2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

AYYY NE GÜZEL ŞEYLER BULURSUN SEN ŞİMDİ 1E YA...

bu soruyu ben yanıtlayabilir miyim?
evet yeni aldığım bebiş bodylerinin bir kısmını (yani en önce aldıklarımı) yıkadım ben çoktan. hatta acayip bir haz aldığım için bu topikte de bahsetmiştim ve herkes sormuştu "neyle nasıl yıkadın nazan?" diye.
işte o an dank etti bende , bunları özel bir deterjanla ve bizimkilerden ayrı olarak yıkamak gerekiyordu. oysa ben bizim çamaşırlarla birlikte attım makinaya normal bizimkiler gibi yıkadım. aklımın köşesine bile gelmemişti. ayyy ben ne biçim hatunum yauw? siz neler neler neler düşünüyorsunuz....

gel yafruum gel de sen zaten izmiri indirdin :)) ya ben sana bisi sorcektim, sen bu tulumlari falan kac aylik aldinn?? 3 mu 6 mi 0 mi???
ben 9 tane 0-3 ay, 13 tane 3-6 ay, 25 tane 6-9 ay..... ayyy işte bi sürü bi sürü aldım her çeşit her boydan.... aklımda kalmamış sayıları ama bol bol aldım.

Evet canım çok geri bir yer kasaba gibi hala...

Telkırma senin de kan grubun negatif diye gördüm - doğumda 48 saat içinde iğne olmamız gerekiyo biliyosun dimi - annem sağlıkçı olduğu için bu işi ona devrettim o takip edecek - araştırmış şu an piyasada yokmuş (adını unuttum) - telaşlanmıştıı baya- sormam lazım yine noldu diye bulabilmiş mi
Sen bu konuda bi bilgin var mı?

ben de yavaş yavaş webden bişeyler bulup sipariş vereyim diyorum. mobilya işini de bu haftasonu netleştireceğiz.
kızlar akşam reklam aralarında girsenize yauw... ben girerim diye planlıyorum. kimsecikler olmuyor çrşb ve prşb akşamları.

senin için hangisi daha hayırlı olucaksa öyle olmasını dilerim şeker içinde aferin valla kilo bilem vermişin bravo diyorum azimli anne
hayret yani nasıl düşüncesizlik ama durumunu bile bile allah yardımcın olsun...
gözün aydın olsun buda bitti bu arada hepsini tek tek alıntı yapmadım yeni göbişte çok şirin maşallah..
ohh gözün aydın ne güsel herşeyin yolunda olması resmide çook güzel allah nazarlardan saklasın kuzunu..
Sanırım en çok ARI MAYA yı beğendim.
bencede en següzelli o
bol bol su içmelisin demekki yetrli gelmiyo şimdiden önlem al 7-8 aydan sonra çook fene çatlar çünkü karın dahada bübüyüp gerilecekk canım..
hadi ya üzülme büyütme gözünde biliyosunki diğer arkadaşlardada çıktı ama çabucak düzene girdi
memişlerde çatlıyo canım onlarda gerildiği için karnına sürdüğün yağdan memişlerine de sür hele süt dolunca dahada büyüyecek şimdiden önlemini al derim..
başınız sağolsun canım ve sanada çok geçmiş olsun ıhlamur iç sıcak şeyler dikkat et kendine..
bahar geldi ya kışın yorgunlugunu atıyoruz üstümüzden hepimizde vardır tahminim agırlık miskinlik umarım çabucak geçer bu arada ne oldu senin dr işin bebişin cinsiyeti ultrasonun merak ettim..
inşallah güzel haberlerle gelirsin tetenoz için bende yaptırmadım benim dr önermedi..
canım eger dr hastanenin dr ise istememesi lazım ama dışardan gelip orada muayne ediyosa doğrudur..
inşallah canım çook geçmiş olsun ..
aferin ona gözün aydın ve maşallah resim alamadınızmı görelim busemizi
hadi gözün aydın sendende iyi haberler bekliyoruz
ayy buarada seker yükleme sonucum normal cıkmıs cook sevınclıyım,aftabrucum senın nasıl cıktı hayatım
ohh ne güzel sende atlattın bakalım..
.ohh ohh çok sevindim maşallah oğluna bu arada iyi tatiller iyi yolculuklar canım keyfini çıkarr havanın muğlanın......

