2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben de alacağım rapor..o yüzden şimdi hiç rapor almıyorum..doktorlar verir herhalde rapor? kimden alacağız kadın doğumcumuzdan mı? başka doktorlardan mı?
doğum sonrası raporunu kadın doğumcun veriyor.ama doğum sonrası iznin bittikten sonra alacağın raporları herhangi bi doktordan alabilirsin.ben 40 günlük rapor hakkımı kullanmamaya çalışıyorum doğum izinlerim bittikten sonra kullanırım diye
Helincim ben ilk atama İst.dan Yalovaya geldim, burada evlenip kaldım. Şimdilik başka yerlere gitme niyetimiz yok. Evet lisede görev yapıyorum. Sen Diyarbakırdaydın dimi (karıştırma ihtimalim çok yüksek ama doğuda görev yapıyordun sanki:uhm:).[/QUOTE]
bende ilk atamayla adanadan diyarbakıra geldim.okulumu seviyorum.burdanda evlendim.eşimde diyarbakırlı sınıf öğretmeni

ayy buarada seker yükleme sonucum normal cıkmıs cook sevınclıyım,aftabrucum senın nasıl cıktı hayatım
gözün aydın canım

çok geçmiş olsun canım.idrar yollarındaki iltihap kanamaya ve mide bulantılarına sebep olur.inşallah en kısa zamanda düzelirsin.

Yok kötu bır sey.. bırakma kendını.. bol su ıc.. ayaklarının altına koy uc bes yastık, yuksekte tut ayaklarını.. dinlen, yat, uyu... hıc bısı olmayacak... doktoruna da gorun.. gel bıze yaz.. hıc bısı yok, hersey yolunda dıye... oyle olacak.. inan buna. Evladına tutunn.. gerısını boşver.

Bır daha bloglarınızı falan koymayın buraya.. salya sümük.. öff.. halı hazırda bekleyen gozyası bezlerı devrede su an... sevmıyorumm sizi beaaaa.. sevmıyorummmmm

yaaaa herkes yapsın heveslensin istiyorum..bana da okumak için bol bol blog çıkar fena mı..Sen ağlama sakın amaaaa..Hadi bakalımsenin blogun ne zaman hazır olur Evriş..

sağolun kızlar iyiki varsınız.yanıma çağırabilecğim kimsede yok eşimle konustum yarım saate gidermiş misafirleri o zaman diyeceğim gelesin..dusa girer sonrada doktora giderim.bol su içmek gerek bılıyorum ancak bugun bulantılarım izin vermıyor buna.kullandığım iğne mı yol actı diyeceğim ama dun kan değerimide baktırdım normal cıktı.sanırım enfeksiyondan kasıklarım ağrımıyor çok şükür.az önce wc ye gıttım öyle birşey olmadı daha merak etmeyın.doktordan dönunce haber verırım size.

yaaaa herkes yapsın heveslensin istiyorum..bana da okumak için bol bol blog çıkar fena mı..Sen ağlama sakın amaaaa..Hadi bakalımsenin blogun ne zaman hazır olur Evriş..

Ben yazma konusunda cok basarılı bır grafık cızsem de hayatımda, bu işi meslek olarak yıllarca yapmıs da olsam..benden bebegıne muthiş bir günlük bekleyen ve etrafımdakı bu cok sık sorulan soruyu sana da cevaplayayım; Annesiz buyumus bır cocuk olarak, gerıde bıraktıgım cocukluk cok da sevımlı degıl.. yazarken illa ki o durumlarımdan da etkileneceğim.. çocuguma içinde bu kesitlerden olan boyle bır sey bırakmak ıstemıyorum.. o yuzden yazmayacagım.

Bence hıc bır sey olmayacak.. yıne degelır gelmez yaz.. ne ıcebılırsen onu ıc.. ama sıvı bırseyler al muhakak.. ıcıne lımon sık, seker koy, meyvelı soda ıc.. ama iç bişiler muhakak..

Havayı dagıtalım hemen... :))) güzelleşelimmm :))

Yeni doğmuş oğluma, ısrarla babasının demode ismini koymaya çalışan kocamı vazgeçirmek için, o ismin eski sevgilimin adı olduğunu söyledim. Sonuç; artık babasından bile bahsetmiyoruz.

Yaramazlığının tavan yaptığı noktada dört yaşındaki azman yeğenim oda cezası alıyor... Büyük bir öfkeyle odasına gidiyor. Uzunca bir zaman sesi çıkmyor, uyuduğunu düşünüp sohbete dalmışken sesleniyor ''Gardiyaaannn, sütümün saati geldi. Sıcak olsun, kakao da koy içineee...

Kocam kadar çirkin ve kaba bir odundan; oğlum kadar yakışıklı, hassas ve muhteşem bir çocuk doğurduğuma göre çok iyi bir marangozum.

6 yaşındaki oğlum babasıyla yaptığımız hararetli tartışmanın ortasında kocamın üzerine yürüyüp "Artistlik yapma len!" dedi. Evet oğlum, koru anneni böyle televizyondan öğrendiğin repliklerle

Şu anda yazlıktayız ve bu akşam neredeyse tüm yazlık komşularımız bize beş çayına davetli. Annemse ikramda kusur olmasın diye hamur işi üzerine tüm hünerlerini sergilemekle meşgul. Daha dün aldığımız 30'luk karton yumurta az önce bitti ve annem, uykudan kaldırdığı babamı yumurta alması için markete gönderdi. Babam kaşı çatık, suratı asık halde kalktı ve söylene söylene evden çıktı: " Sabah sabah ne yumurtasıymış bu arkadaş, daha dün almadık mı? Üstüne oturup kırıyor musunuz bir bir? Nereye gidiyor o kadar yumurta anlamadım ki? Size yumurta yetiştirecem diye tavuğun g.tü yırtıldı iki gündür be!"

