serapcım cilek yagı kakao yagı vede has zeytin yagı zaten bu işin duayenleri. cok ii yapıosun. ben for you dan 17 ye almıstım ama bitince burda bi care bulucam artık .
lalcim cok tskler ins hepimize allah gonlumuzdeki kadar evlat versin
afiyet olsun şeker... ne iyi olurdu ama... ben severim geç saatte yapılan uzun kahvaltıları... ben hem evde yapıyorum hem de bankaya gelince yiyorum bişeyler... iki mini kahvaltı yani...tekbaşıma kahvaltı yapıyorummmtopikteki kızlar hadi hepiniz gelinde birlikte yapalımm uzun uzun kahvaltıı eftelya66 eeylem2007 TAZEFASULYEM AFTABRU kayra42
okudum şeker, hatta yorum yaptım. ama ben çok geriden geliyorum... anca bu kadar oluyor bankadan katılmak... siz döktürün bakalım.NAZANNN
gerideki sayfalarda seninle olan ruyamı yazmıstım onuda okusana:)
ayyy ne güzel... kırmızı ya da pembe giy... sana çok yakışıyor.kızlar esim aradı yer arastırıyomus aksam icin
degsik yer bakıomus evde bisey hazırlama dedi
zatende yapasım yoktu ama caktırmadım :)
herhalukarda cıkarız dedi.
biraz geçe dogru kuafore gidip saca basa ceki duzen verdireyim :)
kendime geldim birden
HELİNcim, ben de yaşadım 3 sene diyarbakırda.. bilirim oralarda neler yaşandığını. taciz olayları gelmedi başıma daha lisedeydim ama normal erkek arkadaşlarımız bile dayak yerdi oranın halkından. hiç haberimiz olmadan sevgilimiz olurdu diyarbakırın yağız delikanları "o kız benimdir kimse bakamaz" mantığı. biz askeri lojmanlarda otururduk. o yüzden çok yaklaşamazlardı ama içten içe kendilerini sevgilimiz olarak görürlerdi. hemem hemen her kız arkadaşımın bir sapığı vardı. bana hiç zararı dokunan olmadı. çok yürekten çok safça seviyorlardı. ama ablamın sapıkları yüzünden normal erkek arkadaşları iyice tırsmıştı. mahkemelik bile olmuşlardı. ablam fevkalade güzeldi o dönemler. ben de çiroz bir tiptim. ama ona rağmen çok hayranım varmış. hele biri diyarbakırdayken hiç kendini göstermemişti de izmirde pat diye karşıma çıktı. nasıl şık giyinmiş, boylu poslu yakışıklı bir çocuk. ayakkabılarını filan parlatmış benimle buluşacak diye. buluşma onun kafasında tabi benim için ise "yol kesme".... bana dedi ki "artık ikimiz için de engeller kalktı, daha rahat davranabiliriz. sen izmirde üniversite kazandın diye ben de atladım geldim. artık sen de naz yapma da mutlu olalım" filan... benimle yurda kadar yürümüştü, git diyorum gitmiyor. konuşmuyorum, naz yapıyorum sanıyor... etraftan görenler sevgilim sanacak diye de çok utanmıştım. takım elbiseli bir tip yanımda, düşünün ben daha 18 yaşında kot pantolonlu bir lolitayım....kızlar inanın burda bi çok kez sözlüde olsa taciz olaylarını farklı konumlardaki insanlardan gördüm.madde bağımlılığı için bi başka okulda seminerim vardı müdürü sarkıntılık etti.o zaman nişanlılıydım.arabada giderken yanındada üç öğretmeni var iltifatlar falan filan.bi bakışı var gözleriyle yiyor insanı.illa seni okuluma aldıracağım gibi sen böyle gezme seni yerler gibi sözler.arabayı durdurdum ve indim köy yolunda.eşimi aradım o geldi aldı beni.direk milli eğitime gittim.beni milli eğitim görwevlendirmişti.durumu anlattım şube müdürü o adamdan beklenir dedi.ben halledeceğim dedi.eşim müdürü buldu telefonda.adam okula bile gelmiyor.söylemediğini bırakmadı.sonra şube müdürü eşimi beni aradı.olay duyulursa şöyle olur böyle olur bi kanıtınız yok kanıtla dedi bana.ben arabada bulunan üç öğretmeni söyledim tabi onlarda müdürlerini haklı gösterip beni iftirayla suçladılar.ben ispat edemedim milli eğitimde örtbas etti.
yolda arabaya binerken bi sağlık memuru bi demet çiçek uzattı ve ben yeni evliyim.küçük yer.otobüsteki herkes eşimi tanıyor.adam ne zamandır sizi görüyorum bi türlü tanışmak nasip olmadı dedi.adamla tartıştık .öfkeyle ağzımdan ne çıktıysa saydım artık.eşime durumu anlattım anlatmak zorundaydım mutlaka kulağına gidecekti.eşim sağlık ocağına gitmiş adamı görmeye.bilmiyordum evli olduğunu öylesine kendini korumak için yüzük takıyor sandım amacım dostluk arkadaşlıkkurmaktı gibi laflar söylemiş.çok ürkmüş tabi.bu gibi durumlar buralarda kötü sonuçlandığını biliyor.
