doğum sonrası raporunu kadın doğumcun veriyor.ama doğum sonrası iznin bittikten sonra alacağın raporları herhangi bi doktordan alabilirsin.ben 40 günlük rapor hakkımı kullanmamaya çalışıyorum doğum izinlerim bittikten sonra kullanırım diyeben de alacağım rapor..o yüzden şimdi hiç rapor almıyorum..doktorlar verir herhalde rapor? kimden alacağız kadın doğumcumuzdan mı? başka doktorlardan mı?
gözün aydın canımayy buarada seker yükleme sonucum normal cıkmıs cook sevınclıyım,aftabrucum senın nasıl cıktı hayatım
günaydın,
herkes iyidir umarım...ben ve bebişim iyiyiz çok şükür....oğlum 638 gr olmuş..şu an için herşey normalmiş...şeker yüklemesi yapıldı...az sona gidip kan vericem....ayyh bayılcak gibi oldum valla....sonra da dişçiye gidicem dolgumu yeniletmem lazım...
yolculuğa çıkmama izin verdi dr.um...
benden bu kadar kıslar,hepinizi öpüyom....
gözünaydın ve oğluna maşallahinşallah şeker sonucunda iyi çıkar canım
beni özleyin anacım....
çok geçmiş olsun canım.idrar yollarındaki iltihap kanamaya ve mide bulantılarına sebep olur.inşallah en kısa zamanda düzelirsin.selam kızlar.derdim bitmiyor benim sinir oluyorum.dun akşam kendi doktorumu aradım bugun 6 da gideceğim.ancak sabah (sabah dediğim 11 falan) wc ye gittim tabı gece uyuyamayınca gunduz ilk idrar oluyor o biriken akıntı oluyorya işte o akıntı pembe renkti.sinirlerim bozuldu cok fena 1 saat sonrada midem boş olduğu ahlade cok fena iftifra ettim.gerçi hala geçmedi bulantılarım ama bu kadar cok olmuyordu uzun zamandır.duşa girip rahatlamak istiyorum ama korkudan giremiyorum.eşiminde izmirden misafirleri geldi onlarla ilgileniyor.malum iş icabı.onada birşeyy diyemedim bırakıp gelemez.doktora gideceğim saati bekleyeceğim mecbur.ama zamanda geçmiyor.gerçi birdaha gelmedi oyle pembemsi akıntı ama gel görkı yınede korkuyorum işte.
selam kızlar.derdim bitmiyor benim sinir oluyorum.dun akşam kendi doktorumu aradım bugun 6 da gideceğim.ancak sabah (sabah dediğim 11 falan) wc ye gittim tabı gece uyuyamayınca gunduz ilk idrar oluyor o biriken akıntı oluyorya işte o akıntı pembe renkti.sinirlerim bozuldu cok fena 1 saat sonrada midem boş olduğu ahlade cok fena iftifra ettim.gerçi hala geçmedi bulantılarım ama bu kadar cok olmuyordu uzun zamandır.duşa girip rahatlamak istiyorum ama korkudan giremiyorum.eşiminde izmirden misafirleri geldi onlarla ilgileniyor.malum iş icabı.onada birşeyy diyemedim bırakıp gelemez.doktora gideceğim saati bekleyeceğim mecbur.ama zamanda geçmiyor.gerçi birdaha gelmedi oyle pembemsi akıntı ama gel görkı yınede korkuyorum işte.
Bır daha bloglarınızı falan koymayın buraya.. salya sümük.. öff.. halı hazırda bekleyen gozyası bezlerı devrede su an... sevmıyorumm sizi beaaaa.. sevmıyorummmmm
yaaaa herkes yapsın heveslensin istiyorum..bana da okumak için bol bol blog çıkar fena mı..Sen ağlama sakın amaaaa..Hadi bakalımsenin blogun ne zaman hazır olur Evriş..
sağolun kızlar iyiki varsınız.yanıma çağırabilecğim kimsede yok eşimle konustum yarım saate gidermiş misafirleri o zaman diyeceğim gelesin..dusa girer sonrada doktora giderim.bol su içmek gerek bılıyorum ancak bugun bulantılarım izin vermıyor buna.kullandığım iğne mı yol actı diyeceğim ama dun kan değerimide baktırdım normal cıktı.sanırım enfeksiyondan kasıklarım ağrımıyor çok şükür.az önce wc ye gıttım öyle birşey olmadı daha merak etmeyın.doktordan dönunce haber verırım size.
