2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Yav 200 gr erik aldım, bu kadar mı güzel olur arkadaş? Oysa gayet çemçük duruyodu rafta. Bitirmek üzereyiğm. Muhteşem muhteşem... Azcık da tuz. cokacimcoook

Maşallah maşallah :) Mercimekim yoksa sen ben misin kız? Benim de oğlum 639 gr idi dün. Ve ben de dolgularımı yeniletiyorum bu aralar :)

Aftabru, evriş o peynirlere ben de bayılıyorum ama ıhh midem istemiyo bikaç saat sonra reflü oluyo... Ha bide muz da oluyo aynısı..

Muz bein de mahfediyo ama NAZAN gibi tahsildaroğlu koyun peynirinin hastasıyım. Haftada bir 600 lük bitiriyorum ben de. Günde yarım lt süt.

Yahu kızlar SOMON diyip duruyorsunuz. Tamam somon omega 3 açısından çok zengin ama BÜYÜK BALIK olduğu için bize yasak olan gruptan değil mi o? Bana Elif sanki SOMON YEME demişti???

Bol suyla yıka. Yani sentetikte yıka. Veya pamuklularda 60 derece yoğun yıkama varsa onu kullan. Enteresan geldi, demek sentetiklerde daha çok su gidiyormuş? Oysa pamuklu programım daha uzun sürüyor benim ?

Canım ben de ROXY'i aldım. Onunla yıkayacağım. Ama yumuşatıcı pek tavsiye edilmiyor diye ilk üç ay kullanmayı düşünmüyorum. Pekiii sen hangi programda yıkadın pamuklu'da mı, sentetik'te mi?

geçmiş olsun eftelya... gözün aydın...
canım tşk ederim çok saol...
yok takmıomda kiloyu yinede az kilo almak istiom ama dediğin gibi bebeğin durumu ii olsunda tek
Gelmiş geçmiş olsun EFTELYA. Ben de Cuma günü alıcam sonucu. İnşallah iyi çıkar.
Sen şu an kaç haftalıksın ve kaç kilo aldın toplamda canım!
canım inş ii sonuçlar alırsın ben 24+4 haftalığım 53le hamile kaldım şimdi 57 ama boyum uzun olduğu için bu kilo az boyumda 1.77 canım ama bebeğin kilosu normalmiş
bak üzülmeye değmedi hadi gözün aydın olsun eger bebegini iyi besleyebiliyosan çokta kafaya takma kilonu
valla canım yaa dün çok korkmuştum çok üzüldüm ama rabbime şükürler olsun ki normale döndük

pamukluda yıkadım ben hiç bişey olmadı yumuşatıcıyı kullanmadım henüz beklesin o zaman o be arada sen nerden aldın kızlar size bi tavsiyem var bulunduğunuz şehirlerde bizim market varsa tontan alışveriş ordan alın bezi ve bu deterjan orda 2.5 tl.huggyys bezlerde 11.5 tl orda esnaflar alışveriş yapabiliyo ama tanıdıktan varsa esnaf kart oranın ordan alınn

EFTELYA,
Ben de 24+6 yım. 51,5 la hamile kaldım şu an 57,5'um. Ama benim boyum 1,58 canım.

FASUYE'ciğim
Benim de pamuklu program daha uzun sürüyor. Ama sentetikle farkı pamukluda azami 5 kg koyun diyor, sentetikte ise azami 2,5 kg. koymamızı öneriyor. Benim anladığıma göre o aradaki 2,5 kg. fazla su ile doluyor.

Ben normal marketten aldım canım, ya groseri ya migros hatırlamıyorum şu an.

jenny_sh, geçmiş olsun sana da, 3. de netleşir artık ve inşallah sorun yoktur...

Roxy iyi bence de canlar...

tazefasulye, somon önerilen bir balık drlar tarafından, senin Elif hanım da önermiştir zannımca...

O dediğinin aynısı bende ELDE YIKAMA programında, çünkü yünlüler yıkanıyor ya elde! Onlar da çok su çektiği için hazneyi bozmamak için, daha fazla mı su alıyor onu bilmiyorum.

Zaten pamukluda çamaşırlara bişey olacağından değil. İlk defa giyecekleri için üstünde sabun kalıntısı vs. olmasın diye bol suyla durulansın dedim. Ama benim makinemde durulama tekrarı olmadığı için sentetik daha fazla suyla yıkar demiş. Ben de onu düşündüm işte.

JENNY,
Geçmiş olsun canım. Ben de senin gibi geç kalkınca öğlen olmuş oluyor ve günümün yarısı uykuda geçiyor. Ama sabah erken kalkamıyorum artık, çünkü kalbim çok çarpıyor. Dinlenmek iyi geliyor.
Dolayısıyla bizim kızlar da maşallah çok ilerliyorlar. Senin gibi benim de oku oku yetişmek mümkün olmuyor valla...

canım zaten bebek deterjanı diğerleri gb olmaz bence kıyafetlerde çabuk durulanır üstelik bitkisel toz sabun genede sen bilirsin ben o kadar düşünmedim attım yıkadım ütüledim kaldırdım

Ya çilek alıp da yemeyin kızlar bence... yani tarla çileği olur minik olur anlarım da o dana kadar çilekleri yemeyin, hormonlu onlar.. zararlı bize bebişlere.. ben de çilek çilek diye sayıklıyorum ama daha 1 tane ağzıma atamadım...

Arkadaşlar benim de göğsümde çoktandır belirmiş olan mavi-mor damarlar var. Ama bi sitede okumuştum, göğsünüzdeki damarlar ileriki haftalarda kan dolaşımının artmasından dolayı belirginleşebilir diye.
Yani bence çatlak habercisi değiller sanırım.
Özellikle EVRıŞ'ıN DıKKATıNE...

taze fasulye sen izmirin neresinde oturuyosun canım buarada adını yazınca canım cekti gidipte yiyeyim bariiii

geçenlerde bebeğin kulakları artık duymaya başlamıştır güzel şeyler söylemek lazım muhabbeti üzerine; oğluma "böööööö" demek suretiyle olayı cıvıtanlardan biri de benim sanırım :roflol:
ne yani bence bööö güzel bişey, çocuklara uygun yani... korkmamıştır inşallah fisfisfis

canım zaten bebek deterjanı diğerleri gb olmaz bence kıyafetlerde çabuk durulanır üstelik bitkisel toz sabun genede sen bilirsin ben o kadar düşünmedim attım yıkadım ütüledim kaldırdım

Doğru söylüyorsun bitanem. Fazla düşünmeye gerek yok, ama sizlerin fikrini almak iyi oluyor gene de. Yıkamadan önce tereddütüm kalmasın hiç istedim. Teşekkürler...

Canım biz ziraat müh.yiz. Burda YALEX diye bir firma var onun çilekleri büyük büyük hormonlu sanırsın ama değillermiş. Zaten adamlar ihraç ediyor yurtdışına. Burda bazı tablacılarda da pazarda da nadiren satılıyor. Ama biraz pahalı. Eğer Yalex diye markasını görürsen kocaman da olsa korkmadan yiyebilirsin canım, bilgine...cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…