2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ben sabahtan berı.. 4.5 litre su.. yarım lıtre de süt, soda, bıtkı cayı toplamıyla tam tamına 5 litre sıvı tuketmısım yaaa.. inanamıyorumm kendime... bunun ıcın kendını azıcık zorladıysamm ne olayım .... aman allahımmm!!!!

neyse ya bende yatıcam zaten sabah erken kalkıp hastaneye gitmiştik uykusuzum yarın girerim artık ama geç kalınca bi bakıyorum sayfalar acayip çoğalmış okuyorum ama cvp yazamıyorum valla..buarada buluşmayıda kesinleştirelim bakayım sizin göbeklere kilolara bende yok gb

canim ayni problem bendede var
, universite sat imi baz aliyor, ozel doktorum bebegin ilk bikac usg olcumunu baz alip gec dollenme olmussun dedi ikisi arasinda 5 gun fark var muhtemel dogum icin..14 agustos-19 agustos, bakalim kim kazancak???

ikisi de kazanmayacak NORRAA... ben daha beklenen vakitte doğan bir tek bebek görmedim. ama bunu hiç unutma, teoman bey ne 14 ağustosta ne de 19 ağustosta doğacak. ben 9 ağustos diyorum. yani iddiaya ben de katılıyorum. hodri meydan.

ya ev sessizse duyarım tabi de bizim evde çok gürültü olur genelde. sessiz bir aile değiliz biz. film izleriz mesela 5+1 gayet yüksek sesle.diyelim arkadaşlar geldi ve film izliyoruz, nazo da uyuyor. ben zırt pırt "ayyy bi sesi kısın bakiim nazo mu ağladıı yoksa" diye diken üstünde oturmak istemiyorum. benim çevremdekilerin çoğu kullandı. eee ben gerçekten çok şaşırdım bu topikte kimse almayacakmış. oysa benim ilk sıraya koyduğum bir ihtiyaçtı. yani neler alınacak diye düşünürken aklıma ilk gelen şey o telsis idi. bi de ilk bir ay bizim yatakodasında yatsın istiyorum bana kolaylık olsun diye, beşik yatakodasında olacak. bizim evin de bir köşesi yatak odamız diğer köşesi oturma.... valla ben sanki hayatta duymam.... kulaklarım çok keskin değildir benim.

:1shok: ne?
ben hayatımda 2lt den fazla su içmedim. ki ben gün içerisinde ne çay ne kahve ne de başka bir sıvı tüketirim.... içeceklerle hiç aram yoktur.... birgünde vücuduma 2ltden fazla sıvı girdiği olmamıştır diyebilirim. hamileyken bile yarım lt süt içtiğim gün suyu 1,5 lt içiyorum. ve gerçekten aklım hayalim almıyor sizler nasıl içiyorsunuz....:bbo: çok isterdim, size çok özeniyorum, ama sanki mide kapakçığım kapanıyor su içerken, sanki boğazımda birikiyor içtiğim su , mideme inmiyor, tıkanıp kalıyorum. ayranı mesela 1 lt ver lıkır lıkır içeyim.... bana mısın demiyor. su ile olan problemim için psikoloğa mı gitsem, çocukluğuma mı inseler :CADIARZU:
doktora dedim ki "suyu bana gün içerisinde serumla verseniz olmaz mı? etin de kapsulü varsa alayım..." gerçekten fena olmazdı ben çalışırken başucumda serum şişesi, sürekli damardan su veriliyor.... ben içmek zorunda kalmıyorum...sositososito

herkese günaydın.
ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun.çağdaş,Atatürkçü neslin devamı olacak bebeklerimizin de ilk çocuk bayramlarını kutluyorum.ellerinden tutup bayramlara götürdüğümüz günleri görmek dileğiyle...
bize yarın da tatil olduğu için bahar temizliği yapmaya niyetlenmiştim ama hava yağmurlu görünüyor,ne yapacağımı bilmiyorum.oysa bu 4 gün için ne hayallerim vardı...yazlıkları çıkaracak,halılarımı yıkatacaktım...inşallah yapabilirim.
görüşmek üzere güzel anneler...

günaydınnnnn
bugün 23 nisannn neşe doluyorr insannn hihoyyythihoyyythihoyyyt
çocuk olup gösterilere katılmak istiyorum bendeeee Çok üzgünüm çoook
okul yaşamım boyunca hep katılmışımdır etkinlikleree yok folklordu yok dans grubuydu yok şiir okumaktıı,benim oğluşumda öylee olsunn,birazdan hazırlanıcam görümcelerimi izlemeye gidicem stada, oğluşumuuu izleyeciğim günlerde gelsinn..
tüm anneler onların minik minik cici cici kıyafetler giyip gösteri yaptığı günleri görün inşallahhh..kaydirigubbakcemile2

bebek telsİzİ alan var mı?

