bana gözleme yedirtmeyen hatuna bak sen yaa olcak işmi bu heee hemde iki menüü :mymeka:
1 litre sütte neymiş ben 1 lt stün yanında en az 1 kase yoğurt ve bol peynir tüketiyorum
kızlar şekerim normale döndü 4 saat sürekli kan aldılar yani her saat başı 4 kere kan aldılar 100 glikoz yükleyip doktorum tamam normal dedi sadece ben çok zayıf olduğumdan tedirgin olmuş bu kadar zayıfta nie şeker yüksek diee ben bir türlü kilo alamıyorum kızlar yaaa
canım inş ii sonuçlar alırsın ben 24+4 haftalığım 53le hamile kaldım şimdi 57 ama boyum uzun olduğu için bu kilo az boyumda 1.77 canım ama bebeğin kilosu normalmiş
ohh böle şeker ölçümüne can kurban bende yanımda limon götürcem...kizlar aclik kani verdim diger testlerle, sekerimi ictim, super bisi, ozel bi sisenin icinde, icinde limon aromasi kendinden var ve buzdolabindan veriyorlar, sanki soguk sekerli liomata icmisim gibi ay bu acliga 2 sise daha icerdim, cok guzel geldi, ne guzel akil etmisler...yaninda biskuvi falanda olsaydi:)))
1saat sonra kan vericem tekrar, hadi bakalim hayirlisi...
ayyyne gusel bi düşünce...ayrıca kıskandım isim oluşumunu keşkem eşimle benimde güsel bi bileşimimiz olsyadı..bizden ancak AYGÜL yada GÜLAY ÇIKAR..PÜFFFFFFFFFFCevabım EVET:teytey:Ama son gelişmeleri yazmadım daha. Bu da linki:
MELEĞİMİN GÜNLÜĞÜ: 27 Aralık 2008
aman aman isminize bayıldım rüzgarın fısıltısı..kıss o horos ne öle ayrıca sende şu baktıgına benzer hurafesine inanalardansın galiba AYÇA...Benimkini de veriyorum..
Rüzgar'ın Fısıltısı
canım tekrar gelmemesi iyiye işaret umarım doktorunda sana güzel şeyler söyler ama sanırım ilişki sonrasıda bu tur pembemsi lekeler olabilirmiş.doktorum kırmıza yakın yada kırmızımsı olmadıkça endişelenme dedi..selam kızlar.derdim bitmiyor benim sinir oluyorum.dun akşam kendi doktorumu aradım bugun 6 da gideceğim.ancak sabah (sabah dediğim 11 falan) wc ye gittim tabı gece uyuyamayınca gunduz ilk idrar oluyor o biriken akıntı oluyorya işte o akıntı pembe renkti.sinirlerim bozuldu cok fena 1 saat sonrada midem boş olduğu ahlade cok fena iftifra ettim.gerçi hala geçmedi bulantılarım ama bu kadar cok olmuyordu uzun zamandır.duşa girip rahatlamak istiyorum ama korkudan giremiyorum.eşiminde izmirden misafirleri geldi onlarla ilgileniyor.malum iş icabı.onada birşeyy diyemedim bırakıp gelemez.doktora gideceğim saati bekleyeceğim mecbur.ama zamanda geçmiyor.gerçi birdaha gelmedi oyle pembemsi akıntı ama gel görkı yınede korkuyorum işte.
karnıma agrılar girdi evrrrrrrrrrim...çok yaşa sen emi.....ayhhh öldüm öldüm valla hele şu tavugun bilmemem nesinnn yırtılmasına koptum....:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3Havayı dagıtalım hemen... :))) güzelleşelimmm :))
Yeni doğmuş oğluma, ısrarla babasının demode ismini koymaya çalışan kocamı vazgeçirmek için, o ismin eski sevgilimin adı olduğunu söyledim. Sonuç; artık babasından bile bahsetmiyoruz.
Yaramazlığının tavan yaptığı noktada dört yaşındaki azman yeğenim oda cezası alıyor... Büyük bir öfkeyle odasına gidiyor. Uzunca bir zaman sesi çıkmyor, uyuduğunu düşünüp sohbete dalmışken sesleniyor ''Gardiyaaannn, sütümün saati geldi. Sıcak olsun, kakao da koy içineee...
Kocam kadar çirkin ve kaba bir odundan; oğlum kadar yakışıklı, hassas ve muhteşem bir çocuk doğurduğuma göre çok iyi bir marangozum.
