Senden ne güzel su böreği açılır o zaman.. E ben de herşeyi potansiyel yemek olarak görüyorum..
..
Evt canım Allah izin verirse giricem tabi valla havalar süperdi geçen cumadan beri bugün bozdu sıcaklar birden gelicek gibi öyle olursa mayıs sonu girilebilir herhalde giren turist varda biz daha cesaret edemiyoz zaten salya sümüğüm bu aralar yine akıp duruyo :)))
1.68 im canım yırttım mı boydan :))
Ben yanlış anlamamıştım ama sen böyle yazınca kıllandım ne demek istedi bu hatun diye düşündüm bide " seni görünce kdurduğundan bahsediyo " evrişim. Yok yok bana kesin kötü bi şey dedi Bak hamileyim hassasım ağlarım susturamazsınız beni senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
esmer de olabilir..ben kendimi esmer biliyordum batman da gördüm ki benden karsı da var..sen kara değilsin diyorlar bilmiyom neyim.annem sarı babam sarı ben nasıl böyleyim..kan grubum da farklı yoksaaa telkırma yoksa biz.....
yırttın canım..go on..hiç bişe olmaz..yemişim ben o evrişin yazmalarını
esmer de olabilir..ben kendimi esmer biliyordum batman da gördüm ki benden karsı da var..sen kara değilsin diyorlar bilmiyom neyim.annem sarı babam sarı ben nasıl böyleyim..kan grubum da farklı yoksaaa telkırma yoksa biz.....
su blog olayi iyiymis, daha okuyamadim sizinkileri eve gidince rahat rahat olurrum, bende mi yapsam???
buara is cikisi once ebeme gidicem,bana esantiyolarla dolu bi kutu ve bilgi vericek ebem..sonra supermarkette hersey 1€ kampanyasi var, dun gordum ama secmeye ve tasimaya halim yoktu saksilarimi almaktan, oglusum icin bebek bodyleri vardi, 1€ doldurup gelicem onleri insallah kaldiysa tabi....
Kızlarrrr meraba ben geldim, şimdi geçmişi okumaya çalışacağım. Ama önce size bir soru sormak istiyorum.
Bebek kıyafetlerini yıkayan veya yıkamayı düşünenler, acaba makinenin PAMUKLU programında mı, yoksa SENTETİK programında mı yıkasak daha iyi olur. SENTETİK programda yıkarsak daha fazla suyla yıkandığını belirtmiş. Ben aslında iki kere durulama yapmak istiyordum ama benim makinemde durulama tekrarı diye bişey yok. Ben de o yüzden daha fazla suyla yıkandığı için SENTETİK programı seçmeyi düşündüm.
Tabii sizlerin de fikrini almak istedim, güzel anneler...
Hayatta hersey ınsan ıcın.. lütfen üzülme.. yazdıktan sonra kendıme cok kızdım zaten.. ne geregı vardı dıye.. neyse kapatayım bu konuyu tamamen.
Sonuc dıyorsun.. ufukta varsa catlamak, neye yarar üzülmek.. :)) napalım canımız sagolsun, yeter kı onlar ıyı olsun :))
Kızlar bugün iş çıkışı bakırköy e gidiyorum C&A ya da uğrayacağım inşallah, kızıma birşeylerde alırım. Nesrin umarım detaylı ultrason sonucun iyi çıkar. Benimde 4 hafta sonra olacakmış şeker testim çok tatlı yeme alışkanlığım yoktur bakalım neler olacak
Cidden miii. Ya Esrako da ordan almıştı , orda beyaz bir pantolon olmalı. Benim için de bakar mısın nasıl bişey, güzel mi..E sen şimdi hangi beyaz nasıl anlıycam dersin. E en güzeli hangisiyse odur:)
Bide capacity nin içinde olan sadece çocuklara özel galiba. Bakırköyde yeri neresi biliyo musun? Bilen var mı??
Off off neresi orası, manevi evlatları olabilir miyim ben..Senin de görümcen olurum o zaman vay haline..
Hemen annemi arayıp soruyorum..Ihhh yok canımcım seni galiba bi cami avlusunda bulmuşlar. Sıkıştır anneni babanı bak gör kesin öyle..
Küçükken kızkardeşime de aynı masalları söyler mişim. Anneme söyleme ama seni cami avlusundan bulduk diye.. Yıllarca kendini evlatlık zannetmiş meğersem..Çok acı çekiyorum çoook
valla kapanin elinde kalicam, borek pogaca kurabiye ne istersen yap guzelim, pofur pofurum, herkese yeter...
Hemen annemi arayıp soruyorum..Ihhh yok canımcım seni galiba bi cami avlusunda bulmuşlar. Sıkıştır anneni babanı bak gör kesin öyle..
Küçükken kızkardeşime de aynı masalları söyler mişim. Anneme söyleme ama seni cami avlusundan bulduk diye.. Yıllarca kendini evlatlık zannetmiş meğersem..Çok acı çekiyorum çoook
Bende gelcemmm!! bendeeeeeeeeeeeeeeee senağlama yuftennnnnnn
.