Ne marka alalım? Kraft ve phılıps hemen hemen aynı fİyat

Ben almıycam..Onunla ilgili anım var o yüzden..Bi arkadaşım görüntülü telsize bakmaktan kafayı sıyırmıştı. Telsiz onun bir uzvu gibi olmuştu artık. Kimseyle iletişim kurmuyor, sürekli telsize bakıyordu..Acaba bebek uyandı mı, kıpırdadı mı, sağa mı döndü, sola mı döndü, bebek gak dedi, bebek guk dedi..Tövbe dedim.. Ben öyle olmam ama gıcık oldum bir kere işte napıyım..

kızlar, duygularımı paylaşmak istiyorum. pek içiaçıcı değil ama yazarsam ve sizden de güzel şeyler duyarsam kendimi daha iyi hissedebilirim;
ben üzülmemek için serenserengil haberini hiç takip etmemiştim. ne okudum ne de izledim. ama beni sevdiğinden ve iyiliğimi istediğinden çok emin olduğum bir arkadaş geldi dün bankaya ziyarete ve "nasıl gidiyor" diye sordu endişeli endişeli. "iyiyiz iyiyiz, çok mutluyum, alışverişlere bile başladım" dedim. o da sıkıla sıkıla benden çok tetikte olmamı kan tahlillerimi filan hiç aksatmamamı istedi. şaşkın şaşkın baktım "eee hani seren serengil olayı duyunca aklıma sen geldin, çok endişeleniyorum senin için" dedi. bir doktor röportajda "kanı pıhtılaşanların bebeğinin 9 ay bekletilmemesi gerektiği" ni söylemiş. o da gelip benimle paylaşmak istedi. iyi niyetine gerçekten inanıyorum. ama ben bilmiyordum seren serengilin probleminin de kan pıhtılaşması olduğunu. dün ondan öğrendim. haliyle de kötü etkilendim. arkadaşım üzülmesin diye ona bişi belli etmedim ama eve gelince nete girdim ve arşiv haberleri röpörtajları filan okudum. o da hergün iğne vuruyormuş kendisine. ben tansiyondan filan oldu sanıyordum. meğer benim hastalığımdanmış. ama yine de kötü düşünmek istemiyorum. ben gerçekten elimden gelen özeni gösteriyorum ve allaha emanet ediyorum. benim durumumda olan bir sürü kadın gayet sağlıklı doğum yapıyor. doktorum da çok rahatlatıcı bu konuda. normal doğum bile yapabileceğimi söylüyor. tabi son zamanlarda kontrollerim epey artacak. haftada bir doktora gideceğim.
.
bi de merak ediyorum s.s. uzun uçuşların bizim gibiler için normalde bile riskli olduğunu , kaldı ki hamileyken hiç tavsiye edilmediğini bilmiyor muydu acaba? mutlaka önlemini almıştır, ne biliyim ekstra doz heparin filan uygulamıştır ama yine de çok cesur kadınmış. ben de mesela nisan mayıs gibi tatil yapmayı çok istiyordum ama cesaret edip de uçağa filan binemedim. avrupaya bile uçmayı göze alamadım. allah korusun bişey olursa kendimi affetmemm diye... bu kadın teeee nerelere uçmuş. yargılamak kınamak istemiyorum, ama allahım bunları da takdir ediyordur inşallah,... inşallah hiçbirimizin emeğini özverisini yabana atmıyordur...

ayyyy rahatladım bile....

yok güzelim, zaten görüntülüden almayı aklıma bile getirmedim.... zaten onlar çok pahalı...

Birkaç gün önce bu konuyu konuşuyoduk topikte. Önce indirect coombs diye bir test olucakmışız negatif çıkarsa o iğneden olucaz hamileyken, bide doğumdan sonra 72 saat içinde bir tane daha.. İğnenin zor bulunduğunu yazdı arkadaşlar ben araştırmadım henüz..
Senin annen ne güzel sağlıkçıymış işte daha kolay çözersiniz sorunu..

Bu arada karnımızdaki bebişlerin 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUUUUUUUUUUN...

yok serapcım aslında ciddi değilim ama ben gerçekten kardeşiz deseler şaşmam, onu belirtmek babında böyle yazdım... hatta yani şüphem de var, belki olabilirler... takipteyim... şakkıdı

Dün ilk uçakla Dido'nun yanına gittim, hasretle birbirimize sarıldık, o kara ben kumral, kanından aldım bir tüp, şimdi DNA testine göndercez, sonuçları bekleyelim arkadaşlar...

yok güzelim, zaten görüntülüden almayı aklıma bile getirmedim.... zaten onlar çok pahalı...

tamam anlaştık o zaman..ama ama ama bu kez telsiz kulağına yapışık gezmezsin değil mi???

ya nacizane şuracıktan seni tanıdığıma göre sen de benim gibi çok pimpirikli bir anne olmayacaksın gibi geliyor, yanılıyor muyum..Yani öyle olmamız en doğrusu aslında.. Sen hele bir doğur göreceksin nasıl bir duygu üzerine titreyeceksin diyorlarr ama ben onun sağlığı için çok evhamlı olmamaya çalışıcam..

kızlar, ben gidip biraz daha yatacağım. eşim hala uyuyor. ben de demir hapımı içeyim, bi de çamaşır makinasını çalıştırayım diye kalkmıştım.
hadi herkese güzel bir gün diliyorum.

valla ben pimpirikli bir tip hiç değilimdir. ama bebek söz konusu olunca ne kadar değişirim bilemem. baksana kızımın çamaşırlarını bile bizimkilerle birlikte attım yıkadım. daha nasıl anlatayım rahatlığımı... ama o cahilliğimden oldu, artık bu konuda daha dikkatli olacağım ve gereken özeni göstereceğim. dalanın ROXY si alındı bile mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…