Yaw ben bu çocuğa bakabilecek miyim acaba ha Evriş. Zarar verir miyim ona acep..
Gece odasına girip bööööööööööö seni emzirmeye geldim deyip yüreğine indirir miyim. Korktum bak kendimden.. Yüzleşmeliyim kendimle..
kaydirigubbakcemile3yırttın canım..go on..hiç bişe olmaz..yemişim ben o evrişin yazmalarını
Ya aslında Dido yu tanı ıstedım.. bi de o yumuşş yaaa.. o bakımdan.. kocasının bi bildiği var ki... ya neyse.. daha fazla karıstırmamyayımm.. ama geçme üstünden hemen derim, irdele, derine in, arastır, ama boğulma yafrum :)))
Yaw ben bu çocuğa bakabilecek miyim acaba ha Evriş. Zarar verir miyim ona acep..
Gece odasına girip bööööööööööö seni emzirmeye geldim deyip yüreğine indirir miyim. Korktum bak kendimden.. Yüzleşmeliyim kendimle..
Yaw ayrıntılara ınmesek.. yüzeysel anlatımlarda kalsak.. ha olmaz mı?? essegın kulagına karpuz kabugu kacırmasak?? ha canlarımm benımmm kötükedihüso
Ya Deryam.. ne acelesı vardı.. yatsan dınlensen daha ıyı olmaz mıydı be annem??
Didooooooooooooooo.. kime kardes olmaya kalkıyorsun sen be kadın!!! .. korku filmlerin baskahramanı oyuncak bebekler gibi bu kadınn :1shok: delikafadulden
Hey allamm yaa, kırıksınız valla sizz,emzirme hayaline bak kaydirigubbakcemile3 Tamam anlasıldı.. ben alayım o cocugu elinden.. arada görmeye gözetimim dahilinde gelırsın:)))
Selam kızlar ben geldim - doktora götürdüm tahlillerimi - şimdi de bunlara inanmadı- 3 gün içinde ileri enfeksiyon sıfıra inemez dedi - 3. ye yapacaz idrar tahlili - bıktım artık
canımya mecbur çıktım kızımın saçalrına toka filan almam gerekiyordu saçalrını ben yapacağım kuaförler 7.15 gibi randeu vermş benişm o saate kuaförde olmam çok zor hem elimdende gelir ama eksiklerimiz vardı yani mecbur çıktım şimdide ıhlamur içiyorum ve yatacağım çok halsizim ateş bastı bi ateşimide ölçeyimde :1no2:
Selam kızlar ben geldim - doktora götürdüm tahlillerimi - şimdi de bunlara inanmadı- 3 gün içinde ileri enfeksiyon sıfıra inemez dedi - 3. ye yapacaz idrar tahlili - bıktım artık
Olduu anlaştık, iki erkek bebeğe bakabilecek misin ama..Yuppi yaşasın hep İzmirde yaşamak istemişimdir. Size yakın bi ev tutarım.. Beni de komşu teyze diye tanıtırsın..Sonra büyüyünce, yafrum ben ben senin annenim derim. Belki o bana size anne diyebilir miyim teyze diyebilir..
Oooooooo. ıyi ki dönmüşüm Balıkesirden haa.
Hay bak aklıma geldi "Yerce" fotoğrafçı var ya Balıkesirde. Onun yanında bir kebapçı vardı.. Ah öyle özledim ki orayı. Masayı donatırdı ve çok ucuzdu. Orta yaşlı bir garsonu vardı. ılginç bi adı vardı, hiç evlenmemiş. Bizi çok severdi. Ordan ayrılacağımızı duyduğunda üzülmüştü..
Gerçi Balıkesirde herşey ucuz ya.. Değirmenboğazına gidiyor musun peki??
Oooooooo. İyi ki dönmüşüm Balıkesirden haa.
Hay bak aklıma geldi "Yerce" fotoğrafçı var ya Balıkesirde. Onun yanında bir kebapçı vardı.. Ah öyle özledim ki orayı. Masayı donatırdı ve çok ucuzdu. Orta yaşlı bir garsonu vardı. İlginç bi adı vardı, hiç evlenmemiş. Bizi çok severdi. Ordan ayrılacağımızı duyduğunda üzülmüştü..
Gerçi Balıkesirde herşey ucuz ya.. Değirmenboğazına gidiyor musun peki??
kızlar anladığım kadarıyla yazayım ben küçükken bizim mahallenin kasabı bana seni çöplükte bulmuşlar derdi bende inanırdım annemler bana istediğimi almazlarsa hemen aklıma o söz gelirdi ya aslında çocuklarla konuşurken dikket etmek lazım
Ya telkırma haklı - o burda oturduysa en iyi o beni anlar - ben3. yıl Balıkesirdeyim hiç alışamadım - e alıştırmıyolar ki - herşey 10 sene geriden geliyo gibi - İstanbul gibi yere alışık olduktan sonra burdaki hayata alışmak biraz güçKız ne anlatıyor Telkırmaa... senın derdın ne, hey allamm yaa kaydirigubbakcemile3
Balıkesirde herşey çok ucuz ??????? şaka olsun diye yazdın dimi? Bu arada yerce nin orda adım başı fast food , kebapçılar ve dürümcüler oldu - hangisini diyosun acaba :)
Değirmenboğaza (güleceksin ama) hiç gitmedim - gidemedim - bizim işle yarım gün bile kopamıyoruz - ama eşim söz verdi bu yaz piknik yapacaz orda - e nazım geçerken şimdi kullanayım dimi :)))
Sen kaç yıl oldu Balıkesirden ayrılalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?