2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

NORRAA 11 de test var diye niye o saate kadar aç bekliyorsun ki? benim doktorum bir saat açlık yeter demişti.

canim aclik kan sekeri de bakilicak ve onun icin 1 saatlik aclik yeterli degil sonrasinda 50 gr icicem 1 saat sonra tekrar kan vericem.dedim sabah 7 de bisiler yesem, erken kalkiyorum zaten 4 saat aclik yetmezmi yetmez dedi kadin, haklida aclik kan sekeri en az 8 saattir, offff gece stok yapayim bari...

Canım ailemi izleyeyim derken mis gibi uyuyakalmışım. 1,5 saat falan uyumuşum. Açlığımı da unuttum bu arada iyi oldu. Dondurmamı yedikten sonra tabi :)) Şimdi halley + süt yapıyorum. Bİr daha uyuyacağım horul horul...

ne bitmez fasülyeymiş yaaaaa.neyse haftasınuna ne kaldı ben de pazara giderim alırım:dilcikar:

:)) 1 kg aldım, 2 kişiyiz yavrum napalım? Çalışınca gündüz de yenmiyor. Hala yarım porsiyon var. İsteyen ???

fasulye masallah sipana....
jenny nevresimlr cok guzel, ya o sarida benimde gozum kaldi, bende alicam gelince...

Sağol canım. NAZAN sen de sağol a.s. Bu arada ben de tıpır tıpır yürüyorum hala ama uzun süre yapmıyorum bunu. Korkuyorum, sonuçta tansiyon yükseliyor.

Nurdan bunların hepsini bugün mü yaptın? Anam ben birkaç saat ders anlatsam kendimi atacak yer arıyorum. Maşallah enerjine hayran kaldım. Bu arada umarım yarınki testin de iyi çıkar.

canım,sağolasın.ben de hepinizi çok özlüyorum.en son pazar günü girebilmiştim,inat ettim,hepsini okudum.

Naber kıs Nevin, özlüyoruz valla. Az kaldı buluşmaya kaydirigubbakcemile2

SERAP,
buca tıp'a gideceğini yazmışsın.ben de daha önce oraya gitmiştim,feray hanım'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum.çok doktor dolaştım,en kötüsü oydu.(her ne kadar şu an ilçede olsam da bir ayağım buca'dadır,orada doğdum,büyüdüm,annemler hala orada) ayşalı hanım'a da gittim,o daha iyidir,genç,güleryüzlü,canayakın ama tecrübesizliği ilk gebeliğimin sonlanmasına neden oldu :çok üzgünüm: aylin hanım'a iyi diyorlar ama gitmedim,bilmiyorum.tabi benim için iyi ya da kötü olan senin için de aynı olacak diye bir şart yok,hayırlısı olsun.

NURDAN,
doktorla olan konuşmanızı paylaştığın için teşekkürler.ilk yarıda 10 kilo alınca 20 kiloyu geçeceğim için paniklemiştim ama doktorunun söyledikleri içimi rahatlattı.bir de her gidişimde basküle bakıp sanki felakete uğramışım gibi benimle konuşan o ebe yok mu,hasta etti kadın beni.gitmesem evi,okulu,eşimin işyerini arıyor manyaklar,yoksa uğramayacağım.sanki benim evimde baskül yok :dilcikar: inşallah şeker yüklemem de iyi geçer,iyice rahatlarım.

Nurdan bunların hepsini bugün mü yaptın? Anam ben birkaç saat ders anlatsam kendimi atacak yer arıyorum. Maşallah enerjine hayran kaldım. Bu arada umarım yarınki testin de iyi çıkar.

sagol tatlim bide bugun 10-17.30 surekli ayaktaydim, sadece 30 dk yemek molasi oturdum, ama ben bu kadar harekete nasil bu kadar kilo aliyorum hala ya, off 71 kg olmusum bugun (+11), doktor hala takma kiloyu diyooo...dedigin gibi bazen 1 gunde birden 1 kilo farkediyor, daha gecen hafta basi 69.5 dum, offfff:sm_confused:

Naber kıs Nevin, özlüyoruz valla. Az kaldı buluşmaya kaydirigubbakcemile2

oooof,ben de sisi çok öslüyorum ama ne yapayım yaa,
haftada 26 saat ders,3 saat özel ders,evde olduğu saatlerde pc'nin önüne poposu yapışan bir koca...............
daha sayayım mı?

nevincim insallah senin de seker iyi cikar.. ben yarin o igrenc seyi nasil icicem bilmiyorum ac karnina, biiyyyygghhhh...

nevincim insallah senin de seker iyi cikar.. ben yarin o igrenc seyi nasil icicem bilmiyorum ac karnina, biiyyyygghhhh...

sağol canım,sana da kolay gelsin.doktor şeker yüklemesine karar verirken 'şeker,tansiyon gibi bir hastalığınız var mı?' dedi,hayır dedim.bildiğim kadarıyla cevabım evet olsa yüklemem 100 g olacaktı.fakat sonradan şu aklıma takıldı,ben pko hastasıyım ve bizde insülin direnci var.hatta hamilelik öncesinde ve ilk 3 ayımda glukofen kullanmıştım,ben de mi riskli gruptayım acaba,bir bilgin var mı?

