sağol helincimçok tatlı maşallah canım
moralini bozma oğlunun adı çok güzel sen beğeniyorsun senin oğlun, anneleri idare etmek gerekiyor boşver canım, benim annemde kundak olayında küsmüş bana çocuk gibi hadi yap yarım sararım bebeği sadece gönlün olsun diye dedim ama küstüm yapmam diyor alem kadın : ))neseli bir hamilenin morali nasil bozulur?
cevap anneyle konusulur, anne sorar bebegin ismini kesinlestirdniz mi ki bunu daha oncede hep sormustur, anlami ne demistir, sende bi anlami yok eski bir turk ismi demissindir.. sen buyuk bir heyecanla teomann dersin..gelen cevap hic guzel bir isim degildir ve yine sorar anlami nee??? sonrada haliyle alinrsin ve oda hic mi fikir soylemicez, ben karismam ama o kadar guzel isim var der. ee dersin hem karismicaksan niye kiriyosun sevkimizi hic guzel degil diyerek dersin..((((
uf uyuslar kime ne oğlunun adından çok bilen kendi doğursun koysun kendi beğendiği isimi dimi ama, oğlumun adını beğenmeyen almasın küçük kızana dersin kaydirigubbakcemile3-İsim buldunuz mu? (Eş dost çevre arkadaş)
-Bulduk evet, Rüzgar olucak.
-?!(/%&..Hmmm olsun daha zaman var başka isim de bulabilirsiniz...
-Yoo Rüzgar olucak.
-Haaa hayırlı olsun o zaman..
Bide şöyle diyalog var
-ismi ne olacak
-Rüzgar
-Neee hiç duymadık
-? Rüzgar işte vuuuuuuuu vuuuuuuuu eser.
-Doğrus dürüst bişey koysanıza..
-
tazafasulye
izne ne zaman ayrılacaksın.bana müdür yardımcım yasal tatilim başlamadan en azından tatile bi kaç gün kala doğum iznine ayrılmamı söyledi.yoksa doğumu tatil günlerinde yaptığım için izn hakkımı kulanamayacağımı söyledi.biraz araştıracağım bu konuyu ama bana öyle söylendi
herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız.
-İsim buldunuz mu? (Eş dost çevre arkadaş)
-Bulduk evet, Rüzgar olucak.
-?!(/%&..Hmmm olsun daha zaman var başka isim de bulabilirsiniz...
-Yoo Rüzgar olucak.
-Haaa hayırlı olsun o zaman..
Bide şöyle diyalog var
-ismi ne olacak
-Rüzgar
-Neee hiç duymadık
-? Rüzgar işte vuuuuuuuu vuuuuuuuu eser.
-Doğrus dürüst bişey koysanıza..
-
tazecim ben civcivliyide beğendim tacada baktım o kadar desenin içinde bir tane beğendim ben karar veremedim yani belki yakından görmek daha iyi olcaktır...
ayrıcada sen laf etme etme etme lütfen hep bana dokunuyor ucu benim annemde eşimde müfettiş ama olmazki aaaaaaa
kız petrik 6. kutudasın yahu gormuyormusun geçmis iste bu kutuda kalalı iki hafta olunca 5,5 aylık oluyosun yani 5,5 ay i tamamlamısoluyorsun. ben bu kutuda ikinci haftam içindeyim mesela su an bu cumartesi 5,5 bitiyor artık 6 aylıgım diycem soranlara
ehehe çok şirinmiş annen çok güldüm benim annemde ÇAĞAN ı beğenmedi ona öyle ÇAN gibi dedi biz müslümanız dedi (annem aşırı dincidirde :) dedim ne alaka Çağan Çan müslüman nerden girdin konuya peh :)) bi kere Çağan'ın anlamı Bayram Şenlik demekEvet ben de benzer sorunlar yaşadım. Hele anneme Didar ismini telefonda kodlayana kadar canım çıktı (annemin 70 yaşında olduğunu da göz ardı etmemek gerek).
- Annecim Didar olacak
- Ne, Bircan mı
- Hayır Diidar Diyarbakırın D si ile başlıyor
- Hee Dilcar
- Anne bak eline bir kağıt kalem al ben sana harfleri kodlayacağım sen yaz.
Uzun uğraşlardan sona kodlama işi de tamamlanır
- Tamam canım oldu şimdi, desene Didar. Eh, hayırlısı olsun. Ben de bir kağıda aklıma gelen güzel kız isimlerini yazıyordum. Gelince onlara da bakarsınız
- -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae
ESRAKO arkadaşına noldu sonra? Ayrıca hemen moralini bozmasana !!! Olabilir öyle. Dinleniyordur kızın. Hemen olmusuz düşünme, 24. hafta değil, 34. hafta da olsa olabilir öyle... Canını sıkma, gene görün de bir doktora, için rahat etsin. Ama kötü bir şey değildir, canını sıkma.
: )))) ays canımya cidden son mesajımı yazdıktan sonra değişti, bende şimdi anladım hafta hesaplarını sağol şekerime sende yeni gorundu degisim demekki ben sabah ilk yazdıgın mesajdada 6. kutuda oldugunu gormustum. yalancı çıkardın beni rezil ettin koca topige:))))))) su anda tam 5, ayın bitti 6, ayının içindeki ilk gunlerdesin. bu kutuda 2 hatfa doldurunca yani dedigin gibi 24+ lara geçtiginde 5,5 aylık olcaksın yani bitirmis olcaksın. su an soranlara 5,5 aylık demen dogru bence.
bzim senle aramız tam birhafta bende bgun 23+2 deyim geçen hafta bu kutuya geçtim aynı bu gun seninle aynı yani. 6. ayın ikinci haftasını yasıyorum su an .
Petrik canım sen normalde hangi doktora gidiyorsun, sürekli ikinci düzey ultrasonla mı bakıyorlar bebişine merak ettim hastane ismi verirsen sevinirim.Oğluşunun fotosunu gördümmmm çok şekerrrrrr, tüm bebekler şekerler zaten hepsi çok masummm
iyiyi canım çok şükr bi sorun yok da sen neden çok takılmıcaksın hayırdır...Selam kızlar.nasılsınız?artık Çok sık takılamayacaĞım.ama yazar Çıkarım sık sık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?