doğumamı okadar gün kalmış canım
yerli somondamı var???
bende 101 :))
Selam kızlar geçmişi ancak okuyabildim, ama bu arada EVRİŞ ve AFTABRU'dan başka soruma cevap veren olmamış. Ben sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Oyüzden tekrar kopyalıyorum buraya.
Bebek kıyafetlerini yıkayan veya yıkamayı düşünenler, acaba makinenin PAMUKLU programında mı, yoksa SENTETİK programında mı yıkasak daha iyi olur. SENTETİK programda yıkarsak daha fazla suyla yıkandığını belirtmiş. Ben aslında iki kere durulama yapmak istiyordum ama benim makinemde durulama tekrarı diye bişey yok. Ben de o yüzden daha fazla suyla yıkandığı için SENTETİK programı seçmeyi düşündüm.
Tabii sizlerin de fikrini almak istedim, güzel anneler...
güzel haberlerini bekliyoruz canımEvriş çok güzel çok güldüm : ))) tatlım benim süpersin
ben çıkıyorum kızlar ayrıntılı ultrasonumuz var oğluşumu görüp gelicem öperim herkesi a.s.
ah canım ya.bi türlü içini rahatlatmadı şu sonuçlar.üçüncüyü de yaptır artık da için rahatlasınSelam kızlar ben geldim - doktora götürdüm tahlillerimi - şimdi de bunlara inanmadı- 3 gün içinde ileri enfeksiyon sıfıra inemez dedi - 3. ye yapacaz idrar tahlili - bıktım artık
hadi gözünaydın.bebeğin gelişimi iyiyse kilo almamak avantaj senin içinkızlar şekerim normale döndü 4 saat sürekli kan aldılar yani her saat başı 4 kere kan aldılar 100 glikoz yükleyip doktorum tamam normal dedi sadece ben çok zayıf olduğumdan tedirgin olmuş bu kadar zayıfta nie şeker yüksek diee ben bir türlü kilo alamıyorum kızlar yaaa
kızlar şekerim normale döndü 4 saat sürekli kan aldılar yani her saat başı 4 kere kan aldılar 100 glikoz yükleyip doktorum tamam normal dedi sadece ben çok zayıf olduğumdan tedirgin olmuş bu kadar zayıfta nie şeker yüksek diee ben bir türlü kilo alamıyorum kızlar yaaa
kızlar şekerim normale döndü 4 saat sürekli kan aldılar yani her saat başı 4 kere kan aldılar 100 glikoz yükleyip doktorum tamam normal dedi sadece ben çok zayıf olduğumdan tedirgin olmuş bu kadar zayıfta nie şeker yüksek diee ben bir türlü kilo alamıyorum kızlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?