2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

valla bu hamilelik beni hem sazan yaptı hemde balık hafıza yaptı ama taze fasulyede en sevdiğim yemektirrrr kışın bile çok yaparım eşim bıktı fasulyeden

bana gözleme yedirtmeyen hatuna bak sen yaa olcak işmi bu heee hemde iki menüü :mymeka:

1 litre sütte neymiş ben 1 lt stün yanında en az 1 kase yoğurt ve bol peynir tüketiyorum

iyi de ben de bunu marifet olarak anlatmadım, zaten çok üzüldüm yedikten sonra... bir tek menü bile yememiz sakıncalıyken ben bir oturuşta iki menü yedim. keşke birisi de benim seni durdurduğum beni durdursaydı... sonradan vicdan azabı çekiyor insan... gerçi kola içmedim , bir menüyle ayran diğeriyle gazoz içtim.

GYPSY galiba senin bebek yumurta kabuğuyla çıkacak. o kadar çok kalsiyumla ne yapacaksın, artanla vücut belki kabuk yapar bebeğe hı ne dersin?

gözünaydın canım. sonuçlarını yazsana bi zahmet....

canım inş ii sonuçlar alırsın ben 24+4 haftalığım 53le hamile kaldım şimdi 57 ama boyum uzun olduğu için bu kilo az boyumda 1.77 canım ama bebeğin kilosu normalmiş

bi de ben çok merak ettim, şöyle boydan bi foto koysana... 1,77 olup da 57 kilo olunca nasıl görünüyor insan? hani hamilesin ya o açıdan şaşırıyorum.

Son düzenleme:
slm kıslar bissrrrrrrrrüüüü alıntı yaptım ama varya gülmeden bi hal oldum maşallah formdasınız..ayça ve dide nin kardeş muhabbeti zaten bittiğim noktadır..allahım ya siz delüsünüz
ohh böle şeker ölçümüne can kurban bende yanımda limon götürcem...

Cevabım EVET:teytey:Ama son gelişmeleri yazmadım daha. Bu da linki:
MELEĞİMİN GÜNLÜĞÜ: 27 Aralık 2008
ayyyne gusel bi düşünce...ayrıca kıskandım isim oluşumunu keşkem eşimle benimde güsel bi bileşimimiz olsyadı..bizden ancak AYGÜL yada GÜLAY ÇIKAR..PÜFFFFFFFFFF

aman aman isminize bayıldım rüzgarın fısıltısı..kıss o horos ne öle ayrıca sende şu baktıgına benzer hurafesine inanalardansın galiba AYÇA...

canım tekrar gelmemesi iyiye işaret umarım doktorunda sana güzel şeyler söyler ama sanırım ilişki sonrasıda bu tur pembemsi lekeler olabilirmiş.doktorum kırmıza yakın yada kırmızımsı olmadıkça endişelenme dedi..

karnıma agrılar girdi evrrrrrrrrrim...çok yaşa sen emi.....ayhhh öldüm öldüm valla hele şu tavugun bilmemem nesinnn yırtılmasına koptum....:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum kızlar ayrıntılı ultrasonumuz var oğluşumu görüp gelicem öperim herkesi a.s.
inş. güzel haberle gel nesrincim..hemen yaz bise...

çilek annem bahçemize ekerdi ne güzel olurdu.geçen gördüm adamın biri arabada çilek satıyor nah işaret parmağım kadar bir de yazmış üstüne ORCİNAL DAĞ ÇİLEĞİ. alllaaaam yareppim
hahaaaaaaaaaaa yahu ben bu pazarlardaki etiket yazılarına ölüyorum ...
AŞORTMAN 5 TL VAŞİGTON PORTAKAL falan gibgibii liste uzayıp gidiyor..ayyh benm aplam edebiyat ögretmeni kendisi hiiç dayanamaz turkçenin katledilmesine hemen mudahale eder pazarcılarda ölece bakarlar aplamın yuzune...kaydirigubbakcemile3:roflol:

ohh ohh hayale bak yahu aladdininn cini bile bu kadar ayrıntıyı yapmaz herhalde..süper bi hayal gucu...a.s.

