2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet canım ya içim içime sığmıyor benim için sürpriz oldu ben daha 10 gün dr. gitmeme diye hayıflanırken sürpriz oldu bu cumartesiye öne alındı randevum şükürler olsun allahıma birde kızımın keyfi yerindeyse şekerimde iyi çıkarsa deymeyin keyfime..... bende dr. arıcam çünkü bana bu konuda birşey söylemedi birşey ye yada yeme diye 1'e kadar da aç kalınmazki bi çözüm bulmak lazım birazdan arayım bari....süt içimiyorum ki ben bol nesguikli içiyorum arada onuda içememki ne olur ne olmaz bol şekerli birşey yiyip gitmeyeyim.....

günaydın güzel anneler

milkshake ne güzel süpriz olmuş sana umarım şekerinde iyi çıkar, iyi haberlerle gelirsin.

ben de alacağım rapor..o yüzden şimdi hiç rapor almıyorum..doktorlar verir herhalde rapor? kimden alacağız kadın doğumcumuzdan mı? başka doktorlardan mı?

herkese gunaydın...
hava kapalı ama ben mutluyum bugun dun aldıgım biber ve domates fidanlarını ekicem arka bahceye ve balkonumda olan uzun saksılara..ayy yaşasın bahr geldi..:)
toprakla ugraşmak insanın stresini kötü enerjisini herbişeyini alıyor..:)

milkshake gözun aydın ohh ne hoş sürpris olmus sana.:)

pinky bir şey soracağım..benim bahçem yok..balkonda nasıl yetiştiriyorsun..yetişiyor mu? güzel oluyor mu?

pinky bir şey soracağım..benim bahçem yok..balkonda nasıl yetiştiriyorsun..yetişiyor mu? güzel oluyor mu?
toprak güzel oldukdan sonra yetişir ben yer yıl ekiyorum bişiiler..biber çok güzel oluyor hatta kışın yeşil sogana para vermios gibi bişey luyor.. ama biber ve domates için gübre almalısın.. hatta çok azcıkda güvercin gübresi süper oluyor ama sakın guvercin gübresini direk toprakla karıştırma bi çimdik gubreyi suyla karıştırıp dök..:)

ben de alacağım rapor..o yüzden şimdi hiç rapor almıyorum..doktorlar verir herhalde rapor? kimden alacağız kadın doğumcumuzdan mı? başka doktorlardan mı?

Evet canım kadın doğumcudan almak gerekecek sanırım. Doğumdan sonra şu kadar süre çalışamaz diye rapor vermesi gereken kadın doğumcu. Başka doktordan alınan da bir sorun olmaz, sonuçta sağlık raporu ama birileri taktı mı ve soruşturma açmaya kalkarlarsa kadın dopumcunun raporu daha garanti olur.

Helinciiim canım iyi ki bu 40 gün raporu hatırlattın, yoksa benim hayatta aklıma gelmezdi. İyi ki sormuşum forumda, şimdi içim daha rahatladı. Yoksa 3 aya yakın ücretsiz izin kullanmak bizi zorlayacaktı. :teytey:

Didecim ben de balkonda domates, salatalık, biber yetiştirdim. Domates için çok büyük saksı gerekiyor, yoksa çeri domates gibi küçük küçük oluyorlar. Ama salatlık ve biberler çok güzel ürün veriyorlar. Büyük saksılar kullan. Bahçe malzemeleri satan yerlerden torf ve gübreli toprak al. Torfla toprağı karıştırıp fidanını dik. Bir de site önerebilirim, ben balkon sebzeciliği ile ilgili bütün bildiklerimi oradan öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum.
agaclar.net sitenin forum bölümüne gir, balkonda sebze yetiştirme diye alt forum var. bulamazsan yardımcı olurum.

aidaa
sen nerelisin.yalovalımısın yıoksa şuan yaşadığın yer yalova mı?lisedemisin?

