2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar varya netten bebek şekerlerine bakıyorum süper ya ben kesin yaptırıcam bu şekerlerden bayıldım

slm kıslar ben geldim komşunkızız evlencekde çeyiz bakmaya gittik..aman allahım bu arnavut kızlarının çeyiz anlayışı bambaşka...delikafadulden çıldırmışlar valla ....

oglum bugun sanırım aşagıya indi çıkamıyo yukarı...acaip bi baskı gibi agrı gibi bi his veriyor bana ben hadi çık yerine yukarısı daha rahat dedikçe vuruyor bide sıpam..:) çok datlu yaa ..yerim ben onu dogsun hele bi... eşim benden korkuyo valla AYI YAVRUSUNU SEVERKEN ÖLDÜRMÜŞ misali sanırım..mıncıklanmakdan hoşlanmayan kendisi çocuguda öleee uzakdan sevememi beklio ama çoook bekler..yerim ben kuzumu...

aaa konu Mehmet Akif olunca unuttum valla neler okudugumu..neyhse

burko gözün aydın maşallah buseye ayhh gram gram buyuyolar...Rabbim saglık versin hepsine...

Canım Güle güle kullansın bebişin inşallah.
Özellikle Winny the Pooh olanına bayıldım. O da mı Taç'ın ürünü, ayrıca fiyatı nedir, bilgi verir misin?

kızlar bugün sabahtan beri yemek yapma derdindeyim onu yap bunu yap gözümü doyuramadım valla bu kadar şeyi 2 kişi nasıl yeriz bilmem buarada midemde acaip kaynamaya başladı çok kötü yaa nieki

niye emin olmayayım nazan? patlıcanı önce koymaktaki amacım biraz kavrulsun diye yoksa sonra da koyulur..kuzu etiyse öylece pişiyor ama dana eti ise biraz haşlıyorum..maşallah ben son güvecimden çok memnunum.nerdeyse düşük ateşte pişme süresi yarıya iniyor.sırası farketmiyor hepsi ayn oranda pişiyor..yakın olsaydın seni çağırırdım.cacığa ben de bayılrım.şöyle der otlu çık güzel olur.
kıyamam sana canım...az kaldı cumartesine..sebzeler de çıktı..dayan sık dişini.

1 koca tabak fasulye yedim. Onurun pizzasından 1 prça aldım ama açım açım açım. dünkü 1,5 kıg gözümün önünde. Püfff... mantı börek gibi bişiler olsa ya?

Canım Güle güle kullansın bebişin inşallah.
Özellikle Winny the Pooh olanına bayıldım. O da mı Taç'ın ürünü, ayrıca fiyatı nedir, bilgi verir misin?

ya aslında o da mı taç ın ürünü konusunda sana 2 gün sonra net bilgi vereyim ben - neden dersen ben onu bir sitede buldun nevresimevi.com diye bir site - taç yazıyo ama hiç bir yerde de taçın logosunu göremedim - ayrıca bu ürün taçın kendi sitesinde de yok - o yüzden şimdi ne desem yalan olur - 2 gün sonra elime geçince yazarım tekrar - fiyatı da 49 TL
Taçtan aldığım Mikili nevresim de 45 liraydı

1 koca tabak fasulye yedim. Onurun pizzasından 1 prça aldım ama açım açım açım. dünkü 1,5 kıg gözümün önünde. Püfff... mantı börek gibi bişiler olsa ya?

ne bitmez fasülyeymiş yaaaaa.neyse haftasınuna ne kaldı ben de pazara giderim alırım:dilcikar:

herkes kocişiyle oturuyor galiba..benimki spora gitti..şimdi geldi bulaşı makinasını yerleştiriyor..bana da gün doğdu tabi:) ama gelin artık kıslaaar

ya kızlar bebişim hiç kıpraşmadı bugün fisfisfis aşı oldum ben öğlen - ondan olabilir mi - üzülmeye başladım şimdi tedirgin oldum

ohooooo serap da beni iplemedi..aloooooo uyudun mu bacım? yoksa geçmişi mi okuyorsun? iyi düşünmeye çalışıyorum..yoksa yalnız mıyım?

ya kızlar bebişim hiç kıpraşmadı bugün fisfisfis aşı oldum ben öğlen - ondan olabilir mi - üzülmeye başladım şimdi tedirgin oldum

aaa sen demi buradaydın..ne güzel..serap sallamadı zaten beni..canım bazı günler oluyor öyle..olabilir aşının etkisi..ama merak etme başlayacaktır hareket etmeye.bu haftalarda normalmiş her hareketini hissetmememiz..28. haftadan itibaren çok dikkatli gözlemeliymişiz.

tepiniyodu genelde akşam saatleri - sabahları uyuo bizim prenses - ama işte bu akşam bi tembelleşti- tedirgin ediyo beni sıpa

anlaşıldı imse gelmeyecek..benim de uyum geldi tuhaf bir biçimde..ben de gidiyorum

pinky kusura bakma canım gerçekten dün farkettim seninkiyla aynı olduğunu hos avatarıda 2 gün oldu kesfedeli ama.neyse dün değiştirecektim unutmusum malum hepimiz unutkanız özür dilerim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…