2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hamilelikte sazanlık normaldir kızlar, dert etmek yok... Bir de hamilelikte somonluk nasıl birşeydir onu bir öğrensek... İthalini pek yiyemiyorum ben midem kaldırmıyor da yerlisini yemeye çalışıyorum fırsat oldukça... Esas yenmesi gereken ithali değil mi :çok üzgünüm:

benimde en sevmediğim balık somondur en faydalısı ama ben yemiyorrum benim canım hamsi kuşu istiyooo ya yapan yer olsada yesem

balık restoranlarına sordum bana 2 tane birbirine yapıtırılıp kızartılmış hamsileri hamsi kuşu die yutturacaklar ben ne olduğunu biliyorum ama adamlar yok öle bişey diyo sinir oluyorm eşimde bak demek öle değil adamlar nie bilmesin diyoo

Selam kızlar geçmişi ancak okuyabildim, ama bu arada EVRİŞ ve AFTABRU'dan başka soruma cevap veren olmamış. Ben sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Oyüzden tekrar kopyalıyorum buraya.

Bebek kıyafetlerini yıkayan veya yıkamayı düşünenler, acaba makinenin PAMUKLU programında mı, yoksa SENTETİK programında mı yıkasak daha iyi olur. SENTETİK programda yıkarsak daha fazla suyla yıkandığını belirtmiş. Ben aslında iki kere durulama yapmak istiyordum ama benim makinemde durulama tekrarı diye bişey yok. Ben de o yüzden daha fazla suyla yıkandığı için SENTETİK programı seçmeyi düşündüm.
Tabii sizlerin de fikrini almak istedim, güzel anneler...

Bilmiyorum canım ben.. Ben de ya sizden öğreneceğim, ya da aftabru gibi, hangi program denk gelirse... ama sanki az suyla bile olsa yani durulanıyor... fazla titizlenirsen çok suyla olanla yıka bence... sanırım yeterli olur...

EVRıŞ,im
bu arada neden sentetik yani neden seçme şansım yok, anlamadım.

Lierac'ı sormuşsun. Bana da doktor onu önermişti ben kullanıyorum. Burada eczaneden aldım fiyatı 100 ml. 50.TL

kızlar şekerim normale döndü 4 saat sürekli kan aldılar yani her saat başı 4 kere kan aldılar 100 glikoz yükleyip doktorum tamam normal dedi sadece ben çok zayıf olduğumdan tedirgin olmuş bu kadar zayıfta nie şeker yüksek diee ben bir türlü kilo alamıyorum kızlar yaaa

3K1M,
Teşekkür ederim canım. Bakalım belki de Evriş'in de dediği gibi SENTETıK2te yıkarım. Ama Evriş, senin aldıklarına bakılırsa ben bebişe hiç bişe almamışım henüz. Herkes gözümü korkuttu. Çok hediye gelir, çabuk büyür vs.diye. Ben de sadece 0-3 aylık 4'er tane tulum zıbın body ve altüst takımdan başka bişi almayı düşünmüyorum. Gerekirse doğduktan sonra alırım diye düşünüyorum. Bi sağ salim doğsun da inşallah...

Evriş çok güzel çok güldüm : ))) tatlım benim süpersin
ben çıkıyorum kızlar ayrıntılı ultrasonumuz var oğluşumu görüp gelicem öperim herkesi a.s.
güzel haberlerini bekliyoruz canım

Selam kızlar ben geldim - doktora götürdüm tahlillerimi - şimdi de bunlara inanmadı- 3 gün içinde ileri enfeksiyon sıfıra inemez dedi - 3. ye yapacaz idrar tahlili - bıktım artık
ah canım ya.bi türlü içini rahatlatmadı şu sonuçlar.üçüncüyü de yaptır artık da için rahatlasın

hadi gözünaydın.bebeğin gelişimi iyiyse kilo almamak avantaj senin için

slm kaçak kedi ben dalinin bebek yumuşatıcısını aldım henüz kullanmadım bide dalan nın ROXY die yüzde yüz bitkisel yağlardan üretilen toz sabunu var bebek deterjanı özel hatta bu kendinden yumuşatıcılı onu aldım hatta bebeğe aldığım herşeyi yıkadım bence çok güzel tavsiye edrim mutlaka al canım

Gelmiş geçmiş olsun EFTELYA. Ben de Cuma günü alıcam sonucu. İnşallah iyi çıkar.
Sen şu an kaç haftalıksın ve kaç kilo aldın toplamda canım!

bak üzülmeye değmedi hadi gözün aydın olsun eger bebegini iyi besleyebiliyosan çokta kafaya takma kilonu

gecmiş olsun canım bende senin gbyim ya bendede yüksek çıkabilir mi acaba tatlı hastasıyımdır ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…