Ben yazma konusunda cok basarılı bır grafık cızsem de hayatımda, bu işi meslek olarak yıllarca yapmıs da olsam..benden bebegıne muthiş bir günlük bekleyen ve etrafımdakı bu cok sık sorulan soruyu sana da cevaplayayım; Annesiz buyumus bır cocuk olarak, gerıde bıraktıgım cocukluk cok da sevımlı degıl.. yazarken illa ki o durumlarımdan da etkileneceğim.. çocuguma içinde bu kesitlerden olan boyle bır sey bırakmak ıstemıyorum.. o yuzden yazmayacagım.
..
Üzgünüm...
burada bauhaus yok..migrota toprak falan var.orada olur mu ki?Ben saksıda dereotu maydanoz yetiştirdim geçen yıl süper oldu. Bauhaustan anadolu torf toprak ve tohum aldım, ince uzun saksılara diktim. Bu yıl da ek olarak cherry domates ve biber ektim. Yeşerdiler ama Pinky'nin dediği gibi gübre gerekebilir. Geç kalma ekmek için, nisan bitiyo bak.. Çok keyifli tavsiye ederim. Özellikle dereotuna hiç bişi yapmana gerek yok deli gibi büyüyolar. Ekeceğin zaman ne yapacağını anlatırım sonra. Tohumları gece suda bekleteceksin vs. vs..
Atladım konuya hemen ama:)
ben dolap ve şifonyer aldım genç odası şeklinde.kırmızılı bir şey çok beğendik..bir de chicconun park yatağını aldım..çanta haline geliyor.üstünde dönencesi falan var alt değiştirme aparatı var.tekerlekli olduğu için yatak odama da götürürüm diye düşündüm..büyüyünce karyolasını alıcam genç odasının öyle işte..herkesin farklı çözümleri oluyor.kızlar siz bebeğinizin odasına mobilya mı almak istiyorsunuz yoksa şu park yataklar mı daha iyi? izmirde oturanlar karabağlarda sanırım mobilya çeşitleri çok fazla ben evlenmeden önce yatak odamı oradan kıyafet işlerini gelinlik falanda kemeraltına gidip almıştım şimdi bebişimin odasını oradan almayı düşünüyorum gezenler var mı güzel modeller bulabilirmiyim ki boşuna gelmeyeyim sonra CADIARZU
Yaf sabahtan beri boynuma gıren agrı, hafıf mıde bulantısı, kulaklarımın uguldaması.. ve halıyle tansıyon dusuklugu cok sarstı benı.. uzun zamandır bu kadar kötu olmamıstım.. neyse toparladık..
Bir de sabah gordugum manzarayı anlatacagım.. dün bı kac arkadasımız catlak gorduk falan deyınce sabah aklıma geldı.. gun ısıgında bır de ne göreyim.. ınce ınce mavı damarlar tam gobek altında.. senağlama yaf bunlar catlaga delalet mi?? aylardır her gun yaglanmanın sonucu bu mu dur sımdı?? o lierac mıdır nedır onu mu alacagım sımdı ben?? ulannn boyle sansınnn taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Esrakom Somonu cıg koydum.. cok kolay pişer somon.. 15 dakıka kalsa pısmesı ıcın yıne yeter.. ayrıyetten haslanmaya falan degmez.. ezılır, mama gibi olur..
Yerim ben seni yaa kaydirigubbakcemile3 al benden de o kadar.. o yüzden hayatta gıyemem gecelık falan..
Her kelımesıne katılıyorum...
