Maşallah Doruk beye ne hoş bi duygu dimi hem görüyorsun hemde hissediyorsun : ))Merhaba kıslar. Biz az önce doktordan geldik. 640 gr olmuşuz. Elini, ayağını, hatta ayak parmaklarını gösterdi doktor. Ağzını açıp kapadı, bana bir yumruk attığını aynı anda gördüm ve hissettim :) Ne yazık ki 4 boyutlu yok bu doktorda. Aslında yüzü tam da bize dönüktü. Hevesimi 2 hafta sonraya saklıyorum. 2 hafta sonra üniversitedeki doktorda randevum var.
herkese gunaydın...
hava kapalı ama ben mutluyum bugun dun aldıgım biber ve domates fidanlarını ekicem arka bahceye ve balkonumda olan uzun saksılara..ayy yaşasın bahr geldi..:)
toprakla ugraşmak insanın stresini kötü enerjisini herbişeyini alıyor..:QUOTE]
ooo mini bostan burulmuş balkona çok severim toprakla uğraşmayı 3 kez çiçek aldım çok iyi baktım ama evde çalışıoyrum diye iyi bakamdım demekki öldüler işten çıkınca hşır neşir olurum toprakla domates ekerim hayalimvar :))
Nora bilgiler için sağol birkaçını merak ediyordum özellikle korseyi sıcakta nasıl takılacak diye düşünüyordum
Gelgit geçmiş olsun
milkshake gözun aydın güzel süpriz olmuş, güzel haberlerle gleirsin inş
ben de burdan bişayler almak istiyorum , fiyatlar da gayet uygun görünüyor ama çok da araştırmamıştım emin değilim. bilen varsa "şuraya bak daha ucuz" diyecek olan ya şimdi konuşsun ya da ilelebet sussun...pratikev den daha evel buhar kazanlı utu ve nevresim tk aldım kendime. guvenilir site idi ozaman hemen gelmisti urunlerim sonra hatat utunun içinden bir aparatı ç ıkmadı tel ettim ertesi gun onu da hemen kargoya verdiler falan
neden öle herdefasında yeniden iğne batırdılar ki? bana stan mı ne öle bişey takıldı. damarımda kaldı o, ucunda da musluk vardı. saat başı musluğu açıp kan aldılar. yani iğne bir kere battı. sana geçmiş olsun. geçer morluklar.....yapmak zorundada kalmayız canım.cumartesı gununnu hiç unutamıyorum resmen damar bulamadılar,delık desık oldum.benden bıkere kan almaya zorlanan hemşire 4kez almak zorunda kalınca hem onun hem bneım için cekılmez saatler basladı.enson care elımın üstünden aldılar ve hala mor elımın üstü.uleeeyynn nere gıtmıs kolumdakı damarlar bılmıyorum yaneeeee
gözünaydın MERCİMEK. ne güzel büyümüş yavrucun. izni de koparmışsınız. maşallah size. iyi tatiller şimdiden.günaydın,
herkes iyidir umarım...ben ve bebişim iyiyiz çok şükür....oğlum 638 gr olmuş..şu an için herşey normalmiş...şeker yüklemesi yapıldı...az sona gidip kan vericem....ayyh bayılcak gibi oldum valla....sonra da dişçiye gidicem dolgumu yeniletmem lazım...
yolculuğa çıkmama izin verdi dr.um...
benden bu kadar kıslar,hepinizi öpüyom....
beni özleyin anacım....
evet canım cok şükür bı sorun yok şimdilik.dozunda şekerliyim kaydirigubbakcemile3minik kelebek kaçırmışım ama anladığım kadarıyla şekerinde sorun yok.dozunda şekerlisin yani..gözünaydın
saol canım,esrakom bayragı devretmemeye kararlı şimdilik.ama onunda inşallah normaledönecek maşşlah dikkat edıyor çünküslm kızlar
kelebeğim gözün aydın canım topğimizin bir numaralı şekeri esrakomm olmaya devam ediyor
onada hayranım zaten ama dediği gibi başa gelen çekilir umarım sorunsuz atlatır bugünlerini
neden öle herdefasında yeniden iğne batırdılar ki? bana stan mı ne öle bişey takıldı. damarımda kaldı o, ucunda da musluk vardı. saat başı musluğu açıp kan aldılar. yani iğne bir kere battı. sana geçmiş olsun. geçer morluklar..
günaydın,
herkes iyidir umarım...ben ve bebişim iyiyiz çok şükür....oğlum 638 gr olmuş..şu an için herşey normalmiş...şeker yüklemesi yapıldı...az sona gidip kan vericem....ayyh bayılcak gibi oldum valla....sonra da dişçiye gidicem dolgumu yeniletmem lazım...
yolculuğa çıkmama izin verdi dr.um...
benden bu kadar kıslar,hepinizi öpüyom....
beni özleyin anacım....
sağol canım,sana da kolay gelsin.doktor şeker yüklemesine karar verirken 'şeker,tansiyon gibi bir hastalığınız var mı?' dedi,hayır dedim.bildiğim kadarıyla cevabım evet olsa yüklemem 100 g olacaktı.fakat sonradan şu aklıma takıldı,ben pko hastasıyım ve bizde insülin direnci var.hatta hamilelik öncesinde ve ilk 3 ayımda glukofen kullanmıştım,ben de mi riskli gruptayım acaba,bir bilgin var mı?
