2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam kızlar ya ne zaman yemek yesem (fazla yemiyorum iştahsızlıgım devam ediyor )migdem sanki koca bir kuzu yemişim gibi agzıma kadar şişiyor rahatsız oluyorum çok acıkıcamda birşeyler o zaman yiyicem sizdede böyle oluyormu acaba?bazen az az sık sık yemek isiyorum amaiştahım olmuyor.
saglık ocagındaki dr a kilo almadım dedimiştim bana bundan sonra iştahın artar alırsın dedi meyveyle bastır iştahını dedi sanki dalga geçer hangi iştahtan bahsediyorsa :mymeka:

fasulye masallah sipana....
jenny nevresimlr cok guzel, ya o sarida benimde gozum kaldi, bende alicam gelince...

kizlarr oldum bittim ya, daha yeni oturdum bugun...bun gec ciktim, ordan supermarkete balik almaya gittim, bide pazar gunu cicek ve toprak almistim balkonum icin, ama saksi bulamamistim bide saksilari koymak icin aparat...onlari aldim, metroyla okadar esya eve geldim, kalan ciceklerimi sardunya ve menekselerimi ektimm, balkonu yikadim, baligi firina atttim, oturdum, ay salatayida kocis gelince yapsin....

canim benimde tam tersi istahim var ama kisitliyorum azar azar yiyorum, cunku bende senin gibi midemi agzimda hissediyorum, nasil bi sislikse..

Noracım sen neden yoruyosun ya okadar kendini alırdınız eşinle birlikte kaçacak mı çiçekler :)
İştah konusunda bende dertliyim - aç olduğumdan değil ama sürekli yiyecek bişeyler düşünüyorum - yeni yemek yemişim 30 dk geçmemiş ne yesem acaba diyorum - napacam hiç bilmiyorum ya aklım fikrim yemekte

O nevresim muhteşem görünüyo resimde - ama dur bakalım gelsin de - kaç günde gelir iyimidir kötümüdür haber veririm ben

kizlar bugun doktora sordugum sorulari sizinle paylasayim;
1. korse onerirmsiniz dogum sonrasi dedim: kesinlikle onermiyorum normalde sezeryanda olsa dedi, karin kaslarini tembellestiriyor, kendini toparlayinca sen karin kaslarini calistirip toparliycaksin dedi...
2. aldigim kilolari sordum, 11 kilo almisim balon gibi oldum; dikkat ettigim halde dedim:
benim icin onemli olan yarin yaptiracagim seker sonucun dedi, eger o normalse, aldigin kilolari takma dedi. icinde bi canli buyutuyorsun ve o senden besleniyor ve vucudunda buna tepki olarak kendine yag ve su depoluyor dedi..herkesin bunyesi farklidir, ayni miktarda bile yese farkli tepkiler gosterir hamilelikte dedi..
3 ne zaman spora basliyabilirm dogum sonrasi dedim: 1 ay sonra dedi
4. vaginal akinti ve bas donmelerimi sordum: ikiside gayet dogal dedi, zaman zaman akinti miktari ve yogunlugunda degisim olabilir dedi, vaginal kullanilan bi sabun verdi rahatlatmasi icin..bas donmeside kan dolasimina bagliymis, normalmis..
5. doguma girip girmiyecegini sordum: dogumuma kendisi girecek giricekmis, ebe degil ama 15 temmuz-8 agustos tatilde, o tarihte dogurmam gerek,yerine baskasi bakicak, bide bizim dogum tarihi 19 agustos adamin dogum gunu, mumkunse aksam 8 ile 12 arasi dogurma dedi sakayla karisik:))))

ben toktorumu cok seviyorummm, yarin seker de normal cikarsa yemeye devammm:))))

yok tatlim cicekleri topragi almistik ama saksi bulamamistim uzunlamasina, yoksa olucekti kalan minnoslar,biran once ekmem gerekiyordu..

