defneciğim
haklısın yatılı okul olduğu için çok ayrıntılı zorlayıcı teftiş ediyorlar.hatta yıl içinde üç dört defa denetim geçiyoruz.bazen sadece idare ve rehber öğretmeni denetliyorlar.derse giren öğretmenle ilgilenmiyorlar.bende öyle yatılı okullar duyuyorumki şaşkınlık içinde kalıyorum.okul olarak her yıl çok iyi diye rapor gelir.hatta teşekkür edilir.yatılı okulda herşeye dikkat etmek gerekiyor.başka bi okulda olsan takmayacağın şeylere aşırı itina gösteriyorsun.kız erkek ilişkileri çok önem arze diyor.örneğin veli geliyor bi kız bi erkek yanyana dolaşıyorsa bizlere "hocam bu nasıl okul kız erkek dolaşmasına izin verirseniz alırım kızı okuldan diyor.zaten kızları okula göndersinler diye defalarca köylere gidiyoruz.çamaşırhane yemekhane yatakhane yemekler ısınma göz kulak olma hepsi çok önemli.belki duymuşsunuzdur tuncelide bi yatılı okulda geçen senelerde küçük erkek çocuklarının büyük erkek çocuklarca cinsel istismar eildiği basında duyulmuş ve müdür,pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı ve rehber öğretmen açığa alınmıştı.allaha çok şükür biz çok itinalı davranıyoruz.o olaydan sonra defalarca yatılı okullara gelip bmüdür müdür yardımcıları ve beni denetlediler.didik didik araştırma yaptılar.sanki nöbete kalan öğretmenlerin hatası yokmu hiç.sonuçta hergün üç öğretmen nöbetçi oluyor.bu üç öğretmen sabahtan ertesi sabaha kadar çocukların başında kalıyor.gecede yatakhanede kalıyor.ama işte bi kaç günah keçisi seçilip durumu hallettik diyorlar.bence böyle bi istismar ve hele gelenek haline gelmiş ve uzun zamandır yaygınsaki böyle açıklama yaptı çocuklar,orda çalışan tüm öğretmen ve personel suçludur.
Kızlar günaydın, biz bugün akşamüstü buradaki doktora gidicez oğlumla hasret gidermeye. Annem ve Onur da gelecek. Ne zamandır görmüyorlar. Bu arada dünkü oburluğum bugün +1,5 kg olarak döndü. Yuhhh dedim yaaaa, 1 günde 1,5 kg!!! :1shok:
Olur mu canım yaa?? Benim arkadaşım geçen sene ağustosta doğum yaptı. Ekime kadar ücretli doğum iznini kullandı. Ben ayrılmayacağım izne falan. Önden 5 haftayı sonraki 8 haftaya ekleterek 13 hafta izin kullanmayı planlıyorum.
OOoooOOoOo baby ! Nice senelere... Sağlıkla üçünüz kocaman bir ömür geçirin inşallah :)
Çok güzel anlatmışsın ayça, çok güldüm :))))
Defneeee gene mi sen :):):) Ama ama 3 teftiş geçirim şimdiye kadar. Müfettişlerin biri arayıp taciz etti, Onur'la aynı ilçede idik, nişanlı olduğumuzu öğrenince ona yapmadığını bırakmadı falan :)) Diğeri hakkımda hiç olamayacak tespitlerde bulundu. Teftiş raporumu gören herkes hayrete düştü, bu sen değilsin ki, adam seni neye göre teftiş etmiş, diye :) 1 tanesi çok iyiydi ama. Adam bayıldı ders işleyişime :)) Ayrıntılara takılmadan tatlı tatlı eleştirdi. Hakkımdaki yargıları doğruydu. Diğerleri af edersin ama hiç hoş anılar bırakmadı bana.
daha nice mutlu yıllara kızınızla...herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız.
teşekkürler DİDEcim. darısı sana...demiştim ben sana canım..darısı başıma.sen yırttın diyetten..peki sınırda olduğu için dikkat et dedi mi doktorun?
.
Sanırım en çok ARI MAYA yı beğendim.
iyiyi canım çok şükr bi sorun yok da sen neden çok takılmıcaksın hayırdır...
canım tşk ederim canm benimeftelya oglusun cok seker masallah canim
nazan hanim masallahiniz var, valla ben sizin kiza talibim:))anasini bak kizini al:)
canım saol en yakın zamanda seninde olur bir foton inş:)eftelya maşallah oğluşunaa ne kadar güzell çıkmış masumcuk uyuyorr bende istiyom fotooooo
saol canummmmGünaydın herkese.
Geçmiş destan gibi yine maaşallah :))) Aklımda kalanlar.
AFTABRU gözün aydın canım çok sevindim şeker çıkmamasına.
EFTELYA oğluşuna maşşallah.