Size önerim yanınızda 1 parça limon götürün. Ben sağlık ocağında yaptırdığımda hemşire içimi kolaylaştırmak için bir kaç damla limon sıktı daha rahat içebildim. Şimdi haftaya tekrar ölçtüreceğim. Malum, 24. haftadan sonra azıyormuş şeker. Hastaneye giderken bir parça limon götürmeyi düşünüyorum.

oooof,ben de sisi çok öslüyorum ama ne yapayım yaa,
haftada 26 saat ders,3 saat özel ders,evde olduğu saatlerde pc'nin önüne poposu yapışan bir koca...............
daha sayayım mı?

Valla kusura bakma, seni azdırmak gibi olmasın ama, ben 26 saat derse giricem, üstüne 3 saat de özel dersim olacak da, eve gelince bilgisayar sandalyesi dolu olacak ha? Parçalarım valla klava:

Ama zaten Onurcuğum biliyor bilg başında dinleniyorum ben, ses etmez, kendiliğinden verir çoğu zaman. Şu aralar laptop serviste olduğu için 1 bilgisayarı paylaşıyoruz, 1 gün önceden randevu alıyor benden "senin dizin var, ben bilg. alıyorum ok?" diye :)))

Gerçi senin eşinin de çalışma saatleri bizler gibi değil, adamcağız haklıdır...

Öğretmen olan arkadaşlar, özellikle de rehber öğretmen olan arkadaşlar yasal olarak 1 temmuza kadar görevli sayılıyoruz. peki doğum iznini vs..yi nasıl ayarlayacağız kızlar, benim kafam çok karıştı. Ağustosun 10'undan sonra doğum yaparsam, ki büyük ihtimalle öyle olacak 8 haftalık doğum öncesi izinden yararlanamıyorum. Doğumdan sonraki 8 haftayı etkiliyor mu peki bu? Bizim 24 Ağustosta okula başlamamız gerekiyor. Anca 12 Ekime kadar izin kullanabiliyorum bu durumda.

dediğin gibi oluyor canım bence..yaz tatili işin içine ediyor..ben de rehber öğretmenim ama Ramda olduğum için zaten yazında çalışıyoruz biz..o sebepten ben çalışabildiğim kadar çalışıp sonra izine ayrılacağım..tayin istedim ilköğretime izinim bitince de inşallah tayinim çıkmış olur.ram çok yoğun senede 20 gün izin hakkın var o da iş yoğunluğundan verirlerse.8-17:00 çalışmak da cabası..

günayyyydınnnn çok mutlu oldum kızlar.....

haftaya cumartesi randevum vardı daha doğrusu dr. çağırmıştı bende şimdi hastaneyi randevu almak için aradım ve dr. haftaya yokmuş bu hafta gidiyoruz çok sevindim kızımı görücemmm inşallah hayırlı haberlerle gelirim yanlız banada şeker yüklemesi yapılacak ve randevum 12.45 de o saate kadar aç kalamam inşallah dr. öne alır beni.....

günaydın kızlar
AıDA
doğum öncesi 8 haftanın üç haftasını düşüyorlar çünkü üç hafta öncesinden ayrılma zorunluluğumuz var.kalan 5 haftayı doğum sonrası haftalara ekleyebiliyorsun.yani 13 haftalık bi izne ayrılmış oluyorsun.doğumdan sonra 13 haftayı sayarsan ne zaman göreve başlayacağın belli oluyor.benim doğum 25 temmuz.bide ben doğum iznim bittikten sonra 40 günlük olan rapaor haklarımı da kullanacağım.20 günlük olarak iki defada alabiliyoruz.sonrada ücretsiz izinle dönemi kapatacağım.

için içine sığmıyordur şimdi.güzel haberlerini bekliyoruz.ben doktora saat 10 da gitmiştim.içeri almaları 11 i bulmuştu.o saate kadar hiç bi şey yememiştim.sadece sabah 8 de iki şekerli ılık süt içtim dedim doktora iki saatse önemli değil demişti.bi şeyler yemesende şekersiz bi süt iç derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…