esrako canım ben bu bronzlaştırıcıları doktoruma sormuştum renk pigmentlerini etkilediği yani deri emdiği için saç boyası gibi kullanmamanız gerekir demişti,olsun ya sen beyaz değilsin zaten sürme...
bu arada 28 haftalık hamile bir arkadaşım var florance nightıngale hastanesine gidiyor doktoru ayrıca doktor parası istiyormuş inanamadım her hastane böylemi ben normal dogum ve sezeryan parasını medical muhasebeden öğrendim o kadar sizlerin bu konuda bilgisi var mı
hemşirem canım tabiii ben karışık anlattım kıyamam sana kafa karıştı değil mi?
şimdi testi üç yada iki defa yapıyorlar indirekt coombs dediğimiz testi yani.takip ediliyor negatif olması iyi birşey..28.haftada iğne olacağım bir de bebişimi pırtlatınca..eşime tembihliyorum ben narkozda falan olurum unutma diye.
ay canım ya d ura kalka dinlenerek çık eve aman dikkat ett
canınm bende geçen gun seni dusunudm nasıl oldugunu merak etmistim iyi oldu yazdıgın.
ben tetanoz asısı yaptırmıyroum hiç kolumu agrıtamam hastane ortamı dısında dogurma ihtimalimde hiç yok o yuzden gerek gormuyorum ilk hamililemigmidede olmadım bu ara bu moda sanırım saglık ocagı teftisleri yok eve hemsirelerin dayanması falan illa tetanoz asısı yapcaz demeleri:))) yok yani ben ve benim birkaç ark var hamile yaptırmıyoruz. forumdada çokca arkadas yaptırmıyor bilgine
reca ederim hemşire..senden az şey öğrenmedim benim de sana bir kıyağım olsun..Hah.. dedene rahmet yaf.. şimdi anladım.. saol kuzumm benımm.. zahmet verdım sana.. doktorumla ben bı zarıfcekonusayım bakayım.. ne dıyecek bana.. tekrar tesekkur ederım uyarın ıcın.
Yavvvv,
Kızmayın kıslar yaaaaa,
Sadece birbirinizle çok hoş bi şekilde yazışıyorsunuz diye çok hoşuma gitti o kadar.
Bu arada dide, ciğim senin dediğin test nedir okumadım ama benim kan o RH pozitif.
Bizi ilgilendiren bir durummu yoksa ben anne negatif olursa bir iğne vurulması gerekiyormuş o sandım, doğru mu?
Özür, geçmişi çok okuyamadığım için oldu bunlar...
BRONZLASTIRICI LOSYONLARLA İLGİLİ
arkadaslar siteden copy paste yapılamıyor o yuzden linkini atıyorum.
bronzlastırıcı guvenle kullanırım viucut tarafından absorbe olmaz diyor kendi dr umada sormalıyım tabi birkaç kez kulalndım simdiye dek
Hamilelikte Güneşlenme, Gebelikte Bronzlaşma Güneşlenme Tatil Deniz Gebelikte Solaryum Havuz Losyonlar e-gebelik
merhaba..ben de kürtajla sonuçlana ilk hamileliğimden sonra bu tarz bir ağrıyla jinekeloğa gitmiştim..rahimim ağıryordu sanki..doktor baktı baktı..yok bir şey dedi..tahlil istedi kum döküyormuşum ilaç verdi geçti..hala üşüyünce ağırır aynı yer.Merhaba Arkadaslar
Belki okumussunuzdur önceki sayfalarda yazmistim bende insallah agustos annesi olucam.24 haftalik hamisim.sizi cok iyi takip ediyorum cok da guzel seyler ögreniyorum.
