2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

pratikev.com diye bir adres buldum. oyun parkı alanlar ya da araştıranlar bi göz atabilirler mi nasıl burda fiyatlar? bebe grubuna girin, herşey var.

pratikev den daha evel buhar kazanlı utu ve nevresim tk aldım kendime. guvenilir site idi ozaman hemen gelmisti urunlerim sonra hatat utunun içinden bir aparatı ç ıkmadı tel ettim ertesi gun onu da hemen kargoya verdiler falan

HERKESE GUNAYDINLARRRRR

bugun 5 olcumluk seker profili çikarma islemime basladım:) hos siz bu konuda bilgui sahibi değilisniz aman olmayında. ama ben yinede yazayım dedim hosuma gidiyor yazmak anlatmak:)

seker olcum cihazı aldım bu arada kendim olcuyorum oyle damar dan kan vermiyorum arkadaslar tebrik etmis beni cesaretimden dolay falan ama sadece parmagıma minik bir igne batıyor tık diye:) onuda kendim becerip batıramıyorum heeyecan yapıyourm yan masadakı arkadasdan rica ediyroum o batırıyor tık diye otomatik kalemler olur ya basarsın pat ucu çıkar oyle ignesi çikiyor. on saniyede olcuyor. zaten artık parmagım acıdıdan çok bakalım ne cıkcak heyecanındayım hissetmiorum bile
insanoglu nelere alısıyor yaaa vallahi bgun deseler insulin baslıycanhergun igne yapcan onada eyvallah yaniii. yapamam edemem diye birsey yokkk.
basa gelen çekiliyor.

degerlerim simdilik iyi gidiyor ortalarda insalah aksama kadar heps iguzel çıkar

AKSAM YEMEK SONRASI HALLERıM

kizlar ya aksam yemeginden sonra midem geriliyor patlıycak gibi oluyrum ki diyet besleniyorum biliyorsunuz makarnalar pilavlar değil ama hacim olarak bolca yiyceğim var yok yesil salata koca bir çanak yok uçkasık yogurt 8 kasık sebze iki kofte falan ekmekderken çok oluyor e bunları da yemem gerek. ama patlıycak gibi oluyorum masayı zor topluyorum karnımı yaymak istiyorum ayakta durunca dahaç ok gerihliyor. ve alt karnım yumusacıkk
zaten sarkık porsuk olan alt karın derim iyice yumusak bebek gobek deligimin ustunde midemle gogsum arasında inanılmaz birs ekilde yandan gorunuyor gobek deligi altı ince yassı ustu boyle bombeli. garip mi bu durum acaba cumartesi dra sorcam ?
ve aaykta yururrken oyle gerginki midem rahatsız oluyorum sanki daha dik durursam gerim gerim gerilcek gibi anormal seylermi yasıyorum acaba.
uzanıyorum koltuga yatar gibi olunca sırt ustu daha beter oluyor mecbur oturur sekil olup ayaklarımı uzatıyrom yerlesemiyorum tçatlama hissini saatlerce atlatamıyorumm.
daha az az mı yemeliyim bilmiyorumkii.

birde en ufak ani hareketle sag yada sol kasgıım sancıyor
resmen hani yumurtalam donemi sag yada sol tarf sızlar yumurta nerden anlardık bilmiyorum sitzin boyle deneyimleriniz varmıydı uzun sure hamile kalamayan anne adayları bilirler:) kendini dinlemeyi yumurtayı anlamayı falan. neyse o agrı gibi. yani iyice agır agırmı kalkcam kolktuk kanepeden yaslı teyze gib oldum iyice yaaa. esim firliyor yerniden kalkmaya debelenirken ben tutayım gel diyor daha beter garip hissediyorum daha 6. ayı doldurmak uzreyim sonraya allah kerim valahi yaaa.

yav esra ben seni yerim yaaa.bitiriyor beni senin şu 10 puanlık uzman sorusuna verilen cevaplar gibi başlıklı bilimsel gündelik hallerin..çok tatlısın..maşallh

esrakom benim de alt karnım yumuşak oluyor mideme doğru bir şişlik.yatsam da rahat edemiyorum..eskiden daha çok yesem bile karnım şişmezdi.şimdi zor nefes alıyorum.dün mesala orta boy bir kase salata ve yarım tabak pilav yedim..doydum mu? tabiki hayır..şişmeyeyim diye daha yemedim ama ne oldu gene karın oldu davul gibi..hiç bir pozisyonda rahat edemedim..uyuyayım dedim bu seferde kalça ağrıları başladı.sonra jel sürdü eşim.zar zor sızmışım..bir sürü kabus gördüm.uykudan da tad alamadım..yaşam şeklim oldu alıştım artık.

slmmm anne kuslar napıosunuz
gecmisi pek okuyamadım
dun aksam fena sayılmazdı
celik program yapıomus burda bi restoranda
ona gidelim dedik oda salı haric hergun varmıs
ctesi plan yaptık arkadaslarla
bizde benim sevdigim bi turk mekanı var
oraya gittik yemek yedik eve geldik
cok atraksiyon olmadı yani
ama bunada sukur biarda olmamızın verdigi mutluluk vardı
gecen sene ayrıydık
dedik ins seneye 3muz trde kutlarız :)

bugun karnım felaket gergin
dunden beri kremliyorum ama gecmio
yumusuyo ama gergin
minnos buyuyo galiba ama acıyo
gobek deligimde iice buzusmus
sadece beynim deil buzusuk olan yani