Pek çok memleket gezdim ama hiçbir yerde Malatya'daki pratik düzeni göremedim. Kız Meslek Lisesi, yanında Erkek Meslek Lisesi, yanında Evlendirme Dairesi.

:)))

Üzgünüm...

Evriş çok güzel çok güldüm : ))) tatlım benim süpersin
ben çıkıyorum kızlar ayrıntılı ultrasonumuz var oğluşumu görüp gelicem öperim herkesi a.s.

telkırma çok sağol haftasonu ya da yarın bu işe emek harcayacağım sanırım
kızım için değmez mi masum biricik meleğim Birce'm için süper bir başlangıç olur o büyüdükçe blogspot u da büyür inş

ay petrikk bugunmuydu dogru ya ayrıntılı gunuuuu

hadi hayırlı haberlerle gel insallahh

gelgit

sende insalah iyi haberlerle donersin canım gelir gelmez yazınn

petrik hayırlı haberlerle gel,
GELGıT canım iyice konuş doktorunla.enfeksiyon azımsanmaz.allah yardımcın olsun.ama içini ferah tut yavrun çok iyidir korkma...

burada bauhaus yok..migrota toprak falan var.orada olur mu ki?
ben dolap ve şifonyer aldım genç odası şeklinde.kırmızılı bir şey çok beğendik..bir de chicconun park yatağını aldım..çanta haline geliyor.üstünde dönencesi falan var alt değiştirme aparatı var.tekerlekli olduğu için yatak odama da götürürüm diye düşündüm..büyüyünce karyolasını alıcam genç odasının öyle işte..herkesin farklı çözümleri oluyor.

evriş geçmiş olsun canım..o damarlar bence çatlak değildir..çatlak alameti kızarıklıkla başlıyor..ben 45 kilodan 55 kiloya çıkınca popom çatlamıştı ondan biliyorum.şimdi öyle çatlak çatlak duruyor...benim lieracın ilk tüpü bitmek üzere.ek olarak bebe yağına başladım.ben de ilginç olan manzara göğüslerimin koltuk altına doğru yol alan bölgesinde kahverengi lekeler başlamış..ne alaka nanamadım? bunun ilgili bir fikrin var mı?
Sorma bikaç gün kaldı o kıyafet horozun üzerinde. Bakmaya korkuyordum aman bebek ona benzeyecek diye..Ama çok komikti..Hehe

1 lt süt mü amanın nasıl içiyosun..Eğer yağlı sütse kilo aldırır tabi.. Ben yağsız süt alıyorum.. Sütü oldu bitti çok severim ama 1 lt çok gibi yaa..
ben hergun sut icmiyorum valla. ictigim gun de en fazla yarım litre. ama ben cok fazla peynir ve yogurt yiyorum. 3 gunde yarım lt süt azdır aslında ama gün içerisinde o kadar çok şey yiyorum ki süte yer kalmıyor. bugün içeceğim ama yarım lt.

kendini üzme canım. ama ihmal edilecek şey değil tabiki. bugün mutlaka görün bir doktora. buarada da bol bol su iç. eşin müsait değilse de bir başkasıyla gidemez misin doktora? yakınınız yok mu canım?

iyi yiyi gidecekmişsin doktora... güzel haberlerle dön inşallah önemli bişey yoktur...

Olur Dide olur,dereotu ve maydanoz kesin olur tohumları eski değilse..Domates ve biber deneyimimi bu yaz yaşayacağım için bişey diyemiyorum. Şimdilik yemyeşil saksıda duruyolar. Bakalım meyve verebilecekler mi.. Seneye de çilek dikecem kararlıyım...

Aftabru ben de peynir yedim miydi, gebelik reflüsü oluyorum. Çok kez denedim hep aynı..E peynirsiz de olmuyo..Düşün yani peynirli pide bile yemekte zorlanıyorum. Yazık bana değil mi..Öhööö

Didom.. oralarda varis oluşması muhtemel bişi mi yani??? Lierac ı da alıp ek olarak kullanmaya baslamalı mıyım?? ne kadarlık alınmalı?? fıyat aralıgı nedır?? Lekelerle ilgili de sana ozelden tahmını atacagım..

Canım çok güzeldi. İLK OY'un kısmında üzüldüm gerçekten nasıl bi gelecek bekliyo çocuklarımızı diye umarım bu tablo değişir hep dua ediyorum zaten bunun içinde.

O blog sayfalarının üstüne senin bu yazında mahvetti beni ( Canımmm kıyamam sana. Alt kısımdaki espriklü yazıların bile duygusallığımı bozamadı maalesef.

Evriş çok güzel çok güldüm : ))) tatlım benim süpersin
ben çıkıyorum kızlar ayrıntılı ultrasonumuz var oğluşumu görüp gelicem öperim herkesi a.s.

İyi haberlerle gel inşallah.

Datlum araştırmacı gazeteci arkadaşım dr lar ne diyo eğer çatlayacağı varsa ne kullanırsan kullan çatlarrr boşuna para saçma kuzum

çilek annem bahçemize ekerdi ne güzel olurdu.geçen gördüm adamın biri arabada çilek satıyor nah işaret parmağım kadar bir de yazmış üstüne ORCıNAL DAĞ ÇıLEĞı. alllaaaam yareppim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…