2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ya aslında Dido yu tanı ıstedım.. bi de o yumuşş yaaa.. o bakımdan.. kocasının bi bildiği var ki... ya neyse.. daha fazla karıstırmamyayımm.. ama geçme üstünden hemen derim, irdele, derine in, arastır, ama boğulma yafrum :)))

Amann nallaahımm yoksaaaaa kaydirigubbakcemile3 koşun analarınızın yakasınaa... delikafadulden

yırttın canım..go on..hiç bişe olmaz..yemişim ben o evrişin yazmalarını

Kenarları oyalı yazıyorumm ama dikkatini çekiştirirmmm kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel nurdan özendim şimdi..bayılırm böyle işlere..karıştırırsın seçersin ne güzel..al tabi bir sürü al..pofuduk ofuduk ellerinle en güzellerini seç..şimdiden hayırlı olsun..ekle biz de bakalım

Hemen annemi arayıp soruyorum..Ihhh yok canımcım seni galiba bi cami avlusunda bulmuşlar. Sıkıştır anneni babanı bak gör kesin öyle..

Küçükken kızkardeşime de aynı masalları söyler mişim. Anneme söyleme ama seni cami avlusundan bulduk diye.. Yıllarca kendini evlatlık zannetmiş meğersem..Çok acı çekiyorum çoook

Bende gelcemmm!! bendeeeeeeeeeeeeeeee senağlama yuftennnnnnn

Ya kuzum.. uzmanlık sorusu gıbı olmuş bu kaydirigubbakcemile3 sanırım secme sansın yok.. sentetıkte yıkayacaksın.

aynen oyle evrimim ufukta varsa yapcak birksey yok kaç tup lierac bitirdim paranıza yazıkkk ben yine de çatladım duzenli olarak surdum yok yani kupkuru çildim.

canım aklında olsun çok toplama biz dogurmadan yazlıklar indirime gircek sanırsam. indirim bekliorum ben almıyorum su ara marka seyler pazarmalı haric tabi

bakırkoy bulusmasında iki ca ya da gittik ama ben tarif edemem zhayatta ilk kez gititm obur arkadasalr edebilirler

Off off neresi orası, manevi evlatları olabilir miyim ben..Senin de görümcen olurum o zaman vay haline..

az degilmissin yani, yazik kizcagiza...

Püüüüüü :mymeka:

fesat mısın kızım sen ya? ne iyi olurdu benim hiç kız kardeşim yok .hem tel kırma becerikli gadın yiğenine bir şeyler örerdi odasının dekorasyonunu filan yapardı nerdeee.hemen su koyuvermiş aşağıda zaten cami avlusuna bağlamış direk:dilcikar:

yok yok senden kardeş felan olmaz..ne olmuşsa olmuş geçmişte kaldı..artık herkesin farklı bir hayatı var..yeterince travmam var çocukluktan kalan bir de sen olsaydın düşünemiyorum yanikaydirigubbakcemile3

Aftabru ben de peynir yedim miydi, gebelik reflüsü oluyorum. Çok kez denedim hep aynı..E peynirsiz de olmuyo..Düşün yani peynirli pide bile yemekte zorlanıyorum. Yazık bana değil mi..Öhööö
evet benim gibi bir peynir canavarına sorulmaz bu soru.... bence sana çok yazık. ben 350grlık hani ezine koyun peynirleri oluyor ya tahsildaroğlunun filan. işte ben onlardan alıyorum ve bir paketi 3 günde bitiyor. haftasonları daha da fazla yiyorum. durum böle olunca süte pek ihtiyaç duymuyorum.

kuzum sen çatlamaya mı başladın? bence mavi damarların çatlakla alakası yoktur. çatlaklar galiba kızarıklık olarak başlıyormuş. lierac filan da almana gerek yok bence ama için rahat olsun sonradan içinde "keşke" kalmasın diye al bir dene bakalım. ben almayı hiç düşünmüyorum.

inşallah şeker testin gayet normal çıkacak.
CA da beyaz kot gibi pantolon varmış, 49tl galiba fiyatı, onu al bence...

yok be kuzum çok pahalı değil... asıl bebekler kaka ve çiş yapmaya başlatyınca nasıl saçılacak paralar onu düşün...
biz şimdiden bebek bezlerine yatırım yapmayı düşünüyoruz. marketlerin kataloglarında hep bakıyorum primalarda filan kampanya var mı diye... varsa alacağım azar azar şimdiden...

kuzum senin ne güzel hayallerin var... benimkine benziyor...