6 yaşındaki oğlum babasıyla yaptığımız hararetli tartışmanın ortasında kocamın üzerine yürüyüp "Artistlik yapma len!" dedi. Evet oğlum, koru anneni böyle televizyondan öğrendiğin repliklerle
Şu anda yazlıktayız ve bu akşam neredeyse tüm yazlık komşularımız bize beş çayına davetli. Annemse ikramda kusur olmasın diye hamur işi üzerine tüm hünerlerini sergilemekle meşgul. Daha dün aldığımız 30'luk karton yumurta az önce bitti ve annem, uykudan kaldırdığı babamı yumurta alması için markete gönderdi. Babam kaşı çatık, suratı asık halde kalktı ve söylene söylene evden çıktı: " Sabah sabah ne yumurtasıymış bu arkadaş, daha dün almadık mı? Üstüne oturup kırıyor musunuz bir bir? Nereye gidiyor o kadar yumurta anlamadım ki? Size yumurta yetiştirecem diye tavuğun g.tü yırtıldı iki gündür be!"
Pek çok memleket gezdim ama hiçbir yerde Malatya'daki pratik düzeni göremedim. Kız Meslek Lisesi, yanında Erkek Meslek Lisesi, yanında Evlendirme Dairesi.
:)))
inş. güzel haberle gel nesrincim..hemen yaz bise...ben çıkıyorum kızlar ayrıntılı ultrasonumuz var oğluşumu görüp gelicem öperim herkesi a.s.
hahaaaaaaaaaaa yahu ben bu pazarlardaki etiket yazılarına ölüyorum ...çilek annem bahçemize ekerdi ne güzel olurdu.geçen gördüm adamın biri arabada çilek satıyor nah işaret parmağım kadar bir de yazmış üstüne ORCİNAL DAĞ ÇİLEĞİ. alllaaaam yareppim
ohh ohh hayale bak yahu aladdininn cini bile bu kadar ayrıntıyı yapmaz herhalde..süper bi hayal gucu...a.s.Ahh ahhh en büyük isteğim, bir gün çiftlik evimin olması. Bahçeyle uğraşmak. Sıpaların ördek, civciv, at, kuçu peşinde etrafımda koşturması.Haaa bu arada mümkünse çiftlik evi denize yakın olsun. Bizim bey de akşam kendi tuttuğu balıklarla eve gelsin.. Her sabah güneşin doğuşuyla uyanıp denize girebileyim...Falan falan..
kapıdan baktırıpda kazma kurek yaktıran MART dı ama nisanda kıskanmış herhal...2 gundur petekleri açıyorum ..üşüyoruz....İstanbullular bakın bu yana... bu yağmur da neyin nesi. Feci yağıyo. Kim demişti, ben bildim bileli her 23 Nisan yağar diye. Hakıkaten doğru. Yazık yavrucaklara...Yarın düzelse bari..
ayy yerim seni pofuduk pofuduk valla mayalı hamur geldi aklıma.hmmm yarına bi fikir geldi aklıma...cokacimcoookhihoyyytesim artik bana potansiyel yogurmalik hamur gozuyle bakiyor, her yerim yogurulcak kivama geldi, mincir mincir, pofuduk oldum...-tatlicadiarzu-
aboooooooooo senistan bulda sakın araba kullanma kuzu.....yada sen hiç araba kullanma ..benm ablamda sag sol kavramı yoktur yol tarif ederken hep şöle gitt şuraya dön diye başlar tarifi..feciii yani,,,delikafaduldensağa sinyal yerine sola veririm..
kısııım benm annem babam esmer ben sarısışın renkli gösluyum..esmer de olabilir..ben kendimi esmer biliyordum batman da gördüm ki benden karsı da var..sen kara değilsin diyorlar bilmiyom neyim.annem sarı babam sarı ben nasıl böyleyim..kan grubum da farklı yoksaaa telkırma yoksa biz.....
ohh ne gusel bayılrırım minicik eşantiyonlara çok severim..bizim hastanede veriomuş arkadasım dogum yaptı ya ona vermişler ay çok şirinler kullanmaya kıyamas insan zaten bi seferde biter hepsi ama süs gibi..kaydirigubbakcemile3buara is cikisi once ebeme gidicem,bana esantiyolarla dolu bi kutu ve bilgi vericek ebem..sonra supermarkette hersey 1€ kampanyasi var, dun gordum ama secmeye ve tasimaya halim yoktu saksilarimi almaktan, oglusum icin bebek bodyleri vardi, 1€ doldurup gelicem onleri insallah kaldiysa tabi....
