kızlar yaa doktorumu aradım şimdi şeker sonucu için yüksek çıkmış yarın tekrar istedi 153 çıkmış normalde en yüksek 140 çıkıo dedi yarın gideceğimde kötü bi durummu acaba yaamoralim sıfır oldu yaasenağlamasenağlama
inş canım sonuç yine yüksek gelirse dahiliyeye görünecekmişim tüh ne güsel hiç bi sorun yoktu bugüne kadar sorunsuz geldiik inş yarın ii sonuç alırımBu konuda bilgim yok inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin canım.:Saruboceq::Saruboceq:
saol canım yarın bi olsaydııeftelya geçmiş olsun canım her hamilelikte çıkıyo ufak tefek sorunlar çok dert etme esrako yaşamıştı aynı şekilde şu an diyet yapıyo senin sorunu en iyi o yanıtlar
kızlar yaa doktorumu aradım şimdi şeker sonucu için yüksek çıkmış yarın tekrar istedi 153 çıkmış normalde en yüksek 140 çıkıo dedi yarın gideceğimde kötü bi durummu acaba yaamoralim sıfır oldu yaasenağlamasenağlamabebeğe zararı varmı ki bu durumun
anladım canım 13 sayı var arada yarın sabah 9 da gideceğim akşam 7 den sonra hiç bişi yemem bende çok saol canım moral verip açıklama yaptığın için bu arada sanada geçmiş olsun canımm:1hug:SLM canım morelini yüksek tut bozulacak bişey yok cok değil biraz yüksek cıkmış oda düşer şekeri kıs mümkünse dr. yarın gidiceksin ya ağzına hiç şekerli bişey koyma bak hersey normale döner o zaman benn daha 2 aylıkken şekerim yüksek cıkmıstı kaldıkı şimdi ne olucak bılmem valla benımde yaptırmam lazım korkuyorum AMA SENINKI COK AMAN AMAN YÜKSEK DEĞİL BİTANEM o düşer bebişe gelince evet zararı var şöyle doğunca yoğun bakıma almak zorunda kalırız demişti bana ama bnmkı cok yüksekdi ve 2 ayımdaydım daha yaaaaaaa sıkma tatlı canını ve bebişinide üzme a.s.
hadi ya? e ozaman her gitmemizde buna da baktıralım. ben geçen gidişimde baktı doktor, süper dedi. rahim ağzı açıklığım da uzunluğum da çok iyiymiş. ama demek ki bir kere bakmakla olmuyor. her gidişte baktıralım. allah korumuş arkadaşının bebeğini... 1 ay hastanede mi yatacak şimdi?arkadasım aradı su anda. rahmi geçen salı gitmistik birlikte dr a resimler atmıstım hatta ben size iste. birlikte idik onunla 40 mm kalınlıgınd imis su an ise 31 mm e dusmus bir haftada 24 mm dogum basladıgında olan olcu imis sayet bugun gitmeseymis dr a 1-2 gun içinde dogum olabilirmis. su an nst ye baglanıyormus. onun sonucunda bir aya kadar ilaclarla dogumu geciktirmeye calıscaklarmıs. enfeksiyonu vardı geçen gittigmizde dr ilac vermisti ona enfeksiyonun sebep olabilceğini soylemisler. tuana sende sormustun enfeksiyon nası anlasılır diye yada ne belirti verir acaba neye dikkat etmek gerek kiii ??
allah sana sabır versin. ama en başta da o çocukların ailelerine... ben de çok kötü oluyorum görünce ki nadiren görüyorum. senin işin gerçekten çok zor DİDE...arkadaşlar.Alah bebeklerimize sağlık sıhhat versin eşyaymış odaymış hepsi boşş yaaa.hergün burada o kadar çok özürlü çocuk görüyorum ki anlatamam..yüzlerce down sendromlu,serabral palsili çocuk..bu gün bir de iki tane sspe hastası iki kardeş geldi..bu kızamık mikrobunun beyni etkilemesinden ötürü oluşan bir hastalık..normal bir çocuk bir günde yatalak ve zihinsel engelli haline geliyor..eski çalıştığım okulda 5. sınıfa giden bir öğrencime olmuştu..sağlık bakanlığının aşı dozlarını azaltması yüzünden oluyor.başlka ülkede olsa yer yerinden oynardı..çok üzüldüm..bu iki kardeş 4 yaşınadan sonra bu hastalığa yakalanmışlar..kızamık dozlarımıza çok dikkat edelim olur mu? size böyle şeyler yazmak istemiyorum ama hergün bu vakalarla karşılaşmak hamile kaldığımdan beri daha çok etkiliyor beni..bir yandan bu çocukların eğitsel tanısını yapmam gerekiyor bir yandan da insanım içim acıyor.