güzel haberlerle gel canım bekliyoruzzz

bana gözleme yedirtmeyen hatuna bak sen yaa olcak işmi bu heee hemde iki menüü :mymeka:

ne güzel yaa hep ben yaptım temizliğii pazar alışverişi cam silme vsss ama bugün anladımki artık yapamıcam devredicem kocaya :1no2:

bende istiyorum ekmek sorularıma cvp verirsin o zaman ilerleyen günlerde tamammı?
1 lt süt mü amanın nasıl içiyosun..Eğer yağlı sütse kilo aldırır tabi.. Ben yağsız süt alıyorum.. Sütü oldu bitti çok severim ama 1 lt çok gibi yaa..
1 litre sütte neymiş ben 1 lt stün yanında en az 1 kase yoğurt ve bol peynir tüketiyorum
Evriş çok güzel çok güldüm : ))) tatlım benim süpersin
ben çıkıyorum kızlar ayrıntılı ultrasonumuz var oğluşumu görüp gelicem öperim herkesi a.s.
güzel haberlerle gel canımm
çilek annem bahçemize ekerdi ne güzel olurdu.geçen gördüm adamın biri arabada çilek satıyor nah işaret parmağım kadar bir de yazmış üstüne ORCİNAL DAĞ ÇİLEĞİ. alllaaaam yareppim
delikafadulden süpersin yaa seviyorum seni çatlak kadınnn parmağını yesinler
benim gibi gezenti biri hemen cevaplasın senüüü özgürlük meydanına gelmeden sağda kalıyo yani tren istasyonun çaprazında burgerkıng ın karşısında daha ayrıntı istermisin tatlım?
Bak çingene Esra olsa şimdi o elektriği ekmek arası yapıp yerdi... :)))) şükür buna da.. hala alısverıs yapabılıyoruss aramısda :)))
ayyy kuru iftiraya bakk bütün gün temizlikk yaptımmm geberdim felan hattaa yorgunluktann amaaaaaa akşam lahmacun yicezzz kocişle canım çok istediii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ayyy evdeyimmm yaaa teesüf ederimmm yaneee bugün çıkmadım ama yarından itibaren acısı çıkıcak çünkü 3 gündür evdeyim pöffff patladım aynen :sm_cool:
Bana göre Esra;

Ya durumcude.. ya da waffle cı da doguracak o.. ahanda yazdım buraya kaydirigubbakcemile3
ayyy olabilir valla haftasonu ben yine bi waffle yiyem canım istedi delikafadulden
ben o batmandaiklerden daha karayımdır lülülülülülü
benim ablamda kova burcuuu aynı sennn ama arada bi fark var ben ikizler olduğum için benimle baş edemediii yani aynı şeyi ablam bana yapsa o gözündeki yalancı morluk gerçeğe dönüşürdüü laelaelaelaelae
ayyy deryamm banada abim derdiki seni çingene çadırından çaldık ailede benim kadar karası yokkk bende inanırdım bakardımki en kara benim doğru heralde derdim :bbo:

kızlar bir kaç gündür giremedim maşallah resmen patlama olmuş
oku oku bitmedi bu arada sayfayı katlettim biraz kusura bakmayın gözümden kaçanlar varsa şimdiden aff ola ama oku oku gözlerim şaş beş oldu valla ne kadar hızlı ilerliyo sayfalar mazallah bir hafta giremesek yandık valla yavaş kızlar birass:uhm:

kızlar selamlar...

telkırmayla dide kardeş miymiş?:1shok:

var yaa biliyordum diyecem ama kimse inanmayacak puff... Çok üzgünüm çoook

bebeğin kemiğini hissetmek için bastırma demiş bir arkadaşım, tamam canım bastırmam bir daha. Zaten çok hafifçe bastırmıştım, onu da yapmam...

Evriş, 1500 TL makul diyorsun yani, hımm, zaten aslında nevresimi düşünce 1350 ye falan gelecek. Nevresimi 150 sayıyorlardı, e gerek yok ona daha uygunları var piyasada...

Somon
derken yerli mi ithal mi hangisini yapıyorsunuz öyle tavada güveçte falan ?

iyi akşamlar herkese- benimle kimse ilgilenmiyo bende alınganlık yapıp çıkıyorum senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kendinize cici bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…