2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bu PKO'nu sebebi bilinmiyor ya, çoğu hasta da ilk doğumdan sonra kendiliğinden düzelebiliyormuş. Ben de bir PKO'luyum da ordan biliyom...

inş. düzelir cnm ya benim doktorum alacaksın devamlı dedi moralimi bozdu ama kilon iyi demişti o dönem hastalığına göre tabii sonradan aldım hormonları şiştim o başka delikafadulden

esrako;
eylemcim saat 13 de randevun var madem sakın ac ac o saate kadar bekleme sekerin duser ve bebek içih hiç iyi değil o kadar ac kalması bir hamile bayanın. dr una sor olmadı baska bir gun sabah sadece labratuara kan tahlili için gidersin vaktin imkanın varsa.

Sağol uyarın için canım yarın izinliyim gidip sorucam bi aksilik olmazsa.

burko; Yok gülüm ya, nerdeeeesenağlamaKendisini göremedim, accıcık ucundan fotoğrafını gördüm kuzumun. Onun için diyorum ya özele gideyim diye. Ama onda da kafam bulandı. 10 günden önce doktora bir daha gidersen ssk ödemiyormuş diye birşey duydum:uhm:

Burkocum bu 10 günlük süreç aynı hastane içinde geçerli anladığım kadarıyla çünkü ben özele gittikten 4 gün sonra aynı bölümden devlet hastanesinede gittim sorun çıkmadı. Gitmeyi düşündüğün yere sor bence. Mahrum kalma bebişini görmekten.

yediklerin uygun ama soyle diyim sana ben ceviz yemegi kesince bile kilo alımım yavasladı bir ara muz yiyordum hergun onuk esincede azaldı yani meyva ceviz deip geçmeyin duzenli hergun yiyince iyi beslenmis oluyoruz tamam ama kilo da alınıyor ha niye dert ediyorsun kiloyu seker çıkar diyemi ? vucudun zayıf sonra zorlanırsın diye sanırım ? ama bir litre sut çok geldi banada hiç bir vitamin almıyosan haklısın tabi ama kalsiyum baska seylerdede var asma yapragı mesela oralarda varmı bilmem ama.

Cevabım EVET:teytey:Ama son gelişmeleri yazmadım daha. Bu da linki:
MELEĞİMİN GÜNLÜĞÜ: 27 Aralık 2008

Okuduuum. Buse adı ne güzel ikinizin adlarının ilk hecelerinin birleşimi olmuş öyle..Süper..Daha çok şey yazmalısın Burkocum, geri döndükçe okumak çok keyifli oluyo..Kızın ilk okumayı öğrendiğinde de bu siteyi ona armağan edersin. İnternet demode olmazsa tabi.. Ay çok güzel yaaaa

Yaf sabahtan beri boynuma gıren agrı, hafıf mıde bulantısı, kulaklarımın uguldaması.. ve halıyle tansıyon dusuklugu cok sarstı benı.. uzun zamandır bu kadar kötu olmamıstım.. neyse toparladık..

Bir de sabah gordugum manzarayı anlatacagım.. dün bı kac arkadasımız catlak gorduk falan deyınce sabah aklıma geldı.. gun ısıgında bır de ne göreyim.. ınce ınce mavı damarlar tam gobek altında.. senağlama yaf bunlar catlaga delalet mi?? aylardır her gun yaglanmanın sonucu bu mu dur sımdı?? o lierac mıdır nedır onu mu alacagım sımdı ben?? ulannn boyle sansınnn taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Esrakom Somonu cıg koydum.. cok kolay pişer somon.. 15 dakıka kalsa pısmesı ıcın yıne yeter.. ayrıyetten haslanmaya falan degmez.. ezılır, mama gibi olur..

ben hep gecelik giyiyorum çok rahat oluyo gece bi kalkıyorum gecelik nerdeyse kafama geçmiş deli gibi yattığım için götüm başım açık oluyo yane delikafadulden?

Yerim ben seni yaa kaydirigubbakcemile3 al benden de o kadar.. o yüzden hayatta gıyemem gecelık falan..

Her kelımesıne katılıyorum...

