2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hatırlıyorum tunceli olayını, günlerce gözümün önünden gitmemişti. senin bulunduğun bölgede zor yatılıda zor senin işin zor kısaca, ama daha zevkli işte diğerlerine göre. kaydirigubbakcemile3
geçen yıl maraşta bir arkadaşımızda gece nöbetteyken kızlardan biri şofbenden zehirlenip hayatını kaybetmişti. arkadaş hala kendine gelemedi. mahkemeler, vicdan azabı. allah korusun hepsini...

ama ama hepsi aynı olmuyor işte bütün öğretmenler iyimidir değildir işte her meslekte oluyor..
doruktan iyi haberlerle gelllll...

herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız.
daha nice mutlu yıllara kızınızla...

demiştim ben sana canım..darısı başıma.sen yırttın diyetten..peki sınırda olduğu için dikkat et dedi mi doktorun?
.
teşekkürler DİDEcim. darısı sana...
normal beslenmene aynen devam et dedi doktor. sonuç gayet iyiymiş, sınırda değilmiş. 140 sınır 50grlık test için, bu benim sonuçlar 100grlık testin sonucu. 137 bile iyi bir değer ki benim diğer değerlerim 80-110 arası çıktı. hiç sorun yokmuş.. ama ben yine de eski düzenimi devam ettirmeyeceğim. bu korku bana yetti. artık öle hergün aburcubur yemeler filan yok. daha iradeli davranacağım tatlıya ve hamurişlerine karşı. gerçekten çok abartmıştım. 3 haftada 3 kilo almışım ben....

buarada günaydın kızlar. geçmişten bir sayfa seçip baktım. okuyamadım diğer sayfaları. online olduğuma bakmayın, ben biraz eski sayfalarda takılıyorum şimdi...

ESRAKO
bebEğin iyidir canım korkma.7.ayda bile bazen gün boyu hissedilmeye biliniyormuş.gün içinde üç dört defa küçükde olsa hareket etmesi iyi olduğuna işaretmiş.arkadaşın içinde üzüldüm.inşallah sadece yorgunluktan kaynaklanan geçici bi durumdur.

DİDe
burdaki hikayeler resmen filmlere konu olur.bi çoğu parçalanmış yoksul okuma yazma bilmeyen hatta bazıları türkçe bile konuşamayan ailelerin çocukları.babalar iki üç evli ya anne ya baba ölü yada anne başaka adamla kaçan aileler var.zaten hepsi çok kalabalık aileler bi çoğu duyarsız.aylarca okulda kalıp ağlayan öğrencilerin velilerini gelin çocuğu bu haftasonu götürün dediğimde "hocam tarla hayvanlar var.zaten evde ondan başka bi sürü çocuk var.kalsın orda"diyen aileler.ilk geldiğimde şok oluyordum ama şimdi alıştım olağan gelmeye başladı.teftişlerimizde çok sıkı oluyor.rehber öğretmensen okuldaki herşeyden sorumlusun.çok sıkı denetimlerden geçiyoruz.

FSAULYEKO
gözünaydın canım.önemli olan iyi olması.boy ve kilosu iyiki doktor söylememiş.

DEFNE, EVRİŞ, NORRAA,GYPSY... teşekkürler kızlar göbeğime yorumlarınız için.
NORRAAcım kızımıza talip olman bizim için şereftir, lakin oğlunun tr de iş bulması gerekecek canım... vermem kızımı ben yadellere...
GYPSY cim, eşim o sırada diğer kameraya poz veriyor. sinir olurum böle foto çekerken iki makina birden çıkar ya ortaya, hangisine bakacağını şaşırırsın. sonra biri birine biri diğerine bakar... işte bu da öle olmuş. buarada mekan YUVACIK BARAJI canım

Sanırım en çok ARI MAYA yı beğendim.

al benden de o kadar...
bir takım 80tl mi? fena değilmiş fiyatı.

Günaydın herkese.
Geçmiş destan gibi yine maaşallah :))) Aklımda kalanlar.
AFTABRU gözün aydın canım çok sevindim şeker çıkmamasına.
EFTELYA oğluşuna maşşallah.
TAZEFASULYEM Volkan sevilmez mi anacım :)))

nazancım gözün aydın.şeker çıkmamış.yırttın şeker kızlıktan...

saol canummmm

ama ama hepsi aynı olmuyor işte bütün öğretmenler iyimidir değildir işte her meslekte oluyor..
doruktan iyi haberlerle gelllll...

Yaa tabi ki canım. Hatta kazma oranı çok yoğundur bizim meslekte. Herkes eğitimcinin düzgün olması gerektiğini düşünür ama, bence öğrenciden bakana kadar kokuşmuş bir camia eğitim camiası. İşimi çok seviyorum ama eğitim camiasında olmaktan memnun değilim.

