2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

shea yağı ne oluyo onu bilmiyorum senin kremin içeriğinde yazıyo çilek yağını bilmiyodum onuda katayım hemen alıp

merak edenler iç in yazayım dedim

26+1 haftalık hamile arkadasımla ilgili oludgu için sizlere buraya yazdım bize isik tutması için tabi.
dr dan gelmisler. dr her an suyun falan gelebilir demis. rahim incelmesi daha çok yorgunluktan çok ayakta kalmaktan vs olabilirmis stres vs çok etkilemez uzuntu vs demis. biraz uzuntulu gunler geçirdi son donem arkadasım dr etkisi olmadıgın soylemis. enfeksiyon konusundada illa o yaptı da denemez demis en çok ayakta kalmaktan bahsetmis. kızda diyor pazartesi gunu çok yorulduum aksam evde çok is yaptım ama sanmıyorumki birçok insan dan farklı bir yorgunluk olsun bi r çok insan yoruluyor koyde millet tarlada çalısıyor bu kadar basit olamaz yani ona baglamyırom diyor ama dr yorgunluktan oldugunu soylemis kız sonuçta masa bası bir ofiste calısıyor. aksam ne kadar yorabilir kendini agır temizlik değil etraf toplama isleri yapmıs. ama beni tablo yeterince urkuttu. kesinlikle haftasonu haldır haldır sokaklarda gezmeyi yorulmayı bırakacagım sık sık oturup dinleneceğim kendimi asla hirpalamayacagım . lutfen kizlar sizde buna onem verin çok çok onemli hiçbir is bebegimizden daha onemli değil aklımızda takılsın kalsın isler ama yapmayalım.

su an gunde birkaç kere dogum engellemesi için fitil kullanıcakmıs . raporlu su andan itibaren calısmayacakta. mayısın son haftası izne ayrılcaktı su andan itibaren evde olması gerekiyormus. hala daha haftaya aslında ise gidebilirim diyor :)) saka gibi yani
kendimize iyi bakmalıyız ozetle unutmayalım bunu kızlar

ha bu arada arkadasım acıbadm hast gidiyordu takipi orda yapılyıordu kendi dr u yurt dısında oldugu için riskli gebeliklerle ilgil ibir dr bakmıs bebeginin durumu su an iyi demis dogarsa sayet bu haftada yasama sansı %70 demis. arkadasın sat 25 ekim.
yani bu %70 lafı bile benim çok hosuma gtti arkadaslar ya çok az bir zaman sonra erken dogum korkumuzu atmıs olacaıgız insallah hepimiz. yani erken de dogsa yasama sanslar ıyuksek olcak . ben kafayı yiycemde bunları dusun edusunee ((

tekbaşıma kahvaltı yapıyorummm topikteki kızlar hadi hepiniz gelinde birlikte yapalımm uzun uzun kahvaltıı eftelya66 eeylem2007 TAZEFASULYEM AFTABRU kayra42
afiyet olsun şeker... ne iyi olurdu ama... ben severim geç saatte yapılan uzun kahvaltıları... ben hem evde yapıyorum hem de bankaya gelince yiyorum bişeyler... iki mini kahvaltı yani...

NAZANNN
gerideki sayfalarda seninle olan ruyamı yazmıstım onuda okusana:)
okudum şeker, hatta yorum yaptım. ama ben çok geriden geliyorum... anca bu kadar oluyor bankadan katılmak... siz döktürün bakalım.

ayyy ne güzel... kırmızı ya da pembe giy... sana çok yakışıyor.