Helincim ben ilk atama İst.dan Yalovaya geldim, burada evlenip kaldım. Şimdilik başka yerlere gitme niyetimiz yok. Evet lisede görev yapıyorum. Sen Diyarbakırdaydın dimi (karıştırma ihtimalim çok yüksek ama doğuda görev yapıyordun sanki:uhm:).

eski evimin kocaman terası vardı eskişehirde güxercin mokundan illalah etmiştik..orada olsaydık işe yarardı demekki..sağol canım verdiğin bilgiler için.
çok teşekkür ederim hemen bakıyorum..inşallah becerebiliriz kocişle bu işi.helin diyarbakırda ben teyit edeyim..a.s

hııı.... senin açlık şekerine de bugün bakılacak yani. benimkine bakılmamıştı 50gr yüklemede. sadece tokluğa bakılmıştı. o yüzden demek ki 1 saat aç olman yeter demişti doktor.

herkes zorlanıyor galiba o şekerli suyu içerken. ben çok rahat içtim. daha olsa daha da içerdim. midesi bulananlar kusanlar filan oluyormuş. bana hiç tesir etmedi bu şekerli su. sevdim bile diyebilirim. şerbet gibi içtim. su içmekten daha kolaydı.

gözünaydın MİLKSHAKE. randevun öne alınınca altın bulmuş gibi oldun di mi? hadi, inşallah güzel haberlerle gelirsin. hatta bir de foto kapmaya çalış. her zaman iyi poz yakalanamıyor şansına artık...

aidaa verdiğin site için çok tşk..valla çok şey ögrendim maydonoz konusunda özelliklle...bu yıl maydonoz ekicem de kalan saksılarıma..:)

süper haber MıNıK KELEBEK... kaydirigubbakcemile2 çok sevindim. benimki de normal çıktı allaha şükür.

pratikev.com diye bir adres buldum. oyun parkı alanlar ya da araştıranlar bi göz atabilirler mi nasıl burda fiyatlar? bebe grubuna girin, herşey var.

aidaa verdiğin site için çok tşk..valla çok şey ögrendim maydonoz konusunda özelliklle...bu yıl maydonoz ekicem de kalan saksılarıma..:)

Rica ederim Pinkycim. Eğer siteye üye olup foruma yazmayı düşünürseniz şimdiden uyarayım, forum kuralları konusunda çok titizdirler. Önce yeni gelenlerin kendini tanıttığı bölümde kendini kısaca tanıtman gerek. Bir de doğru topiğe, düzgün bir Türkçeyle imla kurallarına dikkat ederek yazılmasını isterler. Uymayana kuralları hatırlatırlar. Bunun dışında son derece yardımcı insanlardır. Organik tarımla uğraşanlar organik tohum paylaşımı yapar. tohum alış-verişi yapabilirsin siteden. Ben organik pembe domates fidesi almayı istiyorum. Geçen yıl da çilek almıştım. Ama saksıda beceremedim çilek yetiştirmeyi. Bu sene taşındığımız kendi evimizin bahçesi var, orası için iyi planlarım var :jeyyar: yakında oranın forumunda da sık sık karşılaşıcaz galiba yerimseniben

KIZLAR, kızıma yeni aldığım papuçları çizmeleri ekledim ciciler topiğine. bakın lütfen.

Nazancım ben ne zamandır ciciler topiğine bakmıyordum, sabahtan beri oradayım. Senin çizmeler beni bitirdi. Herkesin cicileri çok güzel. Aşka geldim, alış verişe çıkmak istiyorum. :sm_cool:

evrim peki somonları cig cig mi koydunda 15 dk pisirdin ?? yagda onlu arkalı kızartmak bana uymuyor haslama yapılıyormu acaba ?? sen nasıl yaptın somonları yerlestirdim demissin de cig mi yani ??

canim benimde tam tersi istahim var ama kisitliyorum azar azar yiyorum, cunku bende senin gibi midemi agzimda hissediyorum, nasil bi sislikse..

ya nurden bendeee ozellikle aksam yemekleri sonrası ki bu diyette iki dilim ekmek yiyorum aksam falan ki normalde pek yemezdim aksam ekmek. mideme gum kaya gibi oturuyor yaa. boyle iki saat ayakta durunca midem davul gibi gergin patlayacam sanki oturma geregi hissediyorum . daha az az mı yemeliyim bir saat sonra yemege devammı etmeliyim bilmiyorum

nurdan bende dr una mantik olarak dusunnce katılıyorum zaten çok kullanamadım ilk dogumdan sonrada korse meraklısıda dğildim ve alt karnım falan kalmadı mide kismim da kalmamıstı sonra yiye yiye genisledim tekrar yani bir yil karın mekik haraketleri yaptım epey guzel olmustu karnım. ki ben normaldade kilom vardı hani balık etli idim hep. hele hele ince olan arkadasalr dogmu sonrası eminim çok daha erken toparlanırlar

ayy buarada seker yükleme sonucum normal cıkmıs cook sevınclıyım,aftabrucum senın nasıl cıktı hayatım

gozun aydın minikcimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…