2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ocağa konur ama kısık ateş ve güvecin altı ıslak olursa çatlar dün akşam çatlattım mesela attım çöpe gitti güzelim güveç

Oğlunu gördüm pançonun sitesinde : ) maşallah oğluna manken gibi boy boy poz vermiş

nurdan içinde neler olmamalı dedin sen a vitamini mi dedin ?

canım o tur kremlerın ıcınde a vıtamını ozutlerı yanı retınol ve retınal turevı maddeler oluyor. Vucutta bırıkımı normalde zararlıdır? Senın ıcın bı zaraı yok. Ama bebısı etkıleyebılır...

BURKOcum gözünaydın. en kısa sürede BUSE hanımın fotosunu da istiyoruz. benim kızım da 22.haftasında bu kadardı. gelişimleri yakın gidiyor yani.

hayır şeker, biz bağımsızız....
valla ne SSK ne BAĞKUR ne de EMEKLİ SANDIĞI... hiç biri değil. ayrı bir statü bizimki. rapor da hastaneden aldığımız geçerli oluyor. çok da anlamıyorum bu tarz işlerden ama bugüne kadar kendi doktorumun verdiği raporu bir yerden onaylatmam filan gerekmedi.

Bendeki güveç yatagında somon fıleto.. kendımce kolaylastırılmış hileleri ıle ocakta pişiyor su an.. 15 dakıka sonra yenmeye hazırdır :))

gozun aydın burko resim yokmu resimm

burkoo masallah senin topus kızına cok sevindim ii haberlerine

Canım Benim.. Bgadat caddesınde nerede gorulmus anam indirimli ürün oldugu..?? Hamile misin yoksa Lal??? kaydirigubbakcemile3

Masallahhh kuzumun kuzusuna daaa.... Allah nazarlardan saklasın.

burkooo maşallah busenee canım foto yokmuu fotooo

Teşekkür ederis teyzeleri:1hug:a.s.Fotoğraf işini hiiiç sormayın, ben bile zor gördüm bebişimin fotoğrafını:çok üzgünüm:Kadın çekti, yazdırdı, hemen hoop dosyaya. Arada kaçamak bakıverdim dosyaya da öyle gördüm. Maşallah fındık gibi burnu var kuzumun:asigim:Allah nazarlardan saklasın
Yok yok benim acilen özele gitmem lazımCADIARZU

Bendeki güveç yatagında somon fıleto.. kendımce kolaylastırılmış hileleri ıle ocakta pişiyor su an.. 15 dakıka sonra yenmeye hazırdır :))
aksam bende somon yapicaktim ama hic ugrasmiyim, size geliyom o zaman yemege....

burcum gozun aydin, masallah kuzuna en kipir kipirmis, en azindan iyi oldugunu ogrendin...

burkocum gözün aydın canım. bebişin fotosunu naptılar anlamadım. insan yavrusununn minik siyah beyas resmine sahip olmk istemesss miii:CüvCüv:

kuzumm benim güvecim yok ben nasıl yapabilirim böyle bi tarifi bi önerin varmı?somon evde hiç yapmadım kızartması oluyomu yada fırında olurmu?

Merhaba kıslar. Biz az önce doktordan geldik. 640 gr olmuşuz. Elini, ayağını, hatta ayak parmaklarını gösterdi doktor. Ağzını açıp kapadı, bana bir yumruk attığını aynı anda gördüm ve hissettim :) Ne yazık ki 4 boyutlu yok bu doktorda. Aslında yüzü tam da bize dönüktü. Hevesimi 2 hafta sonraya saklıyorum. 2 hafta sonra üniversitedeki doktorda randevum var.

Bu arada 2 haftadır kilomu gayet muntazam koruyordum. 75 in üstüne çıkmıyordum. Hatta 74.4 te sabitlenmiştim. Bu sabah bir çıktım; 75.9!!! Bİr günde 1.5 kg alınır mı yaaa. Tabii doktor da 2 haftada 2 kg aldım sanıp dikkatli olmamı söyledi ama 1 günde olduğunu anlatamadım kadına. İşin b.ktan yanı; canım çok kötü kötü şeyler istiyo kötükedihüso :icecream:

Barış bebede benim beğendiklerimden var ama sanırım internette daha ucuz. Gene soracağım.

