2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Helin canım sağol
Petrik, doktorun ismi neydi?? Ben Türkiye Hastanesine gidiyorum ama 1. düzey ultrasonla bakıyorlar çok anlaşılır olmuyor o sonuçta
aftabru sonuçlarına sevindim

Kizlar ginaydin buarada atladim ben direk okumaya, bugun cok yogunum, hemen yazip cikicam, firsat bulursam girerim yine..
Sabah doktordan ucak iznimizi aldik, hersey yolunda, yarin seker testim var, bakalim ben ne kadar sekerim:))))
doktora sordugum bi kac soru vardi, onlari daha musait zamanda yazrim size...
simdilik hersey yolunda, muckkk

canım hemen degis kullandıgın yagı. ben birazdan kendi kullandıgım catlak kreminin fotosunu ekleyecegim . tr de tum for you magazalarında var hemde 17 ytl. icinde catlak olusmasını engelleyecek tum maddeler var ve avrupadan ithal bir urun

kızlar ben yuzume haftada birkaç kere autobronze yani gunessiz bronzlastırıcı kremlerden suruyorum su gunlerdede vucut için olanından kollarıma gogus bolgeme falan suruyorum yani meme değil gerdan denen kısma bembeyaz olmamak için. acaba bir zararı olurmu bu tarz kozmetikleri de danısmak gerekirmi dr a sizce ??

canım doktoruna söyle sana krem önersin çok kurumuş cildin sürekli nemlendir bildiğim kadarıyla suyuda çok içiyorsun neden böyleki evdsin nasıl olsa gün 3 kez yağlan bence

Aftabru yuvacığa bende gittim geçen sene çok güzel bir yer, yine gideriz biz bu aralar
güveç balık yedinmi off canım çekti : )

Fasulyeko canım Elif Esra Uyar doktorum çok tatlıdır kendileri pek severiz, şakacı güzel yüzlü pinpirikli :), Tazefasulyede sever onun eski doktoru onun tavsiyesiyle gittim çok memnunum

kızlar esim aradı yer arastırıyomus aksam icin
degsik yer bakıomus evde bisey hazırlama dedi
zatende yapasım yoktu ama caktırmadım :)
herhalukarda cıkarız dedi.
biraz geçe dogru kuafore gidip saca basa ceki duzen verdireyim :)
kendime geldim birden

tekbaşıma kahvaltı yapıyorummm topikteki kızlar hadi hepiniz gelinde birlikte yapalımm uzun uzun kahvaltıı eftelya66 eeylem2007 TAZEFASULYEM AFTABRU kayra42

Afiyet olsun canım bebişine yarasın.

NAZANNN

gerideki sayfalarda seninle olan ruyamı yazmıstım onuda okusana:)

Esrako arkadaşına geçmiş olsun dileklerini gördüm geçmiş olsun ama nolduğunu bilmiyorum sayfalarda aramaya çalıştım gözümden kaçtı herhalde hangi sayfada sayfayı yaz istersen

kızlar inanın burda bi çok kez sözlüde olsa taciz olaylarını farklı konumlardaki insanlardan gördüm.madde bağımlılığı için bi başka okulda seminerim vardı müdürü sarkıntılık etti.o zaman nişanlılıydım.arabada giderken yanındada üç öğretmeni var iltifatlar falan filan.bi bakışı var gözleriyle yiyor insanı.illa seni okuluma aldıracağım gibi sen böyle gezme seni yerler gibi sözler.arabayı durdurdum ve indim köy yolunda.eşimi aradım o geldi aldı beni.direk milli eğitime gittim.beni milli eğitim görwevlendirmişti.durumu anlattım şube müdürü o adamdan beklenir dedi.ben halledeceğim dedi.eşim müdürü buldu telefonda.adam okula bile gelmiyor.söylemediğini bırakmadı.sonra şube müdürü eşimi beni aradı.olay duyulursa şöyle olur böyle olur bi kanıtınız yok kanıtla dedi bana.ben arabada bulunan üç öğretmeni söyledim tabi onlarda müdürlerini haklı gösterip beni iftirayla suçladılar.ben ispat edemedim milli eğitimde örtbas etti.
yolda arabaya binerken bi sağlık memuru bi demet çiçek uzattı ve ben yeni evliyim.küçük yer.otobüsteki herkes eşimi tanıyor.adam ne zamandır sizi görüyorum bi türlü tanışmak nasip olmadı dedi.adamla tartıştık .öfkeyle ağzımdan ne çıktıysa saydım artık.eşime durumu anlattım anlatmak zorundaydım mutlaka kulağına gidecekti.eşim sağlık ocağına gitmiş adamı görmeye.bilmiyordum evli olduğunu öylesine kendini korumak için yüzük takıyor sandım amacım dostluk arkadaşlıkkurmaktı gibi laflar söylemiş.çok ürkmüş tabi.bu gibi durumlar buralarda kötü sonuçlandığını biliyor.

bi ara çok bıkmıştı küçük bi yerde yaşamaktan.ama şimdi beni herkes tanıyor.eşimide tanıyor.evli olduğum bilindiğinden kimse cesaret etmiyor artık

kesinlikle tavsiye ettigim bir urun. kardesim kullandı hic catlamadı bende kullanıorum yumusacık yapıo ama burda yok trden aldıgım stoklarımda bitio .

