NORRAA 11 de test var diye niye o saate kadar aç bekliyorsun ki? benim doktorum bir saat açlık yeter demişti.
KEOPS,
Topiktesin ama hiç sesin çıkmıyor, geçmişi okuyorsun heralde, özledim seni!
ne bitmez fasülyeymiş yaaaaa.neyse haftasınuna ne kaldı ben de pazara giderim alırım:dilcikar:
fasulye masallah sipana....
jenny nevresimlr cok guzel, ya o sarida benimde gozum kaldi, bende alicam gelince...
kizlarr oldum bittim ya, daha yeni oturdum bugun...bun gec ciktim, ordan supermarkete balik almaya gittim, bide pazar gunu cicek ve toprak almistim balkonum icin, ama saksi bulamamistim bide saksilari koymak icin aparat...onlari aldim, metroyla okadar esya eve geldim, kalan ciceklerimi sardunya ve menekselerimi ektimm, balkonu yikadim, baligi firina atttim, oturdum, ay salatayida kocis gelince yapsin....
canım,sağolasın.ben de hepinizi çok özlüyorum.en son pazar günü girebilmiştim,inat ettim,hepsini okudum.
Nurdan bunların hepsini bugün mü yaptın? Anam ben birkaç saat ders anlatsam kendimi atacak yer arıyorum. Maşallah enerjine hayran kaldım. Bu arada umarım yarınki testin de iyi çıkar.
Naber kıs Nevin, özlüyoruz valla. Az kaldı buluşmaya kaydirigubbakcemile2
nevincim insallah senin de seker iyi cikar.. ben yarin o igrenc seyi nasil icicem bilmiyorum ac karnina, biiyyyygghhhh...
oooof,ben de sisi çok öslüyorum ama ne yapayım yaa,
haftada 26 saat ders,3 saat özel ders,evde olduğu saatlerde pc'nin önüne poposu yapışan bir koca...............
daha sayayım mı?
Öğretmen olan arkadaşlar, özellikle de rehber öğretmen olan arkadaşlar yasal olarak 1 temmuza kadar görevli sayılıyoruz. peki doğum iznini vs..yi nasıl ayarlayacağız kızlar, benim kafam çok karıştı. Ağustosun 10'undan sonra doğum yaparsam, ki büyük ihtimalle öyle olacak 8 haftalık doğum öncesi izinden yararlanamıyorum. Doğumdan sonraki 8 haftayı etkiliyor mu peki bu? Bizim 24 Ağustosta okula başlamamız gerekiyor. Anca 12 Ekime kadar izin kullanabiliyorum bu durumda.
için içine sığmıyordur şimdi.güzel haberlerini bekliyoruz.ben doktora saat 10 da gitmiştim.içeri almaları 11 i bulmuştu.o saate kadar hiç bi şey yememiştim.sadece sabah 8 de iki şekerli ılık süt içtim dedim doktora iki saatse önemli değil demişti.bi şeyler yemesende şekersiz bi süt iç derim.günayyyydınnnn çok mutlu oldum kızlar.....
haftaya cumartesi randevum vardı daha doğrusu dr. çağırmıştı bende şimdi hastaneyi randevu almak için aradım ve dr. haftaya yokmuş bu hafta gidiyoruz çok sevindim kızımı görücemmm inşallah hayırlı haberlerle gelirim yanlız banada şeker yüklemesi yapılacak ve randevum 12.45 de o saate kadar aç kalamam inşallah dr. öne alır beni.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?