ESRAKO bir sürü şey almıştı ordan. bakırkçy meydandaydı galiba. PETRİK bilir.

merhaba kızlar yine kaynatmışsınız bıktınız ama ben yine rahatsızım gece boğazım şişti ağzım kurudu hatta arada horladım iyiki kociş yoktu görevdeydi ve uykusuz bir gece bu gün mecburen kızımın yarınki 23nisan hazırlğı için eksikleri vardı dışarı çıktım tabi parol içerek ve yine ufak tefek bişeycikler aldım birde kızımın arabasını kilerden çıkardık yıkadık pakladık tekarar taktık düzelltik bebeklerimiz ve cicilere ekledim bakma isetrseniz

Püüüüüü :mymeka:

kötükedihüso çok pişmanın affedin.. bir keresinde de yine kızkardeşimle dalaşıp,oynaşıyorduk. Bir ara gözüme vurdu. Yalandan ağlayarak annemin odasına gittim. Mor farı gözümün etrafına sürerek çıktım, bak naptın bana diye.. Yüzündeki dehşet ifadesini unutamam. Balık burcu zaten çok duygusal.. Çok korkup, benim için üzülmüştü..Hehe.. Ama ben kıyamadım hemen söyledim far olduğunu.. Ama çok gerçekçi tonlarda sürmüştüm haaaa

gel yafruum gel de sen zaten izmiri indirdin :)) ya ben sana bisi sorcektim, sen bu tulumlari falan kac aylik aldinn?? 3 mu 6 mi 0 mi???

Sen bana bu can alıcı soruyu sordun,iyi de yaptın,bir gunah cıkarayım;
genelde 3-6 aylık falan aldım ben.. elımde kac tane 0-3 aylık var bılmıyorum.. gecen ozdılekteyız, 25 gunluk bır bebek gordum.. Anamm, ne kadar kucukmussssss:1shok: bebekler ne kadar kucuk oluyormus :)) habıre 3-6,6-9 alıp duruyoruss dedım ıcımden.. kendımınkılere bı bakmam lazım benım de.. cocugumun ılk aylarda gıyecek bısıyı var mı dıye ?? :)))) soruna cevap verebıldım mı :))

mayali hamur kivaminda oldugum icin puacam daha iyi olur, yada pizza hamuru niyetine kullan derimyerimseniben

Yaw ayrıntılara ınmesek.. yüzeysel anlatımlarda kalsak.. ha olmaz mı?? essegın kulagına karpuz kabugu kacırmasak?? ha canlarımm benımmm kötükedihüso

Ya Deryam.. ne acelesı vardı.. yatsan dınlensen daha ıyı olmaz mıydı be annem??

Didooooooooooooooo.. kime kardes olmaya kalkıyorsun sen be kadın!!! .. korku filmlerin baskahramanı oyuncak bebekler gibi bu kadınn :1shok: delikafadulden

Nazanım.. eger varıs ise zaten alsam kel alaka olacak krem.. ben bı kendıme geldıgımde ıyıce bır bakayım, ona gore karar vereyım.. gerekıyorsa da alacagız,mecbur, du bakalım..

Bır de peynır canavarı olarak bır kardes daha var yanında.. hergun bı kase kasar peynırı bıtrıyorum desem sana :))) çok severım peynırı.. peynırsız hayat dusunemem...

Yaw ben bu çocuğa bakabilecek miyim acaba ha Evriş. Zarar verir miyim ona acep..

Gece odasına girip bööööööööööö seni emzirmeye geldim deyip yüreğine indirir miyim. Korktum bak kendimden.. Yüzleşmeliyim kendimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…