2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

vuuuuuuuuuu vuuuuuuuuu eser he :roflol::roflol: s,per bi anatım ..aman boşversene sende onlara de işte sen ne isterdin -tatlicadiarzu-ne koysam adını alla alla

bu isim konusunda agzı olan konusur sonrada doner derlerki anası babası sizsiniz ne isterseniz koyun ama söyle bi bozuk suratla derler. halbuki kendi onerdikleri isimlerde bize hic sempatik gelmez

herkese günaydın..dün gece saat 10' a kadar sürttüm ve çok yoruldum..bu esraya özenmeyeceğim bir daha..bebişime de bir kaç parça bir şey aldım..bir de bebek kozmetiği araştırması yaptım aşağıya yazacağım. esrako ben de 2 hafta önce gittim o dediğin babet tarzı spor ayakkabılardan aldım.converse falan da bu ara çok rahat olmuyordu..zaten sürekli spor ayakkabı giyirum iş yerinde.ama bunlar hem daha şık hem daha rahat.markasınıda söyleyeyim puma..almak isteyenler olabilir..
ben de ilk doktoruma kendim hatırlatmıştım..14. haftada ilk indirect coombsu oldum.negatifti..28. haftada şeker tarama testiyle birlikte bir daha olacağım.ilk bebeğim ölünce kürtajdan sonra olmuştum anti-d'yi herkes tutturabildiği fiyata satıyordu ve her eczanenin satma yetkisi yoktu..bir de bayram tailiydi o kadar zor bulmuştuk ki anlatamam..kabus gibiydi.kürtaj olmuşum bir yandan iğneyi bulamıyoruz öbür yandan..devlet karşılamıyor..pahalı da bir şey..zaman daralıyor 72 saat içinde olmam gerkiyor derken zar zor bulduk.kaba etten yedik sonunda..yakmıştı bir miktar..ben de eczanelere soracağım işte hangisi satıyor..alıp yaptırayım testten sonra..emekli sandığı karşılıyormuş artık.
PİNKY, bu test pahalı bişey mi ki?? Indirect coombs testi yani..Hatırlıyo musun?
canım ben o testi 2li taramayla birlikte olmuştum..ikisi için 27 tl vermiştik..ama hastaneden hastaneye değişiyor..dış labaratuara gittiği için veriyoruz galiba..belki senin hastanen farklıdır.
bak şimdi.bir de odun ekmeği çıktı.beyaz ekmek yiyeceğim zaman odun olmazsa yemem zati..ama o odunları kafanda kırıcam taze senin...delikafadulden
bu izin işini biz ne zaman hakediyoruz taze..ben yazında çalışıyorum ram'da olduğum için..

teşekkür ederim yakınlığınız için bende malum hamileyim 25 haftalık ve kendim gibi hamile arkadaşlarla paylasında bulunmak beni mutlu edecektir

canım benim ne derler bilirsin bizim camiada öğretmenin 1 kere.........sı müdür yardımcısı 2 kere.............sı müdür olur..inşall kimse müdür yada müdür yardımvısı değildir..varsa da tenzih ederim
demiştim ben sana canım..darısı başıma.sen yırttın diyetten..peki sınırda olduğu için dikkat et dedi mi doktorun?
evrişim canım bence fiyatlar iyi.dün ben de araştırma yaptım..sendin galiba yağ değilde losyon kullanalım diyen daha önce de.ben de buna dayanarak gittim sebamedin losyonuna baktım..16 tl idi.indirim varmış mağazada..tüm sebamedlerde.pişik önleyici krem de 16,5 tu..ne dersin bu fiyatlara..benim chicconun yağı da fazlaya çıktı.karnıma mı sürsem.yoksa bebiş biraz büyüyünce mi kullanmaya başlasam?
şeker testi yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftanızda yaptırdınız testleri.24-28. haftalar diyo nette

ben 28'de yaptıracağım canım..daha erkende olurdu ama indirect coombsun da o haftada yapılamsı gerektiğinden ikisine birden kan vereyim dedik doktorumla.