bi ara çok bıkmıştı küçük bi yerde yaşamaktan.ama şimdi beni herkes tanıyor.eşimide tanıyor.evli olduğum bilindiğinden kimse cesaret etmiyor artık
hemen panik olma, bak benim 100grlık temiz çıktı. şeker çıkarsa da hem tedbirini alırsın. çok zor olmasa gerek...kızlar yaa doktorumu aradım şimdi şeker sonucu için yüksek çıkmış yarın tekrar istedi 153 çıkmış normalde en yüksek 140 çıkıo dedi yarın gideceğimde kötü bi durummu acaba yaamoralim sıfır oldu yaasenağlamasenağlama
Hayatım ben bunu uzun zamandır arıyorum- taçın sitesinde de yok - bizim buradaki mağzalarda da - nerden alabileceğimi söylermisin - nerden buldun sen bunuuuuuudelikafadulden
herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız.
-İsim buldunuz mu? (Eş dost çevre arkadaş)
-Bulduk evet, Rüzgar olucak.
-?!(/%&..Hmmm olsun daha zaman var başka isim de bulabilirsiniz...
-Yoo Rüzgar olucak.
-Haaa hayırlı olsun o zaman..
Bide şöyle diyalog var
-ismi ne olacak
-Rüzgar
-Neee hiç duymadık
-? Rüzgar işte vuuuuuuuu vuuuuuuuu eser.
-Doğrus dürüst bişey koysanıza..
-
herkese günaydın..dün gece saat 10' a kadar sürttüm ve çok yoruldum..bu esraya özenmeyeceğim bir daha..bebişime de bir kaç parça bir şey aldım..bir de bebek kozmetiği araştırması yaptım aşağıya yazacağım.
esrako ben de 2 hafta önce gittim o dediğin babet tarzı spor ayakkabılardan aldım.converse falan da bu ara çok rahat olmuyordu..zaten sürekli spor ayakkabı giyirum iş yerinde.ama bunlar hem daha şık hem daha rahat.markasınıda söyleyeyim puma..almak isteyenler olabilir..
evrişim canım bence fiyatlar iyi.dün ben de araştırma yaptım..sendin galiba yağ değilde losyon kullanalım diyen daha önce de.ben de buna dayanarak gittim sebamedin losyonuna baktım..16 tl idi.indirim varmış mağazada..tüm sebamedlerde.pişik önleyici krem de 16,5 tu..ne dersin bu fiyatlara..benim chicconun yağı da fazlaya çıktı.karnıma mı sürsem.yoksa bebiş biraz büyüyünce mi kullanmaya başlasam?
ben 28'de yaptıracağım canım..daha erkende olurdu ama indirect coombsun da o haftada yapılamsı gerektiğinden ikisine birden kan vereyim dedik doktorumla.
afiyet olsun şeker... ne iyi olurdu ama... ben severim geç saatte yapılan uzun kahvaltıları... ben hem evde yapıyorum hem de bankaya gelince yiyorum bişeyler... iki mini kahvaltı yani...
sen ne zaman izne ayrılıcaksın ben evde olduğum için calışmadığım için uzun uzun kahvaltı ypıyorum bakalım doğumdan sonra iş bulabilcekmiyiz.o kadar banka sınavı kazandım ama sonrası gelmedi
ha bu arada söldimmi bilmiyorum,, dr gittiğimde 2 saat yürüyüş yapıyorum dedim,, sandım tebrik etcek beni,,ne dedi 2 saatmi yarım saatten fazla yürüme dedi ayakta fazla kalma yorma kendini,,,zaten ayakta fazla kalına yüyrüş tempomu yükseltince kasıklarda batma oluyo artık gezmeler yok]
ha bu arada söldimmi bilmiyorum,, dr gittiğimde 2 saat yürüyüş yapıyorum dedim,, sandım tebrik etcek beni,,ne dedi 2 saatmi yarım saatten fazla yürüme dedi ayakta fazla kalma yorma kendini,,,zaten ayakta fazla kalına yüyrüş tempomu yükseltince kasıklarda batma oluyo artık gezmeler yok]
esracım çok geçmiş olsun arkadaşına. yani gerçekten yarım saatten fazla ayakta kalındı mı özellikle olduğun yerde ağrılar başlıor. gerçekten artık ağırlaştığımız bir döneme giriyoruz. ben bu kadar çabuk pes edeceğimi düşünmemiştim hayalimdeki gebelik farklıydı ama önden giden ağır göbiişimi hesaba katmamışım. kızlar gerçekten temizlik filan yapmayın. ev toparlamak farklı bişi bir de bezlerle sularla yer cam silmek farklı birşey.tosuncuklarımız herşeyden değerli.şimdiden 30 . haftamda nasıl izmire geleceğim diye düşünmeye başladım.saatler sürüor aktarmamla. aslında 2 saat ist.a. ama havaalanında bekle sabaha karşı yola çık. zaten tüm gün yorgunluk oluyor. daha öncede gitmeyi düşünmüorum. mümkün olduüunca eşimle kalayım istiyorum. herşey güsel olcak dielim. paranoyaklaştım
