey mükemmel üstü çıktı lökositler 1 e düşmüş hemde tedavisiz öyle kendiliğinden !! Şaka gibi resmen nasıl olur bu diye sorduğumda idrarlar karışmış dediler - düşünebiliyomusunuz - bu cumartesi pazar bana zehir oldu - pazartesiyi bekleye bekleye ve bana rahatlıkla "nolcak canım idrarlar karışmıştır" diyolar - Boşuna içecektim antibyotikleri
İşte hem mutlu oldum kuzucuğuma zarar vermicem diye hem de çok sinirli çıktım hastaneden- işin ilginci benimkinle karışan idrarın sahibi herşeyi normal diye düşünüyo halbuki ileri derecede enfeksyonu var - işte Türkiye.......
değilmi canım.maşalllah bebişlerimizie.büyüyorlar artık.bi bakmışız doğum günü gelmişkızlar biz son üçüncü kutucuğa geçmişiz :teytey::dance::sm_cool:ALLAH ım az kaldı delikafaduldendarısı sizlerekaydirigubbakcemile5 sanırım bu gidişlede ilk biz doğacağız kayra aftabru helin hepimiz peşpeşe geliyoruz maşallah bebişlere:lepi::teytey:
maalesef ben 1 temmuza kadar okuldayım.son hafta izne ayrılabilirim.tatile girmeden doğum iznine ayrılacağımki bi sorun çıkmasınGYPSY, DİDE hepinis yiyin beni kıslar :) Ama odun ekmeğiyle yiyin :)
PETRİK geçmiş olsun. İyi olmana sevindim. Tedbirli olmakta fayda var. İyice dinlenirsin.
ÖRTMEN KISLAR; bu haftayı ve son haftayı saymıyorum, 6 HAFTA KALDIIIIIII hihoyyyt
gözün aydın canım.yani hamur işlerine tam gaz devamselam kızlar, ben geldim. eşim geç gelecek, ben de size takılacağım.
şeker sonucum çıktı, gayet iyi dedi doktor. en düşük olan 80 en yüksek olan 137 çıktı. şeker yokmuş yani.
şimdi geçmişi okuyayım biraz
kızlar ben geldim bugün doktora gittik annemle ayrıntılı ulturasyona girdim oğluşum elini yüzünden çekmedi yan profilini gördük sadece 24+2 günlükmüş 618 gr şimdi resmini eklicem size siz nasılsınızzz???????
bebğine maşallah canım.çok net çıkmış.daha ben böyle bi görüntü alamadımbuda bacağımız topcu olacak sanırımkaydirigubbakcemile3
hepside çok hoş ama bence arı mayaKızlar şunların güzelliğine bakın yaaa... Bİr takım alacağım bunlardan. 80TL nevresim takımı olarak. İnce bir de pamuklu yorgan yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?