Selaaaam ben geldim - anca gelebildim
Çok yorucu bir gündü - aşı oldum, yürüyüş yaptım ,alışveriş yaptım - dün o nevresimlere baka baka gaza gledim gittim kızıma yorgan yastık battaniye pike veee nevresim takımları aldım - hepsini taçtan aldım bakacaz bakalım nekadar kaliteliymiş - nevresimler cıvıl cıvıl - inşallah renkler uçup gitmez
Resimlerini çekemediğim için siteden resimlerini koyim
bunu mağzasından aldım
Dün evrişin resimlerini koyduğu nevresimleri yok bizim mağzada ama ben sitesini buldum - ordan satın aldım (zaten bayılıyodum o takıma evriş sağolsun sayesinde almama vesile oldu hihoyyyt ) - ödemeyi de kapıda yapacam- istemiyodum kredi kartı bilgilerini vermeye - kapıda ödeme de oluyomuş onun da resmi şurda
niye emin olmayayım nazan? patlıcanı önce koymaktaki amacım biraz kavrulsun diye yoksa sonra da koyulur..kuzu etiyse öylece pişiyor ama dana eti ise biraz haşlıyorum..maşallah ben son güvecimden çok memnunum.nerdeyse düşük ateşte pişme süresi yarıya iniyor.sırası farketmiyor hepsi ayn oranda pişiyor..yakın olsaydın seni çağırırdım.cacığa ben de bayılrım.şöyle der otlu çık güzel olur.DİDE,
patlıcanı etten önce koyunca et pişene kadar patlıcanlar püre gibi olmuyor mu? emin misin önce patlıcan koyduğundan? ben hep ilk olarak eti biraz pisiririm...
ayyy canım çok fena güveç yanına da cacık çekti....
hoşgeldin KAÇAK... özlettin. iyi olmana çok sevindim.
ben tetanoz yaptırmayacağım herhalde, zira doktorum henüz bu aşının adını bile telaffuz etmedi. ya unuttu ya da yaptırtmayacak... şart olsa unutmazdı herhalde...
ESRAKO,
ben doktorumdan menunum. sadece farklı bir göz daha görsün istiyorum. gerçi cem beyin dışında murat bey ve arda bey de gördü ama hepsi acıbadem doktoru. ben bi de başka hastaneye görüneyim diyorum. doğumu nerde yapacağımla hiç alakası yok. biz SSK lı değiliz şeker. özel bizim durumumuz. bazı bankaların kendi özel statüsü var. ne emekli sandığı ne bağkur ne de ssk... bütün hastanelerde doğum yapabiliyorum. ben international ile acıbadem arasında karar kılmayı düşünüyorum. doktor için ayrıca bir fark verilecektir muhakkak... onu tam araştırmadım ama acıbademde olacaksam en az 1.000tl fark veririm herhalde. cem beye daha sormadım hangi hastanelerde doğuma gittiğini...
kıyamam sana canım...az kaldı cumartesine..sebzeler de çıktı..dayan sık dişini.Maşallah kuzuna kocaman olmuş aman nazar deymesin
ben yine dıkandım haa kaydirigubbakcemile3 çok şiştim yine gazman oldum çıkmıyo ama uçarım yakında delikafadulden
güveç tarifleri verilmiş nasım canıl çekti anlatamam dün küçük güvecimi çatlattım mantar pişirirken attım sonra ondan hayır gelmez alam ben yine güveç ohh akşamda pişirememki geç pişer anca c.tesi nasıl sabredicem ?
1 koca tabak fasulye yedim. Onurun pizzasından 1 prça aldım ama açım açım açım. dünkü 1,5 kıg gözümün önünde. Püfff... mantı börek gibi bişiler olsa ya?
Canım Güle güle kullansın bebişin inşallah.
Özellikle Winny the Pooh olanına bayıldım. O da mı Taç'ın ürünü, ayrıca fiyatı nedir, bilgi verir misin?
1 koca tabak fasulye yedim. Onurun pizzasından 1 prça aldım ama açım açım açım. dünkü 1,5 kıg gözümün önünde. Püfff... mantı börek gibi bişiler olsa ya?
ya kızlar bebişim hiç kıpraşmadı bugün fisfisfis aşı oldum ben öğlen - ondan olabilir mi - üzülmeye başladım şimdi tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?