HELİNcim, ben de yaşadım 3 sene diyarbakırda.. bilirim oralarda neler yaşandığını. taciz olayları gelmedi başıma daha lisedeydim ama normal erkek arkadaşlarımız bile dayak yerdi oranın halkından. hiç haberimiz olmadan sevgilimiz olurdu diyarbakırın yağız delikanları "o kız benimdir kimse bakamaz" mantığı. biz askeri lojmanlarda otururduk. o yüzden çok yaklaşamazlardı ama içten içe kendilerini sevgilimiz olarak görürlerdi. hemem hemen her kız arkadaşımın bir sapığı vardı. bana hiç zararı dokunan olmadı. çok yürekten çok safça seviyorlardı. ama ablamın sapıkları yüzünden normal erkek arkadaşları iyice tırsmıştı. mahkemelik bile olmuşlardı. ablam fevkalade güzeldi o dönemler. ben de çiroz bir tiptim. ama ona rağmen çok hayranım varmış. hele biri diyarbakırdayken hiç kendini göstermemişti de izmirde pat diye karşıma çıktı. nasıl şık giyinmiş, boylu poslu yakışıklı bir çocuk. ayakkabılarını filan parlatmış benimle buluşacak diye. buluşma onun kafasında tabi benim için ise "yol kesme".... bana dedi ki "artık ikimiz için de engeller kalktı, daha rahat davranabiliriz. sen izmirde üniversite kazandın diye ben de atladım geldim. artık sen de naz yapma da mutlu olalım" filan... benimle yurda kadar yürümüştü, git diyorum gitmiyor. konuşmuyorum, naz yapıyorum sanıyor... etraftan görenler sevgilim sanacak diye de çok utanmıştım. takım elbiseli bir tip yanımda, düşünün ben daha 18 yaşında kot pantolonlu bir lolitayım....

hemen panik olma, bak benim 100grlık temiz çıktı. şeker çıkarsa da hem tedbirini alırsın. çok zor olmasa gerek...

Hayatım ben bunu uzun zamandır arıyorum- taçın sitesinde de yok - bizim buradaki mağzalarda da - nerden alabileceğimi söylermisin - nerden buldun sen bunuuuuuudelikafadulden

Valla daha netten baktım kuzumm.. gıdıp te bır tac magazasına bakmadım daha..

herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız.

Nıce nıce yıllara ınsallahh.. agzınızın tadı hıc bozulmasın.

Ya amma güldürdün beni be kadın.. cok hoştu... vuuu vuuuu ha kaydirigubbakcemile3

indirect coombsun nedir ve neden yaptırılır.. acıklarsan sevınırım Dıdom..

Sebamed in losyonu 16 cıvarı ıdı.. pişik onleyici krem 13 civarlarıydı.. sampuanı 500 lük 18 falandı.. chıcconun yagını sakla.. eger basşı konak olursa bebişin onun ıcın gereklı olacak.. basına banyodan yarım saat once bolca sureceksın.. sonra tarakla tarayarak konaklarını temızleyeceksın.. sen o yagı sakla kuzum.. kendıne herseyı kullanabılırsın.

işte bende bundan dolayı sordum acaba ayrıntılda anlaşılrmı diye bende en iisi dr gittiğimde tahlil yaptırım..ha bu arada tv de dinledim gebelikte enfeksiyon iltihap sinsi oluymuş idrar yanması gibi dilmiş yani belirtiş vermedende oluyomuş..onu dinlediğimde çok korkmuştum..gerçi bol su içmek enfeksiyonu önlüyormuş ..bol bol su içelim allaha emnat bbeişlerimiz sağlıkla gelsinler

ha bu arada söldimmi bilmiyorum,, dr gittiğimde 2 saat yürüyüş yapıyorum dedim,, sandım tebrik etcek beni,,ne dedi 2 saatmi yarım saatten fazla yürüme dedi ayakta fazla kalma yorma kendini,,,zaten ayakta fazla kalına yüyrüş tempomu yükseltince kasıklarda batma oluyo artık gezmeler yok]

hadi ya oylemi dedi tuana dr ??
ya biz o gun pazarda bile kaç saat ayakta kaldık ne kadar çok yu rudukk sakıncalı iste ya bende kendimden anlıyorum yani batmaya baslıyorkasıklarım.

bende ctsi dr a gitcem sorcam ne kadar ayakta kalabilirim nek adar yuruyeyim diye. yarım saat ise alisveris falan zor ya artık bize offf..

