2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bu konuda bilgim yok inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin canım.:Saruboceq::Saruboceq:

Bu konuda bilgim yok inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin canım.:Saruboceq::Saruboceq:
inş canım sonuç yine yüksek gelirse dahiliyeye görünecekmişim tüh ne güsel hiç bi sorun yoktu bugüne kadar sorunsuz geldiik inş yarın ii sonuç alırım

gelgit bilmiyorum canım benim söylediğim ne kadar doğru gelir sana ama istersen önce bi sağlık ocağına git orda idrar testi yapıyorlar eğer korkulacak bir durum olursa doktoruna sor yine önemsiz falan derse başka doktorada danış derim. kızlar ben şöyle birşey okudum hamilelik döneminde en az 1 kere başka bir dr ye gitmek gerekiyormuş kendi doktorumuzun fark edemediği şeyler olabilirmiş hatta kendi drmizin bizi 1 kere başka bir drye yönlendirmesi gerekirmiş gözümden birşey kaçmış olabilir diye düşünmesi gerekiyormuş

eftelya geçmiş olsun canım her hamilelikte çıkıyo ufak tefek sorunlar çok dert etme esrako yaşamıştı aynı şekilde şu an diyet yapıyo senin sorunu en iyi o yanıtlar

kıslar bişi diyimmi benim memişler çatladmış yaw bakınca göremiyodum altına baktım ana oda ne çatlaklar ilk zamnalra füze gibi olmuşlardı dimek ozamndan şimdi okadr şiş diiller,,hiç bişide sürmedim ay çatlamma ben diyodum yaw çatlasada göbiş çatlar diyodum memiş nirden çıktı yaw

SLM canım morelini yüksek tut bozulacak bişey yok cok değil biraz yüksek cıkmış oda düşer şekeri kıs mümkünse dr. yarın gidiceksin ya ağzına hiç şekerli bişey koyma bak hersey normale döner o zaman benn daha 2 aylıkken şekerim yüksek cıkmıstı kaldıkı şimdi ne olucak bılmem valla benımde yaptırmam lazım korkuyorum AMA SENINKI COK AMAN AMAN YÜKSEK DEĞİL BİTANEM o düşer bebişe gelince evet zararı var şöyle doğunca yoğun bakıma almak zorunda kalırız demişti bana ama bnmkı cok yüksekdi ve 2 ayımdaydım daha yaaaaaaa sıkma tatlı canını ve bebişinide üzme a.s.

anladım canım 13 sayı var arada yarın sabah 9 da gideceğim akşam 7 den sonra hiç bişi yemem bende çok saol canım moral verip açıklama yaptığın için bu arada sanada geçmiş olsun canımm:1hug:

hadi ya? e ozaman her gitmemizde buna da baktıralım. ben geçen gidişimde baktı doktor, süper dedi. rahim ağzı açıklığım da uzunluğum da çok iyiymiş. ama demek ki bir kere bakmakla olmuyor. her gidişte baktıralım. allah korumuş arkadaşının bebeğini... 1 ay hastanede mi yatacak şimdi?

allah sana sabır versin. ama en başta da o çocukların ailelerine... ben de çok kötü oluyorum görünce ki nadiren görüyorum. senin işin gerçekten çok zor DİDE...

benim hala kurumadı. haftada 3 kere azcık bebeyağı sürüyorum o kadar....

bu arada kızlar ya boğazım şişti sesim kısıldı annemde kalıyorum ya baya bi şımardım sanırım ağzımdan cıkıcak kelımeyı beklıyo bızımkıler hemen alıyolar 7 gundur burdayım eşimin amcası öldü artvinde ya bıde hepten ilgilenıyo annem benle üzülmiyeyım dıye geldım gelelı her gün dondurma yedım yedım tedım şimdi cok fenayım nane lımon fayda vermedı NE ÖNERIRSINIZ BANA dr. gidelım dıyo annem gitmek istemıyorum ne yapsam ıı gelır ılaç yazar dr onun gıtmek ıstemıyorum ılac ıçmek istemıyorum............
gecen gıttım tansıyonum 16 cıktı bıde FERRUM FORT yazdı kullanan varmıkı aramızda

