-İsim buldunuz mu? (Eş dost çevre arkadaş)
-Bulduk evet, Rüzgar olucak.
-?!(/%&..Hmmm olsun daha zaman var başka isim de bulabilirsiniz...
-Yoo Rüzgar olucak.
-Haaa hayırlı olsun o zaman..
Bide şöyle diyalog var
-ismi ne olacak
-Rüzgar
-Neee hiç duymadık
-? Rüzgar işte vuuuuuuuu vuuuuuuuu eser.
-Doğrus dürüst bişey koysanıza..
-
esrako ben de 2 hafta önce gittim o dediğin babet tarzı spor ayakkabılardan aldım.converse falan da bu ara çok rahat olmuyordu..zaten sürekli spor ayakkabı giyirum iş yerinde.ama bunlar hem daha şık hem daha rahat.markasınıda söyleyeyim puma..almak isteyenler olabilir..valla canım bence sandaletler en rahatları hatta terlik tarzı seyler. ben parmak arası giyiyorum yazın sıkca zaten haftasonu yine onlarla takılırım ayagım sissede çok etkilenmem çıkarırın istersem.
onun haricinde ise giymeye ben su ara spor ayakkabıların babet tarzı olanları var yanalrı spor gibi file falan olanları var onalrdan alıyromu
sert sık babetlerde rahatsız ediyor tum guun is yerinde ayagım sisiyor
haftasonu hiç birsey olmuyor allahtan sokak sokak gezmekten kan surekli deveran ediyor:)
ben de ilk doktoruma kendim hatırlatmıştım..14. haftada ilk indirect coombsu oldum.negatifti..28. haftada şeker tarama testiyle birlikte bir daha olacağım.ilk bebeğim ölünce kürtajdan sonra olmuştum anti-d'yi herkes tutturabildiği fiyata satıyordu ve her eczanenin satma yetkisi yoktu..bir de bayram tailiydi o kadar zor bulmuştuk ki anlatamam..kabus gibiydi.kürtaj olmuşum bir yandan iğneyi bulamıyoruz öbür yandan..devlet karşılamıyor..pahalı da bir şey..zaman daralıyor 72 saat içinde olmam gerkiyor derken zar zor bulduk.kaba etten yedik sonunda..yakmıştı bir miktar..ben de eczanelere soracağım işte hangisi satıyor..alıp yaptırayım testten sonra..emekli sandığı karşılıyormuş artık.Dide, Bana şu kan uyuşmazlığı testlerinden ve aşısından bahsetsene..benin dr unutmuş ben hatırlattım iyi mi..Aa dedi başta ortada ve sonda 1'er kez o indirect coombs testi yapmamız gerekiyodu.. İyi valla dedim içimden..Bi ay içinde onu yaptır muayeneye öyle gel dedi. Bide zor bulunan aşısı var galiba( Aslında ilk bebeklerde bişey olmuyor ama, bilemeyiz tabi.
canım ben o testi 2li taramayla birlikte olmuştum..ikisi için 27 tl vermiştik..ama hastaneden hastaneye değişiyor..dış labaratuara gittiği için veriyoruz galiba..belki senin hastanen farklıdır.PİNKY, bu test pahalı bişey mi ki?? Indirect coombs testi yani..Hatırlıyo musun?
bak şimdi.bir de odun ekmeği çıktı.beyaz ekmek yiyeceğim zaman odun olmazsa yemem zati..ama o odunları kafanda kırıcam taze senin...delikafaduldenGYPSY, DİDE hepinis yiyin beni kıslar :) Ama odun ekmeğiyle yiyin :)
PETRİK geçmiş olsun. İyi olmana sevindim. Tedbirli olmakta fayda var. İyice dinlenirsin.
