Evrim o uyku setidir canım yaa... Nevresim takımı bak sen...
Tamam hamıleyım ama asagalama be baba... 49 a kım uyku setı vermıs?? hele hele Tac :))) yok anam gayet nevresım takımı bunlar.. halıyle bır seye benzesınler dıye ıcını doldurup koymuslar :)) daha o kadar çüçülmedi be annemm beyün kaydirigubbakcemile3
65 e buldum bi siteden :) ya evet ama bunların desenleri daha güzel :) Hem annem de dikecek. 1 tane beğendiğim bişi alayım dedim. Kafama yatarsa taç da oluır özdilek de... Batı hayranı değilim :)))
cok guzelmis tactakiler, fiyat da iyi...
cok guzelmis tactakiler, fiyat da iyi...
Bence de yafrum.. bende oradan alacagım ınsallahh :))
bu normali 49 tl sı
Hem de garantılı Tac ın urunlerı.. daha da var ornekler sıtesınde.. daha mantıklı degıl mı kuzum??
herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız.
neseli bir hamilenin morali nasil bozulur?
cevap anneyle konusulur, anne sorar bebegin ismini kesinlestirdniz mi ki bunu daha oncede hep sormustur, anlami ne demistir, sende bi anlami yok eski bir turk ismi demissindir.. sen buyuk bir heyecanla teomann dersin..gelen cevap hic guzel bir isim degildir ve yine sorar anlami nee??? sonrada haliyle alinrsin ve oda hic mi fikir soylemicez, ben karismam ama o kadar guzel isim var der. ee dersin hem karismicaksan niye kiriyosun sevkimizi hic guzel degil diyerek dersin..((((
Yavrum o senin baktığın 180 TL liklere dedim ben "uyku setidir o" diye...
HELİN kolay gelsin canım. Aramızda müfettiş ya da müfettiş yakını olan yoksa 1-2 kelime laf ederdim ama... Neyse başımı derde sokmayayım, son günlerde çok başarılıyım bu konuda :)))
herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?