2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Off 30 sayfa birikmiş:1shok:Sabredemeyeceğim.
Detaylıdan şimdi geldim. Benim biricik minicik kuzucuğum tam 450 gram olmuş teyzelerihihoyyytDoktor teyzesine izin vermedi rahat ölçüm yapması için. Kıpır kıpırdı aşkım. Babası kılıklı ne olacakkaydirigubbakcemile3Doktorun ölçebildiği herşeyi normaldi. Ama o kadar hareket ettiği için kalbi ve kafasına 10 gün sonra bir daha bakalım dedi doktor. Çoook mutlu etti kızım bizi

Vayy beaa.. topiğe bak.. rekora kosuyor resmen.. alt sıralara ınmıs nıck ısımleri :))) 24 kısı var su an :))

Canımmmm,
Teşekkür ederim beni merak ettiğin için.
Şimdi sen şeker için diyet mi yapıyorsun ben de onu merak ediyordum.

evet canım diyet yapıyorum ve kilo bile m veriyorum:)

caınm kum dokerken beraberinde enfeksiyonda olusuyor genelde. o yuzden ilacını aksatam mutlaka kullan derim ben

Zeytin,
Geçmiş olsun canım. Ama bence kum dökme ile idrar yolu enfeksiyonu aynı şey değildir.

canım ama genelde enfeksiyon beraberinde olusuyor ben kum dokerken lokosit im inanılmaz yuksekti

DİDE,
patlıcanı etten önce koyunca et pişene kadar patlıcanlar püre gibi olmuyor mu? emin misin önce patlıcan koyduğundan? ben hep ilk olarak eti biraz pisiririm...
ayyy canım çok fena güveç yanına da cacık çekti....

Ben tetanoz yaptırmamaya karar verdim. Doktora da sorduk. Benim gibi tetanoz aşısı yaptırmayacak olanlar var mı arkadaşlar?[/B][/COLOR]
hoşgeldin KAÇAK... özlettin. iyi olmana çok sevindim.
ben tetanoz yaptırmayacağım herhalde, zira doktorum henüz bu aşının adını bile telaffuz etmedi. ya unuttu ya da yaptırtmayacak... şart olsa unutmazdı herhalde...

ESRAKO,
ben doktorumdan menunum. sadece farklı bir göz daha görsün istiyorum. gerçi cem beyin dışında murat bey ve arda bey de gördü ama hepsi acıbadem doktoru. ben bi de başka hastaneye görüneyim diyorum. doğumu nerde yapacağımla hiç alakası yok. biz SSK lı değiliz şeker. özel bizim durumumuz. bazı bankaların kendi özel statüsü var. ne emekli sandığı ne bağkur ne de ssk... bütün hastanelerde doğum yapabiliyorum. ben international ile acıbadem arasında karar kılmayı düşünüyorum. doktor için ayrıca bir fark verilecektir muhakkak... onu tam araştırmadım ama acıbademde olacaksam en az 1.000tl fark veririm herhalde. cem beye daha sormadım hangi hastanelerde doğuma gittiğini...

kızlar ist.da bağdat caddesi civarı olan büyük bebek mağazaları var mı. bebek arabası filan satan indirimli ürünler satan ya da ne bileim. görülesi yerler var mı bebeklerle ilgili

esrako surme olsun bitsin riske etme bence kozmetik kremlerin hepsi zararlı. gerek yok yapma bebeise zarar olmasın zaten gayet hossun napcan bronzlasıp

Maşallah kuzuna kocaman olmuş aman nazar deymesin

ben yine dıkandım haa kaydirigubbakcemile3 çok şiştim yine gazman oldum çıkmıyo ama uçarım yakında delikafadulden

güveç tarifleri verilmiş nasım canıl çekti anlatamam dün küçük güvecimi çatlattım mantar pişirirken attım sonra ondan hayır gelmez alam ben yine güveç ohh akşamda pişirememki geç pişer anca c.tesi nasıl sabredicem ?

kızlar ist.da bağdat caddesi civarı olan büyük bebek mağazaları var mı. bebek arabası filan satan indirimli ürünler satan ya da ne bileim. görülesi yerler var mı bebeklerle ilgili

canım bagdat caddesi kiziltoprakta joker maxi toys sanırım tam adı o magaza var kocaman. ets tur migros falan var burdan birine tavsiye etcenheralde oralarda gorur kocaman zaten tam cadde nin ustunde .

onun haricinde mothercare var saskınbakkalda tam boyner in yanında 5 katlı falan hersey var orda

NAZAN

sonuçta sen ssk bagkur vs gibi bir kuruma baglı değilmisin ??? saglık konusunda olan banka ayrılcalıklarını tahmin ediyorum o ayrı dogumdan bahsetmiyorum ben. mutlaka bir sgk ya baglı olman gerekmiyormu ? izinlerini nasıl alıyorsun hangi kurumdan ?? resmi olarak dogum iznine ayrılcagın zaman ozel dr un raporu yeterlimi sizin bankada yani nasi oluyor ??

bende guvec siparisi verdim yalovadaki arkadasalra
gelsin hemen somon guvec tarifi aldım balıkcı tanıdık var ondan normaled vermezler malum tarifini hemen yapacagım. ama birseyi bilmiyorum guvec firin harici biryerde oluyormu ocak ustune konurmu ???