ÖRTMEN KISLAR; bu haftayı ve son haftayı saymıyorum, 6 HAFTA KALDIIIIIII hihoyyyt
Sağol tatlım. İnşallah dediğin gibi olur. Evet 9 Eylüle gideceğim ama hiç şöyle adam gibi zaman ayırmıyorlar ki, kuzucuğumu da göremedim ne zamandırsenağlamaSanırım yine dayanamayıp özele giderim ben:jeyyar:
Babaların elinden bebişler çekinmiyor bence. Benim eşim de ilk zamanlar hafifçe bastırıyordu hissetmek için. Ne zaman ki elini çoook hafifçe, belli belirsiz koydu karnıma, o zaman hissettidelikafadulden
hay maşallah6.7.8.9 ayları görelim sağ salim inşallahhhh:Saruboceq:
Gelmiş geçmiş olsun canım. Ama son cümlene çok güldümkaydirigubbakcemile3
Maşallah kuzucuğa
teşekkür ederim yakınlığınız için bende malum hamileyim 25 haftalık ve kendim gibi hamile arkadaşlarla paylasında bulunmak beni mutlu edecektir
canım benim ne derler bilirsin bizim camiada öğretmenin 1 kere.........sı müdür yardımcısı 2 kere.............sı müdür olur..inşall kimse müdür yada müdür yardımvısı değildir..varsa da tenzih ederimMüdürüme gıcık oldum yine bugünÇok üzgünüm çoookMal adam, hiç halden anlamıyor; bir de insanın yüzüne gülüyor sanki anlıyormuş gibi:dilcikar:
Bu akşam 19.30'dan 22.00'ye kadar (muhtemelen daha bile uzun sürecek) Bizim okulda tören var. 23 Nisan için yurtdışından gelen öğrenciler ağırlanacakmış. Gelenlere dadılık edecekmişiz. Okulda 120 tane öğretmen var. Sanki ben mi kurtaracağım koskoca kurumuklava:Rica ettim, ayakta kalmam sakıncalı, bana izin verin dedim, biiiip adam "üzülme hocam biz seni otuttururuz" dedi yaa klava:E madem oturacağım, ne demeye çağırıyorsun beni be adam. Ne sana bir yararım olacak, ne kendim rahat edeceğim. Şeytan diyor, tittiret gitme klava: klava:kötükedihüso
demiştim ben sana canım..darısı başıma.sen yırttın diyetten..peki sınırda olduğu için dikkat et dedi mi doktorun?selam kızlar, ben geldim. eşim geç gelecek, ben de size takılacağım.
şeker sonucum çıktı, gayet iyi dedi doktor. en düşük olan 80 en yüksek olan 137 çıktı. şeker yokmuş yani.
şimdi geçmişi okuyayım biraz
evrişim canım bence fiyatlar iyi.dün ben de araştırma yaptım..sendin galiba yağ değilde losyon kullanalım diyen daha önce de.ben de buna dayanarak gittim sebamedin losyonuna baktım..16 tl idi.indirim varmış mağazada..tüm sebamedlerde.pişik önleyici krem de 16,5 tu..ne dersin bu fiyatlara..benim chicconun yağı da fazlaya çıktı.karnıma mı sürsem.yoksa bebiş biraz büyüyünce mi kullanmaya başlasam?Tövbe de be.. dübük -tatlicadiarzu- ya aslında şaka bı yana.. ben oğluşumla şu an oldukca mutluyum.. hanı bır an once dogurayım dıye derdım yok.. bu halını de yasamak oldukca sahanee..
Çok gecmıs olsun Esram...
Güzel haberlere bayılıyorummmmm...
Ya bu oglan sahane olmaz da ne olur... maşallahhhh kuzuyaaaaaaaaaa ::))))
Zeynep hoşgeldın arkadasım..
Arkadaslar... Gecen Burcu ıle de konustuk.. cocuk doktorları bebek yaglarını ılk bastan onermıyorlar.. bebegın cıldı havasız kalıyormus yagdan dolayı... o yuzden losyon kullanın dıyorlar.. su an bır cok yerde Sebamedler de ındırım var.. Etrafında Metro ya da Ozdılek olanlar su an sebamed ler oldukca ınmış durumda.. malum sebamedler anasının gözü fıyatı.. bebe yaglarını almayın sebamed ın.. Sebamed in losyonuna baktık, elimize sürdük eşimle.. gercekten krem gıbı yaglandırıyor.. hemen de emıyor.. aklınızda olsun..
Omomatık 3kg+Yumoş Baby 2 kg = 19 tlsı fıyatı ozdılekte su an.. oldukca makul fıyatı..