Babymom, ne yapacaksın bu akşam surpriz var mı surpriz..

kızlar bizim bi akraba eser koydu cocugun adını cocuk dogdusundan beri durmuyo haberiniz olsun :) dogruluk payı var yani isimle cocugun huyu arasında

ben ikinci isim buldum ama hiç kimseye söylemiyorum .. eşime bile:))) doğduktan sonra karar vereceğiz diyorum. nüfus cüzdanı çıkarılırken söylicem bitcek.yoksa çok yıpranıyor gerçekten ve etkilenmemekde zor haliyle.

canım gazetenin verdigi katalogdakı urun hamile pantalonu urunu değilmi ? beyaz keten ve belinde kahverengi puskullu onden sarkan baglamalı bir kemeri var 69 tl fiyatıda . ben bundan aldım sayet anlattıgım gibi ise . hemen hemen her ca da gordum aynı urunu.

canım kuçuk çaplı bir depresif hal almıs seni sanırım. kendimden pay biçiyorum her sabah nası neseyle uyanıyorum anlatamam kızım içerde kipir kipir oluyor gunes çıkmıs oluyor falan bir mutluluk içimde sorma. allah bozmasın deyip duruyorum. bu donemsel birsey canını sıkan birsey var ise sayet onemli değil ama yoksa bir kendini iyice dinleyip dr una danıs jinekologun ne diycek bakalım.

canım ben kirazbaby.com dan puset aldım hemen ertesi gun geldi zaten satıs magazasıda var bakırkoyde hani bilinen biryer sadece sanal magaza değil bilgin olsun ordanada bakabilirsin

şeker testi yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftanızda yaptırdınız testleri.24-28. haftalar diyo nette

benim dr onlem olması için 20 hafta olunca yaptırıyor çıkarsa çıksın diye nitekim bende çıktı su an daha yeni 24. haftamdayım bir aydır diyet yapıyorum sekerim hemen kontrol altına alındı

isim konusu sıkıntıya müsait ama herkes fikrini söyleyecek nurdancım burda bile hemen söylemiyormuyuz düşüncemizi annende illakii söyleyecek bana ne isimler geliyor aileden hepsine tamam peki diyorum geçiyorummm

katılıyorum defne sana nurdancım takılma annene . ben kime ece koycam desem gorumcem falan basta olmak uzre yaa eminmisin kesinmi kroycan yani oglumda aynı sekilde ece koymayalım anne modunda birk isim isnasnad ay çok guzel isim ece kralice demek çok sekerf alan dedi yani her kafadan bir ses çıkıyor alınganlık yok:)

Sanırım en çok ARI MAYA yı beğendim.

fasulye takımlar çokg uzel bu renklere bende bayılırım yesil mavi arası renkler

nazancım geçmis olsun yaaa zaten senin ilk degerde sinirda idi lyani 50 gr yukleme sonucu sınırın biraz ustu idi bundada en yuksek deger 137 cıktı demissin 140 altı olması gerek ama 2 ve sonraki saatlerin sayet 137 ilk saat sonrası ise çok çok iyi sonucun. ben pek ummuyordum senden zaten yuksek seker degerin benim gibi 176 degildi çunku. gozun aydın. yemege devam :))

aksam seni arayacaktım :) yuruyuse çıktık oglumla sonra geldim uzandım dedim berke yatsın uyusun ondan sonra rahat ararım rahat vermiyor telde konusmama çunku habire birsey soylemek sormak istiyor falan. uyuyaklmısım hatta esimede dedim berke uyusun nazanı arayacagım hatırlat bana dedim dalarsam tv ye falan ama nerdeee. amaa nazan ruyamda yanındaydım :)) ruyamda sen benim ailemden insanlarla hastanedesin elinde damar yolu ve serum seker tahlili yaptırıyorsun .))) ben geliyorum tahlil sonucu ne zaman diyorum alıncak sordunum yok diyosun sen annemlere kızıyroum kızla niye ilgilenmediniz yardımcı olsanıza hamile burda falan dye annem babam falan seninyanında:))) geliyorum senin serumu tutuyorum kalk diyorum gidip soralım seni niye tasıyorsam sormaya senle hastane koridorlarında yuruyoruz falan sormaya hemsire bulamayıroz falan sen boyle aciz zavallı birsey konusamaz soramaz tipte gibisin ben mesgul oluyorum seninel falan :))) ay komedi yaaaa

Babymom, ne yapacaksın bu akşam surpriz var mı surpriz..

suanda bilmiyorum muallakta. dun bir buket gul ile gelmis kapıyı acınca cok sevindim erkenmi kutluyoruz dedim bende ona cok sevdigi renkte bir gomlek almıstım ama buyuk geldi degistiremiorumda cunku burda oyle bisey yok oda cok begendi kravatsız giyerim dedi .bugun icin netlestiremedik.
bana galata kulesıinde evlenme teklif etmisti ve bizde ogun her yıldonumumuzde oraya gtmeye karar vermistik. 1. senemizde gittik muthisti, gecen sene ayrı gecirdik cunku o bakude ben istanbuldaydım isyerime cicek yollamıstı bu sene ikimiz birden burdayız hatta minnosumuzda bizimle ama napacagımızı bilemedik cunku burda oyle hem hafif muzik hem romantik muzik olan mekanlar yok . o arastırcak bana haber vercek. bakalım yazarım olan biteni.