ESRA oklava geliyo oklava klava: Kızım manyak mısın? Ne taktın erken doğuma bu kadar? Söyleye söyleye yaptıracaksın zorla ! Güzel şeyler düşün. Ben de arada korkuyorum, korkmuyorum değil ama diyorum ki, bir 4 hafta sonra daha da artacak o yüzde. Allah korusun, 40. haftada doğum yapıp kaybedenler bile olmuyor mu? Yapabileceğimiz tek şey kendimize iyi bakmak. a.s

OOhhh, kocaman bir maşallah Buse'ye :) doya doya baktın mı kızına? Yeterince zaman ayırdı mı doktor?

Selaaaam ben geldim - anca gelebildim
Çok yorucu bir gündü - aşı oldum, yürüyüş yaptım ,alışveriş yaptım - dün o nevresimlere baka baka gaza gledim gittim kızıma yorgan yastık battaniye pike veee nevresim takımları aldım - hepsini taçtan aldım bakacaz bakalım nekadar kaliteliymiş - nevresimler cıvıl cıvıl - inşallah renkler uçup gitmez
Resimlerini çekemediğim için siteden resimlerini koyim

bunu mağzasından aldım
Dün evrişin resimlerini koyduğu nevresimleri yok bizim mağzada ama ben sitesini buldum - ordan satın aldım (zaten bayılıyodum o takıma evriş sağolsun sayesinde almama vesile oldu hihoyyyt ) - ödemeyi de kapıda yapacam- istemiyodum kredi kartı bilgilerini vermeye - kapıda ödeme de oluyomuş onun da resmi şurda

ben geldim kızlar.başka doktora gittim cünkü dokorum cok yoğun perşembeden beri hergun arıyorum ve bana kanaman olmadığı sürece sorun yok diyor ama ben kanama olmasını bekleyecek durumda değilim.baska bir doktora gittim ve enfeksiyonum tahmin ettiğim gibi tekrarlıyor.antibiyotık verdi bana.kendi doktoruma haber vermelimiyım bilmiyorum malum bana cuma gunu baska ilaç kullanma demişti.2 doktoru birden idare edebilirmiyım acaba.aftabru canım sen anlarsın beni su kan sorunum olmasa hiç sorun etmeyeceğim ama endişeler bitmiyorkı.neyse bebeğim aşağıda zaten hissediyorum 2 gundur sessiz olmasının nedenide asağıda yeri daha kısıtlıymıs zaten hareket ettikçe canımı yakıyor sıpam.kilosu 583 dedi sanırım.haftasına uyumlu dedi.fazlada birşey söylemedi genellikle kan pıhtılaşmasıyla ilgili konustuk.sanırım daha cok ilgisini çekti.
şimdi mutfağa girip birşeyler haırlamam gerek.doktora gidenler olmus sanırım pek bakamadım.sekeri yuksek olanlar esrako canım senın yuksek galiba ve comly tansiyonda var galiba geçmiş olsun kızlar.ağrım sızım tamamne dinmiyorkı takıp edeyım sizleri zaten cok hızlısınız.çaresiz kalıp fikirlerinize ihtiyaç duyduğum zamanlarda giriyorum son zamanlar.güzel haberlerle dönenleride gözü aydın.

Son düzenleme:
kuzumm benim güvecim yok ben nasıl yapabilirim böyle bi tarifi bi önerin varmı?somon evde hiç yapmadım kızartması oluyomu yada fırında olurmu?

Canım benım.. bu tarıfın aynısını teflon bır tencerede de yapabılırsın, hıc kasma kendını güvec te olacak diye..

ben daha daha pratıgını yaptım: patlıcanları-kabakları-soganı-taze sarımsagı yagda kavura kavura öldürdüm iyice.. ortalarına somonları yerlestırdım.. bır paket kremayı da ıcıne boca ettım.. uzerıne karabıber yenıbahar attım, altını kıstım, 15 dakıka pısırdım.. bu da degısık bır seklı.. aklına yatarsa boyle yap derım..

Güle güle guzel gunlerde kullanın ınsallahh kuzumm.. cok sevındım bulmana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…