Nıvea soft Baby= tanesı 6 tlsından satılıyor.. ıkılı paketı 7.5 tlsı
Unıbaby= 3.5 tlsı
Othello Kaz Tuyu Bebek Yastıgı :9 tlsı (fıyatı 25 tlsı normalde )
şeker testi yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftanızda yaptırdınız testleri.24-28. haftalar diyo nette
Petrik, ben kuzucuğun resmini göremedim ne hikmetse..
Esrako, haftasonu gazetenin verdiği C and A katalogunda beyaz pantolon vardı. Sen ordan mı almıştın. Bakırköyde miydi yeri? Ben de almayı düşünüyorum. Eşimin çok hoşuna gitti özellikle gidelim alalım dedi. Dün pazardan çok ucuza tshirtler aldım. 5-10 tl falan. ..2 tane de pantolon etek görünümlü bişey aldım.Tanesi 10tl. Çok rahat oldular. Tam giyeyim diyorum, havalar serinleyecekmiş bu hafta. Hergün aynı şeyleri giymekten usandım..
Kızlar az mı kaldı doğuma yaa... Yani aylar ilerledikçe bir değişik haller aldı beni... Hani kimi hamile vardır gypsyesra gibi :)) hatun 41 kere maşallah enerjik bi o yana bi bu yana gezip duruyor ve kendinde bu enerjiyi buluyor. Bana da etraftan senin şimdi çok enerjik, hayat dolu olman lazım diyorlar.. Oysa ben kendimi ne enerjik buluyorum ne de her sabah uyandığımda yeni güzel bir güne başlama hissini yaşıyorum... oy oy tecrübeli anneler nerdesiniz, oluyor mu böyle şeyler arada? Doktora git demeyin, arada oluyor çünkü :) Aman ne depresif oldum yaa, tamam bundan sonra sızlanma yok inşallah...
tamam bakayım ben ordan ozaman ama bişey sorcam - biz gittigidiyordan sürekli bişiler alıyoruz da - ilk alışverişte şöyle bir olay var - kullandığın kredi kartından 1 liraya kadar bir miktar çekiyo (örn:67 kr) gidiyosun bankaya öğreniyosun nekadar çektiğini alışverişi tamamlamak için o miktarı yazıyosun - bu şekilde kredi kartının shibi senmisin diye kontrol etmiş oluyolar Bu sadece 1 defa oluyo ilk alışverişte - Bu bebefix te de oldu mu sizde böyle bir durum? hatırlıyomusun?
şeker testi yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftanızda yaptırdınız testleri.24-28. haftalar diyo nette
isim konusu sıkıntıya müsait ama herkes fikrini söyleyecek nurdancım burda bile hemen söylemiyormuyuz düşüncemizi annende illakii söyleyecek bana ne isimler geliyor aileden hepsine tamam peki diyorum geçiyorummm
Sanırım en çok ARI MAYA yı beğendim.
selam kızlar, ben geldim. eşim geç gelecek, ben de size takılacağım.
şeker sonucum çıktı, gayet iyi dedi doktor. en düşük olan 80 en yüksek olan 137 çıktı. şeker yokmuş yani.
şimdi geçmişi okuyayım biraz
Babymom, ne yapacaksın bu akşam surpriz var mı surpriz..
herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız.
-İsim buldunuz mu? (Eş dost çevre arkadaş)
-Bulduk evet, Rüzgar olucak.
-?!(/%&..Hmmm olsun daha zaman var başka isim de bulabilirsiniz...
-Yoo Rüzgar olucak.
-Haaa hayırlı olsun o zaman..
Bide şöyle diyalog var
-ismi ne olacak
-Rüzgar
-Neee hiç duymadık
-? Rüzgar işte vuuuuuuuu vuuuuuuuu eser.
-Doğrus dürüst bişey koysanıza..
