2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu test hamile olunca yapılıyorya unutmuştur belki.ben de kendim her gittiğimde söyleye söyleye yaptırttım kendime..zorla deldirdim kollarımı..28. haftada bir daha deldireceğim..anti d de acayip bir iğne şöyle hort diye gireninden..buzla satılıyor hemen bozuluyormuş..aldığın gibi olman lazım galiba.

E sımdı bız gec mı kaldık anam bu ıgneyı vurdurtmak ıcın.. bı de basımıza bu mu cıktı?? offf beaaa Didooo offffffffffffff benneyaptımki

evrişim ben kürtajdan sonra olmuştum.şimdi yine olacağım..28.haftada..

Kııııııslaaaarrrrrr,
Harikasınız fallaa... Siz hamişler kudurun orda, ben de burda gülmekten kırılıyorum size.
Siz bi harikasınız.
Bu arada Evriş sana bişey sorabilir miyim?
Senin eşinin RH'ı ne, acaba? :)))))

evrişim ben kürtajdan sonra olmuştum.şimdi yine olacağım..28.haftada..

Şimdi bacım Didoo.. bu hamılelıgın boyunca bir kere mı vurulacaksın.. yoksa ben bır hamılelıgın basında bır de 28. haftada gıbı anladım.. senın anlatımından.. yoksa bır kurtajında vuruldun.. bır de sımdıkı hamılelgınde ılk defa 28. haftada mı vurulacaksın??

Gerçekten mi, sordun mu..Geçmişi yarım yamalak, çorba gibi okursam olacağı buydu işte.. Çok utandım bak şimdi..
bak aşağıdaki hiç utanıyor mu? ne utanıyon yaffrum..utanma
Ne utancamm beaaaa.. hamileyimm bennn :CüvCüv: Unutanlar utansınnn sositososito
deli gadın seni
E sımdı bız gec mı kaldık anam bu ıgneyı vurdurtmak ıcın.. bı de basımıza bu mu cıktı?? offf beaaa Didooo offffffffffffff benneyaptımki

canım geç falan kalmadın bence..gidersin testini olursun..büyük ihtimalle negatif çıkar..doktorun söyler sana ne zaman iğne olacağını..hiç bir şey olmaz..bir iğnelik işi var.üç kere olmasının nedeni takip amaçlı.ona bakarsan ben bu iğneyi oldum ama yine test yapıyorlar..yine iğne olacağım 28'de bir de doğurunca inşallah..korkacak bir şey yok.

aaaaa sen dalgamı geçiyon evrişle ne kadar ayıp..senin rh ne söyle bakiyim

Çok güzel bir küfür biliyorum ben.. sen biliyor musun o küfürü.. bi soyluyorsun tadından yenmıyor..... nası soylemek ıstıyorumm bılemesssin.. resmen canım cekıyorrr... yazıyım mı sımdı ben haaa.. yazıyım mıııı...??? :bbo: ay cıldııryorumm galıbaaa delikafadulden

:1shok::1shok:gerçektenmi aaaaaaaa iide ben markette sırf yarım saat dolaşıyorum ... gerçi fasla yuryunce kasıklarım agrıyor hemen..bide ben çok nefes nefese kalıyorum kayınvalidemi normalde çok severim şeker gibi kadındır ama bu benm nefes nefese kalamişine takmış biras...diyoki

aa sen hemen yoruluyosun arkadasına sorsana odamı öle..falan bişiiiler mıkırdanıyor bende cevaben ben ve bebek için yetsin diye kalp 2 katı kan pompalıyorhaliyle yoruluyorum diorum..ama ama bu her dışarı yürüyüşe çıkışımısda yani hergun aynı muhabbet..ben sıkıldım..boynuma ben hamileyim çabuk yorulmam çok dogal diye bi yazımı assam acab??

belli sendeki bu halsizlik forumada yansıdı kaç gundur hiç eskisi gibi değilsin ama bence azcık evde otur dinlen gecer..

gülistanım
avatarın çok güzelmiş pink pink yakışmış nickine
teşekkür edrim evroş benm avatarımı kullanınca değiştirdim aynı resmden olmasın bu daha şirin...koccccccca göbek ama minnacık memeişler...

Ne utancaamm beaaa...

