2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Evrim o uyku setidir canım yaa... Nevresim takımı bak sen...

Tamam hamıleyım ama asagalama be baba... 49 a kım uyku setı vermıs?? hele hele Tac :))) yok anam gayet nevresım takımı bunlar.. halıyle bır seye benzesınler dıye ıcını doldurup koymuslar :)) daha o kadar çüçülmedi be annemm beyün kaydirigubbakcemile3

65 e buldum bi siteden :) ya evet ama bunların desenleri daha güzel :) Hem annem de dikecek. 1 tane beğendiğim bişi alayım dedim. Kafama yatarsa taç da oluır özdilek de... Batı hayranı değilim :)))

Yavrum o senin baktığın 180 TL liklere dedim ben "uyku setidir o" diye...

HELİN kolay gelsin canım. Aramızda müfettiş ya da müfettiş yakını olan yoksa 1-2 kelime laf ederdim ama... Neyse başımı derde sokmayayım, son günlerde çok başarılıyım bu konuda :)))

65 e buldum bi siteden :) ya evet ama bunların desenleri daha güzel :) Hem annem de dikecek. 1 tane beğendiğim bişi alayım dedim. Kafama yatarsa taç da oluır özdilek de... Batı hayranı değilim :)))

Alla allaaaa... düdük makarnası... batı sana hayransaa nolcek?? nolcekse olcek zaten.. :)) kır anam kır potunu yesınler senin.. öğretmenliğini de cok takdır etmısımdır zaten :))) hep matematık ogretmenı olmak ıstemısımdır kaydirigubbakcemile3

cok guzelmis tactakiler, fiyat da iyi...

Bence de yafrum.. bende oradan alacagım ınsallahh :))

Herkese ıyı geceler yavru ceylanlar.. sabaha gorusmek dılegıyle.. kokluyorum hepinizi.

Helincim biz de 1 temmuza kadar - her gün olmasa da - okuldayız. Öğrencilerin gideceği tarihten bahsediyordum.

ıyi gecelr kıslar.. Bu arada günlük tutmaya başladım bebiş için :) Çok hoş oluyor. Hem de kendim içn de tutuyorum dr kontrollerimi falan not alıyorum. DOOORUUUK çabuk büyü oğlum, sabırsızlanıyoruz :)

ay benim hic keyfim ok, hadi bende cikiyim, okuyom okuyom yazamiyom, yarin yeni bigune kalkayim...sabah doktor amcada rndevumuz var, ucak izni alcaz..hadin iyi gecelr..

iyi geceler kızlar.uyuyacağım bugün müfettiş bey başımı şişirdi.bende bi şaeyler yazmak isterdim sevgili müfettişler için ama neyse.bide çarşamba tekrar geleceklermiş.daha sonra önümüzdeki ayda geleceklermiş.yatılı okul ya didik didik ediyorlar.ama bazen abartıyorlar.tüm çalışmalarım tam olsa bile eksik bulmadan çıkarsalar bi yerleri eksilir sanki.neyse kızlar size iyi geceler

tazafasulye
izne ne zaman ayrılacaksın.bana müdür yardımcım yasal tatilim başlamadan en azından tatile bi kaç gün kala doğum iznine ayrılmamı söyledi.yoksa doğumu tatil günlerinde yaptığım için izn hakkımı kulanamayacağımı söyledi.biraz araştıracağım bu konuyu ama bana öyle söylendi

bu normali 49 tl sı

Hem de garantılı Tac ın urunlerı.. daha da var ornekler sıtesınde.. daha mantıklı degıl mı kuzum??

Hayatım ben bunu uzun zamandır arıyorum- taçın sitesinde de yok - bizim buradaki mağzalarda da - nerden alabileceğimi söylermisin - nerden buldun sen bunuuuuuudelikafadulden

herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız.

günaydın canım evlilik yıldönümün kutlu olsun daha nice yıldönümlerine inş.a.s.
allah bebişlerimizle kutlayacağımız nice nice yıldönümlerinide bizlere nasip etsin:Saruboceq: ah o minnoşları bi kucağımızda görsek hayırlısıyla:CüvCüv:

-ısim buldunuz mu? (Eş dost çevre arkadaş)
-Bulduk evet, Rüzgar olucak.
-?!(/%&..Hmmm olsun daha zaman var başka isim de bulabilirsiniz...
-Yoo Rüzgar olucak.
-Haaa hayırlı olsun o zaman..

Bide şöyle diyalog var

-ismi ne olacak
-Rüzgar
-Neee hiç duymadık
-? Rüzgar işte vuuuuuuuu vuuuuuuuu eser.
-Doğrus dürüst bişey koysanıza..
-

Son düzenleme:

tazecim ben civcivliyide beğendim tacada baktım o kadar desenin içinde bir tane beğendim ben karar veremedim yani belki yakından görmek daha iyi olcaktır...

ayrıcada sen laf etme etme etme lütfen hep bana dokunuyor ucu benim annemde eşimde müfettiş ama olmazki aaaaaaa

helincim yatılı okul olduğun için bu kadar didikliyorlar şekerim sende biliyorsun burda öyle yatılı okullar var ki dehşete kapılırsınız ne yazıkki pek çok yerdede vardır kanola yağı var ya kansere yol açtığı söyleniyor yatılı okulda yemek şirketi onu kullanıyormuş sadece öğrencilerin yemek yediğini görünce dikkatlerini çekmiş.. kirli çarşaflar yıkanmayan çocuklar.. çok üzülüyor insan,küçücük çocuklar üzülmemek mümkün değil
daha neler neler, o yüzden denetlesinler. yoksa bazıları alır başını gider. ama seni çok yormasınlar:)))

daha uzun yıllarınız kızınızla olsun :teytey::teytey:

kızlar isim konusunda en iyisi hiç kimseye doğana kadar bi şey dememek.hem soruyorlar sonrada düşündüğümüz isimleri sıraladığımızda hiç birini beğenmiyorlar.yok onun anlamı yok ,yok diğeri kulağa estetik gelmiyor,yok başka isim yokmuymuş.bende eşime dedim en iyisi düşündüklerimizden birini koyalım oğlumuza soranlarada henüz karar vermedik diyelim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…