defneciğim
haklısın yatılı okul olduğu için çok ayrıntılı zorlayıcı teftiş ediyorlar.hatta yıl içinde üç dört defa denetim geçiyoruz.bazen sadece idare ve rehber öğretmeni denetliyorlar.derse giren öğretmenle ilgilenmiyorlar.bende öyle yatılı okullar duyuyorumki şaşkınlık içinde kalıyorum.okul olarak her yıl çok iyi diye rapor gelir.hatta teşekkür edilir.yatılı okulda herşeye dikkat etmek gerekiyor.başka bi okulda olsan takmayacağın şeylere aşırı itina gösteriyorsun.kız erkek ilişkileri çok önem arze diyor.örneğin veli geliyor bi kız bi erkek yanyana dolaşıyorsa bizlere "hocam bu nasıl okul kız erkek dolaşmasına izin verirseniz alırım kızı okuldan diyor.zaten kızları okula göndersinler diye defalarca köylere gidiyoruz.çamaşırhane yemekhane yatakhane yemekler ısınma göz kulak olma hepsi çok önemli.belki duymuşsunuzdur tuncelide bi yatılı okulda geçen senelerde küçük erkek çocuklarının büyük erkek çocuklarca cinsel istismar eildiği basında duyulmuş ve müdür,pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı ve rehber öğretmen açığa alınmıştı.allaha çok şükür biz çok itinalı davranıyoruz.o olaydan sonra defalarca yatılı okullara gelip bmüdür müdür yardımcıları ve beni denetlediler.didik didik araştırma yaptılar.sanki nöbete kalan öğretmenlerin hatası yokmu hiç.sonuçta hergün üç öğretmen nöbetçi oluyor.bu üç öğretmen sabahtan ertesi sabaha kadar çocukların başında kalıyor.gecede yatakhanede kalıyor.ama işte bi kaç günah keçisi seçilip durumu hallettik diyorlar.bence böyle bi istismar ve hele gelenek haline gelmiş ve uzun zamandır yaygınsaki böyle açıklama yaptı çocuklar,orda çalışan tüm öğretmen ve personel suçludur.

bana annem ilk isim konusunda eleştirisini yaptı tuanayı istemdi hiç daha cinsiyet belli diilken tuhaf şey derim ben diyodu şimdi arıyo tuanam ne ediyo bakim ii diimi ii bak ona:) kvalidemde beğenmdi zor dedi,,, ben bunu istiyoırum dedim ..banda zor gelmişti aslında ama şimdi alıştım bensedim iice

birde sevgililer gununde cok guzel supriz hazırlamıstım
midem bulanıo diye turk restoranından guzel mezeler yemekler alıp super sofra yapmıstım
bi geldi isyerinde yedigi salak yemek yuzunden midesi bozulmus agrıyo hicbisey yiyemedi
sofrayı kurdugum gibi kaldırdım o gece hep kalktı cıkardı gercektende rahatsızlandı yani
simdide dun dio o zamanki yemekler cok guzeldi ama benimde icimden gelmio bugun oyle supriz hazırlamak

esrako cnm sana bi öenerim var sen 7 dilim beyz ekmek yiyorsun ya onun yerine buğday ekmeği alsan katıksız esmer olandan kepeksiz ve az cal.

herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız.

babycim mutlulugunuz daim olsun nice senelere insallah

hehe bu diyaloglar çok tanıdık bana:)) kimseyi memnun edemeyiz ben diyorumki ece koycam okadar son kararım budur ne dersen de. oglumla bile mucadele veriyorum anne yeni isim buldum diyor birsey diyor oglum kardesinin ismi belli ece diyorum ya of yaaa diyor:))) ona ne ise bu kadar taktı ece istemiyor. kusura kalmasın kimse ben bu kadar tasıyorum neler cekiyorum ben ne dersem o olcak:)

dide gule gile giy ayakkabılarını bende bakayım puma ya. birde aklımda polaris var ondada bu tarz seyler oluyorg enelde

esrako cnm sana bi öenerim var sen 7 dilim beyz ekmek yiyorsun ya onun yerine buğday ekmeği alsan katıksız esmer olandan kepeksiz ve az cal.