canım benim dr.umda kendini fazla yorma yat dinlen diyo yürüyüşüde yrım saat yürü yarım saat dinlen diyo

ve kızlar bu sartlarda kesin kararımı verdim hani herkesin isi aynı değil ben sabah çok erken yollara dokuluyorum servislede olsa beli bir mesafeyi araba ile gelip park e dip ordan servise binioyrum sabah acele ile servis yetiscem diye arabaya kendimi firlattıgım oluyor kasıklarım acıyor bir an falan. ve ben normal yasal dogum iznim basladıgı an ayrılcam izne evde bol bol dinlencem keyfini çıkarcam yormiycam kendimi karar verdim.
dedigim gibisonra hemen ise donmek zorunda olanalr falan için tabi bu zor sona saklamak istemeniz çok normal izinleri ama . imkanı olanlar bolca dinlensinler.

adascım bakk sozum sana bırak su fellik fellik sokakalrad gezmeyi ya valla ben tedirgin ol dum ayakta kalma yorulma islerinden. dikkat etmeliyiz kendimize
paronayak gibi olmaya gerek yok ama tedbiride elden bırakmayada gerek yok

esracım çok geçmiş olsun arkadaşına. yani gerçekten yarım saatten fazla ayakta kalındı mı özellikle olduğun yerde ağrılar başlıor. gerçekten artık ağırlaştığımız bir döneme giriyoruz. ben bu kadar çabuk pes edeceğimi düşünmemiştim hayalimdeki gebelik farklıydı ama önden giden ağır göbiişimi hesaba katmamışım. kızlar gerçekten temizlik filan yapmayın. ev toparlamak farklı bişi bir de bezlerle sularla yer cam silmek farklı birşey.tosuncuklarımız herşeyden değerli.şimdiden 30 . haftamda nasıl izmire geleceğim diye düşünmeye başladım.saatler sürüor aktarmamla. aslında 2 saat ist.a. ama havaalanında bekle sabaha karşı yola çık. zaten tüm gün yorgunluk oluyor. daha öncede gitmeyi düşünmüorum. mümkün olduüunca eşimle kalayım istiyorum. herşey güsel olcak dielim. paranoyaklaştım

ufff kızlar ya içimde acayip bi sıkıntı ve uyku hali var hep yatıp uyumak istiyorum canım bişey yapmak istemiyor içim daralıyor resmensenağlama çok tuhaf duygular içindeyim noluyo bana böle yaaa-tatlicadiarzu-

canım sen izmiremi gelceksin doğum için nerdesin simdi bende izmirdeyim

bende cok ayakta kalınca hemen yoruluyorum vede belim agrımaya baslıo cokecek yer arıyorum resmen. yani yuruyusler artık yarım saate dusurulmeli sanırım. benim kasıklarımda baskı oluyo sanki cocuk asagıya inio gibi hissediyorum. geneldede oturup belime astık koyuyorum yada ayaklarımı yukarı dikiyorum

hemen teleş yapma.100 gr glikoz verecekler bi dahakine.onda temiz çıkabilir.yine yüksek çıksada diyetisyenle görüşüp bazı yiyecek ve içeceklerden uzak duracaksın.o zaman hiç bi zararı olmaz bebişe

canım geçmiş olsun.sık sık tuvalete gidip bi kaç damla geliyorsa idrar yollarını üşütmüş olabilirsin.belirtisi bu zaten.başka bi yerde mutlaka test yaptır

esrako benim satta 28 ekim.ultrasona göre 26+3 günlük bebğim.bende aslında 28.haftayı doldurup bitirmeyi bekliyorum.allah tabiki tam günü ve zamanında dünyaya getirmeyi nasip etsin ama 28.hafta dolunca o hafta doğsa bile yaşama şansı %90 imiş.allahım herkese zamanında eksiksiz doğum nasip etsin.yoksa ben kalabildiği kadar benimle kalsın istiyorum.anne karnında geçirdiği hergün daha sağlıklı bi bebek olma şansını yakalıyor

canım hem hamilelikten hemde bahar ayının etkisinden oluyor.havalar ısınıyor insan hep bi halsiz hissediyor kendini

aslında bazen yürüyüş yapmaya bile korkuyorum.belim felaket ağrıyor ve kasıklarımda baskı hissediyorum.evim de beşinci katta.yürüyüş sonrası eve çıktığımda kalbim duracak sanıyorum

bahar yorgunlugudur seninki birde hamişlik var ondandır mavişim, cinsiyetini öğrendinmi sen doktora gidecektik kaçırmışım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…