Doruuuukkkk :) 16.30 da gideceğiz bakalım. Bakalım ne kadar olmuş sıpa :)

DİDECİM doğum yapacağın/yaptığın tarihten 8 hafta önce ve 8 hafta sonra kullanabiliyorsun iznini. En çok doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilirsin ve önden kullanmadığın 5 haftayı doğum sonrasına ekleyerek 8+5 = 13 hafta doğum sonrası izin kullanabilirsin. Buna göre hesaplayabilirsin, bence izni sonra kullanmak daha mantıklı...

Ayrıca kır anam odunları kafamda :) klava: :1hug: ben seni gene de sefiyorum :)

PINKY yeni avatarın çok güzelmiş :)

BABYMOM benzer bir şeyi ben de yaşamıştım. Onur'a (henüz evlenmemiştik) sürpriz bir doğumgünü partisi düzenlemiştim. Hem de dışarda! Mekanı önceden ayarlamıştım, her şey gayet güzeldi. Yani aynıları bana yapılsa mest olurdum. Hediye olarak 1 yıl boyunca sayıkladığı bir şeyi almıştım. Ama beyefendinin (sonraki açıklaması) o zamanki psikolojisi bozukmuş da, ondan değerini anlayamamış da... Bütün gün bana laf sokup huzursuzluk çıkarmıştı. Eeee? Napayım şimdi çok mu şaşırayım falan diye... Hem de evlenmemize 10 gün kala oldu bunlar. Sinirden oturup ağlamıştım. Seninki gene midesini bozmuş... Çok daha masum :)

ESRAKO arkadaşına geçmiş olsun. Umarım her şey yolunda gider.

DıDECıM
Allah sağlıklı bi yaşam versin bebişlerimize.insan çok üzülüyor böyle vakalara.hele çaresizlik elden bi şey gelmeme.ben hamileliğimden sonra daha duygusal yaklaşmaya başladım çocuklara.öncede yakındım ama anne olacağını bilmek daha görmediğin bi çocuğa karnındayken bu kadar bağlanmak annelik duygusunu hissetmek dahada duygusallaştırıyor insanı.diyorum bu çocuklarda birilerinin yavrusu ve bizim vicdanımıza bırakmışlar.burası türkiye sağlık konusunda insan hayatı çok ucuz.sapasağlam çocukların birden engelli olması ne acı.hasabını kim verecek hiç kimse

Tazefasulye
geçen sene böyle bi olay bende yaşadım.müfettişler okula geldiler bende odamdan çıkarken onlarla karşılaştım.başkanları birden çok nazikleşti bi farklı davranmaya başladı.garipsedim zaten.odan burasımı falan gibi sorularla biraz sonra odamda bitti.beni o teftiş etmeyecekde.sonra başladı sorulara."senin böyle bi yerde ne işin var sen yer iste hemen aldırayım "gibi sözlerle saçmaladı.ona eşimde burada çalışıyor okulumdan memnunum dedim.evlimisin dedi.oysa parmağımda yüzük var.odamdan çıktı ama ara ara hep odama geldi.bende beni sizmi teftiş edeceksiniz öyleyse edin ve işimiz bitsin dedim.yok dedi.neyse başka biri geldi.gayet hoş işini ve ne araması gerektği biriydi.sürekli gelip gidip teftiş bitmedimi diye soruyordu.teftişten sonra odama geldi tlf numaramı istedi vermek istemediğimi söyledim açıkca.kendi numarasını verdi.ve birden elini yüzüme götürmeye çalıştı ne yapıyorsunuz kendinize gelin dedim.çok öfkeliydim.odamdan çıkın dedim.bu sefer kızım yaşındasın nasıl beni yanlış anlıyorsun niyetin kötü demeye başladı.ve çıktı gitti.durumu konuşmadım kimseyle.bu sene değişti müfettişlerimiz

tekbaşıma kahvaltı yapıyorummm topikteki kızlar hadi hepiniz gelinde birlikte yapalımm uzun uzun kahvaltıı eftelya66 eeylem2007 TAZEFASULYEM AFTABRU kayra42

Bana ne, benim beğendiklerim daha güzel laelaelaelaelae
sen guzelsin tatlim benim, icine hangisi siniyorsa onu al, ona kussun, kaka yapsin salyalarini akitsin sipan:)))

herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız.
nice mutlu senelere canim...mutlu bir omur gecirin beraber....
supesin ne diyim:roflol:

bu isim konusunda agzı olan konusur sonrada doner derlerki anası babası sizsiniz ne isterseniz koyun ama söyle bi bozuk suratla derler. halbuki kendi onerdikleri isimlerde bize hic sempatik gelmez

kizlar destekleriniz icin sagolun, yalniz degilmisim, ama koyuyor insana ters bir tepki hamile hamile, bide bu kadar benimsemisken bir ismi, biri gelip en yakinin "hic guzel bi isim degil" demesi, oneri de yok, hadi alternatifle gelse dusunursun, hem oneri getirme ben karismama de, hemde begenme yani...

NORRAAcım kızımıza talip olman bizim için şereftir, lakin oğlunun tr de iş bulması gerekecek canım... vermem kızımı ben yadellere...
.

gelicez gelicez biz gelicez tr'ye yakindir:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…