Hamılelıkten once bu adam benı 50 tane testten gecırmıstı.. 4 tüp kan vermıstım.. ondan sonra hamıle kalabılırsın falan demıstı.. ben gıdınce bı kulak cekme durumu yapayım barı.. hem dunyanın parasını dök.. hem de kendı k..çını kendin topla.. ne ala memlekett
Gerçekten mi, sordun mu..Geçmişi yarım yamalak, çorba gibi okursam olacağı buydu işte.. Çok utandım bak şimdi..
bu test hamile olunca yapılıyorya unutmuştur belki.ben de kendim her gittiğimde söyleye söyleye yaptırttım kendime..zorla deldirdim kollarımı..28. haftada bir daha deldireceğim..anti d de acayip bir iğne şöyle hort diye gireninden..buzla satılıyor hemen bozuluyormuş..aldığın gibi olman lazım galiba.
evrişim ben kürtajdan sonra olmuştum.şimdi yine olacağım..28.haftada..
bak aşağıdaki hiç utanıyor mu? ne utanıyon yaffrum..utanmaGerçekten mi, sordun mu..Geçmişi yarım yamalak, çorba gibi okursam olacağı buydu işte.. Çok utandım bak şimdi..
deli gadın seniNe utancamm beaaaa.. hamileyimm bennn :CüvCüv: Unutanlar utansınnn sositososito
E sımdı bız gec mı kaldık anam bu ıgneyı vurdurtmak ıcın.. bı de basımıza bu mu cıktı?? offf beaaa Didooo offffffffffffff benneyaptımki
Kııııııslaaaarrrrrr,
Harikasınız fallaa... Siz hamişler kudurun orda, ben de burda gülmekten kırılıyorum size.
Siz bi harikasınız.
Bu arada Evriş sana bişey sorabilir miyim?
Senin eşinin RH'ı ne, acaba? :)))))
Kııııııslaaaarrrrrr,
Harikasınız fallaa... Siz hamişler kudurun orda, ben de burda gülmekten kırılıyorum size.
Siz bi harikasınız.
Bu arada Evriş sana bişey sorabilir miyim?
Senin eşinin RH'ı ne, acaba? :)))))
:1shok::1shok:gerçektenmi aaaaaaaa iide ben markette sırf yarım saat dolaşıyorum ... gerçi fasla yuryunce kasıklarım agrıyor hemen..bide ben çok nefes nefese kalıyorum kayınvalidemi normalde çok severim şeker gibi kadındır ama bu benm nefes nefese kalamişine takmış biras...diyokiha bu arada söldimmi bilmiyorum,, dr gittiğimde 2 saat yürüyüş yapıyorum dedim,, sandım tebrik etcek beni,,ne dedi 2 saatmi yarım saatten fazla yürüme dedi ayakta fazla kalma yorma kendini,,,zaten ayakta fazla kalına yüyrüş tempomu yükseltince kasıklarda batma oluyo artık gezmeler yok]
belli sendeki bu halsizlik forumada yansıdı kaç gundur hiç eskisi gibi değilsin ama bence azcık evde otur dinlen gecer..kızlar bende 2-3 gündür bi ağırlık var yani yazarken bile zorlanıyorum midem yanıyor belim ağrıyor keyfim yok nedense,hiç bana uymayan bi durum,kociş bile diyoki sen çok duruldun anlamadım gitti..ben kaçar sonra yine girerim öpüldünüz..
teşekkür edrim evroş benm avatarımı kullanınca değiştirdim aynı resmden olmasın bu daha şirin...koccccccca göbek ama minnacık memeişler...
gülistanım avatarın çok güzelmiş pink pink yakışmış nickine
bak aşağıdaki hiç utanıyor mu? ne utanıyon yaffrum..utanma
deli gadın seni
canım geç falan kalmadın bence..gidersin testini olursun..büyük ihtimalle negatif çıkar..doktorun söyler sana ne zaman iğne olacağını..hiç bir şey olmaz..bir iğnelik işi var.üç kere olmasının nedeni takip amaçlı.ona bakarsan ben bu iğneyi oldum ama yine test yapıyorlar..yine iğne olacağım 28'de bir de doğurunca inşallah..korkacak bir şey yok.
aaaaa sen dalgamı geçiyon evrişle ne kadar ayıp..senin rh ne söyle bakiyim
kızlar ben yuzume haftada birkaç kere autobronze yani gunessiz bronzlastırıcı kremlerden suruyorum su gunlerdede vucut için olanından kollarıma gogus bolgeme falan suruyorum yani meme değil gerdan denen kısma bembeyaz olmamak için. acaba bir zararı olurmu bu tarz kozmetikleri de danısmak gerekirmi dr a sizce ??
Şimdi bacım Didoo.. bu hamılelıgın boyunca bir kere mı vurulacaksın.. yoksa ben bır hamılelıgın basında bır de 28. haftada gıbı anladım.. senın anlatımından.. yoksa bır kurtajında vuruldun.. bır de sımdıkı hamılelgınde ılk defa 28. haftada mı vurulacaksın??
Şimdi bacım Didoo.. bu hamılelıgın boyunca bir kere mı vurulacaksın.. yoksa ben bır hamılelıgın basında bır de 28. haftada gıbı anladım.. senın anlatımından.. yoksa bır kurtajında vuruldun.. bır de sımdıkı hamılelgınde ılk defa 28. haftada mı vurulacaksın??
:1shok::1shok:gerçektenmi aaaaaaaa iide ben markette sırf yarım saat dolaşıyorum ... gerçi fasla yuryunce kasıklarım agrıyor hemen..bide ben çok nefes nefese kalıyorum kayınvalidemi normalde çok severim şeker gibi kadındır ama bu benm nefes nefese kalamişine takmış biras...diyoki
aa sen hemen yoruluyosun arkadasına sorsana odamı öle..falan bişiiiler mıkırdanıyor bende cevaben ben ve bebek için yetsin diye kalp 2 katı kan pompalıyorhaliyle yoruluyorum diorum..ama ama bu her dışarı yürüyüşe çıkışımısda yani hergun aynı muhabbet..ben sıkıldım..boynuma ben hamileyim çabuk yorulmam çok dogal diye bi yazımı assam acab??
belli sendeki bu halsizlik forumada yansıdı kaç gundur hiç eskisi gibi değilsin ama bence azcık evde otur dinlen gecer..
teşekkür edrim evroş benm avatarımı kullanınca değiştirdim aynı resmden olmasın bu daha şirin...koccccccca göbek ama minnacık memeişler...
aslında bazen yürüyüş yapmaya bile korkuyorum.belim felaket ağrıyor ve kasıklarımda baskı hissediyorum.evim de beşinci katta.yürüyüş sonrası eve çıktığımda kalbim duracak sanıyorum
Merhaba Kızlar,
Kaç gündür giremedim, maşallah gene çok hızlısınız. Geriye dönük okumaya çalıştım ama çok zor.
Babymom nice mutlu senelere canım...
Şeker çıkan arkadaşlar adınıza üzüldüm, geçmiş olsun, heralde yediklerimize dikkat etmemiz gerek..
Ben tetanoz yaptırmamaya karar verdim. Doktora da sorduk. Benim gibi tetanoz aşısı yaptırmayacak olanlar var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?