süper haber MıNıK KELEBEK... kaydirigubbakcemile2 çok sevindim. benimki de normal çıktı allaha şükür.
kaydirigubbakcemile2 evet gercekten süper bı haber,senınde sonuclar güzel cıkmıs cok sevındım canım.inşaah sorunsuz bititrizi hepimiz hamılelıgımızı
gozun aydın minikcimmm
saol canım.gercekten panık olmustum acaba cok yükselırmı die

ohh iyi maşşalah insallah hep ortalarda seyreder.zaten dıyetıne dıkkat edıyorsun anladıgım kadarıyla.yükselecegını pek sanmıyorum.hem ne insilüni canım yaişnşallah gerek kalmıycak kullanmana.evet yapamam dıye bıse yok ama inşaallah hiçbirimiz yapmak zorundada kalmayız canım.cumartesı gununnu hiç unutamıyorum resmen damar bulamadılar,delık desık oldum.benden bıkere kan almaya zorlanan hemşire 4kez almak zorunda kalınca hem onun hem bneım için cekılmez saatler basladı.enson care elımın üstünden aldılar ve hala mor elımın üstü.uleeeyynn nere gıtmıs kolumdakı damarlar bılmıyorum yaneeeee

Esrako benzer şikayetler bende de oluyor. Oturduğum yerden kalkarken zorlanıyorum. Hele bir de yayılarak oturduysam. Düne kadar pijamamı rahat giyerken dün gece birden beli sıkmaya başladı. Uykumdan uyanıp pijama çıkardım. Bu da çok tuhaf geldi, birden bire nasıl şiştim??? artık bugün gecelik alacağım kendime.

günaydın,

herkes iyidir umarım...ben ve bebişim iyiyiz çok şükür....oğlum 638 gr olmuş..şu an için herşey normalmiş...şeker yüklemesi yapıldı...az sona gidip kan vericem....ayyh bayılcak gibi oldum valla....sonra da dişçiye gidicem dolgumu yeniletmem lazım...
yolculuğa çıkmama izin verdi dr.um...
benden bu kadar kıslar,hepinizi öpüyom....

beni özleyin anacım....

eylem'in dikkatine.....!!!
canım şeker yüklemesinde mutlaka aç olman gerekiyor...Vural bey aç olmalısın dedi...laboratuvara güvenmeyin, bana sorun dedi...........

bu arada Vural bey yarından itibaren 4 gün yok.....seminere gidiyomuş....bebişleriniz için yeni bilgiler öğrenmeye gidiyorum dedi......haberin ola....

minik kelebek kaçırmışım ama anladığım kadarıyla şekerinde sorun yok.dozunda şekerlisin yani..gözünaydın
maşallah oğluna canım..şekerin de iyi çıkar umarım..herkes birer birer yaptırıyor..en son benimki galiba 28.haftada..inşallah ben de bayılacak gibi olmam.tatlıyla aram yoktur..hele şekerli su

son halim albumume dunku halimi ekledim bakabilirsiniz

esrako al bendende okadar oraya yazdıklarını dun hissettim bugunde devam edio yanlız degilsin yani
ama bence bu yeme saatiylede alakalı olabilir biz dun gec yedik ve yatana kadarda catlıycam sandım
evde ise esim 8e dogru geldiginden en gec 8 bucukta sofra toplanmıs oluyor
yesillikte yapıo olabilir
gobek deligimde aynı durumda seninle

slm kızlar
kelebeğim gözün aydın canım topğimizin bir numaralı şekeri esrakomm olmaya devam ediyor
onada hayranım zaten ama dediği gibi başa gelen çekilir umarım sorunsuz atlatır bugünlerini
bende balkonuma bişiler ekmek istiyorum ama tecrübesizim bu konuda aidaa verdiğin link için çok sağol canım
evrişim somonu denicem bi ara bakalım becerebilicekmiyim haber veririm sana

bugün sakin sakin bi temizlik yapıcam öle dip bucak diil kendimi yormadan sadece süpürge açıcam bie vileda ile eğilmeden yerleri silicem artık kararlıyım kendimi yormamaya çünkü son 3-4 günüm pek hayra alamet geçmedi mirmirmirmir

mercimekim hadi gozun aydın oglusunada masallah

aida o pijama sorunu bendede var hep gobusumun altında kullanıodum pijamaarımı
ama bazen ustumde hicbisey istemiyorum yani o kumas parcası bile darlatıyo beni
sonrada usuyorum sabaha karsı sanki cıplak yatsam daha mutlu olcam :)
burda pakistan malları satan dukkanlar var hersey %100 organic pamuktan ordan kendime yumusacık kapri tarzı pijama aldım xl beden dolayısıylada gobusume kadar cekebiliorum rahat rahat :)

dide bende daha seker yuklemesi yaptırmadım. 2 hafta sonra randevum ozaman yapacak drum. diger kan testlerimide yineliyecek. ay ben ac bi insanım naparım bilmem . bayılmasam bari oralarda :)))

ben hep gecelik giyiyorum çok rahat oluyo gece bi kalkıyorum gecelik nerdeyse kafama geçmiş deli gibi yattığım için götüm başım açık oluyo yane delikafadulden

maşallah bebişine canım sonucun güzel çıkar inşallah özlüyoruzz seni bol bol dinlen ve gel
didom 28. haftayı beklemen şartmı?bence bu aralar yaptır çok gecikme eğer bi sıkıntı varsa önlemini alırsın şimdide?

Sefsinler bebişini :)) İnşallah güzel haberler alır paylaşırsın bizle.

Çok sağol canım bilgilendirmen için. Ben bi şey daha sorcam benim randevum 30 unda saat 13:00 da o saate kadar aç kalmak istemem. Normal randevuma gitcem sonra bana şeker ölçümü için başka bi günmü vericek seninki öyle oldu galiba değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…