Canım Benim.. Bgadat caddesınde nerede gorulmus anam indirimli ürün oldugu..?? Hamile misin yoksa Lal??? kaydirigubbakcemile3

Masallahhh kuzumun kuzusuna daaa.... Allah nazarlardan saklasın.

esrako surme olsun bitsin riske etme bence kozmetik kremlerin hepsi zararlı. gerek yok yapma bebeise zarar olmasın zaten gayet hossun napcan bronzlasıp

ya o tarz kremleri surunce makyaj yapmasam bile ruj ile bile idare ediyordum solgun gorunmuyordum o yuzden dedim.

bu arada ben yuz için kullandıgım bronzlastırıcıyı gun asırı hamileligin ilk gununeden beri suruyorum hiç aklıma gelmedi hamile yim zrararlı olurmu diye
vucut içn olanı buyuk genis bolgeye yani surmeye baslayınca aklıma geldi zararı olmasnı bunun diye. yani yuzme surdugum nemlendirici gibi dusunup hiçç akıl yormadım valla birsey olsa olurdu heralde bebek glesiminnde falan of yaa insanherseyi dusunemiyorki valla yaaa

nurdan içinde neler olmamalı dedin sen a vitamini mi dedin ?

ocak üstüne konur cnm hiç bişi olmas..sen öğren bizede verirsin tarificokacimcoook

Agzını folyo kagıt ıle kapa.. ocakta da olur.. ama en az 2.5 - 3 saat onceden falan koyman lazımm tadında pısmesı ıcınn..

Buyrun size Somon Güveç :))

Malzemeler :
1 somon
2 kuru soğan
4 diş sarımsak
5 domates
3 yeşil biber
biberiye
1 patlıcan
1 çay b. zeytinyağı
2 çorba k. domates salçası
2 çorba k. biber salçası
2 su b. su
tuz

Hazırlanışı :
1 adet somonu tavada az yağda arkalı önlü pişirin.Başka bir tavada piyaz doğranmış olan soğanları alıp soteleyin.Üzerine sarımsakları alın.Üzerine 1 çimdik toz şeker ilave edin.üzerine biberiye ekleyin.Biber ve domates salçasını ilave edin.Üzerine az miktarda su ilave edip ocaktan alın.

Güvecin alt zeminine somanları alın.Üzerine salçalı sostan dökün.Üzerine biberleri,mantarları,patlıcanları ilave edin.Üzerine halka kesilmiş domatesi ilave edin.Üzerine zeytinyağı ekleyin.Tuz ve karabiber ilave edip pişirin.

canum gebelik başıma vurdu. nerden ne alsam die indirimli hayal kuruorum. belki bi umut die hayal ettim. pahalı bişilert olurda iner die ... ama mafettin hayalimi. bi istanbullu çıkıp kandırsaaa ben

topik ne kadar kalabalık anamm maşallah boşuna bu sayfalar hızlı ilerlemiyor

zeytin geçmiş olsun canım yaa bende kum dökmüştüm çok ağrı yapmıştı ama enfeksiyonla alakası olabilirmi?nerde oturuyosun hangi doktora gidiyosun??

lalcim bağdat caddesinde indirimli ürün olmas olsa olsa bindirimli ürün olur tabiri caizze kazık bi caddedir

kaçakkedi hoşgeldin özelttirme kendini seni görünce aklıma hep odayı boyadınız fotolar geliyo :CüvCüv:

evrişim haklısın yatıp dinlenicem bikaç gün ama fazlasını bekleme benden,perşembe ve cuma günü yiğenlerim bende kalıcak iki tane kız biri 10 diğeri 15 yaşında üst kattada görümcelerim var 13 ve 14 yaşında yani toplam 4 kokoş kız bide ben 5 kız tabii ben kart kalıcam aralarında gezicezz iki gün boyunca bu yüzden dinlenmeliyim şu iki gün kaydirigubbakcemile5

adaşım kullanma krem felan yaaa senin cildin gayet güzell hep buğday tenli olmak istemişimdir,kapkara olmaktan bıktım yazları kızarmak istiyorum soyulmak istiyorum ama hiçbiri olmuyo direk kararıyorum sinir oluyorum millet bi ton para döküp solaryumlara giriyo anlam veremiyorummm benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…