Saol yafrumm... o ıgneden bı tanede benım doktora yapıcamm... tam oturacagı yerden dart atar gıbı.. o da unutmayacak hıc bu anı, bendee

aaaaa sen dalgamı geçiyon evrişle ne kadar ayıp..senin rh ne söyle bakiyim

Atalarımız onunla ılgılı guzel bır deyiş soylerler... Aç sen ........ dalga geç diye.. ama şimdi açsa da goremeyecegı ıcın.. bu seferlık hamılelıgıne verıyoruss veriştiyoruss bu arkadasımızı daa.. di mi canım benimmm.. canımm benımmmm

merhaba kızlar nasılsınız ben bugün baya yorıuldum kızımın 23 nisan provası vardı ayakta bekledik biraz ve sol ayağım şişti acımaya başladı neyseki minik oldukları için ilk bizimkiler çıktı öğretmenimizde hamiş çocukları verdiler hemen ve eve geldim
AFTABRU BEN SANA BİŞEY ÇIKMAYACAK MERAK ETME DEMİŞTİM HADİ GÖZÜN AYDIN

Esracım arkadaşını okudum bugünlerde bende çok ayakta kalıyorum evin işi hiç bitmiyor misafirde öyle sıkıldım ya şöyle bi uzanıp tembellik yapamıyorum bundan sonra dikkat edeceğim.
o kremleri kulanmamalısın sakıncalı diye biliyorum canım iyice araştır bence

hemşirem canım tabiii ben karışık anlattım kıyamam sana kafa karıştı değil mi?
şimdi testi üç yada iki defa yapıyorlar indirekt coombs dediğimiz testi yani.takip ediliyor negatif olması iyi birşey..28.haftada iğne olacağım bir de bebişimi pırtlatınca..eşime tembihliyorum ben narkozda falan olurum unutma diye.

kötü haber bu avatarın aynısı ebruskada var..bayadır girmiyor o da..sağlığı iyidir inşallah:teytey:

aslında bazen yürüyüş yapmaya bile korkuyorum.belim felaket ağrıyor ve kasıklarımda baskı hissediyorum.evim de beşinci katta.yürüyüş sonrası eve çıktığımda kalbim duracak sanıyorum

ay canım ya d ura kalka dinlenerek çık eve aman dikkat ett

canınm bende geçen gun seni dusunudm nasıl oldugunu merak etmistim iyi oldu yazdıgın.
ben tetanoz asısı yaptırmıyroum hiç kolumu agrıtamam hastane ortamı dısında dogurma ihtimalimde hiç yok o yuzden gerek gormuyorum ilk hamililemigmidede olmadım bu ara bu moda sanırım saglık ocagı teftisleri yok eve hemsirelerin dayanması falan illa tetanoz asısı yapcaz demeleri:))) yok yani ben ve benim birkaç ark var hamile yaptırmıyoruz. forumdada çokca arkadas yaptırmıyor bilgine

kızım sıkıştırıyor oyun oyna benimle diye azcık onu oyalayyım geri geleceğim öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3delikafadulden
benim sat 24 ekim kaydirigubbakcemile5
kan 0 rh+ konuya yabancı kaldım tam bakamadım ama neyse gelince bakarım çok ilerlemyin yav okuyamıyorzkötükedihüso-tatlicadiarzu-

esrako canım ben bu bronzlaştırıcıları doktoruma sormuştum renk pigmentlerini etkilediği yani deri emdiği için saç boyası gibi kullanmamanız gerekir demişti,olsun ya sen beyaz değilsin zaten sürme...
bu arada 28 haftalık hamile bir arkadaşım var florance nightıngale hastanesine gidiyor doktoru ayrıca doktor parası istiyormuş inanamadım her hastane böylemi ben normal dogum ve sezeryan parasını medical muhasebeden öğrendim o kadar sizlerin bu konuda bilgisi var mı

NAZANNN NAZANNN NAZANNNNNN

niye boyle deli gibi baslık attım biliyonmu arada girip bazen geçmisi okuyorsun ya gozunden kacmasın diye:))))

sen niye farklı dr a gitmek istiyorsun anlamadım ??
kendi dr un madem canınistedimi gel modunda niye değsik goz olsun diyemi ??

benim dr un adı Can Sener. medikal park goztepe hast.
bu arada nazan acıbademin ssk anlasması yok sanırım artık sen ssk dosyanı nerde nasıl actıracaksın ??
mesela benim acıbademe umit bey egiden su ara erekn dogum riski tasıyan arkadasım iste medipolde actırcakmıs. dr u umit bey in medipolde dr arkadası varmıs ona yonlendiriyormus. yani ssk kurumuna gitmeye gerek yok anlasmalı bir ozel hastaney egdipi takibini orda yaptırmasan bile d osya actırabiliyormussun sanırım. senin dr da belki biryerler eyonlendirir olmazsa benim dr u o zaman kullanabilirsin. de sen su ara gitmeyi planlayıp dedin sanırım hayırdırr merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…