-
esrako cnm sana bi öenerim var sen 7 dilim beyz ekmek yiyorsun ya onun yerine buğday ekmeği alsan katıksız esmer olandan kepeksiz ve az cal.
herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
kızlar isim konusunda en iyisi hiç kimseye doğana kadar bi şey dememek.hem soruyorlar sonrada düşündüğümüz isimleri sıraladığımızda hiç birini beğenmiyorlar.yok onun anlamı yok ,yok diğeri kulağa estetik gelmiyor,yok başka isim yokmuymuş.bende eşime dedim en iyisi düşündüklerimizden birini koyalım oğlumuza soranlarada henüz karar vermedik diyelim dedim
hani geçmedi : )) ama bu kutucuklar gerçek hesaba göre değil dimi 22. haftadayım normalde 5,5 aylık olması lazım ama ben 5 aylık oldu diyorum hangisi doğruydu :uhm:sende yarın geçiceksin petrikim :)
Sağol canım dinlenmek iyi geldi evde olmak çok güzel eşimde evde çalışıyorya birlikte vakit geçirdik tüm gün : )) battaniyenin fiyatı çok uygunmuşNESRİN geçmiş olsun demek gerekmi bilmiom ama iyiki ihmal edip gitmemezlik yapmamışsın...bak ne güzel evdesin tadını çıkar..:)
annemler kalcaklar..:)ogluma ciciler alırıs..mendilleri falan yparız inş. bu arada annem penya battaniye alma dedi..metreyle pamuklu istediğimiz desende alıp iki taraflı annem dikcekmiş..ugraşarak yapmak daha hoş...pelüş battaniye sordum 20 tl miş.fiyatı nasıl?
sağol teyzesi : )petrik kuzucun cok tatlı masallah masallah :))
albüme ekleyince haber veriirm : )Petrik, ben kuzucuğun resmini göremedim ne hikmetse...
Sağol canım, uyumuyor teyzesi numaracı o kıpır kıpırdı zor yakadı profili ama poz da vermiş sıpam : )geçmiş olsun nesrinim şimdi iyi olmana sevindim en güzelide evde dinleniyor olman oğluşununa bayıldım maşallah herleyden habersiz mışıl mışıl uyuyo annesi ne güzelll
sağol tazecim, doktorumuz çok pinpirikli zaten aynıyız ikimizde :)PETRİK geçmiş olsun. İyi olmana sevindim. Tedbirli olmakta fayda var. İyice dinlenirsin.
Sağol canım kızının yanağından öper oğlum : ))
Gelmiş geçmiş olsun canım. Ama son cümlene çok güldümkaydirigubbakcemile3
Maşallah kuzucuğa
çok iyi sevindim şekerinin iyi çıkmasına :)çok geçmiş olsun PETRİK. bir osuruğun ya da geğirmenin bu kadar kıymetli olduğunu bilmezdim ben bu derde düşmeden önce. insan hamilelikte neler neler öğreniyor meğer ne güzel şeymiş rahat rahat geğirmek ya da osurmak... ben de çok çektim gazdan... bir ara her akşam tarzan gibiydim, göğsümü yumrukluyarak ağzımı açıp geğirmeye çalışıyordum. içimde patlamaya hazır bir bomba var gibiydi. neyse ki geçti o günler..PETRİİİİKKKK seninkini de gördüm canım. foto çok flu çıkmış flaş patlayınca. ama yine de çok hoş. sanki boks yapar gibi çıkmış. eller yumruk mu öle yoksa bana mı öle geldi? allah bağışlasın, maşallah....
ah canım noracığım ya.büyükler böyle işte biz de o yüzden söylemedik.doğunca koyacağız sesik..bir de eşimin tarafında isim uzmanı bir dayısı var herkese çocuk isimlerini o buluyor..anne baba isminin sertliğine yumuşaklığına göre çocuğun adını belirliyormuş..peh bizden de 2 yaş büyük..sakallı dedeler gibi..ben onlara meydan bırakır mıyım hiç..teoman adı çok güzel canım..ben çok beğendim..onlar da alışacaklar teo teo diye sevecekler..hem anlamı yok olur mu?neseli bir hamilenin morali nasil bozulur?