canım sagol onerin için ama dr ozelikle beyaz ekmek dedi. mesela gorumcemle birlikte gidiyoruz ondada tam benle aynı zamanlarda genel kontrollerinde seker çıktı normal tip2 seker yani 50 ye yakın bir yası var neyse onal aynı anda gidiyoruz dr ona yonelik konusuyor sonra bu size tavsiyem esra hn diyor falan. ona t am bugday ekmegi vs saydı esra hn sadce beyaz ekmek yiyecek diye devam ediyor yani olsa soyler diyetisyen zaten ugrasmak ta istemiorum biraz daha dusuk kalori olcak diye heryerde yanımda ekmek tasımak çok sinir bozucu oluyor.

gunaydınlar herkese

dun sabahtan beri bebiskom çok az oynadı yada oynamadı hiç hissedemedim ki gumbur gumbur oynuyordu gunler oncesinde. dun ogleden sonra taktım kafaya bunu dinlemeye basladım yok eve gittim yemek yedim falan hissetmekle hissetmemek arası celimsiz bir iki tekme belki varla yok arası yuruyuse çıktık berke ile geldim uzandım dedim dinlenirken tekmeliyor yine yok oarada uyuyakalmısım gece boyu aklımda bu konu donuyorum yatakta oynarmı dyie yok deli olckatım bilinc altım bunla yoruldu dun geceresmen. sabah serviste mutlaka hergun oynardı serviste gelirken dinliyorum allahım nolur diyorum ama artık tamam dedim karar verdim gitti birsey oldu durdu kalbi falan. buraya kadarmıs hersey dedim oyle kotu seyler aklımdan geçirdimki . oysa biliyorum hepinizin oldu bir gunden fazal oynamayanlar bile oldu ama artık 24 un i çindeyiz bunların olmaması gerek diyorum falan sabah geldim kahvaltıya arkadasalr guluyorsohbet falan ben donuk bir ifade ile hareket bekliyorum belli belirsiz bir iki hareket oldu ama akesin oynadı diyemedim sonra ise geldim ve belirgin bir iki vurdu alttan kasıklarıma. içim rahatladı ama gumbur gumbur vurmayı duymadım henuz tam da rahat dğilim :) yani delimiyim neyim:)
sanırım bas ı asagıd iken iste mideme dogru tekme at ıyordu super hızlı idi midemde hissediyordum kasıkta olanları tam hissedemiyorum nednese midemin ustunun oynadıgı kıprastıgı kadar olmuyor.

derkenn az evel arkadasım aradı benden 3hafta ileride. dun çok yorulmus ondanmı bilmiyorum dedi sabah gelmis ise oturmus kahvaltı etmis falan ıslaklık hissetmis bir gitmis adet kanı gibi kıpkırmızı kan. panikle esini aramıs beni aradıgında dr a gidiyorlardı yolda idi ay bunuda duydum varya bittim yani of ne bicim bir gun yaaa. ve dr u yurt dısında imis acıbadem hast gidiyorlar ordaki baska bir dr a goruncek artık. yani su an 26+1 sanırım bugun allah korusun yaaa. kasıklarım agrıyor adet agrısı gibi dedi içim fena olud umarım dogum sancısı vs degildir. heyecandan karnı agırır insanın oyledir insalah allahım yaa.

Babymom nice nice mutlu yıllara eşin ve çocuklarınla, sağlıkla erişmeni dilerim. a.s.a.s.

Evet ben de benzer sorunlar yaşadım. Hele anneme Didar ismini telefonda kodlayana kadar canım çıktı (annemin 70 yaşında olduğunu da göz ardı etmemek gerek).
- Annecim Didar olacak
- Ne, Bircan mı
- Hayır Diidar Diyarbakırın D si ile başlıyor
- Hee Dilcar
- Anne bak eline bir kağıt kalem al ben sana harfleri kodlayacağım sen yaz.
Uzun uğraşlardan sona kodlama işi de tamamlanır
- Tamam canım oldu şimdi, desene Didar. Eh, hayırlısı olsun. Ben de bir kağıda aklıma gelen güzel kız isimlerini yazıyordum. Gelince onlara da bakarsınız
- -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae

Günaydın herkese a.s.

sende yarın geçiceksin petrikim :)
hani geçmedi : )) ama bu kutucuklar gerçek hesaba göre değil dimi 22. haftadayım normalde 5,5 aylık olması lazım ama ben 5 aylık oldu diyorum hangisi doğruydu :uhm:

