Anacım valla ben beyninin büzüştüğüne inanıyorum dahada bi şey demiyorum :)))
Topik hepten esprüklü dolu yahu kaydirigubbakcemile3
ben de inanıyorum öyle büzüştü galiba... kafamçokkarıştı
depresyonumu espri ile bastırma gayreti sanırım benimki, neyse topikcenek mutu olalım, huzur bulalım :)
Ne depresyonu canım ya :çok üzgünüm:
bilmem ki eylem, birkaç zamandır iyi hissedemiyorum, enerjim yok, bir de kedimi vermek zorunda kaldık vs... dolayısıyla hiç keyfim yok. ağlamaklıyım hep.. benim de çeneme vurdu... hamilelik hormonlarının da payı var sanırım... öyle işte... :çok üzgünüm:
ben geldim kızlar sanırım bugun dizi gunu.kanamam birdaha olmadı doktorum her nedense enfeksiyon için ilaç vermedi ötekı vermişti kararsız kaldım öylece duruyorum.aspirini bıraktırdı ve iğnemin dozunu arttırdı.aspirin kanamaya daha elverişliymiş.o yuzden 0,4 lük değil 0,6 lık kullanacağım.tabı bu kısmı sanırım en iyi aftabru anlayacak.597 gr olmus.herşey güzel dedi.enfeksiyon konusunda ilaç vermeme konusunda ısrarcı ha birde 15-20 dk dan fazla yürüme dedi ıstirahat edeceksin dedi.halbukı bende yuruyuslerin iyi geleceğini düşünerek 1 saat yuruyordum en az.açık avada cok iyi geliyordu.neyse su 2 ayıda hayırlısıyla bir atlatsak bu kadar cok korkmam herhalde.
Bu forum bukadar uzun yazmadan dururmudu ya - rekor kırıyoruz delikafadulden
:))) Bende çıkıyorum iyi geceler.
kızlar birşey soracağım.ben iki doktora gidiyorum.ikisinin ölçümleri arasında hep fark oluyor.şimdi ben doğumumu sata göre hesaplıyorum.o yüzden usg yi pek ciddiye almıyorum.en son gittiğimde kafam karıştı.diyorki bpd:25/07/2009 ama ortalama ölçümde 30/07/2009.benim usg kağıtlarında doktorumun girdiği tarih yazıyor en başta.ama o ölçümle tutmuyor.şimdi bebişler bpd ye göremi doğuyor yoksa satımmı önemli?
bugun oglusuma bi suru cici aldim 1€ tanesi:)) bi suru body aldim kusup sicip giysin diye:)))) biara foto ceker koyarim ama yarin son gunum vaktim olurmu bilmem, valizimi yapicam daha:))))
iyi geceler herkes ne yapıyo kimse kalmadımı
güle güle giydir nurdanım eğer görüşemezsekte sana hayırlı yolculuklar Allaha emanet olun bebişinizle..bugun oglusuma bi suru cici aldim 1€ tanesi:)) bi suru body aldim kusup sicip giysin diye:)))) biara foto ceker koyarim ama yarin son gunum vaktim olurmu bilmem, valizimi yapicam daha:))))
aşkolsun ben burdayım :1closedeyes:
evrişş sen ne yapıyosun jenny netten gene öğrenirdik herşeyi kitap almışsın :) bende bugn hastanede tahlil peşindeydim ama şakeri gene yaptıramadım yaaa
bebek telsİzİ alan var mı?
Ne marka alalım? Kraft ve phılıps hemen hemen aynı fİyat
kızlar selamlar...
telkırmayla dide kardeş miymiş?:1shok:
var yaa biliyordum diyecem ama kimse inanmayacak puff... Çok üzgünüm çoook
bebeğin kemiğini hissetmek için bastırma demiş bir arkadaşım, tamam canım bastırmam bir daha. Zaten çok hafifçe bastırmıştım, onu da yapmam...
Evriş, 1500 TL makul diyorsun yani, hımm, zaten aslında nevresimi düşünce 1350 ye falan gelecek. Nevresimi 150 sayıyorlardı, e gerek yok ona daha uygunları var piyasada...
Somon derken yerli mi ithal mi hangisini yapıyorsunuz öyle tavada güveçte falan ?
yerli somondamı var???
EVRİŞ,im
bu arada neden sentetik yani neden seçme şansım yok, anlamadım.
Lierac'ı sormuşsun. Bana da doktor onu önermişti ben kullanıyorum. Burada eczaneden aldım fiyatı 100 ml. 50.TL
3K1M,
Teşekkür ederim canım. Bakalım belki de Evriş'in de dediği gibi SENTETİK2te yıkarım. Ama Evriş, senin aldıklarına bakılırsa ben bebişe hiç bişe almamışım henüz. Herkes gözümü korkuttu. Çok hediye gelir, çabuk büyür vs.diye. Ben de sadece 0-3 aylık 4'er tane tulum zıbın body ve altüst takımdan başka bişi almayı düşünmüyorum. Gerekirse doğduktan sonra alırım diye düşünüyorum. Bi sağ salim doğsun da inşallah...
Arkadaşlar benim de göğsümde çoktandır belirmiş olan mavi-mor damarlar var. Ama bi sitede okumuştum, göğsünüzdeki damarlar ileriki haftalarda kan dolaşımının artmasından dolayı belirginleşebilir diye.
Yani bence çatlak habercisi değiller sanırım.
Özellikle EVRİŞ'İN DİKKATİNE...
güzelim, diyelim ki arkadaşların geldi, siz koyu sohbete daldınız ve oğlun da odasında uyuyor. çığlık çığlık ağlayana kadar duyamazsın ki onu. duyar mısın? ben duyamam valla
Bas konuş telsizlerden var bizim evde ama o olmaz di mi tühhh, nasıl bassın çocukcağız kaydirigubbakcemile3
ben geldim kızlar sanırım bugun dizi gunu.kanamam birdaha olmadı doktorum her nedense enfeksiyon için ilaç vermedi ötekı vermişti kararsız kaldım öylece duruyorum.aspirini bıraktırdı ve iğnemin dozunu arttırdı.aspirin kanamaya daha elverişliymiş.o yuzden 0,4 lük değil 0,6 lık kullanacağım.tabı bu kısmı sanırım en iyi aftabru anlayacak.597 gr olmus.herşey güzel dedi.enfeksiyon konusunda ilaç vermeme konusunda ısrarcı ha birde 15-20 dk dan fazla yürüme dedi ıstirahat edeceksin dedi.halbukı bende yuruyuslerin iyi geleceğini düşünerek 1 saat yuruyordum en az.açık avada cok iyi geliyordu.neyse su 2 ayıda hayırlısıyla bir atlatsak bu kadar cok korkmam herhalde.
bugun oglusuma bi suru cici aldim 1€ tanesi:)) bi suru body aldim kusup sicip giysin diye:)))) biara foto ceker koyarim ama yarin son gunum vaktim olurmu bilmem, valizimi yapicam daha:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?