Off off neresi orası, manevi evlatları olabilir miyim ben..Senin de görümcen olurum o zaman vay haline..
Bu arada o örümcekler bende de var Evrişşşş. Spider nevi deniliyo. Yüzümde var
Off off neresi orası, manevi evlatları olabilir miyim ben..Senin de görümcen olurum o zaman vay haline..
Bu arada o örümcekler bende de var Evrişşşş. Spider nevi deniliyo. Yüzümde var
Ah ahh çingene Esra acep nerelerde gezmelerdedir şimdi..Yolda pırtlatmazsa bebeğini ben ben ben şey olayım. Ne olayım bulamadım...
Ben çilek alıyorum bu arada yaa. Dayanamıyorum, mis gibi kokuyolar, hormonlu mu anlamıyorum ki.Bi süre direndim almadım ama kokunca değildir diyorum.. Evet hormonlu çilekler bi gecede kızarıp oluveriyomuş...Aman dikkat..
telkırma keşke olsan benim görümcem..o konuyu açarsam şimdi sol tarafı hafifler de benim yüzümden cennete gider koca totolu..
ayrıca seninle ne kadar ortak yönümüz var değilmi? kan grupları kociş kan grupları derken ikimiz de spidermişiz..ben de kimse de yoktur diye sormadım..benim sol gözümün biraz solunda var bir de sağ üst bacağımda..tehlikesizmiş..doktora sormadım sen sordun mu? acaba geçer mi? çok göze batmıyor ama olsun.
pamuk helva..güzel birşey yani..yumuş bir şey tadlu bir şeyyerimseniben
Bana göre Esra;
Ya durumcude.. ya da waffle cı da doguracak o.. ahanda yazdım buraya kaydirigubbakcemile3
sağ gözümün sağındaymış..kocişe sordum öyle dedi.aynı işyerinde olmanın faydaları..ben araba kullanırken de böyleyim.sağa sinyal yerine sola veririm..
Yaaa olamaz benim de sol gözümün solundaa. Yoksa yoksa yoksa biz ayrı düşen ikiz kardeşlerden her birisi miyiz.
İyi de annem senden hiç bahsetmedi bana..
Eeylem, deniz sezonu ne zaman açılıyo?? Denize girecek misin..Bu yaz hasret kalcaz biz..
oooooo telkırma daha da ileri hayeller kurarsan avcılık toplayıcılık dönemlerine gideceksin ha..benim bir bahçevanım olsa o yetiştirse ben yesem..sevmem ben toprakla uğraşmayı..yeşillik olsa yayılsam kedi köpekten zaten ödüm kopar ördek tavuk olabilir..onların da kümesini temizlemem..balık tutma işini de yaptım zamanında bekle allah bekle..gerçi herif yapacaktı değil mi? ben çabuk sıkılan bir tipimdir zora gelemem.ama böyle işler uğraşanlara saygım ve hayranlığım sonsuzdur.mesela benim kayınvalidem ve kayınpederim organik bahçecilik yapıyorlar ne ararsan var harika bir bahçeleri var hamakta kuruyoruz yatıyorum aşağı onlar çalışıyor..ocak falanda var topluyoruz sebzeleri közlüyoruz,güveç yapıyoruz..meyve koparıyoruz dalından..ahhh ahhh bu yaz burada doğuracağım gidemeyeceğim..Bu konuya nasıl geldim ben gadın?
çilek konusuna gelince ben aldım iki kere çilek ertesi gün sağlarından sollarından yumrular pırtlattılar tırstım valla.araştırdım en çok hormon çilekte oluyormuş habarın ola
eylem boyun kaç? orta boyluysan dikkat et canım benim..kolay doğurman için dedim sakın yanlış anlama.
Hey allamm yaa.. geline bak gelineeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 ideal gelinn kaydirigubbakcemile3 prıtladırlar haa :)) Dido bugun tam havandasın haa :))))
Eylem ne demek ıstedı sana sımdı bu sıpa?? kaydirigubbakcemile3
yırttın canım..go on..hiç bişe olmaz..yemişim ben o evrişin yazmalarınıEvt canım Allah izin verirse giricem tabi valla havalar süperdi geçen cumadan beri bugün bozdu sıcaklar birden gelicek gibi öyle olursa mayıs sonu girilebilir herhalde giren turist varda biz daha cesaret edemiyoz zaten salya sümüğüm bu aralar yine akıp duruyo :)))
1.68 im canım yırttım mı boydan :))
Ben yanlış anlamamıştım ama sen böyle yazınca kıllandım ne demek istedi bu hatun diye düşündüm bide " seni görünce kdurduğundan bahsediyo " evrişim. Yok yok bana kesin kötü bi şey dedi Bak hamileyim hassasım ağlarım susturamazsınız beni senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
esim artik bana potansiyel yogurmalik hamur gozuyle bakiyor, her yerim yogurulcak kivama geldi, mincir mincir, pofuduk oldum...-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?