2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ıstanbullular bakın bu yana... bu yağmur da neyin nesi. Feci yağıyo. Kim demişti, ben bildim bileli her 23 Nisan yağar diye. Hakıkaten doğru. Yazık yavrucaklara...Yarın düzelse bari..

Telkırma canım bende kızıma ordan petrikle birlikte pantalon aldım, capacity in alt katında var ayrıca cevahir profilo ve fatih hıstorıa ilk aklıma gelen yerler beyazlara bakarım ne demek

Off off neresi orası, manevi evlatları olabilir miyim ben..Senin de görümcen olurum o zaman vay haline..

Bu arada o örümcekler bende de var Evrişşşş. Spider nevi deniliyo. Yüzümde var

Hayal ettim de bır an.. gelin-görümce olayını kaydirigubbakcemile3

Bende de cıka cıka nerede cıktı goruyorsun..

Norraa pamuk helva falan deme annemm.. uçan sineğin kanadına sulanır durumdayız.. kelimelerimisi secelim... bak yalanmaya baslayanlar var kaydirigubbakcemile3

Off off neresi orası, manevi evlatları olabilir miyim ben..Senin de görümcen olurum o zaman vay haline..

Bu arada o örümcekler bende de var Evrişşşş. Spider nevi deniliyo. Yüzümde var

telkırma keşke olsan benim görümcem..o konuyu açarsam şimdi sol tarafı hafifler de benim yüzümden cennete gider koca totolu..
ayrıca seninle ne kadar ortak yönümüz var değilmi? kan grupları kociş kan grupları derken ikimiz de spidermişiz..ben de kimse de yoktur diye sormadım..benim sol gözümün biraz solunda var bir de sağ üst bacağımda..tehlikesizmiş..doktora sormadım sen sordun mu? acaba geçer mi? çok göze batmıyor ama olsun.

Ah ahh çingene Esra acep nerelerde gezmelerdedir şimdi..Yolda pırtlatmazsa bebeğini ben ben ben şey olayım. Ne olayım bulamadım...

Ben çilek alıyorum bu arada yaa. Dayanamıyorum, mis gibi kokuyolar, hormonlu mu anlamıyorum ki.Bi süre direndim almadım ama kokunca değildir diyorum.. Evet hormonlu çilekler bi gecede kızarıp oluveriyomuş...Aman dikkat..

Bana göre Esra;

Ya durumcude.. ya da waffle cı da doguracak o.. ahanda yazdım buraya kaydirigubbakcemile3

Yaaa olamaz benim de sol gözümün solundaa. Yoksa yoksa yoksa biz ayrı düşen ikiz kardeşlerden her birisi miyiz.

İyi de annem senden hiç bahsetmedi bana..

pamuk helva..güzel birşey yani..yumuş bir şey tadlu bir şeyyerimseniben

esim artik bana potansiyel yogurmalik hamur gozuyle bakiyor, her yerim yogurulcak kivama geldi, mincir mincir, pofuduk oldum...-tatlicadiarzu-

sağ gözümün sağındaymış..kocişe sordum öyle dedi.aynı işyerinde olmanın faydaları..ben araba kullanırken de böyleyim.sağa sinyal yerine sola veririm..

sağ gözümün sağındaymış..kocişe sordum öyle dedi.aynı işyerinde olmanın faydaları..ben araba kullanırken de böyleyim.sağa sinyal yerine sola veririm..

Ayran içtik ayrı düştük bak şimdi olmadı.. Sen trafiğe fazla çıkma canımcım yaa. O aradıkları canavar sen olmayasın gamyoncuiremsu

Yaaa olamaz benim de sol gözümün solundaa. Yoksa yoksa yoksa biz ayrı düşen ikiz kardeşlerden her birisi miyiz.

İyi de annem senden hiç bahsetmedi bana..

ama senin burcun kovaydı..ben aslanım 1 ağustos hemi de.sen önce çıkmışındır belki..çift yumurtayız o zaman sen sarışınsın..ben buğdayım..

Eeylem, deniz sezonu ne zaman açılıyo?? Denize girecek misin..Bu yaz hasret kalcaz biz..

Evt canım Allah izin verirse giricem tabi valla havalar süperdi geçen cumadan beri bugün bozdu sıcaklar birden gelicek gibi öyle olursa mayıs sonu girilebilir herhalde giren turist varda biz daha cesaret edemiyoz zaten salya sümüğüm bu aralar yine akıp duruyo :)))

1.68 im canım yırttım mı boydan :))

Hey allamm yaa.. geline bak gelineeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 ideal gelinn kaydirigubbakcemile3 prıtladırlar haa :)) Dido bugun tam havandasın haa :))))

Eylem ne demek ıstedı sana sımdı bu sıpa?? kaydirigubbakcemile3

Ben yanlış anlamamıştım ama sen böyle yazınca kıllandım ne demek istedi bu hatun diye düşündüm bide " seni görünce kdurduğundan bahsediyo " evrişim. Yok yok bana kesin kötü bi şey dedi Bak hamileyim hassasım ağlarım susturamazsınız beni senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

esmer de olabilir..ben kendimi esmer biliyordum batman da gördüm ki benden karsı da var..sen kara değilsin diyorlar bilmiyom neyim.annem sarı babam sarı ben nasıl böyleyim..kan grubum da farklı yoksaaa telkırma yoksa biz.....

yırttın canım..go on..hiç bişe olmaz..yemişim ben o evrişin yazmalarını

esim artik bana potansiyel yogurmalik hamur gozuyle bakiyor, her yerim yogurulcak kivama geldi, mincir mincir, pofuduk oldum...-tatlicadiarzu-

Senden ne güzel su böreği açılır o zaman.. E ben de herşeyi potansiyel yemek olarak görüyorum..

Çok korkuyorum feci yağmur yağıyo...Help meee!!! Evime götürün beniii..

su blog olayi iyiymis, daha okuyamadim sizinkileri eve gidince rahat rahat olurrum, bende mi yapsam???

buara is cikisi once ebeme gidicem,bana esantiyolarla dolu bi kutu ve bilgi vericek ebem..sonra supermarkette hersey 1€ kampanyasi var, dun gordum ama secmeye ve tasimaya halim yoktu saksilarimi almaktan, oglusum icin bebek bodyleri vardi, 1€ doldurup gelicem onleri insallah kaldiysa tabi....

Kızlarrrr meraba ben geldim, şimdi geçmişi okumaya çalışacağım. Ama önce size bir soru sormak istiyorum.
Bebek kıyafetlerini yıkayan veya yıkamayı düşünenler, acaba makinenin PAMUKLU programında mı, yoksa SENTETıK programında mı yıkasak daha iyi olur. SENTETıK programda yıkarsak daha fazla suyla yıkandığını belirtmiş. Ben aslında iki kere durulama yapmak istiyordum ama benim makinemde durulama tekrarı diye bişey yok. Ben de o yüzden daha fazla suyla yıkandığı için SENTETıK programı seçmeyi düşündüm.
Tabii sizlerin de fikrini almak istedim, güzel anneler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…