yok evrişcim nie darılayımm hoş hamilelik çok duygusal ve alıngan yaptıı
nasıl içtin o kadar şeyi wc den çıkamamışındır o kadar sıvı almaya :)
canim ayni problem bendede var
, universite sat imi baz aliyor, ozel doktorum bebegin ilk bikac usg olcumunu baz alip gec dollenme olmussun dedi ikisi arasinda 5 gun fark var muhtemel dogum icin..14 agustos-19 agustos, bakalim kim kazancak???
Bebek telsızıne ıhtıyac duymayacaksın bence.. cunku benım cevremdekı tum anneler neredeyse bebegın daha ılk gıkında yerlerınden fırlamıslardır.. bız duymayız, kadınlar pat doıye odaya zıplarlar.. bu nası oluyor dıye sordugumda,annelik içgüdüsü; sende göreceksin demişlerdir. Hatta bır arkadasım.. Izmırın unlu depremlerınde bıle uyanmamıstır.. bebeğin ilk gıkında kadın ayaga fırlarmıs, eşi soyluyordu :))
Aman yavrum.. 150 ye nevresım mı olurmus.. Tac da bıle 50 tlsı.. gerek yok bencede. Bir de somonun yerlısı olmaz.. somon soguk suların balıgıdır.. bizim ülkemizde yetişmez kuzum.
Oyle bır duyarsın ki :)) emin ol.
Ben sabahtan berı.. 4.5 litre su.. yarım lıtre de süt, soda, bıtkı cayı toplamıyla tam tamına 5 litre sıvı tuketmısım yaaa.. inanamıyorumm kendime... bunun ıcın kendını azıcık zorladıysamm ne olayım .... aman allahımmm!!!!
bebek telsİzİ alan var mı?
Ne marka alalım? Kraft ve phılıps hemen hemen aynı fİyat
Ben almıycam..Onunla ilgili anım var o yüzden..Bi arkadaşım görüntülü telsize bakmaktan kafayı sıyırmıştı. Telsiz onun bir uzvu gibi olmuştu artık. Kimseyle iletişim kurmuyor, sürekli telsize bakıyordu..Acaba bebek uyandı mı, kıpırdadı mı, sağa mı döndü, sola mı döndü, bebek gak dedi, bebek guk dedi..Tövbe dedim.. Ben öyle olmam ama gıcık oldum bir kere işte napıyım..
Telkırma senin de kan grubun negatif diye gördüm - doğumda 48 saat içinde iğne olmamız gerekiyo biliyosun dimi - annem sağlıkçı olduğu için bu işi ona devrettim o takip edecek - araştırmış şu an piyasada yokmuş (adını unuttum) - telaşlanmıştıı baya- sormam lazım yine noldu diye bulabilmiş mi
Sen bu konuda bi bilgin var mı?
yok serapcım aslında ciddi değilim ama ben gerçekten kardeşiz deseler şaşmam, onu belirtmek babında böyle yazdım... hatta yani şüphem de var, belki olabilirler... takipteyim... şakkıdı
benimde en sevmediğim balık somondur en faydalısı ama ben yemiyorrum benim canım hamsi kuşu istiyooo ya yapan yer olsada yesem
yok güzelim, zaten görüntülüden almayı aklıma bile getirmedim.... zaten onlar çok pahalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?