2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Datlum araştırmacı gazeteci arkadaşım dr lar ne diyo eğer çatlayacağı varsa ne kullanırsan kullan çatlarrr boşuna para saçma kuzum

Hayatta hersey ınsan ıcın.. lütfen üzülme.. yazdıktan sonra kendıme cok kızdım zaten.. ne geregı vardı dıye.. neyse kapatayım bu konuyu tamamen.

Sonuc dıyorsun.. ufukta varsa catlamak, neye yarar üzülmek.. :)) napalım canımız sagolsun, yeter kı onlar ıyı olsun :))

çilek annem bahçemize ekerdi ne güzel olurdu.geçen gördüm adamın biri arabada çilek satıyor nah işaret parmağım kadar bir de yazmış üstüne ORCİNAL DAĞ ÇİLEĞİ. alllaaaam yareppim

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Off be kadın iyi varsın.. gozumden yas geldı gülmektennn :))

Kızlar bugün iş çıkışı bakırköy e gidiyorum C&A ya da uğrayacağım inşallah, kızıma birşeylerde alırım. Nesrin umarım detaylı ultrason sonucun iyi çıkar. Benimde 4 hafta sonra olacakmış şeker testim çok tatlı yeme alışkanlığım yoktur bakalım neler olacak

benim de bacağımda ve gözümün sağında kırmızı kırmızı damarlar oluştu netten baktım resmi vardı aynı benim gibi hamilelik örümceğimiymiş neymiş..ama mavi ne olaki..ama çatlak kızarıyor bunu iyi biliyorum..ben senin kadar açık tenli değilim.gerilmeden dolayı olabilir mi? benim göğüslerimde oldu damarlar görünüyor dışardan..bu göğüs lekeleri cevabın çok mu müstehçen meraklandım şimdi...
ha bu arada lieracı ben 60 tl ye aldım.hepsiburadadan başka yere güvenemedim.oradan birşeyler almıştım daha önce.ama daha ucuza vardır belki buralarda yoktu satan bir yer.ama karnım gerilince sürüyorum çok rahatlatıyor bebe yağı aynı etkiyi yapmıyor gibi geliyor..bu hamişlik çok pahalı iş..daha göğüs ucu kremi var alınacak..biz mi çok manyağız,titiziz anlamıyorum yaaa

çilek annem bahçemize ekerdi ne güzel olurdu.geçen gördüm adamın biri arabada çilek satıyor nah işaret parmağım kadar bir de yazmış üstüne ORCİNAL DAĞ ÇİLEĞİ. alllaaaam yareppim

Bi araba dolusu çileği alıp ona yedirmek gerek..Yaw dağ çileği deme bari.. Bu arada çileeeeeeeeeeeeek. Bugün pazar var, eve giderken uğrayıp alayım..Kim dedi çilek diye..Dide getir kulağını çekicem.. (biliyorum önce ben söyledim ama napıyım suçlu bulmam gerek)
Ahh ahhh en büyük isteğim, bir gün çiftlik evimin olması. Bahçeyle uğraşmak. Sıpaların ördek, civciv, at, kuçu peşinde etrafımda koşturması.Haaa bu arada mümkünse çiftlik evi denize yakın olsun. Bizim bey de akşam kendi tuttuğu balıklarla eve gelsin.. Her sabah güneşin doğuşuyla uyanıp denize girebileyim...Falan falan..

ya kullanmamak daha çok çatlak yapıyorsa yani kullanınca da çatlıyorsun ama kullanmasan daha çok çatlıyorsun olabilemez mi yani?

Evet yeterki onlar iyi olsun , Allah büyük sıkıntılar yaşatmasın ne onlara nede bizlere. Çatlakmış, kiloymuş sallıyalım gitsin . 63 tüm bebişi öğrendiğimde 7. haftaya girmek üzereydik . Geçen sağlık ocağında tartıldım 71 olmuşum e oluyum. Hamileyiz tombiğiz güzeliz :)))

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Off be kadın iyi varsın.. gozumden yas geldı gülmektennn :))

buradaki esnaf satıcı muhabbetlerine bir girsem daha çok gülersin yaffrum..

Cidden miii. Ya Esrako da ordan almıştı , orda beyaz bir pantolon olmalı. Benim için de bakar mısın nasıl bişey, güzel mi..E sen şimdi hangi beyaz nasıl anlıycam dersin. E en güzeli hangisiyse odur:)

Bide capacity nin içinde olan sadece çocuklara özel galiba. Bakırköyde yeri neresi biliyo musun? Bilen var mı??

Eeylem, deniz sezonu ne zaman açılıyo?? Denize girecek misin..Bu yaz hasret kalcaz biz..

ya kullanmamak daha çok çatlak yapıyorsa yani kullanınca da çatlıyorsun ama kullanmasan daha çok çatlıyorsun olabilemez mi yani?

