2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

güzelim, diyelim ki arkadaşların geldi, siz koyu sohbete daldınız ve oğlun da odasında uyuyor. çığlık çığlık ağlayana kadar duyamazsın ki onu. duyar mısın? ben duyamam valla

Ne bileyim yaa, benim arkadaşlarım anında duyuyorlar. Bİr de öyle yüksek desibelli sohbetler olacağını sanmıyorum :) Tabii gene de gidip alabilirm ama düşüncem çok da gerekli olmayacağı yönünde...

Ohoo benim hamile gibi hormonları olan bir babam var, canı her şeyi çeker. Sağ olsun sayesinde ben de yedim ondan :)))
maşallah valla baban bizi geçti desene

ben çok faydasını gördüm memnun kldım sağlam bişey olmadı oğlumdada kullanırım gündüzleri uyuduğunda duyamayabiliyosun içerde falan olunca özellikle 4 aydan sonra uzaktan aguları duymak güzel geliyo kulagaa

kızlar birşey soracağım.ben iki doktora gidiyorum.ikisinin ölçümleri arasında hep fark oluyor.şimdi ben doğumumu sata göre hesaplıyorum.o yüzden usg yi pek ciddiye almıyorum.en son gittiğimde kafam karıştı.diyorki bpd:25/07/2009 ama ortalama ölçümde 30/07/2009.benim usg kağıtlarında doktorumun girdiği tarih yazıyor en başta.ama o ölçümle tutmuyor.şimdi bebişler bpd ye göremi doğuyor yoksa satımmı önemli?

kayra, sat önemli sanırım, benim renkli dopplere bakan dr. değişik ölçümler çıkabilir ama biz SAT ı dikkate alacağız dedi, tabi SAT ın 15 gün öncesi ve sonrası da ihtimal dahilinde dedi... Sanırım SAT ı dikkate almakta fayda var.

ama sata göre bebeğim hep 6 gün önde gidiyor.doktorumda sevkime normalde hep haftamı yazardı.25 haftalıkken gitmiştim 26 haftalık gebe yazmış.sağol canım.bende satı dikkate alıyorum ama kafam karıştı...

hımm, evet canım bazen hesaplar karman çorman oluyor... ben de hep SAT ıma bakıyorum...

benim bildiğim ikili testte ki söylenen tarih doğru oluyo ama hiç bir zaman dfa verilen tarihlerde doğum gerçekleşmiyo son haftalarda daha belirginleşiyo

ikili, testtede 1 hafta öndeydi.neyse sağlıkla zamanında doğsunda ha bir hafta erken ha bir hafta geç.

sağolun kızlar.bende kaçtım.reklamlarda görüşürüz.bebiş çok tekmeliyor sanırım acıktı..

ben geldim kızlar sanırım bugun dizi gunu.kanamam birdaha olmadı doktorum her nedense enfeksiyon için ilaç vermedi ötekı vermişti kararsız kaldım öylece duruyorum.aspirini bıraktırdı ve iğnemin dozunu arttırdı.aspirin kanamaya daha elverişliymiş.o yuzden 0,4 lük değil 0,6 lık kullanacağım.tabı bu kısmı sanırım en iyi aftabru anlayacak.597 gr olmus.herşey güzel dedi.enfeksiyon konusunda ilaç vermeme konusunda ısrarcı ha birde 15-20 dk dan fazla yürüme dedi ıstirahat edeceksin dedi.halbukı bende yuruyuslerin iyi geleceğini düşünerek 1 saat yuruyordum en az.açık avada cok iyi geliyordu.neyse su 2 ayıda hayırlısıyla bir atlatsak bu kadar cok korkmam herhalde.

geçmiş olsun gelgit, dikkat et kendine, dr dinlen dediyse dinlen, ben de fazla ayakta kalmamaya özen gösteriyorum artık malum ağırlaşıyoruz git gide...

canım geçmiş olsun bebeğinde gayet iyi olması çok güsell rahatsızlığınla ilgili pek bilgim yok bişey diyemem ama enfeksiyon varsa niye ileç vermedi anlamadım nasıl geçicek demedinmi peki yürüyüş konusunda evet 30 dk fazla vermiyo dr lar çokta yormamak lazım

canım ya çok sevindim.çok büyük geçmiş olsun.allah korusun bebişlerimizi.bebğin aşağıdaysa yürümemelisin.bak ben 15 gündür evdeyim.ama enfekiyon olayına taktım bende çıktı ve çok acil tedaviye başladık geçmeseydi hastaneye yatacaktım ama çok şükür bitti.hemde felaket kapmıştım.ciddiye al derim bu konuyu.ama yinede sen bilirsin.imkanın varsa testi tekrarlat

ÖYle valla... Annem çok dalga geçiyo, sen kadın olsaymışsın, kocan b.ku yemişti sen hamile kalınca, diyor :)

Ayrıca ben de alayım bari... Bir d su sıcaklığı ölçen termometre almalı mıyız ?

fasulye sen evrişle komşumusun adın neydi bu arada ben bilmiyorum

Evet canım. Burada tanıştık, bir baktık ki aramıza 200 m mesafe var. Tanıştık, kaynaştık...

alsan iyi olur derim faydası var çok pahalıda değil 10-15 tl falan baban içinde ilginç gerçekten

Şekerinin normale dönmesi çok güzel haber gözün aydın

Yav 200 gr erik aldım, bu kadar mı güzel olur arkadaş? Oysa gayet çemçük duruyodu rafta. Bitirmek üzereyiğm. Muhteşem muhteşem... Azcık da tuz. cokacimcoook

Siyah siyah yazmışsın erük diye yaw olan var olmayan var nerden bulam ben şimdi Akşamın bu vaktinde onuuuu. Bak kafamı bozma bi şey söylerim canın çeker hayatta bulamazsın :))))

Anacım valla ben beyninin büzüştüğüne inanıyorum dahada bi şey demiyorum :)))

Bas konuş telsizlerden var bizim evde ama o olmaz di mi tühhh, nasıl bassın çocukcağız kaydirigubbakcemile3

Topik hepten esprüklü dolu yahu kaydirigubbakcemile3

Herşeyin güzel olmasına sevindim .

Artıkın yaprak dökümü eskisi kadar heyecan vermiyo bana. Niçin ama niçüüünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…