ohh maşşalah kuzuna,ayrıcasanada maşşlah.zaten zayıf oldugun için okadar kıloyu muhtemelen.ama seker yükletmesı yapamıycaksan ne olur ne olmaz dıe yedıklerıne bencede dikkat etmelısın.özellıkle karbonhidrat kızartma ve bol sekerlı seylerı sınırlı yemelısın.bol bol meyve ve yesıllıkle tamamlıyabılırsın bu durumu.merhaba kızlar. mercimekim kocaman olmuş bebişin. nazar değmesin maşallah.
kızlar ben şeker yükletemicem. ancak çok ani kilo aldım şu an 60 kiloyum. 11 kilo almışım. nasıl besleneyim kızlar yani kafama göre besleniorum da neler şekeri arttırır cozutur. biras yeme içme konusunda destek istiorum
günaydın canım ne durumda senın bebişin hala asagıdamıgünaydın kızlar.nasılsınız?
LALcim sana da maşallah. gerçekten aldın mı o kadar? bak şimdi arkadaşım, çok fazla karbonhidrat almayacaksın. yani hamurişini ve tatlıları mümkün olduğu kadar aza indir ama sakın tamamen kesme. öyle bir şansın yok zaten.
sen ve ben çok zayıf başladık kuzum. yani 65-70 le başlayan arkadaşların aldığı 11 kilo ile bizim aldığımız 11 kilo aynı etkiyi yapmıyor vücutta. bana 2 hafta öncesine kadar "ayyy senin hamile olduğun bile belli olmuyor, söylemesen anlamayız" diyorlardı. oysa belimin taşımaya alışık olduğu kilo birden 9 kilo artınca (ki bu normal kilomun yaklaşık yüzde 20si) kaslarımda deformasyon olmuş. copeman nodülü diye bişey olmuş sol kalçamın belimle birleştiği yerde. çok ağrı yapıyor pozisyon değiştirirken. sende de böle şeyler olabilir canım. o yüzden biz biraz daha dikkatli olmalıyız. herkes boyuna posuna ve alışık olduğu kiloya göre kilo almalı bence. ben de 15 kiloya kadar ok diyordum ama 9 kilo ile bile sorun yaşadı belim. belki de bel fıtığı olacakmışım. o yüzden şeker kız, ben bundan sonra daha dikkat edeceğim. ( sen bu yazdıklarıma bakma, dün akşam kentucky de 2 menü yedim, herşeyi bitirdim, sonra da arkadaşımın bitiremediği patateslere saldırdım)
LALcim sana da maşallah. gerçekten aldın mı o kadar? bak şimdi arkadaşım, çok fazla karbonhidrat almayacaksın. yani hamurişini ve tatlıları mümkün olduğu kadar aza indir ama sakın tamamen kesme. öyle bir şansın yok zaten.
sen ve ben çok zayıf başladık kuzum. yani 65-70 le başlayan arkadaşların aldığı 11 kilo ile bizim aldığımız 11 kilo aynı etkiyi yapmıyor vücutta. bana 2 hafta öncesine kadar "ayyy senin hamile olduğun bile belli olmuyor, söylemesen anlamayız" diyorlardı. oysa belimin taşımaya alışık olduğu kilo birden 9 kilo artınca (ki bu normal kilomun yaklaşık yüzde 20si) kaslarımda deformasyon olmuş. copeman nodülü diye bişey olmuş sol kalçamın belimle birleştiği yerde. çok ağrı yapıyor pozisyon değiştirirken. sende de böle şeyler olabilir canım. o yüzden biz biraz daha dikkatli olmalıyız. herkes boyuna posuna ve alışık olduğu kiloya göre kilo almalı bence. ben de 15 kiloya kadar ok diyordum ama 9 kilo ile bile sorun yaşadı belim. belki de bel fıtığı olacakmışım. o yüzden şeker kız, ben bundan sonra daha dikkat edeceğim. ( sen bu yazdıklarıma bakma, dün akşam kentucky de 2 menü yedim, herşeyi bitirdim, sonra da arkadaşımın bitiremediği patateslere saldırdım)
kizlar aclik kani verdim diger testlerle, sekerimi ictim, super bisi, ozel bi sisenin icinde, icinde limon aromasi kendinden var ve buzdolabindan veriyorlar, sanki soguk sekerli liomata icmisim gibi ay bu acliga 2 sise daha icerdim, cok guzel geldi, ne guzel akil etmisler...yaninda biskuvi falanda olsaydi:)))
1saat sonra kan vericem tekrar, hadi bakalim hayirlisi...
LALECE ve BABY size bisi sorucam;
ucakta yada havaalaninda izni onlar mi istiyor siz mi gosterdiniz, bide guvenlikten gecmediniz degilmi, yani hamilesiniz diye sizi o manyetik alandan gecirmediler, yoksa siz mi talep ettiniz???
tuğbacım çok şükür bir sorun yok.bebişim sürekli yer değiştiriyor.bir aşağı iniyor bir yukarı çıkıyor.geçen hafta gittiğimde aşağıdaydı bu hafta yukarıydaydı.çok hareketli olduğu için sürekli yer değiştiriyor.artık allah biliyor canım.ama çok şükür şimdilik sıkıntımız yok...sen nasılsın.geçmişe ara ara bakmaya çalışıyorum ama çok olmuş.şekerin güzel çıkmış gözün aydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?