cevap anneyle konusulur, anne sorar bebegin ismini kesinlestirdniz mi ki bunu daha oncede hep sormustur, anlami ne demistir, sende bi anlami yok eski bir turk ismi demissindir.. sen buyuk bir heyecanla teomann dersin..gelen cevap hic guzel bir isim degildir ve yine sorar anlami nee??? sonrada haliyle alinrsin ve oda hic mi fikir soylemicez, ben karismam ama o kadar guzel isim var der. ee dersin hem karismicaksan niye kiriyosun sevkimizi hic guzel degil diyerek dersin..((((
vakvaklıyı beğendim..deniz fenerliye ben de rastlamıştım.Kızlar şunların güzelliğine bakın yaaa... Bİr takım alacağım bunlardan. 80TL nevresim takımı olarak. İnce bir de pamuklu yorgan yaptıracağım.
ben dün sürtmelerim esnasında oraya da baktım..çok güzel nevresim takımları ve battaniyeler vardı..katalogda verdiler bana oradan beğendiklerimi sipariş edeceğiz..bir de bir pike takımı vardı harikaydı kumaşı..yaz için ideal..penye battaniye halt etmiş yanında..ben taçtan alacağım sanırsam..bir de outlet ürünleri var 1-2 tane de onlardan alırım değiştirir değiştirir kullanırım..Yannıs neden once bı Tac magazasına bakmıosun anamm.. orada hem uygun hem de renk solmasına karsı bır urun de bulabılırsın..
canım Allah kolaylık versin..Benim eşim de yiboda çalışıyordu..çok zor oluyordu teftişleri..ne olsa birinci dereceden onu sorumlu tutuyorlardı..büyük bir özveriyle çalışıyordu çok yoruluyordu..çocukların çoğu ihmal edilmiş aileleri tarafından istenmeyen,gayr-i meşru tya da hapisteki babaların çocuklarıydı..hatta birkeresinde 3 erkek öğrenci karayoluna çıkıp bir kamyona atlayıp maraşa gitmişlerdi..bun da da müfettişler eşimi sorumlu tuttullar..gerçekten çok zor yatılı okul..o çocuklara çok üzülüyor insan.selam kızlar çok yoğun çok yorucu bi gün geçirdim.ayrıntılarına çok giremiyeceğim yarın anlatırım ama sabah okula gider gitmez müfettişler geldiler.bakanlktan gelmişler sadece yatılı bölge okullarını teftiş ediyorlar.ben 6 yıl boyunca böyle teftiş görmedim.tam 4,5 saat teftiş edildim.yatılı okulda olmak ve rehber öğretmen olmak böyle bi teftişi beraberinde getirdi.diğer öğretmenlere sadece bi ders saati bana 4,5 saat.neyse yarın anlatırım
hayırlı olsun canım.9.ayıda görürüz inşallah
o zaman ben 7.ayıma girdim.bugün saat 12 yi geçtiği için 26+3 oldum
çok tatlı maşallah canım
bencede şaka gibi.eee burası türkiye.neyseki sorun kalmamış geçmiş olsun
değilmi canım.maşalllah bebişlerimizie.büyüyorlar artık.bi bakmışız doğum günü gelmiş
maalesef ben 1 temmuza kadar okuldayım.son hafta izne ayrılabilirim.tatile girmeden doğum iznine ayrılacağımki bi sorun çıkmasın
gözün aydın canım.yani hamur işlerine tam gaz devam
bebğine maşallah canım.çok net çıkmış.daha ben böyle bi görüntü alamadım
hepside çok hoş ama bence arı maya
tabe tabe olu mu hiç 49 tlye uyku seti..:roflol:Tamam hamıleyım ama asagalama be baba... 49 a kım uyku setı vermıs?? hele hele Tac :))) yok anam gayet nevresım takımı bunlar.. halıyle bır seye benzesınler dıye ıcını doldurup koymuslar :)) daha o kadar çüçülmedi be annemm beyün kaydirigubbakcemile3
gününüz kutlu olsun baby..romantik geceler dilerimherkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
doğru olabilir..benim de eser adlı bir öğrencim vardı..nasıl bir kuduruktu nasıl anlatamam..ama tatlıydı..kızlar bizim bi akraba eser koydu cocugun adını cocuk dogdusundan beri durmuyo haberiniz olsun :) dogruluk payı var yani isimle cocugun huyu arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?