canım kalcalar bacaklar bile çatlıyomuş bol su iç diyo bana dr.um günde 2 litre sıvı tüket ve göğüslerine kalcalarına bacaklarnada yağ sür dedi bende simdilik yok ama son hafta bile oluşabiliyomuş olmaz demiyorum o yüzden sadece önlem alıyorum olmaması için

ya bıde sanırım bende dr. fobısı var dr. gıttım ya tansıyonum 16 cıktı olçtürdüm yüksek dıye otur bekle bıraz dedı 15 dk. sonra 15 dedi yarım saat sonra tamam normale dondu dedı anlamadım tansiyon takıp kartı verdı bana hergun gel dedı ama bnm gözüm almadı gıtmedım tabıkı

TUANACIM aynı dert bendede var göbişime bişeycik sürmedım krem yağ falan gecen memişlerin altına bakım dedımkı delikafadulden aman tanrım çizikler ışıga döndüm ÇATLAKKKKKKKKK çıldırmamak içten değil :1shok:

benim memişler de henuz çatlama yada kuruma yok sadece damrlarım iyice belli oldu fgöğsümede elimde kalan bebeyagını srüyorum hergun.. sende başla istersen sürmeye

delikafadulden:1shok: 2 lt mi ayy ben 3 lt su içiyorum yanında süt cay ayran meyvesuyuda cabası... bu arada kalça ve basendeki çatlaklar çokda önemli değil bende önceden var zaten 49 dan 56 kiloya çımıştım bi ara ozaman çatlamıştı.onlar çizgi halinde çok çirkin değil ama umarım karnım çatlamas....

serapcım 17 ytl.birde canta icin olanlar var ufacıcık onuda el kremi yada acil kasıntılarda surmek icin aldım oda 2 ytl sanırım. ayrıca tum vucuda suruyluyo. ben baslarda bebeyagı suruyodum ama kasıtı yaptı ondan degistim cokta memnunum

tezefasulyem onurla ilgili yazmıssın ya erkekler bizim gibi dusunmuyolar yani bize yapılsa biz cıldırırız vede onlardanda cıldırmalarını beklioruz onlarda diolarki ee ne olmus yani tamam ayarlamıssın saol ama delirmemi bekleme. bizde uyus oluyoz iste mars venus ayrımımız burda cıkıo ortaya

tuana memişlermi hic dikkat etmedim hep ustlere suruyom altlara surmedim ustumu giyinirken bakıcam :)

aftabru ben istanbula geldigimde mothercare a gitmistim burda kazıklıylarmı diye ama baktıgımda burdaki fiyatları tl ye cevirince aynıya gelio sadece burda cebinden cıkan 15se orda 30. buaralar indirim var dediler ama ugrayamadım.yinede cok pahalı nevresim takımı 280 ytl olamz kız ceyizinden pahalı vallahi

babymon ben netten baktım o ürüne 25 yazıyo sen çok iyi alıyosun o zaman ben direk kakao yağı ve has zeytin yağını karıştırdım onu sürüyorum ama seninkide güzelmişş

merhaba kızlar.. babycim daha nice yıllara inşallah eşinle kızınla ve yeni bebişlerle mutlu mesut sağlıkla yaşayın inşallah.
nevresim takımları ve uyku setleri niye bu kadar pahalı. kaç metre kumaş var ki bunlarda minnacıklar yani. evriş ve tazecim ya bu nevresim takımlarından hisar önündeki barış bebe ebru bebe gibi yerlerde var mı. bir de bu beşik örtü takımlarınla yatakların ki farklı.hem ona hem ona alicem galiba. ama zaten 3 -4 ay bebek beşikte yaticek. yatağa hemen almam takımlarını.
neler lazım kızlar. başka bir sayfa yapsak ya. kıyafet dışında bebeklere anneye neler lazım. göğüs pompası biberonları markaları hangisi ii nasıllar. kafam karıştı çok alıncak var.

babymon ben netten baktım o ürüne 25 yazıyo sen çok iyi alıyosun o zaman ben direk kakao yağı ve has zeytin yağını karıştırdım onu sürüyorum ama seninkide güzelmişş

serapcım cilek yagı kakao yagı vede has zeytin yagı zaten bu işin duayenleri. cok ii yapıosun. ben for you dan 17 ye almıstım ama bitince burda bi care bulucam artık .

