geçmiş olsun canım.bol su içmeyi ihmal etme.Merhaba Arkadaslar
Belki okumussunuzdur önceki sayfalarda yazmistim bende insallah agustos annesi olucam.24 haftalik hamisim.sizi cok iyi takip ediyorum cok da guzel seyler ögreniyorum.
Idrarda enfeksiyon konusu gecmiste yazmadan gecemiycem.Dün aksam 9 gibi sol kasigimda cok siddetli bir agri bir batma oldu.15-20 dakika gecmeyince burdaki devlet hast.acile gittik.ordaki nöbetci kadin dogumcu idrar ve kan tahlili istedi yapildi ve sonuc olarak kum döktügümü söyledi.enfeksiyonla ayni seyi mi kastetti bilmiyorum.Zaten agizlarindan zorla laf aliyorsunuz sinir oldum.ve bir ilac verdi tek kullanimlik suya karistirip gece yatinca iceceksin dedi.ben önce cok tereddüt ettim ama yataga girince düsündüm ve ictim.gebelik kategorisi b idi.insallah bir daha böyle birsey basima gelmez.idrar tahlilim 16.hafatda yapilmisti o zaman bir sorun yoktu.demekki arada yaptirmak gerekiyormus.ve isin ilginci iki doktora gidiyorum.ikisinede bahsettim bu agridan ikiside önemsemedi ve bebek büyüdügünden rahime kramp giriyordur dediler.
insallah bir daha tekrarlamaz.aman dikkat edin kizlar.
gözünaydın.maşallahOff 30 sayfa birikmiş:1shok:Sabredemeyeceğim.
Detaylıdan şimdi geldim. Benim biricik minicik kuzucuğum tam 450 gram olmuş teyzelerihihoyyytDoktor teyzesine izin vermedi rahat ölçüm yapması için. Kıpır kıpırdı aşkım. Babası kılıklı ne olacakkaydirigubbakcemile3Doktorun ölçebildiği herşeyi normaldi. Ama o kadar hareket ettiği için kalbi ve kafasına 10 gün sonra bir daha bakalım dedi doktor. Çoook mutlu etti kızım bizi
Merhaba kıslar. Biz az önce doktordan geldik. 640 gr olmuşuz. Elini, ayağını, hatta ayak parmaklarını gösterdi doktor. Ağzını açıp kapadı, bana bir yumruk attığını aynı anda gördüm ve hissettim :) Ne yazık ki 4 boyutlu yok bu doktorda. Aslında yüzü tam da bize dönüktü. Hevesimi 2 hafta sonraya saklıyorum. 2 hafta sonra üniversitedeki doktorda randevum var.
Bu arada 2 haftadır kilomu gayet muntazam koruyordum. 75 in üstüne çıkmıyordum. Hatta 74.4 te sabitlenmiştim. Bu sabah bir çıktım; 75.9!!! Bİr günde 1.5 kg alınır mı yaaa. Tabii doktor da 2 haftada 2 kg aldım sanıp dikkatli olmamı söyledi ama 1 günde olduğunu anlatamadım kadına. İşin b.ktan yanı; canım çok kötü kötü şeyler istiyo kötükedihüso :icecream: FONT]
gözünaydın ne güzel haberler var bugün.oğlunada kocaman bi maşallah
çok çok geçmiş olsun.iyiki gitmişsin başka bi doktora.enfeksiyon önemli ve ihmale gelmez.bi de bol bol su iç.ben geldim kızlar.başka doktora gittim cünkü dokorum cok yoğun perşembeden beri hergun arıyorum ve bana kanaman olmadığı sürece sorun yok diyor ama ben kanama olmasını bekleyecek durumda değilim.baska bir doktora gittim ve enfeksiyonum tahmin ettiğim gibi tekrarlıyor.antibiyotık verdi bana.kendi doktoruma haber vermelimiyım bilmiyorum malum bana cuma gunu baska ilaç kullanma demişti.2 doktoru birden idare edebilirmiyım acaba.aftabru canım sen anlarsın beni su kan sorunum olmasa hiç sorun etmeyeceğim ama endişeler bitmiyorkı.neyse bebeğim aşağıda zaten hissediyorum 2 gundur sessiz olmasının nedenide asağıda yeri daha kısıtlıymıs zaten hareket ettikçe canımı yakıyor sıpam.kilosu 583 dedi sanırım.haftasına uyumlu dedi.fazlada birşey söylemedi genellikle kan pıhtılaşmasıyla ilgili konustuk.sanırım daha cok ilgisini çekti.
şimdi mutfağa girip birşeyler haırlamam gerek.doktora gidenler olmus sanırım pek bakamadım.sekeri yuksek olanlar esrako canım senın yuksek galiba ve comly tansiyonda var galiba geçmiş olsun kızlar.ağrım sızım tamamne dinmiyorkı takıp edeyım sizleri zaten cok hızlısınız.çaresiz kalıp fikirlerinize ihtiyaç duyduğum zamanlarda giriyorum son zamanlar.güzel haberlerle dönenleride gözü aydın.
güzel sonuçlarla gelirsin inşallah canımbende yarın şeker testi için hastaneye gidicem sabahtan ve aç karınlaaa