benim hala kurumadı. haftada 3 kere azcık bebeyağı sürüyorum o kadar....bu arada kıslar benim göbeğim çok kuruyor ya resmen kabuk kabuk dün siyah atlet giymiştim tabi ben gun içerisinde kaşıdıkça kabuk kabuk olmus siyah atlet olunca nasıl geçmiş atlete varya.. gunde 2 defa sürdüğüm bebeyagı sanırım yetmio artık..
sizde durum nasıl...
kıslar bişi diyimmi benim memişler çatladmış yaw bakınca göremiyodum altına baktım ana oda ne çatlaklar ilk zamnalra füze gibi olmuşlardı dimek ozamndan şimdi okadr şiş diiller,,hiç bişide sürmedim ay çatlamma ben diyodum yaw çatlasada göbiş çatlar diyodum memiş nirden çıktı yaw
benim memişler de henuz çatlama yada kuruma yok sadece damrlarım iyice belli oldu fgöğsümede elimde kalan bebeyagını srüyorum hergun.. sende başla istersen sürmeyekıslar bişi diyimmi benim memişler çatladmış yaw bakınca göremiyodum altına baktım ana oda ne çatlaklar ilk zamnalra füze gibi olmuşlardı dimek ozamndan şimdi okadr şiş diiller,,hiç bişide sürmedim ay çatlamma ben diyodum yaw çatlasada göbiş çatlar diyodum memiş nirden çıktı yaw
delikafadulden:1shok: 2 lt mi ayy ben 3 lt su içiyorum yanında süt cay ayran meyvesuyuda cabası... bu arada kalça ve basendeki çatlaklar çokda önemli değil bende önceden var zaten 49 dan 56 kiloya çımıştım bi ara ozaman çatlamıştı.onlar çizgi halinde çok çirkin değil ama umarım karnım çatlamas....kalcalar bacaklar bile çatlıyomuş bol su iç diyo bana dr.um günde 2 litre sıvı tüket ve göğüslerine kalcalarına bacaklarnada yağ sür dedi bende simdilik yok ama son hafta bile oluşabiliyomuş olmaz demiyorum o yüzden sadece önlem alıyorum olmaması için
babymoom nice mutlu uzun senelere eşin ve bebişinle canım bu arada o losyon ne kadar fiyat olarak..eftalyacım sende sınırı geçmişsin ama aşırıda yüksek değil canım bende yaptırcam bakalım yarın ne çıkacak
babymon ben netten baktım o ürüne 25 yazıyo sen çok iyi alıyosun o zaman ben direk kakao yağı ve has zeytin yağını karıştırdım onu sürüyorum ama seninkide güzelmişş
esrako
acaba bizlerdemi belitrtimiz yok ama bi test yaptırsak enfeksiyon için.insan korkuyor çünkü
kızlar yaa doktorumu aradım şimdi şeker sonucu için yüksek çıkmış yarın tekrar istedi 153 çıkmış normalde en yüksek 140 çıkıo dedi yarın gideceğimde kötü bi durummu acaba yaamoralim sıfır oldu yaasenağlamasenağlama
günaydın kızlar.ben hemen birşey danısıp çıkacağım.benım idrar yollarımda iltahaplanma olmustu ve bu yuzdwn 3gun hastanede yatmıstım.hatırlarsınız belkide.19 haftalıktık o zaman.şimdie sankı yıne vaginama doğru baskı oluyor herzaman değil ama sıksık oluyor özellıkle akşamları suyu bol tuketmeye calısıyorum.her an wc ye gitme halındeyım ancak çiş falan yok birkaç damla bişey.doktorumu perşembe gununden beribir dr ye gideceğim.hiç birşey olmazsa bebeğimi görür rahatlarım. bakalım belki dr değiştireceğim ama endşelerim var.şimdiki doktorum bilgi olarak mukemmel ancak çok yoğun ve rahat bu tur seylerde hasta pskolojisini düşünmüyor.kaç sefer aramısım bi çağır içimi rahatlat değilmi.neyse kızlar ben cıkıyorum.dr değiştirme konusunda cok kararsızım.napacağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
anladım canım 13 sayı var arada yarın sabah 9 da gideceğim akşam 7 den sonra hiç bişi yemem bende çok saol canım moral verip açıklama yaptığın için bu arada sanada geçmiş olsun canımm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?