Bence sut aldırıyordur.. cunku lıght sut ole yogun olmaz.. İran ın lıght ı da o kadar olur zaten :)) yıne de sutunu kesme derım boyle dedık diye..
Sorma bikaç gün kaldı o kıyafet horozun üzerinde. Bakmaya korkuyordum aman bebek ona benzeyecek diye..Ama çok komikti..Hehe
ben hergun sut icmiyorum valla. ictigim gun de en fazla yarım litre. ama ben cok fazla peynir ve yogurt yiyorum. 3 gunde yarım lt süt azdır aslında ama gün içerisinde o kadar çok şey yiyorum ki süte yer kalmıyor. bugün içeceğim ama yarım lt.1 lt süt mü amanın nasıl içiyosun..Eğer yağlı sütse kilo aldırır tabi.. Ben yağsız süt alıyorum.. Sütü oldu bitti çok severim ama 1 lt çok gibi yaa..
kendini üzme canım. ama ihmal edilecek şey değil tabiki. bugün mutlaka görün bir doktora. buarada da bol bol su iç. eşin müsait değilse de bir başkasıyla gidemez misin doktora? yakınınız yok mu canım?selam kızlar.derdim bitmiyor benim sinir oluyorum.dun akşam kendi doktorumu aradım bugun 6 da gideceğim.ancak sabah (sabah dediğim 11 falan) wc ye gittim tabı gece uyuyamayınca gunduz ilk idrar oluyor o biriken akıntı oluyorya işte o akıntı pembe renkti.sinirlerim bozuldu cok fena 1 saat sonrada midem boş olduğu ahlade cok fena iftifra ettim.gerçi hala geçmedi bulantılarım ama bu kadar cok olmuyordu uzun zamandır.duşa girip rahatlamak istiyorum ama korkudan giremiyorum.eşiminde izmirden misafirleri geldi onlarla ilgileniyor.malum iş icabı.onada birşeyy diyemedim bırakıp gelemez.doktora gideceğim saati bekleyeceğim mecbur.ama zamanda geçmiyor.gerçi birdaha gelmedi oyle pembemsi akıntı ama gel görkı yınede korkuyorum işte.
sağolun kızlar iyiki varsınız.yanıma çağırabilecğim kimsede yok eşimle konustum yarım saate gidermiş misafirleri o zaman diyeceğim gelesin..dusa girer sonrada doktora giderim.bol su içmek gerek bılıyorum ancak bugun bulantılarım izin vermıyor buna.kullandığım iğne mı yol actı diyeceğim ama dun kan değerimide baktırdım normal cıktı.sanırım enfeksiyondan kasıklarım ağrımıyor çok şükür.az önce wc ye gıttım öyle birşey olmadı daha merak etmeyın.doktordan dönunce haber verırım size.
Benimkini de veriyorum..
Rüzgar'ın Fısıltısı
Ben yazma konusunda cok basarılı bır grafık cızsem de hayatımda, bu işi meslek olarak yıllarca yapmıs da olsam..benden bebegıne muthiş bir günlük bekleyen ve etrafımdakı bu cok sık sorulan soruyu sana da cevaplayayım; Annesiz buyumus bır cocuk olarak, gerıde bıraktıgım cocukluk cok da sevımlı degıl.. yazarken illa ki o durumlarımdan da etkileneceğim.. çocuguma içinde bu kesitlerden olan boyle bır sey bırakmak ıstemıyorum.. o yuzden yazmayacagım.
Evriş çok güzel çok güldüm : ))) tatlım benim süpersin
ben çıkıyorum kızlar ayrıntılı ultrasonumuz var oğluşumu görüp gelicem öperim herkesi a.s.
Didom.. oralarda varis oluşması muhtemel bişi mi yani??? Lierac ı da alıp ek olarak kullanmaya baslamalı mıyım?? ne kadarlık alınmalı?? fıyat aralıgı nedır?? Lekelerle ilgili de sana ozelden tahmını atacagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?