2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın kızlar bu isim muhabbeti harika olmuş
bizde BıRCE koyacağız diyoruz gerçi ben ikinci ismi istiyorum ama etraftakiler aa hiç duymadık anlamı ne vb gibi sinir oluyor insan.
cuma akşamı eşim karnıma kulağını dayadı eve kızımızın tekmesini hissetti süper mutlu oldu bende tabii.Dün de işten izinliydim doktor kontrolü vardı bebişim gayet iyimiş ama doktor boy kilo vb söylemedi olsun,sağlıklı olsunda, gelişimi normal olsunda hiç önemli değil.
haftasonu bende babet aldım artık rahat rahat elbiselerimi giyerim pantalon altına da spor ayakkabı giyiyorum çok rahat oluyor

kız petrik 6. kutudasın yahu gormuyormusun geçmis iste bu kutuda kalalı iki hafta olunca 5,5 aylık oluyosun yani 5,5 ay i tamamlamısoluyorsun. ben bu kutuda ikinci haftam içindeyim mesela su an bu cumartesi 5,5 bitiyor artık 6 aylıgım diycem soranlara

çok tatlı maşallah canım
sağol helincim

moralini bozma oğlunun adı çok güzel sen beğeniyorsun senin oğlun, anneleri idare etmek gerekiyor boşver canım, benim annemde kundak olayında küsmüş bana çocuk gibi hadi yap yarım sararım bebeği sadece gönlün olsun diye dedim ama küstüm yapmam diyor alem kadın : ))

uf uyuslar kime ne oğlunun adından çok bilen kendi doğursun koysun kendi beğendiği isimi dimi ama, oğlumun adını beğenmeyen almasın küçük kızana dersin kaydirigubbakcemile3
ben rüzgar adını çok beğeniyorum ;arkadaşımın adı meltem eşi tayfun oğulları olursa rüzgar koyacaklar çok hoş olacak oğlumun kankası olacak : ))

petrik detaylıya gittin sanırım geçmişi okuyamadım 3 gündür de girmiyorum oğluşun iyi mi??
linens in eminönünde outlet mağazası var bilginiz olsun. Çok güzel uyku setleri var gerçekten linens de. Bu arada bende netten 60x120 bebek yatağı baktım idaş ve işbirde var.Yataş da bu ölçüde yok mesela haberiniz olsun

esrako aynısı banada oldu gecen hafta oyle korktumki ama yorulmustum oncesindeki gun cok ayakta kalmıstım .yinede hic tınmadı . cikolata dondurma yalvarıyorum artık oyna ne olur diye nerdeyse dr a gidecektim ama cok sukur hanfendi dinlenip dinlenip enerji topladı. korkma seninkide oyle dinlenio suan.

buara resimdeki guzel yorumun icin cok tenk yu :)

Kızlar günaydın, biz bugün akşamüstü buradaki doktora gidicez oğlumla hasret gidermeye. Annem ve Onur da gelecek. Ne zamandır görmüyorlar. Bu arada dünkü oburluğum bugün +1,5 kg olarak döndü. Yuhhh dedim yaaaa, 1 günde 1,5 kg!!! :1shok:

Olur mu canım yaa?? Benim arkadaşım geçen sene ağustosta doğum yaptı. Ekime kadar ücretli doğum iznini kullandı. Ben ayrılmayacağım izne falan. Önden 5 haftayı sonraki 8 haftaya ekleterek 13 hafta izin kullanmayı planlıyorum.

herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız.

OOoooOOoOo baby ! Nice senelere... Sağlıkla üçünüz kocaman bir ömür geçirin inşallah :)

Çok güzel anlatmışsın ayça, çok güldüm :))))

Defneeee gene mi sen :):):) Ama ama 3 teftiş geçirim şimdiye kadar. Müfettişlerin biri arayıp taciz etti, Onur'la aynı ilçede idik, nişanlı olduğumuzu öğrenince ona yapmadığını bırakmadı falan :)) Diğeri hakkımda hiç olamayacak tespitlerde bulundu. Teftiş raporumu gören herkes hayrete düştü, bu sen değilsin ki, adam seni neye göre teftiş etmiş, diye :) 1 tanesi çok iyiydi ama. Adam bayıldı ders işleyişime :)) Ayrıntılara takılmadan tatlı tatlı eleştirdi. Hakkımdaki yargıları doğruydu. Diğerleri af edersin ama hiç hoş anılar bırakmadı bana.

yoo 5. kutu saydım valla : )) kutucuğa bile seviniyorum çok şiriniz ehheh (aaa şimdi değişti daha yeni oldu yani :))
kafam iyice karıştı 22+2 5,5 aylıkmıyım ben şimdi yoksa yok yok 24. haftamda 5,5 aylık olucam doğrusu bu olmalı dimi canım

Fasulyeko iyiyim canım biraz geçmişe bak oğlumun resminide görürsün : )
ayrıntılım yarım 16,20 de

ESRAKO arkadaşına noldu sonra? Ayrıca hemen moralini bozmasana !!! Olabilir öyle. Dinleniyordur kızın. Hemen olmusuz düşünme, 24. hafta değil, 34. hafta da olsa olabilir öyle... Canını sıkma, gene görün de bir doktora, için rahat etsin. Ama kötü bir şey değildir, canını sıkma.

e sende yeni gorundu degisim demekki ben sabah ilk yazdıgın mesajdada 6. kutuda oldugunu gormustum. yalancı çıkardın beni rezil ettin koca topige:)))))))
su anda tam 5, ayın bitti 6, ayının içindeki ilk gunlerdesin. bu kutuda 2 hatfa doldurunca yani dedigin gibi 24+ lara geçtiginde 5,5 aylık olcaksın yani bitirmis olcaksın. su an soranlara 5,5 aylık demen dogru bence.
bzim senle aramız tam birhafta bende bgun 23+2 deyim geçen hafta bu kutuya geçtim aynı bu gun seninle aynı yani. 6. ayın ikinci haftasını yasıyorum su an .

