2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

geçmiş olsun canım.bol su içmeyi ihmal etme.

gözünaydın.maşallahnasılda hızlı büyüyorlar artık minnoşlar

gözünaydın ne güzel haberler var bugün.oğlunada kocaman bi maşallahbende cuma gideceğim kontrole.tartıya çıkmaya korkuyorum.kaç kilo olmuşum allah bilir.çünkü 24.haftam bittiği andan itibaren son bi haftadır göbeğim çok büyüdü kızlar.sanki bazı dönemler atağa geçiyor.iki üç hafta aynı duruyor duruyor sonra birden bi bakmışım büyümüş göbeğim

çok çok geçmiş olsun.iyiki gitmişsin başka bi doktora.enfeksiyon önemli ve ihmale gelmez.bi de bol bol su iç.

bende yarın şeker testi için hastaneye gidicem sabahtan ve aç karınlaaa
güzel sonuçlarla gelirsin inşallah canım

Al benden de o kadar... kesın ole olacak.. her kafadan ses cıkacak.. ama lök bir karın da cok kotu goruntu be annem. Pekı bız once toparlasak korse ıle, sonra da spor ıle guclendırsek?? Olma mı?? Bak yazdıkca mantıklı gelmeye basladı :))) Inanıyorumm kendıme.. evet evet, sankı bolesı daha ıyı gıbı.. sence de bence mi?? :)))

ben gün geçtikçe ağırlaşıyorum kızlar.merdiven çıkamıyorum.belim daha çok ağrıyor.daha çabuk yoruluyorum.uykuya hep düşkündüm hamilelik boyunca.ama geceleri uyuyamıyorum.okuldan gelince akşam yemeğinden sonra uyuyorum biraz.çok tembelim çok

ben uyumaya çalışacağım kızlar.zaten uyuyamıyorum ve sabah okula gitmek işkence oluyor uykusuz uykusuz.perşembeyi bekliyorum.perşembe 11-12 arası 23 nisan töreninden sonra pazartesiye kadar tatil.yaşasın.3,5 gün tatil yapacağım

Bence okuldan geldıkten sonra uyuma.. bunun ıcın ugras.. ben gunduz uyumamak ıcın ugrasıyorum. Sonra gecelerı delıksız uyuyabılıyorum.. bır de agırlaşmak konusuna gelınce al benden de o kadar. Yarım saat yurudugum zaman tamamen bıttıgım zaman, topuklarım sızlıyor resmen.. belime agrı gırmeye baslıyor.. artık kesınlıkle egılemıyorum,cok cok zorlanıyorum..

saol helin inş.sonuç iyidir çogu kişide sorun çıkıyo şekerde bakalım ne olucak sanada iyi uykular yat dinlen calışıyosun ben hep evdeyim o yüzden cin gbyim valla

HELıN ve EVRıŞ,
Ben de hızla ağırlaşıyorum. eğilmek bana da zor geliyor artık. daha doğrusu eğilmekte hiç problem yok, ben doğrulurken acı çekiyorum. copeman nodülü varmış sol kalça kemiğimde. inşallah bel fıtığı da çıkmaz. eğilmem yasak. alçaktan bişey alacaksam dizlerimi kırıyorum artık. belimi değil.... bakalım işe yarayacak mı?
bugün itibarı ile 59 oldum. şu son iki haftada ne kadar hızlı kilo aldım, inanamıyorum.
NORRAA 11 de test var diye niye o saate kadar aç bekliyorsun ki? benim doktorum bir saat açlık yeter demişti.

kızlar yanlız çok gariptir, ben yürürken hareketliyken gayet iyiyim. fıldır fıldırım. hala hızlı yürüyebiliyorum. saatlerce dolaşabiliyorum. topuklularla da aram iyi. ama ben biraz uzanayım, kalkamıyorum. yani vücut biraz istirahat etsin hemen yamuluyor.

kızımın yeni papuçlarını ekledim cicilere... bodyler ve tulumlar şimdilik zor. o kadar çok var ki, kim nereye serip fotosunu çekip ekleyecek...

Aynısı bende de var - nekadar fazla hareket okadar iyim - biraz sabit kalayım resmen hantallaşıyorum
Evde temizlik yapıyorum mesela haftada bir ful gün hiç oturmadan çok iyiim - bitiyo temizlik uzanıyorum az tv önüne - kapı çalıyo kalkamıyorum inanılmaz acı çekiyorum bel kısmında - aslında bel de değil benimki belin biraz altındaki kemiğim sızlıyo - sizde de oluyo mu öyle ya - bel fuıtığı çıkmasın başıma şimdi de

anlamıyosundur ayaktayken yorgunluğunu bende dışarda saatlerce yürüyorum yorulmadım die eve bi geliyorum oturunca anlıyorum ki çok yorulmuşum ama benim vücut henüz ağırlaşmadı 5 kilo aldım 24+4 haftada zaten zayıftım

benim de belim tutulmuyor kalkarken canım, belimin altında ama sadece sol bacağımın üstünde bir yer. yani sol kalça kemiğimin biraz üstü... aynı bölge olabilir. benimki tam ortada değil, sol tarafta. yürüdükçe dağılıyor gidiyor ağrı. ama ayağa kalkarkalmaz saplanıyor, eğer rahat pozisyonda oturmuşsam. sandalyede oturmayı tercih eder oldum.

kızlar ciciler topiği de almış başını gitmiş. ne çok şey alınmış, ne çok foto eklenmiş. hepinizin evlatları güle güle giyinsinler...valla bakamadım hepsine. ama gözümden uyku akıyor. daha sonra devam ederim.

iyi geceler canım bende cıkıyorum artık bebişlerimizde biz uyucazki büyücekler dimi hepinize iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum

Teşekkür ederim canım, cevabını bekleyeceğim, hele bir ürün sağ salim eline geçsin de...

Ben de 6-6,5 kg. aldım. Ama çorabımı giymek için eğildiğimde artık zorlandığımı hissediyorum.

Norraa ve Evriş gibi de yoruluyor muyum diye düşündüm de zaten doktor tavsiyesi bana bir tabak bile makineye koyma demişti. Eee pek bişi yapmayınca da yorulmuyorum, ama eşimle arabayla biryere gitsek, bir çarşı dolaşsak az biraz eve geldiğimde ben de çok yorulduğumu hissediyorum.

EVRıŞ'ıM,
Almayı düşündüğün korsenin markası ne, ben de düşünebilirim belki, ama katlanabilirsem tabii. Çünkü ben giysilerde fazla sıkıntıya gelemem, fazla dar, streç şeyler giyemem malesef oysa çok yakışır, ama hemen kalbim daralır ve ağrımaya başlar. Onun için korkumdan hep bol giyerim, artık mecburen tarzım oldu...
Sana da dar, streç giyince olur mu öyle şeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…