Olabiler canım tabide mesela komşular var, arkadaşlar var hiç bi şey kullanmamış bazıları. Bunların içinde çatır çatır çatlayanda var hiç çatlamayanda. Aman nasılsa genetik diye koyvermiyorum bende 2 güne bir sürüyorum bebe yağını gerginliği gidiyo en azından memişlerin göbüşlerin

oooooo telkırma daha da ileri hayeller kurarsan avcılık toplayıcılık dönemlerine gideceksin ha..benim bir bahçevanım olsa o yetiştirse ben yesem..sevmem ben toprakla uğraşmayı..yeşillik olsa yayılsam kedi köpekten zaten ödüm kopar ördek tavuk olabilir..onların da kümesini temizlemem..balık tutma işini de yaptım zamanında bekle allah bekle..gerçi herif yapacaktı değil mi? ben çabuk sıkılan bir tipimdir zora gelemem.ama böyle işler uğraşanlara saygım ve hayranlığım sonsuzdur.mesela benim kayınvalidem ve kayınpederim organik bahçecilik yapıyorlar ne ararsan var harika bir bahçeleri var hamakta kuruyoruz yatıyorum aşağı onlar çalışıyor..ocak falanda var topluyoruz sebzeleri közlüyoruz,güveç yapıyoruz..meyve koparıyoruz dalından..ahhh ahhh bu yaz burada doğuracağım gidemeyeceğim..Bu konuya nasıl geldim ben gadın?
çilek konusuna gelince ben aldım iki kere çilek ertesi gün sağlarından sollarından yumrular pırtlattılar tırstım valla.araştırdım en çok hormon çilekte oluyormuş habarın ola

eylem boyun kaç? orta boyluysan dikkat et canım benim..kolay doğurman için dedim sakın yanlış anlama.

Hamileliğin örümceğimi de oluyormuş yaf :1shok: biz manyağız canım.. ondan hıc suphem yok.. hele hele kendımden hiçççç

Olabiler kuzum.. kullanalım bakalım.

Aynen oleyısss valla Eylemım :)))

buradaki esnaf satıcı muhabbetlerine bir girsem daha çok gülersin yaffrum..

Gözünü seveyim gir arada.. resmen gözümden yaş geldi, çok yaşayasın :))

tatlim ben yinede aldim raporumu bu seferde benim gobegi gorup sen 32.haftadan fazlasin ucaga binemezssin demesinlerkaydirigubbakcemile3 hem gobeemi hem raporumu gostericem...

harikasin, isim daha bitmemisti, ik dakkka elimde eldivenlerle oturdum bilgisayar basina, kahkalarla guluyorum, ustumde onluk, herkes bana bakiyorsırnaşık şeysırnaşık şey

Evriş çok güzel çok güldüm : ))) tatlım benim süpersin
ben çıkıyorum kızlar ayrıntılı ultrasonumuz var oğluşumu görüp gelicem öperim herkesi a.s.

iyi haberlerle gel canim...

Hey allamm yaa.. geline bak gelineeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 ideal gelinn kaydirigubbakcemile3 prıtladırlar haa :)) Dido bugun tam havandasın haa :))))

Eylem ne demek ıstedı sana sımdı bu sıpa?? kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kizlar catlak demisken benim alt arka yastiklar cok buyumustu, bi baktim basenlerde catlaklar var, ama daha gobuste bisi yok, memilerde de mavi damarlar cikmis gafam kadar.... off artik aynaya bakamiyorum, kendimi taniyamiyorum, pamuk helva kivamindayim...

Hey allamm yaa.. geline bak gelineeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 ideal gelinn kaydirigubbakcemile3 prıtladırlar haa :)) Dido bugun tam havandasın haa :))))

Eylem ne demek ıstedı sana sımdı bu sıpa?? kaydirigubbakcemile3

evriş valla sabah sen olmuyon buralarda ben de böyle olmuyom..sen gelince kuduruyorum yengeç-aslan elektiriği oluşuyor.
hamiş: ne demek istedimse dedim eyleme.o beni yanlış anlamaz.di mi eylem ses ver korkuyom

Off off neresi orası, manevi evlatları olabilir miyim ben..Senin de görümcen olurum o zaman vay haline..

Bu arada o örümcekler bende de var Evrişşşş. Spider nevi deniliyo. Yüzümde var

evriş valla sabah sen olmuyon buralarda ben de böyle olmuyom..sen gelince kuduruyorum yengeç-aslan elektiriği oluşuyor.
hamiş: ne demek istedimse dedim eyleme.o beni yanlış anlamaz.di mi eylem ses ver korkuyom

Bak çingene Esra olsa şimdi o elektriği ekmek arası yapıp yerdi... :)))) şükür buna da.. hala alısverıs yapabılıyoruss aramısda :)))

pamuk helva..güzel birşey yani..yumuş bir şey tadlu bir şeyyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…