Sağol canım dinlenmek iyi geldi evde olmak çok güzel eşimde evde çalışıyorya birlikte vakit geçirdik tüm gün : )) battaniyenin fiyatı çok uygunmuş

petrik kuzucun cok tatlı masallah masallah :))
sağol teyzesi : )

Petrik, ben kuzucuğun resmini göremedim ne hikmetse...
albüme ekleyince haber veriirm : )

geçmiş olsun nesrinim şimdi iyi olmana sevindim en güzelide evde dinleniyor olman oğluşununa bayıldım maşallah herleyden habersiz mışıl mışıl uyuyo annesi ne güzelll
Sağol canım, uyumuyor teyzesi numaracı o kıpır kıpırdı zor yakadı profili ama poz da vermiş sıpam : )

PETRİK geçmiş olsun. İyi olmana sevindim. Tedbirli olmakta fayda var. İyice dinlenirsin.
sağol tazecim, doktorumuz çok pinpirikli zaten aynıyız ikimizde :)

Gelmiş geçmiş olsun canım. Ama son cümlene çok güldümkaydirigubbakcemile3
Maşallah kuzucuğa
Sağol canım kızının yanağından öper oğlum : ))

çok iyi sevindim şekerinin iyi çıkmasına :)
evet çok güzel tanımlamışsın çok kıymetliymiş, ilk zamanlar çok utanıyordum eşimde yanında geğirince onada tuaf geliordu belkide biizm hanım değişti diyordur kaydirigubbakcemile3 ama şimdi farkında kıymetinin destek veriyor karnımı sırtımı ovalıyor canım kocam :)
oğluşum zor verdi pozunu çok hareketliydi, evt biraz flu yanımda değil tarayıp ekleyecektim albümüme , eşim çerçeveleyip salona koydu resmini, şimdide çok alıştım özledim ben oğlumu diyor : ))

Eftelya maşallah oğluşuna

ah canım noracığım ya.büyükler böyle işte biz de o yüzden söylemedik.doğunca koyacağız sesik..bir de eşimin tarafında isim uzmanı bir dayısı var herkese çocuk isimlerini o buluyor..anne baba isminin sertliğine yumuşaklığına göre çocuğun adını belirliyormuş..peh bizden de 2 yaş büyük..sakallı dedeler gibi..ben onlara meydan bırakır mıyım hiç..teoman adı çok güzel canım..ben çok beğendim..onlar da alışacaklar teo teo diye sevecekler..hem anlamı yok olur mu?
Kızlar şunların güzelliğine bakın yaaa... Bİr takım alacağım bunlardan. 80TL nevresim takımı olarak. İnce bir de pamuklu yorgan yaptıracağım.

vakvaklıyı beğendim..deniz fenerliye ben de rastlamıştım.
Yannıs neden once bı Tac magazasına bakmıosun anamm.. orada hem uygun hem de renk solmasına karsı bır urun de bulabılırsın..
ben dün sürtmelerim esnasında oraya da baktım..çok güzel nevresim takımları ve battaniyeler vardı..katalogda verdiler bana oradan beğendiklerimi sipariş edeceğiz..bir de bir pike takımı vardı harikaydı kumaşı..yaz için ideal..penye battaniye halt etmiş yanında..ben taçtan alacağım sanırsam..bir de outlet ürünleri var 1-2 tane de onlardan alırım değiştirir değiştirir kullanırım..
canım Allah kolaylık versin..Benim eşim de yiboda çalışıyordu..çok zor oluyordu teftişleri..ne olsa birinci dereceden onu sorumlu tutuyorlardı..büyük bir özveriyle çalışıyordu çok yoruluyordu..çocukların çoğu ihmal edilmiş aileleri tarafından istenmeyen,gayr-i meşru tya da hapisteki babaların çocuklarıydı..hatta birkeresinde 3 erkek öğrenci karayoluna çıkıp bir kamyona atlayıp maraşa gitmişlerdi..bun da da müfettişler eşimi sorumlu tuttullar..gerçekten çok zor yatılı okul..o çocuklara çok üzülüyor insan.
tabe tabe olu mu hiç 49 tlye uyku seti..:roflol:
gününüz kutlu olsun baby..romantik geceler dilerim
kızlar bizim bi akraba eser koydu cocugun adını cocuk dogdusundan beri durmuyo haberiniz olsun :) dogruluk payı var yani isimle cocugun huyu arasında
doğru olabilir..benim de eser adlı bir öğrencim vardı..nasıl bir kuduruktu nasıl anlatamam..ama tatlıydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…