günaydın,
herkes iyidir umarım...ben ve bebişim iyiyiz çok şükür....oğlum 638 gr olmuş..şu an için herşey normalmiş...şeker yüklemesi yapıldı...az sona gidip kan vericem....ayyh bayılcak gibi oldum valla....sonra da dişçiye gidicem dolgumu yeniletmem lazım...
yolculuğa çıkmama izin verdi dr.um...
benden bu kadar kıslar,hepinizi öpüyom....
beni özleyin anacım....
Aftabru, evriş o peynirlere ben de bayılıyorum ama ıhh midem istemiyo bikaç saat sonra reflü oluyo... Ha bide muz da oluyo aynısı..
Hamilelikte sazanlık normaldir kızlar, dert etmek yok... Bir de hamilelikte somonluk nasıl birşeydir onu bir öğrensek... İthalini pek yiyemiyorum ben midem kaldırmıyor da yerlisini yemeye çalışıyorum fırsat oldukça... Esas yenmesi gereken ithali değil mi :çok üzgünüm:
Selam kızlar geçmişi ancak okuyabildim, ama bu arada EVRİŞ ve AFTABRU'dan başka soruma cevap veren olmamış. Ben sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Oyüzden tekrar kopyalıyorum buraya.
Bebek kıyafetlerini yıkayan veya yıkamayı düşünenler, acaba makinenin PAMUKLU programında mı, yoksa SENTETİK programında mı yıkasak daha iyi olur. SENTETİK programda yıkarsak daha fazla suyla yıkandığını belirtmiş. Ben aslında iki kere durulama yapmak istiyordum ama benim makinemde durulama tekrarı diye bişey yok. Ben de o yüzden daha fazla suyla yıkandığı için SENTETİK programı seçmeyi düşündüm.
Tabii sizlerin de fikrini almak istedim, güzel anneler...
slm kaçak kedi ben dalinin bebek yumuşatıcısını aldım henüz kullanmadım bide dalan nın ROXY die yüzde yüz bitkisel yağlardan üretilen toz sabunu var bebek deterjanı özel hatta bu kendinden yumuşatıcılı onu aldım hatta bebeğe aldığım herşeyi yıkadım bence çok güzel tavsiye edrim mutlaka al canım
canım tşk ederim çok saol...geçmiş olsun eftelya... gözün aydın...
yok takmıomda kiloyu yinede az kilo almak istiom ama dediğin gibi bebeğin durumu ii olsunda tekgüzel haberlerini bekliyoruz canım
ah canım ya.bi türlü içini rahatlatmadı şu sonuçlar.üçüncüyü de yaptır artık da için rahatlasın
hadi gözünaydın.bebeğin gelişimi iyiyse kilo almamak avantaj senin için
canım inş ii sonuçlar alırsın ben 24+4 haftalığım 53le hamile kaldım şimdi 57 ama boyum uzun olduğu için bu kilo az boyumda 1.77 canım ama bebeğin kilosu normalmişGelmiş geçmiş olsun EFTELYA. Ben de Cuma günü alıcam sonucu. İnşallah iyi çıkar.
Sen şu an kaç haftalıksın ve kaç kilo aldın toplamda canım!
valla canım yaa dün çok korkmuştum çok üzüldüm ama rabbime şükürler olsun ki normale döndükbak üzülmeye değmedi hadi gözün aydın olsun eger bebegini iyi besleyebiliyosan çokta kafaya takma kilonu
inş bişi çıkmazda canım sağlıklıca doğum yaparsına.s.gecmiş olsun canım bende senin gbyim ya bendede yüksek çıkabilir mi acaba tatlı hastasıyımdır ben..
pamukluda yıkadım ben hiç bişey olmadı yumuşatıcıyı kullanmadım henüz beklesin o zaman o be arada sen nerden aldın kızlar size bi tavsiyem var bulunduğunuz şehirlerde bizim market varsa tontan alışveriş ordan alın bezi ve bu deterjan orda 2.5 tl.huggyys bezlerde 11.5 tl orda esnaflar alışveriş yapabiliyo ama tanıdıktan varsa esnaf kart oranın ordan alınn
FASUYE'ciğim
Benim de pamuklu program daha uzun sürüyor. Ama sentetikle farkı pamukluda azami 5 kg koyun diyor, sentetikte ise azami 2,5 kg. koymamızı öneriyor. Benim anladığıma göre o aradaki 2,5 kg. fazla su ile doluyor.
pamukluda yıkadım ben hiç bişey olmadı yumuşatıcıyı kullanmadım henüz beklesin o zaman o be arada sen nerden aldın kızlar size bi tavsiyem var bulunduğunuz şehirlerde bizim market varsa tontan alışveriş ordan alın bezi ve bu deterjan orda 2.5 tl.huggyys bezlerde 11.5 tl orda esnaflar alışveriş yapabiliyo ama tanıdıktan varsa esnaf kart oranın ordan alınn
taze fasulye sen izmirin neresinde oturuyosun canım buarada adını yazınca canım cekti gidipte yiyeyim bariiii
Yaw ben bu çocuğa bakabilecek miyim acaba ha Evriş. Zarar verir miyim ona acep..
Gece odasına girip bööööööööööö seni emzirmeye geldim deyip yüreğine indirir miyim. Korktum bak kendimden.. Yüzleşmeliyim kendimle..
canım zaten bebek deterjanı diğerleri gb olmaz bence kıyafetlerde çabuk durulanır üstelik bitkisel toz sabun genede sen bilirsin ben o kadar düşünmedim attım yıkadım ütüledim kaldırdım
Ya çilek alıp da yemeyin kızlar bence... yani tarla çileği olur minik olur anlarım da o dana kadar çilekleri yemeyin, hormonlu onlar.. zararlı bize bebişlere.. ben de çilek çilek diye sayıklıyorum ama daha 1 tane ağzıma atamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?