lalcim cok tskler ins hepimize allah gonlumuzdeki kadar evlat versin

esrako
acaba bizlerdemi belitrtimiz yok ama bi test yaptırsak enfeksiyon için.insan korkuyor çünkü

valla helincim ben bu enfeksiyon islerinden korktum dr a cumartesi gidiyorum asıl kendi dr uma doum yapacagım dr a yani. ve vajinal kultur olsun idrar kulturu olsun istiycem onlem olsun olsun bulunsun yap diycem ben istiyorum ben odeyecegim yani fazlası zararlı olan birsey değil altı ustu idrar tahlili yaptırmakta fayda vr hatta ctesi ye beklemeyip sirket dr una gidip yazdırmayı dusunuyorum tahlili. yani belirti verir enfeksiyon ama beklemeye gerek yok arada baktırmak benim içimi rahat ettircekse baktırırım olur biter ucuz seyler bunlar

canım ben gunler hatta bir aydır yazıyorum nazan yazıyor hiç okumadınmı ??
moral bozcak birsey yok bozulcaksa morallin kendi agız tadın bozulcak ona uzul . bebege sen diyet yapıp dikkat ettigin surece bir zararı yok. ama dikkat etmez ve bol sekerli kalorili seyler yersen sayet her tur kotu seye kendini hazırlaman gerek. e oyle ed yapmayacagına gore korkmaan gerek yok. asadece hamileilgin guzelligi olan istedigini yeme canının habire birsey çekmesi luksunden mahrum oluyorsun. ama az kilo alıyorsun hatat benim gibi veriyorsun buda bir teselli etkil ibir teselli bence ben kilo vermeye baslayınca keyiflendim sekerim niye çikti diye sızlanmayı kestim.
az biraz ustunde diye dusunme degerini. glikozu içince bu degere ulastı ise daha tatlı birsey yediginde dahada yukselebilir. degerin yuksek olması insulin uretmedigin ifade ediyor yedigin seyin miktarı ve seker yag oranın agore dahada yukselebilir dikat etmelisin.

dr unun dedigi gibi ben ic hastalıkları dr u ve diyetisyene bir merkezde gidiyorum once iç hastalıkları muayne etti gorustuk sonra diyetisyene yonlendirdi diyetimi yapıyorum sekerimi belli gunlerde olcuyoum seker olcum cihazı aldım falan

gelgit sakın enfeksiyon olayını ihmal etme sakın bak mutlaka baska dr a git bir idrar testi bir klinikte kendin yaptır ama baktır mutlaka çok onemli gebelikte enfeksiyonlar

anladım canım 13 sayı var arada yarın sabah 9 da gideceğim akşam 7 den sonra hiç bişi yemem bende çok saol canım moral verip açıklama yaptığın için bu arada sanada geçmiş olsun canımm:1hug:

eftelya
aksamyada birgun evel sekerli birseyyemis yememis olman glikozu içtiginde sekerinin çıkmamasına neden olmaz bunu unutma. belli saat aclıkla kgidip kan veriliyor onu kastediyorsan o ayrı ama sayet vucudn insilun uretmiyorsa aksamiki yedigin seker tahlilde çıkmıyor sen glikozu içince firliyor seker. ama dedigim gibi onlemini alır duzgun beslenir abur cubur kesersen hiçbirsey olmuyor merak etme.
ama dikkat etmez normal yemege devam edersen allah korusun ani bebek olumlerine bile sebep olabilioyrmus seker cok ciddi ama telafisi kolay bir hastalık gebelikte.

nazancım

benim degerler soyle idi
aclık : 85
60 dk : 205
120 dk : 166
180 dk : 63

yani son degerdede hipoglisemi yani dusuk seker olayı var

bu su demek ben bir pasta yedim diyelimki okkalı bir dilim. ilk saatler sekerim firliyor çok yukseliyor çok tehlikeli hale geliyor ondan sonarad uç saat sonrada ani dususle yine tehlikeli hale geliyor. ve ben pastayı yedikten sonraki uç saatte dengem bozuk geziyorum mesela. yuksek ve dusuk sekerle ani olarak. bu bu demek oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…