Elmalı turta yapıyorum senden
fesat mısın kızım sen ya? ne iyi olurdu benim hiç kız kardeşim yok .hem tel kırma becerikli gadın yiğenine bir şeyler örerdi odasının dekorasyonunu filan yapardı nerdeee.hemen su koyuvermiş aşağıda zaten cami avlusuna bağlamış direk:dilcikar:Ya aslında Dido yu tanı ıstedım.. bi de o yumuşş yaaa.. o bakımdan.. kocasının bi bildiği var ki... ya neyse.. daha fazla karıstırmamyayımm.. ama geçme üstünden hemen derim, irdele, derine in, arastır, ama boğulma yafrum :)))
Amann nallaahımm yoksaaaaa kaydirigubbakcemile3 koşun analarınızın yakasınaa... delikafadulden
Kenarları oyalı yazıyorumm ama dikkatini çekiştirirmmm kaydirigubbakcemile3
evet benim gibi bir peynir canavarına sorulmaz bu soru.... bence sana çok yazık. ben 350grlık hani ezine koyun peynirleri oluyor ya tahsildaroğlunun filan. işte ben onlardan alıyorum ve bir paketi 3 günde bitiyor. haftasonları daha da fazla yiyorum. durum böle olunca süte pek ihtiyaç duymuyorum.Aftabru ben de peynir yedim miydi, gebelik reflüsü oluyorum. Çok kez denedim hep aynı..E peynirsiz de olmuyo..Düşün yani peynirli pide bile yemekte zorlanıyorum. Yazık bana değil mi..Öhööö
kuzum sen çatlamaya mı başladın? bence mavi damarların çatlakla alakası yoktur. çatlaklar galiba kızarıklık olarak başlıyormuş. lierac filan da almana gerek yok bence ama için rahat olsun sonradan içinde "keşke" kalmasın diye al bir dene bakalım. ben almayı hiç düşünmüyorum.Didom.. oralarda varis oluşması muhtemel bişi mi yani??? Lierac ı da alıp ek olarak kullanmaya baslamalı mıyım?? ne kadarlık alınmalı?? fıyat aralıgı nedır?? Lekelerle ilgili de sana ozelden tahmını atacagım..
inşallah şeker testin gayet normal çıkacak.Kızlar bugün iş çıkışı bakırköy e gidiyorum C&A ya da uğrayacağım inşallah, kızıma birşeylerde alırım. Nesrin umarım detaylı ultrason sonucun iyi çıkar. Benimde 4 hafta sonra olacakmış şeker testim çok tatlı yeme alışkanlığım yoktur bakalım neler olacak
yok be kuzum çok pahalı değil... asıl bebekler kaka ve çiş yapmaya başlatyınca nasıl saçılacak paralar onu düşün......... karnım gerilince sürüyorum çok rahatlatıyor bebe yağı aynı etkiyi yapmıyor gibi geliyor..bu hamişlik çok pahalı iş..daha göğüs ucu kremi var alınacak..biz mi çok manyağız,titiziz anlamıyorum yaaa
Bi araba dolusu çileği alıp ona yedirmek gerek..Yaw dağ çileği deme bari.. Bu arada çileeeeeeeeeeeeek. Bugün pazar var, eve giderken uğrayıp alayım..Kim dedi çilek diye..Dide getir kulağını çekicem.. (biliyorum önce ben söyledim ama napıyım suçlu bulmam gerek)
Ahh ahhh en büyük isteğim, bir gün çiftlik evimin olması. Bahçeyle uğraşmak. Sıpaların ördek, civciv, at, kuçu peşinde etrafımda koşturması.Haaa bu arada mümkünse çiftlik evi denize yakın olsun. Bizim bey de akşam kendi tuttuğu balıklarla eve gelsin.. Her sabah güneşin doğuşuyla uyanıp denize girebileyim...Falan falan..
Cidden miii. Ya Esrako da ordan almıştı , orda beyaz bir pantolon olmalı. Benim için de bakar mısın nasıl bişey, güzel mi..E sen şimdi hangi beyaz nasıl anlıycam dersin. E en güzeli hangisiyse odur:)
Bide capacity nin içinde olan sadece çocuklara özel galiba. Bakırköyde yeri neresi biliyo musun? Bilen var mı??
Püüüüüü :mymeka:
gel yafruum gel de sen zaten izmiri indirdin :)) ya ben sana bisi sorcektim, sen bu tulumlari falan kac aylik aldinn?? 3 mu 6 mi 0 mi???
mayali hamur kivaminda oldugum icin puacam daha iyi olur, yada pizza hamuru niyetine kullan derimyerimseniben
merhaba kızlar yine kaynatmışsınız bıktınız ama ben yine rahatsızım gece boğazım şişti ağzım kurudu hatta arada horladım iyiki kociş yoktu görevdeydi ve uykusuz bir gece bu gün mecburen kızımın yarınki 23nisan hazırlğı için eksikleri vardı dışarı çıktım tabi parol içerek ve yine ufak tefek bişeycikler aldım birde kızımın arabasını kilerden çıkardık yıkadık pakladık tekarar taktık düzelltik bebeklerimiz ve cicilere ekledim bakma isetrseniz
kötükedihüso çok pişmanın affedin.. bir keresinde de yine kızkardeşimle dalaşıp,oynaşıyorduk. Bir ara gözüme vurdu. Yalandan ağlayarak annemin odasına gittim. Mor farı gözümün etrafına sürerek çıktım, bak naptın bana diye.. Yüzündeki dehşet ifadesini unutamam. Balık burcu zaten çok duygusal.. Çok korkup, benim için üzülmüştü..Hehe.. Ama ben kıyamadım hemen söyledim far olduğunu.. Ama çok gerçekçi tonlarda sürmüştüm haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?