Bence sut aldırıyordur.. cunku lıght sut ole yogun olmaz.. İran ın lıght ı da o kadar olur zaten :)) yıne de sutunu kesme derım boyle dedık diye..

selam kızlar.derdim bitmiyor benim sinir oluyorum.dun akşam kendi doktorumu aradım bugun 6 da gideceğim.ancak sabah (sabah dediğim 11 falan) wc ye gittim tabı gece uyuyamayınca gunduz ilk idrar oluyor o biriken akıntı oluyorya işte o akıntı pembe renkti.sinirlerim bozuldu cok fena 1 saat sonrada midem boş olduğu ahlade cok fena iftifra ettim.gerçi hala geçmedi bulantılarım ama bu kadar cok olmuyordu uzun zamandır.duşa girip rahatlamak istiyorum ama korkudan giremiyorum.eşiminde izmirden misafirleri geldi onlarla ilgileniyor.malum iş icabı.onada birşeyy diyemedim bırakıp gelemez.doktora gideceğim saati bekleyeceğim mecbur.ama zamanda geçmiyor.gerçi birdaha gelmedi oyle pembemsi akıntı ama gel görkı yınede korkuyorum işte.

canım iyide zaten sabah yaptığın ilk idrar koyu renk olur.geceden kalma yani gece boyunca sıvı alımı olmadığı için olabilir...korkma ya.pembe leke olsa idrarda görülmez peçeteye yada iç çamaşırına gelir...

kayracım zaten sorun orda peçeteye sildiğimde akıntım pembe renkti idrarımda sorun yok.zaten oğlum aşağıda canımı cok fena yakıyor yurumemi bile engelliyor.korkuyorum ama sabrediyorum.

foruma 1 saat önce girdim hala dün geceden bu yana yazılanları okuyorum
Selam kızlar
bu ne hız ya yetişemiyorum yemin ederim :) benim öğlen kalkmam gün içinde nekadar çok şeyi uyuyarak geçirdiğimi gösteriyo :1closedeyes:
Herkesten güzel haberler var bakıyorum - tahliller iyi çıkmış gözünüz aydın bebişlerinizi görmüşünüz yerimseniben
Bende bugün doktoruma tahlil sonuçlarını götürecem - hani geçen hafta karışıklık olmuştu ya - bugün idrar kültürü sonucunu da aldım - üreme yok diyo - geçen haftanın idrarı kesin benim değildi - buna %100 emin oldum bugün - yırttım antibyotikten

Bayıldım sitene ays çok güzel hele o horoz çok komik olmuşya karı koca alemsiniz : )

Sorma bikaç gün kaldı o kıyafet horozun üzerinde. Bakmaya korkuyordum aman bebek ona benzeyecek diye..Ama çok komikti..Hehe

merhaba kızlar şu an sadece son sayfaya baktımda burko süper olmuş blog
telkırma seninkinide okucam şimdi
ama blog linki vermek yasak diye biliyodum silin isterseniz

kayracım zaten sorun orda peçeteye sildiğimde akıntım pembe renkti idrarımda sorun yok.zaten oğlum aşağıda canımı cok fena yakıyor yurumemi bile engelliyor.korkuyorum ama sabrediyorum.

bitanem sıkma canını.bak geçen hafta bebek aşağıda dediler bana.ben iki doktora gidiyorum hatta bazen üç oluyor.neyse.biri çok aşağıda dedi.yürümedim dinlendim bol bol su içtim.birde ciddi enfeksiyonum vardı.o hafta çok üzüldüm çok ağladım tabii ama bu hafta yine gittim bir baktık yukarı çıkmış.olabiliyor yani sürekli yer değiştiriyorlar.aşağıda olması çok ciddi risk değilki...bırak aşağıda olsun...

Bır daha bloglarınızı falan koymayın buraya.. salya sümük.. öff.. halı hazırda bekleyen gozyası bezlerı devrede su an... sevmıyorumm sizi beaaaa.. sevmıyorummmmm

merhaba kızlar şu an sadece son sayfaya baktımda burko süper olmuş blog
telkırma seninkinide okucam şimdi
ama blog linki vermek yasak diye biliyodum silin isterseniz

aaa gerçekten mi..ama ama ama biz kötü amaçlı bi link vermiyoz ki, bebişlerin blogu.. bakalım uyarı gelirse kaldırırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…