ezine peynirimiiiiiiiiii ayhhh yaa bayılrırım valla utanmasam kendim bittirirm de eşime yazık oda yesin...evet benim gibi bir peynir canavarına sorulmaz bu soru.... bence sana çok yazık. ben 350grlık hani ezine koyun peynirleri oluyor ya tahsildaroğlunun filan. işte ben onlardan alıyorum ve bir paketi 3 günde bitiyor. haftasonları daha da fazla yiyorum. durum böle olunca süte pek ihtiyaç duymuyorum....
biz şimdiden bebek bezlerine yatırım yapmayı düşünüyoruz. marketlerin kataloglarında hep bakıyorum primalarda filan kampanya var mı diye... varsa alacağım azar azar şimdiden...
ayçaaaaaaaaaaa inanmıyorum ya bugun varya sise gülmekden karnım agrıdı yazık oglum çok sarsıldı içerde kesin...kaydirigubbakcemile3:roflol:Yaw ben bu çocuğa bakabilecek miyim acaba ha Evriş. Zarar verir miyim ona acep..
Gece odasına girip bööööööööööö seni emzirmeye geldim deyip yüreğine indirir miyim. Korktum bak kendimden.. Yüzleşmeliyim kendimle..
meydandan inersen solda ama sahilden çıkarsan sagda vee eger yukardan inersen capasiteye ayrılan yola gelemden önce asagıdan gelrikende tam tersi yani hani caddeyi ortadan bölen yol varya carusele giden yol o ayrımı geçtikden sonra sagda...Bakırköydeki C and A yerini tarif etsene bana..Capacity içinde olan değil..
TEKRAR SORUYORUMCEVAP İSTİYORUM
babak telsizi alan oldu mu? ne marka aldınız? kaça aldınız?
Pislik yapayım dedim, bi tek sen atladın Serap ! Napayım :))
valla bu hamilelik beni hem sazan yaptı hemde balık hafıza yaptı ama taze fasulyede en sevdiğim yemektirrrr kışın bile çok yaparım eşim bıktı fasulyeden
Doğru söylüyorsun bitanem. Fazla düşünmeye gerek yok, ama sizlerin fikrini almak iyi oluyor gene de. Yıkamadan önce tereddütüm kalmasın hiç istedim. Teşekkürler...
Canım biz ziraat müh.yiz. Burda YALEX diye bir firma var onun çilekleri büyük büyük hormonlu sanırsın ama değillermiş. Zaten adamlar ihraç ediyor yurtdışına. Burda bazı tablacılarda da pazarda da nadiren satılıyor. Ama biraz pahalı. Eğer Yalex diye markasını görürsen kocaman da olsa korkmadan yiyebilirsin canım, bilgine...cokacimcoook
seni gidi seni yaramaz:jeyyar:ama ondan bende siftah yaptım valla zaten dört gözle bekliyodum dediğin yeşil meyvalarda ufaklar ama tatlılar ilk bende çekindim almaya sonra dayanamadım aldım güseller güselllllll.......şimdik bende seni kudurtim mi ben o büyük yeşildende aldım hani içi kırmızı dlim dilim:roflol::roflol:
hahaaaaaaaaaaa yahu ben bu pazarlardaki etiket yazılarına ölüyorum ...
AŞORTMAN 5 TL VAŞİGTON PORTAKAL falan gibgibii liste uzayıp gidiyor..ayyh benm aplam edebiyat ögretmeni kendisi hiiç dayanamaz turkçenin katledilmesine hemen mudahale eder pazarcılarda ölece bakarlar aplamın yuzune...kaydirigubbakcemile3:roflol:
VALLA BANA ÇOK LAZIM BİŞEY GİBİ GELİYOR TELSİZ. BAZI ARKADAŞLARIM DA ALMAMIŞLAR AMA BEN YİNE DE ALMAK İSTİYORUM. angeleyes phillipsten memnun kalmışsın, fiyatı 100tl civarında. ben de ondan alayım bari.
Bizim odalar yan yana olacak. O nedenle gerek duymuyorum.
VALLA BANA ÇOK LAZIM BİŞEY GİBİ GELİYOR TELSİZ. BAZI ARKADAŞLARIM DA ALMAMIŞLAR AMA BEN YİNE DE ALMAK İSTİYORUM. angeleyes phillipsten memnun kalmışsın, fiyatı 100tl civarında. ben de ondan alayım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?