Idrarda enfeksiyon konusu gecmiste yazmadan gecemiycem.Dün aksam 9 gibi sol kasigimda cok siddetli bir agri bir batma oldu.15-20 dakika gecmeyince burdaki devlet hast.acile gittik.ordaki nöbetci kadin dogumcu idrar ve kan tahlili istedi yapildi ve sonuc olarak kum döktügümü söyledi.enfeksiyonla ayni seyi mi kastetti bilmiyorum.Zaten agizlarindan zorla laf aliyorsunuz sinir oldum.ve bir ilac verdi tek kullanimlik suya karistirip gece yatinca iceceksin dedi.ben önce cok tereddüt ettim ama yataga girince düsündüm ve ictim.gebelik kategorisi b idi.insallah bir daha böyle birsey basima gelmez.idrar tahlilim 16.hafatda yapilmisti o zaman bir sorun yoktu.demekki arada yaptirmak gerekiyormus.ve isin ilginci iki doktora gidiyorum.ikisinede bahsettim bu agridan ikiside önemsemedi ve bebek büyüdügünden rahime kramp giriyordur dediler.
insallah bir daha tekrarlamaz.aman dikkat edin kizlar.
kızlar ben yuzume haftada birkaç kere autobronze yani gunessiz bronzlastırıcı kremlerden suruyorum su gunlerdede vucut için olanından kollarıma gogus bolgeme falan suruyorum yani meme değil gerdan denen kısma bembeyaz olmamak için. acaba bir zararı olurmu bu tarz kozmetikleri de danısmak gerekirmi dr a sizce ??
kızlar yaa doktorumu aradım şimdi şeker sonucu için yüksek çıkmış yarın tekrar istedi 153 çıkmış normalde en yüksek 140 çıkıo dedi yarın gideceğimde kötü bi durummu acaba yaamoralim sıfır oldu yaasenağlamasenağlama
dide ve telkirma super aciklamis zaten yorum yapmama gerek yok ama ihmal etme kusum....indirect coombsun nedir ve neden yaptırılır.. acıklarsan sevınırım Dıdom..
.
aaaaaaaaaa kim o ben hhhhhhhiç haırlamıyorum bilem.. yaa ama ama ama ben bunu çok sevdim...senağlamakötü haber bu avatarın aynısı ebruskada var..bayadır girmiyor o da..sağlığı iyidir inşallah:teytey:
:1closedeyes::1closedeyes:hatta ben seni o sandım..dedim gelmiş diye
değişik türleriz biz..ben inanamadım üç kere baktırdım kan grubuma boşuna anti d yemeyeyim diye nafile yine negatif çıktı..çok küçük bir ihtimal bizi bulmuş.KAN UYUŞMAZLIĞI KONUSU SADECE ANNE RH(-) OLANLAR İÇİN GEÇERLİDİR.
Diğer arkadaşlar siz okumayın bile boşverin..Ahh dide, bizim de anne baba 2 kardeş hep A rh(+). Ben aradan negatif çıkmışım senin gibi
aaaaaaaaaa kim o ben hhhhhhhiç haırlamıyorum bilem.. yaa ama ama ama ben bunu çok sevdim...senağlama
:1closedeyes::1closedeyes:
evrimcim ben valla sizde kan uyuşmazlıgı oldugunu bilmiodum hiç... bişi olmas yahu ama doktorlarınızı eshefle kınıyorum hayret yani...
benim canım doktorum şirinem asiye hanım hiiç unutmaz çünkü herbişeyi yazıyor dosayama ben yazarken çaktırmadan bakıyorumda...hatta benm şikayetlerimi bilem yazio..:)
Dide'ciğim,
sana da teşekkür ederim canım.
Yaaa o kadar hızlı ilerliyor ki bu topik inan geçmişi okuyamıyorum artık, başım dönüyor, o yüzden kaçırıyorum ben çoğu konuyu...
Beni böyle kabul edin CANLARIMMMM...
canım ya teşekkürlük ne yaptım ki..sen iyi olda biz sana özet geçeriz.
Ayyyy, Canımmmm bitanemmmmm,
Hepinizi çok sefiyorum kkısssslarrrr...
Güzel annelerim benim...
Görüşmek üzere...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?