hemen teleş yapma.100 gr glikoz verecekler bi dahakine.onda temiz çıkabilir.yine yüksek çıksada diyetisyenle görüşüp bazı yiyecek ve içeceklerden uzak duracaksın.o zaman hiç bi zararı olmaz bebişekızlar yaa doktorumu aradım şimdi şeker sonucu için yüksek çıkmış yarın tekrar istedi 153 çıkmış normalde en yüksek 140 çıkıo dedi yarın gideceğimde kötü bi durummu acaba yaamoralim sıfır oldu yaasenağlamasenağlama
canım geçmiş olsun.sık sık tuvalete gidip bi kaç damla geliyorsa idrar yollarını üşütmüş olabilirsin.belirtisi bu zaten.başka bi yerde mutlaka test yaptırgünaydın kızlar.ben hemen birşey danısıp çıkacağım.benım idrar yollarımda iltahaplanma olmustu ve bu yuzdwn 3gun hastanede yatmıstım.hatırlarsınız belkide.19 haftalıktık o zaman.şimdie sankı yıne vaginama doğru baskı oluyor herzaman değil ama sıksık oluyor özellıkle akşamları suyu bol tuketmeye calısıyorum.her an wc ye gitme halındeyım ancak çiş falan yok birkaç damla bişey.doktorumu perşembe gununden beri hergun arıyorum ve kendimden haberdar ediyorum.diyorum ağrım yok ama tekrarlayacak ve cocuk aşağıda hareket ettikçe baskısı artıyor eğer geçmemişse erkenden önlem alalım diyorum.bana asırı ağrı ve kanama olmadığı sürece gelmene gerek yok önemli değil diyor.ve ben buna sinir oluyorum.illakı acil durumdamı geleceğim erkenden önlem alalım işte diyorum yok.şimdi baska bir doktora gideceğim.yanı çimin rahatlaması gerek test yaptırıp tekrarlıyormu yoksa bu tur seyler olası basınçmı değili bilmeliyım.ancak bana şimdi gideceğim dr ilaç verirse kullanmalımıyım.yoksa kendi drmemı gitmelıyım.zatn kan pıhtılaşma sorunum olmasa bu doktora hayatta gitmezdim ama burda tanıdığım bildiğim dr yok.ayrıca fakültenın doktorru işime geliyor.şimdi özel hastanedekı bir dr ye gideceğim.hiç birşey olmazsa bebeğimi görür rahatlarım. bakalım belki dr değiştireceğim ama endşelerim var.şimdiki doktorum bilgi olarak mukemmel ancak çok yoğun ve rahat bu tur seylerde hasta pskolojisini düşünmüyor.kaç sefer aramısım bi çağır içimi rahatlat değilmi.neyse kızlar ben cıkıyorum.dr değiştirme konusunda cok kararsızım.napacağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
esrako benim satta 28 ekim.ultrasona göre 26+3 günlük bebğim.bende aslında 28.haftayı doldurup bitirmeyi bekliyorum.allah tabiki tam günü ve zamanında dünyaya getirmeyi nasip etsin ama 28.hafta dolunca o hafta doğsa bile yaşama şansı %90 imiş.allahım herkese zamanında eksiksiz doğum nasip etsin.yoksa ben kalabildiği kadar benimle kalsın istiyorum.anne karnında geçirdiği hergün daha sağlıklı bi bebek olma şansını yakalıyorha bu arada arkadasım acıbadm hast gidiyordu takipi orda yapılyıordu kendi dr u yurt dısında oldugu için riskli gebeliklerle ilgil ibir dr bakmıs bebeginin durumu su an iyi demis dogarsa sayet bu haftada yasama sansı %70 demis. arkadasın sat 25 ekim.
yani bu %70 lafı bile benim çok hosuma gtti arkadaslar ya çok az bir zaman sonra erken dogum korkumuzu atmıs olacaıgız insallah hepimiz. yani erken de dogsa yasama sanslar ıyuksek olcak . ben kafayı yiycemde bunları dusun edusunee((
canım hem hamilelikten hemde bahar ayının etkisinden oluyor.havalar ısınıyor insan hep bi halsiz hissediyor kendiniufff kızlar ya içimde acayip bi sıkıntı ve uyku hali var hep yatıp uyumak istiyorum canım bişey yapmak istemiyor içim daralıyor resmensenağlama çok tuhaf duygular içindeyim noluyo bana böle yaaa-tatlicadiarzu-
ufff kızlar ya içimde acayip bi sıkıntı ve uyku hali var hep yatıp uyumak istiyorum canım bişey yapmak istemiyor içim daralıyor resmensenağlama çok tuhaf duygular içindeyim noluyo bana böle yaaa-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?