bu arada kıslar benim göbeğim çok kuruyor ya resmen kabuk kabuk dün siyah atlet giymiştim tabi ben gun içerisinde kaşıdıkça kabuk kabuk olmus siyah atlet olunca nasıl geçmiş atlete varya.. gunde 2 defa sürdüğüm bebeyagı sanırım yetmio artık..
sizde durum nasıl...
canım doktoruna söyle sana krem önersin çok kurumuş cildin sürekli nemlendir bildiğim kadarıyla suyuda çok içiyorsun neden böyleki evdsin nasıl olsa gün 3 kez yağlan bencebu arada kıslar benim göbeğim çok kuruyor ya resmen kabuk kabuk dün siyah atlet giymiştim tabi ben gun içerisinde kaşıdıkça kabuk kabuk olmus siyah atlet olunca nasıl geçmiş atlete varya.. gunde 2 defa sürdüğüm bebeyagı sanırım yetmio artık..sizde durum nasıl...
Aftabru yuvacığa bende gittim geçen sene çok güzel bir yer, yine gideriz biz bu aralarGYPSY cim, eşim o sırada diğer kameraya poz veriyor. sinir olurum böle foto çekerken iki makina birden çıkar ya ortaya, hangisine bakacağını şaşırırsın. sonra biri birine biri diğerine bakar... işte bu da öle olmuş. buarada mekan YUVACIK BARAJI canım
tekbaşıma kahvaltı yapıyorummmtopikteki kızlar hadi hepiniz gelinde birlikte yapalımm uzun uzun kahvaltıı eftelya66 eeylem2007 TAZEFASULYEM AFTABRU kayra42
NAZANNN
gerideki sayfalarda seninle olan ruyamı yazmıstım onuda okusana:)
kızlar esim aradı yer arastırıyomus aksam icin
degsik yer bakıomus evde bisey hazırlama dedi
zatende yapasım yoktu ama caktırmadım :)
herhalukarda cıkarız dedi.
biraz geçe dogru kuafore gidip saca basa ceki duzen verdireyim :)
kendime geldim birden
canım çok saol bilesem yapmazdım bende tek başıma yaptım tühh
bizim burda yani bankamın hemen yanında mothercare in indirim mağazası var. indirimli ürünler bile aslında çok ucuz değiller. çok fazla seçenek de olmuyor. ara ara çok hoş modeller geliyor. hiç nevresim takımı bakmamıştım. bugün öğlen uğrayacağım bakarım. o kadar pahalıysa yuh derim ama... taze nin de dediği gibi uyku seti fiyatıdır belki... 280 e nevresim takımı fiyatı mı olur? hem de bebek...Davşanlı semıyosan şavşanlı ferelim bacım hocam... olar mı ki ne o?? :))
Cok sadeler Mina da gormustum.. acayıp sadeydı onlar da :)) fıyatta 30 falan dı.. bende nötr bişiler ıstıyorum.. dogal durucak bısıler.. mothercare gordum hayallerımın nevresım takımını.. ustunde fıyat tam tamına 280 ıdı... :1shok: acaba benım hayallerım neden hep pahalı kaydirigubbakcemile3
0 dak 89nazancım geçmis olsun yaaa zaten senin ilk degerde sinirda idi lyani 50 gr yukleme sonucu sınırın biraz ustu idi bundada en yuksek deger 137 cıktı demissin 140 altı olması gerek ama 2 ve sonraki saatlerin sayet 137 ilk saat sonrası ise çok çok iyi sonucun. ben pek ummuyordum senden zaten yuksek seker degerin benim gibi 176 degildi çunku. gozun aydın. yemege devam :))
aksam seni arayacaktım :) yuruyuse çıktık oglumla sonra geldim uzandım dedim berke yatsın uyusun ondan sonra rahat ararım rahat vermiyor telde konusmama çunku habire birsey soylemek sormak istiyor falan. uyuyaklmısım hatta esimede dedim berke uyusun nazanı arayacagım hatırlat bana dedim dalarsam tv ye falan ama nerdeee. amaa nazan ruyamda yanındaydım :)) ruyamda sen benim ailemden insanlarla hastanedesin elinde damar yolu ve serum seker tahlili yaptırıyorsun .))) ben geliyorum tahlil sonucu ne zaman diyorum alıncak sordunum yok diyosun sen annemlere kızıyroum kızla niye ilgilenmediniz yardımcı olsanıza hamile burda falan dye annem babam falan seninyanında:))) geliyorum senin serumu tutuyorum kalk diyorum gidip soralım seni niye tasıyorsam sormaya senle hastane koridorlarında yuruyoruz falan sormaya hemsire bulamayıroz falan sen boyle aciz zavallı birsey konusamaz soramaz tipte gibisin ben mesgul oluyorum seninel falan :))) ay komedi yaaaa
teşekküredrim bugun almak için çıkayım dışarı tabii önce en yakın foryou nerdeymiş onu bulayım..canım hemen degis kullandıgın yagı. ben birazdan kendi kullandıgım catlak kreminin fotosunu ekleyecegim . tr de tum for you magazalarında var hemde 17 ytl. icinde catlak olusmasını engelleyecek tum maddeler var ve avrupadan ithal bir urun
ahh nesrin ya içtiğim su şöle dursun sürdüğüm yagı iyice emsin diye evin içinde göbeğim açık geziyorum ..bakalım baby nın önerdiği kremi alıyım birde...valla doktorum lierac dedi ama ek olarak genetikdir dedi sen çatlıcaksan çatlarsın engellemek mumkun değil sadece en azaindiriris dedi..:)canım doktoruna söyle sana krem önersin çok kurumuş cildin sürekli nemlendir bildiğim kadarıyla suyuda çok içiyorsun neden böyleki evdsin nasıl olsa gün 3 kez yağlan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?