İstanbullular bakın bu yana... bu yağmur da neyin nesi. Feci yağıyo. Kim demişti, ben bildim bileli her 23 Nisan yağar diye. Hakıkaten doğru. Yazık yavrucaklara...Yarın düzelse bari..
kapıdan baktırıpda kazma kurek yaktıran MART dı ama nisanda kıskanmış herhal...2 gundur petekleri açıyorum ..üşüyoruz....

esim artik bana potansiyel yogurmalik hamur gozuyle bakiyor, her yerim yogurulcak kivama geldi, mincir mincir, pofuduk oldum...-tatlicadiarzu-
ayy yerim seni pofuduk pofuduk valla mayalı hamur geldi aklıma.hmmm yarına bi fikir geldi aklıma...cokacimcoookhihoyyyt

sağa sinyal yerine sola veririm..
aboooooooooo senistan bulda sakın araba kullanma kuzu.....yada sen hiç araba kullanma ..benm ablamda sag sol kavramı yoktur yol tarif ederken hep şöle gitt şuraya dön diye başlar tarifi..feciii yani,,,delikafadulden

kısııım benm annem babam esmer ben sarısışın renkli gösluyum..

ohh ne gusel bayılrırım minicik eşantiyonlara çok severim..bizim hastanede veriomuş arkadasım dogum yaptı ya ona vermişler ay çok şirinler kullanmaya kıyamas insan zaten bi seferde biter hepsi ama süs gibi..kaydirigubbakcemile3
ezine peynirimiiiiiiiiii ayhhh yaa bayılrırım valla utanmasam kendim bittirirm de eşime yazık oda yesin...

ayçaaaaaaaaaaa inanmıyorum ya bugun varya sise gülmekden karnım agrıdı yazık oglum çok sarsıldı içerde kesin...kaydirigubbakcemile3:roflol:
Bakırköydeki C and A yerini tarif etsene bana..Capacity içinde olan değil..
meydandan inersen solda ama sahilden çıkarsan sagda vee eger yukardan inersen capasiteye ayrılan yola gelemden önce asagıdan gelrikende tam tersi yani hani caddeyi ortadan bölen yol varya carusele giden yol o ayrımı geçtikden sonra sagda...

Pislik yapayım dedim, bi tek sen atladın Serap ! Napayım :))

seni gidi seni yaramaz:jeyyar:ama ondan bende siftah yaptım valla zaten dört gözle bekliyodum dediğin yeşil meyvalarda ufaklar ama tatlılar ilk bende çekindim almaya sonra dayanamadım aldım güseller güselllllll.......şimdik bende seni kudurtim mi ben o büyük yeşildende aldım hani içi kırmızı dlim dilim:roflol::roflol:

valla bu hamilelik beni hem sazan yaptı hemde balık hafıza yaptı ama taze fasulyede en sevdiğim yemektirrrr kışın bile çok yaparım eşim bıktı fasulyeden

:))) Sayemde hepiniz bırakacaksınız :)

TEKRAR SORUYORUM CEVAP İSTİYORUM
babak telsizi alan oldu mu? ne marka aldınız? kaça aldınız?

Yok yafrum almadım, almayı planlamıyorum. Neden dersen öyle işte! işine gelirse!!! kaydirigubbakcemile3
O kadar derin uykuya dalmayız gibime geliyor. Üstelik çok sağlıklı bulmuoyrum. Gerçi radyo dalgası bunlar ama ne bileyim..

Bundan sonra pür dikkat YALEX arayacağım demek ki :) Ay ne güzel bir paylaşım oldu bu bilgi... Çoook teşekkürler kaçakkedi...

Ohoo benim hamile gibi hormonları olan bir babam var, canı her şeyi çeker. Sağ olsun sayesinde ben de yedim ondan :)))

VALLA BANA ÇOK LAZIM BıŞEY GıBı GELıYOR TELSıZ. BAZI ARKADAŞLARIM DA ALMAMIŞLAR AMA BEN YıNE DE ALMAK ıSTıYORUM. angeleyes phillipsten memnun kalmışsın, fiyatı 100tl civarında. ben de ondan alayım bari.

TEKRAR SORUYORUM CEVAP İSTİYORUM
babak telsizi alan oldu mu? ne marka aldınız? kaça aldınız?

ben almadım bebek şakkıdı

aplan seni nasıl katletmedi pinky'm, hala hayattasın delikafadulden

birazdan dizim başlayacak. koca bir kase meyvemi de yıkadım aldım kucağıma. izlerken yiyeceğim. reklam aralarında gelir bakarım size. hoş kimse kalmıyor topikte ama birkaç kişi dizi izlemiyordur belki

Bizim odalar yan yana olacak. O nedenle gerek duymuyorum.

yaprak dökümünün çekildiği köşkün bahçesinde erik ağacı vardı, sahibi "bahar gelince gel istediğin kadar topla, ben dokunmuyorum bile" dedi. ama daha onların olmasına bir ay var en az...

bende chiconunkini aldım canım.evdede denedik baya güzel...telsiz bencede şart.şimdi kampanya var sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…