e gözün aydın tatlım - söylediği herşey güzel normal - ters bişey yok demek ki - yarın da tahlillerin iyi çıkarsa senden mutlusu yok :)

sagol norrracım benimde merak ettiklerimin bagzılarını sormuşsun dogumdan sonra bende korsyi pek düşünmüyorum zaten sıcaklarda doguracagız birde o işkenceyi çekmiyelim birsüre sonra sporla bir şekilde hallederiz göbegi ilk dogumumda malesef böyle bir şansım olmamıştı malum kaburgalarım ezilmişti bebegimi bile kucagıma alamadım kaldıki spor yapayım inşallah bu dogumdan sonra veririm kilomu koşu bandım var evde onunla uzun yürüyüşler yapabiliyorum dışarı çıkmadan

TAZE, gözünaydın. maşallah senin oğluşa... BURKO dan ve senden foto bekliyoruz. gerçi BURKO alamamış ama sen aldıysan ekle mutlaka
NORRAA cım, ellerine ayaklarına sağlık. metrolarda saksı mı taşıdın sen? hem de uzun olanlardan... bravo sana... bir sürü şey halletmişsin bugün. yorma ama kendini çalışkan arkadaşım.
BAŞAK, ne oldu kuzum senin iştahına? herkes gider mersine başak gider tersine. güzelim farkındaysan topikteki herkesin iştahı çok açık. hatta herkesin gözü dönüyor, sürekli açız. sana ne oldu böle? ilk aylar göbek yarışında birinciydin ama bak biz seni teker teker solluyoruz ona göre... çok geride kalma derim ben

NORRAA ben korse takmayı düşünüyordum. öle çok sıkı bişey değil de sarkmayı önleyecek hafif sıkı bişey. doktorun söyledikleri de mantıklı geldi ama büyüklerimiz hep ya korse ya da kuşak filan kullanmışlar. gerçi BAŞAKın da dediği gibi yazın o sıcakta işkence olur ama....

ohooooo serap da beni iplemedi..aloooooo uyudun mu bacım? yoksa geçmişi mi okuyorsun? iyi düşünmeye çalışıyorum..yoksa yalnız mıyım?

slm herkese bugün yemek yapma derdindeydim bilgisayarıda yanıma mutfağa getirmişdim ama kendimden geçmişim öle çok çeşit yapmışımki aç gözlülüğüm tuttu yazık deryayada cvp yazmamışım şimdi açtım gördümmm

ne bitmez fasülyeymiş yaaaaa.neyse haftasınuna ne kaldı ben de pazara giderim alırım:dilcikar:

Di mi ama .. bence de kaydirigubbakcemile3
Bu arada Burcu hatunun annesi ona cok gusel gecelık takımları almışş.. ben soyleyeyım deeee...sis benden duymamıs olun sengözlerimebaksanab

Kralicem.. ne kaburgası, kırıgı yaaa ???

Noraa.. ben de Nazan gıbı dusunuyordum.. korse kullanırım dıye.. napalım sımdı, vaz mı gecelım?? Hatta markasını bıle arastırmıstım..

bende dusunuyordum, hatta mahsus sordum tr ye gelince evrisin dedigi markayi alicaktim, ama simdi aklim karisti, giyip tembelestirmekde istemiyorum kaslari, bide bana daral gelir oyle siki siki... ama zaten spora baslamayi dusunuyorum bu kilolar icin oda hallolur arada:)))

Noraa.. ben de Nazan gıbı dusunuyordum.. korse kullanırım dıye.. napalım sımdı, vaz mı gecelım?? Hatta markasını bıle arastırmıstım..

iste tatlim bende o yuzden bugun sordum ki geldigimde senin o dedigin markayi alicaktim ama simdi muallakta kaldimCADIARZUama adam hic bi hastama onermedim, onermiyorum dedi...doktorumada cok guveniyorum, sizde bi sorsaniza doktorunuza onlar ne diyor, gerci her kafadan ayri ses cikicak, her doktor farkli dusunur herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…