TAZEFASULYEM Volkan sevilmez mi anacım :)))
ama ama hepsi aynı olmuyor işte bütün öğretmenler iyimidir değildir işte her meslekte oluyor..
doruktan iyi haberlerle gelllll...
al benden de o kadar...
bir takım 80tl mi? fena değilmiş fiyatı.
canım çok saol bilesem yapmazdım bende tek başıma yaptım tühhtekbaşıma kahvaltı yapıyorummmtopikteki kızlar hadi hepiniz gelinde birlikte yapalımm uzun uzun kahvaltıı eftelya66 eeylem2007 TAZEFASULYEM AFTABRU kayra42
sen guzelsin tatlim benim, icine hangisi siniyorsa onu al, ona kussun, kaka yapsin salyalarini akitsin sipan:)))Bana ne, benim beğendiklerim daha güzel laelaelaelaelae
nice mutlu senelere canim...mutlu bir omur gecirin beraber....herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız.
supesin ne diyim:roflol:-İsim buldunuz mu? (Eş dost çevre arkadaş)
-Bulduk evet, Rüzgar olucak.
-?!(/%&..Hmmm olsun daha zaman var başka isim de bulabilirsiniz...
-Yoo Rüzgar olucak.
-Haaa hayırlı olsun o zaman..
Bide şöyle diyalog var
-ismi ne olacak
-Rüzgar
-Neee hiç duymadık
-? Rüzgar işte vuuuuuuuu vuuuuuuuu eser.
-Doğrus dürüst bişey koysanıza..
-
kızlar isim konusunda en iyisi hiç kimseye doğana kadar bi şey dememek.hem soruyorlar sonrada düşündüğümüz isimleri sıraladığımızda hiç birini beğenmiyorlar.yok onun anlamı yok ,yok diğeri kulağa estetik gelmiyor,yok başka isim yokmuymuş.bende eşime dedim en iyisi düşündüklerimizden birini koyalım oğlumuza soranlarada henüz karar vermedik diyelim dedim
bu isim konusunda agzı olan konusur sonrada doner derlerki anası babası sizsiniz ne isterseniz koyun ama söyle bi bozuk suratla derler. halbuki kendi onerdikleri isimlerde bize hic sempatik gelmez
ben ikinci isim buldum ama hiç kimseye söylemiyorum .. eşime bile:))) doğduktan sonra karar vereceğiz diyorum. nüfus cüzdanı çıkarılırken söylicem bitcek.yoksa çok yıpranıyor gerçekten ve etkilenmemekde zor haliyle.
Babymom nice nice mutlu yıllara eşin ve çocuklarınla, sağlıkla erişmeni dilerim. a.s.a.s.
Evet ben de benzer sorunlar yaşadım. Hele anneme Didar ismini telefonda kodlayana kadar canım çıktı (annemin 70 yaşında olduğunu da göz ardı etmemek gerek).
- Annecim Didar olacak
- Ne, Bircan mı
- Hayır Diidar Diyarbakırın D si ile başlıyor
- Hee Dilcar
- Anne bak eline bir kağıt kalem al ben sana harfleri kodlayacağım sen yaz.
Uzun uğraşlardan sona kodlama işi de tamamlanır
- Tamam canım oldu şimdi, desene Didar. Eh, hayırlısı olsun. Ben de bir kağıda aklıma gelen güzel kız isimlerini yazıyordum. Gelince onlara da bakarsınız
- -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae
ah canım noracığım ya.büyükler böyle işte biz de o yüzden söylemedik.doğunca koyacağız sesik..bir de eşimin tarafında isim uzmanı bir dayısı var herkese çocuk isimlerini o buluyor..anne baba isminin sertliğine yumuşaklığına göre çocuğun adını belirliyormuş..peh bizden de 2 yaş büyük..sakallı dedeler gibi..ben onlara meydan bırakır mıyım hiç..teoman adı çok güzel canım..ben çok beğendim..onlar da alışacaklar teo teo diye sevecekler..hem anlamı yok olur mu?
..
moralini bozma oğlunun adı çok güzel sen beğeniyorsun senin oğlun, anneleri idare etmek gerekiyor boşver canım, benim annemde kundak olayında küsmüş bana çocuk gibi hadi yap yarım sararım bebeği sadece gönlün olsun diye dedim ama küstüm yapmam diyor alem kadın : ))
uf uyuslar kime ne oğlunun adından çok bilen kendi doğursun koysun kendi beğendiği isimi dimi ama, oğlumun adını beğenmeyen almasın küçük kızana dersin kaydirigubbakcemile3
ben rüzgar adını çok beğeniyorum ;arkadaşımın adı meltem eşi tayfun oğulları olursa rüzgar koyacaklar çok hoş olacak oğlumun kankası olacak : ))
NORRAAcım kızımıza talip olman bizim için şereftir, lakin oğlunun tr de iş bulması gerekecek canım... vermem kızımı ben yadellere...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?