2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydıııııın... bugun 23 nisan neşe doluyor insan..:) eşimide bu nakaratla uyandırım..:)
butun bebişlerin ulusal egemenlik ve cocuk bayramını kutluyorum...
ayyh hava çok kötu ya yazık çocuklara zaten yagmursuz bi 23 nisan bilmem bu yaşıma kadar..:)
ben keyifsizim böle havaları hiç sevemem evde öylece oturup saçma sapan işler yaparım..bugunde öyle gececek sanırım...

Hayırrrrrrr Allah korusun..Herkesin bünyesi farklıdır..Ben PKO'lyum yıllarca tedavisiz çocuk sahibi olman zor denildi..Doğum kontrol ilacını bırakır bırakmaz gebe kaldım..

Pozitif düşünelim..

Bu arada adres için teşekkürler arkadaşlar. Pinky ve Gypsesra..

ayçaa yaa sendede ne şans var hiç tatil yokmu böyle nasıl iştir bu sanki esnaf dükkanı gibi orası hani bayramı seyranı olmaz felan

gülistanım güne girişlerimiz aynııı ay yerim ben seniii bende sabah sabah kocişe aynı cümleyi kurdum manyakmıyız neyiz kaydirigubbakcemile3

ayy sende aynı tarz cümleler yazmışsınn bu kadar olur yaa herkes kardeş oluyoo hadi gel bizde olalım bariii delikafadulden

nazanımm bu korkuların çok normal aslında bu tarz haber izlememekte gerek ama tek yapabilceğin rabbime sığınmak ve dua etmek başka çaremiz yok bebişlerimiz önce rabbime sonra bize emanet eğer kısmeti varsa bu dünyada zaten gelicekler umarım sağlıkla bebişini kucağına alırsın bol dua et gerisi zaten senin elinde değil..

bu sabah çok sakin buralarrr
neyse bende pasta yapıcam şu uyduruk piramit pastalardan çocuklar çok seviyooo öğleden sonrada almaya gidicem koca kızlarımı ara ara girerim artıkın..

ınşaat firmaları böyle napalım.. Girişe bayrak asmışlar. Ya dedim, bayrak asacağınıza tatil verseniz ya.. klava:

gypsy esra efet efet bisde kardeş olalım...:teytey:
kıs bende severim piramit pastayı ben herşey severim kız.hımm buugn yapiim barim aslında canım şey çekti..hımm sen bilirsin heheeee pirinçli pişi... yada adına ne diosanız siz antepliler..hani yagda kızartılıo ya içinede pirinç..

ay petrikk bugunmuydu dogru ya ayrıntılı gunuuuu
hadi hayırlı haberlerle gel insallahh

Son düzenleme:

Canımya böyle şeyler düşünme herkesin vucut yapısı farklı, kıyaslama kendini, pozitif düşünelim dimi
yazını okurken aklıma ilk gelen bu oldu : bi kere o şişko sen fitsin böyle büyük bi fark var : ))

ınşaat firmaları böyle napalım.. Girişe bayrak asmışlar. Ya dedim, bayrak asacağınıza tatil verseniz ya.. klava:
biizmkiler bayrak bile asmadı,ben de işteyim ama ben böyle günlerde çalışmam kötükedihüso tüm gün nette takılırıım ofiste tatil gibi bişer ehaueh

olmazz kardeş olamazsınız ikinizde 83 doğumlusunuz nasıl olcak ikizmisiniz yoksa :))) :tomato:

Son düzenleme:

chucky bu evrişş kimlerle yazışıyoz anammm
evet ya öcü halt etmiş
bebek telsİzİ alan var mı?

Ne marka alalım? Kraft ve phılıps hemen hemen aynı fİyat
ben philips alaağım sanırım.en ucuz sinbo ama sinbonun hiç bir malı bir halta yaramaz.
kızlar selamlar...

telkırmayla dide kardeş miymiş?:1shok:

var yaa biliyordum diyecem ama kimse inanmayacak puff... Çok üzgünüm çoook
al bir geyik gadın daha..yerim seni
yok serapcım aslında ciddi değilim ama ben gerçekten kardeşiz deseler şaşmam, onu belirtmek babında böyle yazdım... hatta yani şüphem de var, belki olabilirler... takipteyim... şakkıdı
tövbeee niye teşhir ediyorsun anam bizi
canım ben sentetiğin çok su ile yıkadığını senden öğrendim.ben pamukluda yıkayıp ilave durulama yaparım herhalde..daha deterjan konusundayım.gelemedim oralara
bebiş nasıl boy kilo?

abalan bence yakın çevresinden başlamalı canım.apla diyen bir kardeşin olsun sen pazarcılarla didiş.
Bas konuş telsizlerden var bizim evde ama o olmaz di mi tühhh, nasıl bassın çocukcağız kaydirigubbakcemile3

acıktım tamam..kakamı yaptım tamam..kötü koktu tamam..dedim geyik bu diye..geyik gadın..ne cevherler var bizim topikte yaaaa

çingene güzeli esra gördüm ben senin fotonu sen gara değilsin anam.şimdi yanlış anlaşılmasn batmanda görmediğim kadar mavi göz gördüm doğal sarışın ve kzıllar gördüm..ama karası da tam kara

trtdeki törenleri izliyorum ayyy küçüklükden beri hep izlerim çok şirinler ya..hepsi cıvıl cıvıl ayyy benm oglumda buyucek inş. oda katılcak..

hala nefes alman güzel.ben 3lt içiyrum günde..dıkanıyorum.eskiden de hep bu kadar içerdim ama dıkanmazdım
Dün ilk uçakla Dido'nun yanına gittim, hasretle birbirimize sarıldık, o kara ben kumral, kanından aldım bir tüp, şimdi DNA testine göndercez, sonuçları bekleyelim arkadaşlar...
dedim saç kılı da olur tüpürük de olur dinlemedin..illa deldirdin kolumu
trtdeki törenleri izliyorum ayyy küçüklükden beri hep izlerim çok şirinler ya..hepsi cıvıl cıvıl ayyy benm oglumda buyucek inş. oda katılcak..

efet ne güzel olucak.ben de kızıma fırfılaklı etek giydireceğm

gülistanımm o dedğin pirinçli şeyi anlayamadım yaa içli köfte diil heralde?nekinee??nesrinde demiş kardeş olamazsınız diee doğru kız biz aynı yaştayız kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…