Bu PKO'nu sebebi bilinmiyor ya, çoğu hasta da ilk doğumdan sonra kendiliğinden düzelebiliyormuş. Ben de bir PKO'luyum da ordan biliyom...
Burkoooo sen kuzuna blog sayfası hazırlamıştın diye hatırlıyorum. Hala yazıyo musun?? Cevabın evetse göndersene linkini bakalım..
Cevabım EVET:teytey:Ama son gelişmeleri yazmadım daha. Bu da linki:
MELEĞİMİN GÜNLÜĞÜ: 27 Aralık 2008
esracım valla makarna pilav yemekleri dediğm gibi haftada 2*-3 kez. et çok yiorum.et obur oldum. bir de hububat çok yiorum. patlıcan kabak yemekleri çok yapıorum. helva yiorum son 1 haftadır ama ben hamile kaldığımdan beri şişiorum yani helvaya suç atmayım. hergün kahvaltıda biraz lavaş (ekmek yok lavaş var burda) peynir- haşlanmış yumurta- bazen bal bazen zeytin yiorum. kahvaltım bu. 1-2bardak süt içiorum. öğlen cacık oluor bazen. ceviz- üzüm ayran ya da yoğurt. akşamdan sebze ya da et kaldıysa o. akşam da az yiorum çünkü geceleri iştahım çok olmuo. sonuç olarak günde 1 lt süt içiorum. 3 lt su içiorum. acaba süt mü kilo aldırıo.
Cevabım EVET:teytey:Ama son gelişmeleri yazmadım daha. Bu da linki:
MELEĞİMİN GÜNLÜĞÜ: 27 Aralık 2008
ben hep gecelik giyiyorum çok rahat oluyo gece bi kalkıyorum gecelik nerdeyse kafama geçmiş deli gibi yattığım için götüm başım açık oluyo yane delikafadulden?
gypsy dinlene dinlene yap temizligi
ben bi posta ortalıgı topluyorum sonra pc basında dinleniyorum
sonra supuruyorum yine dinleniyorum
sonra siliyorum yine dinleniyorum
ii oluyo oyle
yoksa belim kopuyo ve cocugun asagı indigini hissediyorum
kendimizi parcalamaya gerek yok ama harekette etmemiz gerek tabiki
esracım valla makarna pilav yemekleri dediğm gibi haftada 2*-3 kez. et çok yiorum.et obur oldum. bir de hububat çok yiorum. patlıcan kabak yemekleri çok yapıorum. helva yiorum son 1 haftadır ama ben hamile kaldığımdan beri şişiorum yani helvaya suç atmayım. hergün kahvaltıda biraz lavaş (ekmek yok lavaş var burda) peynir- haşlanmış yumurta- bazen bal bazen zeytin yiorum. kahvaltım bu. 1-2bardak süt içiorum. öğlen cacık oluor bazen. ceviz- üzüm ayran ya da yoğurt. akşamdan sebze ya da et kaldıysa o. akşam da az yiorum çünkü geceleri iştahım çok olmuo. sonuç olarak günde 1 lt süt içiorum. 3 lt su içiorum. acaba süt mü kilo aldırıo.
selam kızlar.derdim bitmiyor benim sinir oluyorum.dun akşam kendi doktorumu aradım bugun 6 da gideceğim.ancak sabah (sabah dediğim 11 falan) wc ye gittim tabı gece uyuyamayınca gunduz ilk idrar oluyor o biriken akıntı oluyorya işte o akıntı pembe renkti.sinirlerim bozuldu cok fena 1 saat sonrada midem boş olduğu ahlade cok fena iftifra ettim.gerçi hala geçmedi bulantılarım ama bu kadar cok olmuyordu uzun zamandır.duşa girip rahatlamak istiyorum ama korkudan giremiyorum.eşiminde izmirden misafirleri geldi onlarla ilgileniyor.malum iş icabı.onada birşeyy diyemedim bırakıp gelemez.doktora gideceğim saati bekleyeceğim mecbur.ama zamanda geçmiyor.gerçi birdaha gelmedi oyle pembemsi akıntı ama gel görkı yınede korkuyorum işte.
Benimkini de veriyorum..
Rüzgar'ın Fısıltısı
Bayıldım sitene ays çok güzel hele o horoz çok komik olmuşya karı koca alemsiniz : )
telkırma ve burko süper olmuş blogspotlarınız çok beğendim,blogspot adresi nasıl alınıyor??
kayracım zaten sorun orda peçeteye sildiğimde akıntım pembe renkti idrarımda sorun yok.zaten oğlum aşağıda canımı cok fena yakıyor yurumemi bile engelliyor.korkuyorum ama sabrediyorum.
merhaba kızlar şu an sadece son sayfaya baktımda burko süper olmuş blog
telkırma seninkinide okucam şimdi
ama blog linki vermek yasak diye biliyodum silin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?