2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Anacım valla ben beyninin büzüştüğüne inanıyorum dahada bi şey demiyorum :)))

Topik hepten esprüklü dolu yahu kaydirigubbakcemile3

ben de inanıyorum öyle büzüştü galiba... kafamçokkarıştı

depresyonumu espri ile bastırma gayreti sanırım benimki, neyse topikcenek mutu olalım, huzur bulalım :)

Ne depresyonu canım ya :çok üzgünüm:

bilmem ki eylem, birkaç zamandır iyi hissedemiyorum, enerjim yok, bir de kedimi vermek zorunda kaldık vs... dolayısıyla hiç keyfim yok. ağlamaklıyım hep.. benim de çeneme vurdu... hamilelik hormonlarının da payı var sanırım... öyle işte... :çok üzgünüm:

Kendin açıklamayı yapmışsın işte hormonlarımızla alakalı diye. Kilolar alıyoruz hareketlerimiz kısıtlanıyo eskisi gibi enerjik değiliz tabi hey gidi günler hey hihoyyyt Kendimizi en iyi hissetmemiz gereken zamandayız ama illaki gelgitler oluyo işte hepimiz öyleyiz inan yalnız değilsin kaç kişinin her anı birbirini tutarki. Kedinede üzüldüm canım e ayrılık illaki var işte.

çok geçmiş olsun canım. anlamadım; senin sorunun iltihap değil miydi? kanınla ne alakası var? coraspin ben de kullanıyorum. kesmedim hala. iğne dozumu da değişitrmedi.hala 0,4.
sana kan testi yaptı da mı dozu artırdı yoksa bu iltihabip durumun pıhtılaşmayla ne gibi bir aiakası varmış?

canim ayni problem bendede var
, universite sat imi baz aliyor, ozel doktorum bebegin ilk bikac usg olcumunu baz alip gec dollenme olmussun dedi ikisi arasinda 5 gun fark var muhtemel dogum icin..14 agustos-19 agustos, bakalim kim kazancak???

bugun oglusuma bi suru cici aldim 1€ tanesi:)) bi suru body aldim kusup sicip giysin diye:)))) biara foto ceker koyarim ama yarin son gunum vaktim olurmu bilmem, valizimi yapicam daha:))))

bugun oglusuma bi suru cici aldim 1€ tanesi:)) bi suru body aldim kusup sicip giysin diye:)))) biara foto ceker koyarim ama yarin son gunum vaktim olurmu bilmem, valizimi yapicam daha:))))

ahahahahaha nekadar doğru söylemişin canım - o dediklerinden bol bol yapacak yumurcaklar o yüzden bolbol almak lazım
sen daha valizleri hazırlamadın mı - bak 1.5 gün kaldı şurda

tazem senin aile fertlerine hastayım yaa annen ayrı bi alem babişin ayrııı sende onlara benziyosunnn çok tatlusunuzzzz bide annişinle olan fotona baktımda ablan gibi duruyo valla maşallah canım..ayrıca 200 gr erikten nolur yaa ben bi akşamda yiyorum o kadarrr tuzlu tuzluuuu..delikafadulden

mucizeee ayy süpersin bas konuş telsiz hee bikaç sene sonra kullanırsın artık onu basmayı anca öğrenir kaydirigubbakcemile3

gelgit büyük geçmiş olsun canım bebişin iyiymiş en güzelide bu zaten..

nazancım bende şimdilik düşünmüyorum telsizi ama ileride çok gerekirse düşünebilirm

kaçakkedim senmi sormuştun çamaşır makinesi olayını?bende bilmiyorum burda ne yazarsa bende ona göre yıkıcam ama benim makinada bebek kıyafetleri için ayrı bir bölüm var sanırım onda yıkarım ama ayarlarını henüz bilmiyorum

güle güle giydir nurdanım eğer görüşemezsekte sana hayırlı yolculuklar Allaha emanet olun bebişinizle..

tatlı rüyalar hepinize..

Nihayet sabahtan beri hayatımı mok eden tansıyonda bıraz duzelme var.. şükürler olsun gözümü acabılıyorum artık..

evrişş sen ne yapıyosun jenny netten gene öğrenirdik herşeyi kitap almışsın :) bende bugn hastanede tahlil peşindeydim ama şakeri gene yaptıramadım yaaa

Serap sen o arada yazarken ben uzanmıstım.. arada kayboldum mu anla ki yokum.. buradakiler bilir.. aman üstüne alınma, bana yazmıyo falan dıye darılma :))

bebek telsİzİ alan var mı?

Ne marka alalım? Kraft ve phılıps hemen hemen aynı fİyat

Bebek telsızıne ıhtıyac duymayacaksın bence.. cunku benım cevremdekı tum anneler neredeyse bebegın daha ılk gıkında yerlerınden fırlamıslardır.. bız duymayız, kadınlar pat doıye odaya zıplarlar.. bu nası oluyor dıye sordugumda,annelik içgüdüsü; sende göreceksin demişlerdir. Hatta bır arkadasım.. Izmırın unlu depremlerınde bıle uyanmamıstır.. bebeğin ilk gıkında kadın ayaga fırlarmıs, eşi soyluyordu :))

kızlar selamlar...

telkırmayla dide kardeş miymiş?:1shok:

var yaa biliyordum diyecem ama kimse inanmayacak puff... Çok üzgünüm çoook

kaydirigubbakcemile3 sevıyorum sizi yaaa

Aman yavrum.. 150 ye nevresım mı olurmus.. Tac da bıle 50 tlsı.. gerek yok bencede. Bir de somonun yerlısı olmaz.. somon soguk suların balıgıdır.. bizim ülkemizde yetişmez kuzum.

yerli somondamı var???

benim bildiğim kadarıyla yoktur..

EVRİŞ,im
bu arada neden sentetik yani neden seçme şansım yok, anlamadım.

Lierac'ı sormuşsun. Bana da doktor onu önermişti ben kullanıyorum. Burada eczaneden aldım fiyatı 100 ml. 50.TL

Baska secme sansın olmadıgı ıcın ondan dedım ben sentetık dıye.. saol kuzum krem ıcın.

Miilletin hediyesi gelecek diye cocugu gazete kagıdına saracak degılıs ya yaff :)) Ya bır de abuks abuk yerlerden alınan seyler gelırse hediyeler??? yanı kalıtesız.. ya da ne bılıyım ıcınıze sınmeyen tarzda.. ben esegımı saglam kazıga baglarım vallaa.. gelende artı olsun.

Ama kuzum, onlar süt damarı.. benim göbeğimin altında, kasıgımın ustunde varis gibi incecik damarlar cıkanlar...

güzelim, diyelim ki arkadaşların geldi, siz koyu sohbete daldınız ve oğlun da odasında uyuyor. çığlık çığlık ağlayana kadar duyamazsın ki onu. duyar mısın? ben duyamam valla

Oyle bır duyarsın ki :)) emin ol.

Bas konuş telsizlerden var bizim evde ama o olmaz di mi tühhh, nasıl bassın çocukcağız kaydirigubbakcemile3

Seni sevdiğimi yukarıda yazmıstım di mi.. kaydirigubbakcemile3

Çok sevındım.. gözün aydın.

Beni de alacaktın giderken.. haa.. noldu sımdı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…