Baby nice mutlu yıllara canım kutlarım :)

ehehe çok şirinmiş annen çok güldüm benim annemde ÇAĞAN ı beğenmedi ona öyle ÇAN gibi dedi biz müslümanız dedi (annem aşırı dincidirde :) dedim ne alaka Çağan Çan müslüman nerden girdin konuya peh :)) bi kere Çağan'ın anlamı Bayram Şenlik demek
hııı dedi yok yok Çan gibi ben söyleyemem dedim sen Kemal dersin oy oy canımm anam böyle yorar insanı

Petrik canım sen normalde hangi doktora gidiyorsun, sürekli ikinci düzey ultrasonla mı bakıyorlar bebişine merak ettim hastane ismi verirsen sevinirim.Oğluşunun fotosunu gördümmmm çok şekerrrrrr, tüm bebekler şekerler zaten hepsi çok masummm

canım arkadasım su an dr da hala haber bekliyorum

arkadasım aradı su anda. rahmi geçen salı gitmistik birlikte dr a resimler atmıstım hatta ben size iste. birlikte idik onunla 40 mm kalınlıgınd imis su an ise 31 mm e dusmus bir haftada 24 mm dogum basladıgında olan olcu imis sayet bugun gitmeseymis dr a 1-2 gun içinde dogum olabilirmis. su an nst ye baglanıyormus. onun sonucunda bir aya kadar ilaclarla dogumu geciktirmeye calıscaklarmıs. enfeksiyonu vardı geçen gittigmizde dr ilac vermisti ona enfeksiyonun sebep olabilceğini soylemisler. tuana sende sormustun enfeksiyon nası anlasılır diye yada ne belirti verir acaba neye dikkat etmek gerek kiii ??

: )))) ays canımya cidden son mesajımı yazdıktan sonra değişti, bende şimdi anladım hafta hesaplarını sağol şekerim
arkadaşınada üzüldüm umarım kötü birey yoktur haber alınca yaz bizede

canım ikinci düzey ultrason dediğin doppler mi ? evt her gittigimde renkli doplerlee bakıyor doktorum Ethica'ya gidiyorum Nisan sonuna kadar muane ücreti 10 tl sonra 30 olacak
sağol canım oğluşup öper teyzesini : ) sen hangi hastaneye gidiyordun söylemiştin ama unuttum been

güünaydın kıslar....yahu dun gece amma kaynatmışsınız...

evroş benim avatarımı yuklediği için yeni bi avatar buldum kendime..:)pink...

Nazan gözun aydın şekerden yırttın darsıı bizim başımıza..

eftelya oglun un rsmi ne kadar net maşallah..:)

babaymom nice senelere..:)saglıklı huzurlu ve kızınızla nice seneler..

esrako ya sorma tekme manyagı olduk hissetmeden rahatlamıyorus..bende bu aralar çok sık kabus görüyorum ne gördüğümü hatırlamıyorum ama korkuyla uyanıp hemen banyoya gidip çamaşırıma bakıyorum herşey normalmi diye...eşimde hemen kalkıp noldu diye endişeleniyor bu aralar çoksık oluyor ..Rabbim hayırlısıyla saglıkla dogurmamızı nasip etsin...

isim konusunda etrafı hiiiiiiiiiiç takmayın ...kimene o bizim oglumuz..:1closedeyes:

bugun taze burcu doktora gitcekmiş..inş. iyiy haberlerle gelirsin ne mutlu görcen doruk'u

arkadaşlar.Alah bebeklerimize sağlık sıhhat versin eşyaymış odaymış hepsi boşş yaaa.hergün burada o kadar çok özürlü çocuk görüyorum ki anlatamam..yüzlerce down sendromlu,serabral palsili çocuk..bu gün bir de iki tane sspe hastası iki kardeş geldi..bu kızamık mikrobunun beyni etkilemesinden ötürü oluşan bir hastalık..normal bir çocuk bir günde yatalak ve zihinsel engelli haline geliyor..eski çalıştığım okulda 5. sınıfa giden bir öğrencime olmuştu..sağlık bakanlığının aşı dozlarını azaltması yüzünden oluyor.başlka ülkede olsa yer yerinden oynardı..çok üzüldüm..bu iki kardeş 4 yaşınadan sonra bu hastalığa yakalanmışlar..kızamık dozlarımıza çok dikkat edelim olur mu? size böyle şeyler yazmak istemiyorum ama hergün bu vakalarla karşılaşmak hamile kaldığımdan beri daha çok etkiliyor beni..bir yandan bu çocukların eğitsel tanısını yapmam gerekiyor bir yandan da insanım içim acıyor.

Selam kızlar.nasılsınız?artık Çok sık takılamayacaĞım.ama yazar Çıkarım sık sık...

bu arada kıslar benim göbeğim çok kuruyor ya resmen kabuk kabuk dün siyah atlet giymiştim tabi ben gun içerisinde kaşıdıkça kabuk kabuk olmus siyah atlet olunca nasıl geçmiş atlete varya.. gunde 2 defa sürdüğüm bebeyagı sanırım yetmio artık..
sizde durum nasıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…