Baby eşinle bebeğinle uzun senelere inşallah. Seneye evlilik yıldönümünüzde bi sandalyeyede bebiş oturur artık :ecrin_bebek:hihoyyyt

kızlar yaa doktorumu aradım şimdi şeker sonucu için yüksek çıkmış yarın tekrar istedi 153 çıkmış normalde en yüksek 140 çıkıo dedi yarın gideceğimde kötü bi durummu acaba yaamoralim sıfır oldu yaasenağlamasenağlama

canım çok saol bilesem yapmazdım bende tek başıma yaptım tühh

eftalya o resim çok tatlı çıkmış ya bayıldım ne kadar net maşallaah nazar değmesin bizimkide yüzünü sakladı tekrar gidicez dr.a yüzünü görmeye oyun oynuyo evde deli gb cırpınıyo dr.a gidince tık yok annesine çekmiş dr.fobisi olacak kızımda sanırım

bizim burda yani bankamın hemen yanında mothercare in indirim mağazası var. indirimli ürünler bile aslında çok ucuz değiller. çok fazla seçenek de olmuyor. ara ara çok hoş modeller geliyor. hiç nevresim takımı bakmamıştım. bugün öğlen uğrayacağım bakarım. o kadar pahalıysa yuh derim ama... taze nin de dediği gibi uyku seti fiyatıdır belki... 280 e nevresim takımı fiyatı mı olur? hem de bebek...

0 dak 89
60dak 137
120dak 110
180 dak 80
sonuçlarım bu şekilde şeker....

sağol ESRAKO... rüyandaki gibi değildi, çok hoş bir sabah geçirdim. hastanede herkes çok kibar ve çok yardımcı. özellikle eğitim odasındaki bayan görevli çok hoştu. fizik tedavi doktoru da çok kibardı. bi de o da hamileydi ya, sohbet ettik. 40 yaşındaymış, ama nasıl çıtır, nasıl tatlı.... bana dedi "ikinci için acele etme, 40 yaşında da sağlıklı hamilelik geçirebilirsin, bana bak, ben de 40 yaşındayım"

.
ESRAKO, benimki de geçen gün beni çok üzdü. gümbür gümbür kızım birbuçuk gün boyunca doğru düzgün hissettirmedi bana kendini. çok moralim bozulmuştu. resmen göbeğimi okşayarak yalvardım ne olur oyna diye. ama yok, belli belirsiz cılızcılız bir iki tekme ile geçiştirdi. ertesi gün doktora görünmeye karar vermiştim ki yine gümbürdemeye başladı.
arkadaşının bebeğini allah ona bağışlasın. umarım kötü bişey yoktur. ne zaman haber alacaksın?

babymoom nice mutlu uzun senelere eşin ve bebişinle canım bu arada o losyon ne kadar fiyat olarak..eftalyacım sende sınırı geçmişsin ama aşırıda yüksek değil canım bende yaptırcam bakalım yarın ne çıkacak

günaydın kızlar.ben hemen birşey danısıp çıkacağım.benım idrar yollarımda iltahaplanma olmustu ve bu yuzdwn 3gun hastanede yatmıstım.hatırlarsınız belkide.19 haftalıktık o zaman.şimdie sankı yıne vaginama doğru baskı oluyor herzaman değil ama sıksık oluyor özellıkle akşamları suyu bol tuketmeye calısıyorum.her an wc ye gitme halındeyım ancak çiş falan yok birkaç damla bişey.doktorumu perşembe gununden beri hergun arıyorum ve kendimden haberdar ediyorum.diyorum ağrım yok ama tekrarlayacak ve cocuk aşağıda hareket ettikçe baskısı artıyor eğer geçmemişse erkenden önlem alalım diyorum.bana asırı ağrı ve kanama olmadığı sürece gelmene gerek yok önemli değil diyor.ve ben buna sinir oluyorum.illakı acil durumdamı geleceğim erkenden önlem alalım işte diyorum yok.şimdi baska bir doktora gideceğim.yanı çimin rahatlaması gerek test yaptırıp tekrarlıyormu yoksa bu tur seyler olası basınçmı değili bilmeliyım.ancak bana şimdi gideceğim dr ilaç verirse kullanmalımıyım.yoksa kendi drmemı gitmelıyım.zatn kan pıhtılaşma sorunum olmasa bu doktora hayatta gitmezdim ama burda tanıdığım bildiğim dr yok.ayrıca fakültenın doktorru işime geliyor.şimdi özel hastanedekı bir dr ye gideceğim.hiç birşey olmazsa bebeğimi görür rahatlarım. bakalım belki dr değiştireceğim ama endşelerim var.şimdiki doktorum bilgi olarak mukemmel ancak çok yoğun ve rahat bu tur seylerde hasta pskolojisini düşünmüyor.kaç sefer aramısım bi çağır içimi rahatlat değilmi.neyse kızlar ben cıkıyorum.dr değiştirme konusunda cok kararsızım.napacağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

teşekküredrim bugun almak için çıkayım dışarı tabii önce en yakın foryou nerdeymiş onu bulayım..

canım doktoruna söyle sana krem önersin çok kurumuş cildin sürekli nemlendir bildiğim kadarıyla suyuda çok içiyorsun neden böyleki evdsin nasıl olsa gün 3 kez yağlan bence
ahh nesrin ya içtiğim su şöle dursun sürdüğüm yagı iyice emsin diye evin içinde göbeğim açık geziyorum ..bakalım baby nın önerdiği kremi alıyım birde...valla doktorum lierac dedi ama ek olarak genetikdir dedi sen çatlıcaksan çatlarsın engellemek mumkun değil sadece en azaindiriris dedi..:)

kızlar yaa doktorumu aradım şimdi şeker sonucu için yüksek çıkmış yarın tekrar istedi 153 çıkmış normalde en yüksek 140 çıkıo dedi yarın gideceğimde kötü bi durummu acaba yaamoralim sıfır oldu yaasenağlamasenağlamabebeğe zararı varmı ki bu durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…