Bas konuş telsizlerden var bizim evde ama o olmaz di mi tühhh, nasıl bassın çocukcağız kaydirigubbakcemile3
kızlar, duygularımı paylaşmak istiyorum. pek içiaçıcı değil ama yazarsam ve sizden de güzel şeyler duyarsam kendimi daha iyi hissedebilirim;
ben üzülmemek için serenserengil haberini hiç takip etmemiştim. ne okudum ne de izledim. ama beni sevdiğinden ve iyiliğimi istediğinden çok emin olduğum bir arkadaş geldi dün bankaya ziyarete ve "nasıl gidiyor" diye sordu endişeli endişeli. "iyiyiz iyiyiz, çok mutluyum, alışverişlere bile başladım" dedim. o da sıkıla sıkıla benden çok tetikte olmamı kan tahlillerimi filan hiç aksatmamamı istedi. şaşkın şaşkın baktım "eee hani seren serengil olayı duyunca aklıma sen geldin, çok endişeleniyorum senin için" dedi. bir doktor röportajda "kanı pıhtılaşanların bebeğinin 9 ay bekletilmemesi gerektiği" ni söylemiş. o da gelip benimle paylaşmak istedi. iyi niyetine gerçekten inanıyorum. ama ben bilmiyordum seren serengilin probleminin de kan pıhtılaşması olduğunu. dün ondan öğrendim. haliyle de kötü etkilendim. arkadaşım üzülmesin diye ona bişi belli etmedim ama eve gelince nete girdim ve arşiv haberleri röpörtajları filan okudum. o da hergün iğne vuruyormuş kendisine. ben tansiyondan filan oldu sanıyordum. meğer benim hastalığımdanmış. ama yine de kötü düşünmek istemiyorum. ben gerçekten elimden gelen özeni gösteriyorum ve allaha emanet ediyorum. benim durumumda olan bir sürü kadın gayet sağlıklı doğum yapıyor. doktorum da çok rahatlatıcı bu konuda. normal doğum bile yapabileceğimi söylüyor. tabi son zamanlarda kontrollerim epey artacak. haftada bir doktora gideceğim.
.
bi de merak ediyorum s.s. uzun uçuşların bizim gibiler için normalde bile riskli olduğunu , kaldı ki hamileyken hiç tavsiye edilmediğini bilmiyor muydu acaba? mutlaka önlemini almıştır, ne biliyim ekstra doz heparin filan uygulamıştır ama yine de çok cesur kadınmış. ben de mesela nisan mayıs gibi tatil yapmayı çok istiyordum ama cesaret edip de uçağa filan binemedim. avrupaya bile uçmayı göze alamadım. allah korusun bişey olursa kendimi affetmemm diye... bu kadın teeee nerelere uçmuş. yargılamak kınamak istemiyorum, ama allahım bunları da takdir ediyordur inşallah,... inşallah hiçbirimizin emeğini özverisini yabana atmıyordur...
ayyyy rahatladım bile....
kıs senresmen çin işkencesi görüyosun yahu resmi tatillerde de çalişiosun dunyayı kurtaracak sizin şirket galiba..üzüldüm senin için...Ya aftabru sen de tatilsin ha..Vay benim halime vay..
ay petrikk bugunmuydu dogru ya ayrıntılı gunuuuu
hadi hayırlı haberlerle gel insallahh
petrik hayırlı haberlerle gel,QUOTE]
ıyi haberlerle gel inşallah.Kızlar bugün iş çıkışı bakırköy e gidiyorum C&A ya da uğrayacağım inşallah, kızıma birşeylerde alırım. Nesrin umarım detaylı ultrason sonucun iyi çıkar.iyi haberlerle gel canim...PETRıK güzel haberlerini bekliyoruzzzzgüzel haberlerini bekliyoruz canım
Günaydınlar herkese a.s.
hepizini ayrı ayrı öpüyor oğlum : ) (atladığım varsa kururabakmasın :)
sağolun kızlar biz çok iyiyiz çok güzel geçti oğlum gayet sağlıklı c.tesi günü 470 gr dı dün 550 gr dediler çok sevindim ne çabuk gelişiyorlar
hastanede güzeldi uzandıgım yerden rahat görünsün diye lcd monjtor koymuşlar rahat rahat izledim oğlumun organlarını : )) doktor babaya benziyor dedi eşim bi mutlu bi mutlu çok sevindi, herşeyi normal organları çalışıyor dedi çok tecrübeli bi doktordu bana tek tek anlatmadı eminim özel muanehanesine gitsem daha çok ilgilenirdi, cd veriyoruz denmişti o da yokmuş neyse oğlum sağlıklı ya gerisi boş hihoyyyt
dün neler kaynatmışsınız çok güldüm muhabetinize :)))
bebek doğduktan sonra alırım belki biizm evimiz küçük duyarım sesini, ama problem olursa alıcam hemen bosch marka 50 tl ye arkadaşım almıştı belki ondan alırım ama daha sonraTEKRAR SORUYORUMCEVAP ıSTıYORUM
bebek telsizi alan oldu mu? ne marka aldınız? kaça aldınız?
arkadaşlar cevaplamıştır belki ama yinede yazayım Bakırköy meydandaa capacitye giderken ilerde solda büyük bi bina 4-5 katlı görürsün hemenBu arada Petriiik, dışardan geldiysen şu Bakırköydeki C and A yerini tarif etsene bana..Capacity içinde olan değil..
geçmiş olsun tekrar , iyi olmanıza sevindimben geldim kızlar sanırım bugun dizi gunu.kanamam birdaha olmadı doktorum her nedense enfeksiyon için ilaç vermedi ötekı vermişti kararsız kaldım öylece duruyorum.aspirini bıraktırdı ve iğnemin dozunu arttırdı.aspirin kanamaya daha elverişliymiş.o yuzden 0,4 lük değil 0,6 lık kullanacağım.tabı bu kısmı sanırım en iyi aftabru anlayacak.597 gr olmus.herşey güzel dedi.enfeksiyon konusunda ilaç vermeme konusunda ısrarcı ha birde 15-20 dk dan fazla yürüme dedi ıstirahat edeceksin dedi.halbukı bende yuruyuslerin iyi geleceğini düşünerek 1 saat yuruyordum en az.açık avada cok iyi geliyordu.neyse su 2 ayıda hayırlısıyla bir atlatsak bu kadar cok korkmam herhalde.
kızlar, duygularımı paylaşmak istiyorum. pek içiaçıcı değil ama yazarsam ve sizden de güzel şeyler duyarsam kendimi daha iyi hissedebilirim;
ben üzülmemek için serenserengil haberini hiç takip etmemiştim. ne okudum ne de izledim. ama beni sevdiğinden ve iyiliğimi istediğinden çok emin olduğum bir arkadaş geldi dün bankaya ziyarete ve "nasıl gidiyor" diye sordu endişeli endişeli. "iyiyiz iyiyiz, çok mutluyum, alışverişlere bile başladım" dedim. o da sıkıla sıkıla benden çok tetikte olmamı kan tahlillerimi filan hiç aksatmamamı istedi. şaşkın şaşkın baktım "eee hani seren serengil olayı duyunca aklıma sen geldin, çok endişeleniyorum senin için" dedi. bir doktor röportajda "kanı pıhtılaşanların bebeğinin 9 ay bekletilmemesi gerektiği" ni söylemiş. o da gelip benimle paylaşmak istedi. iyi niyetine gerçekten inanıyorum. ama ben bilmiyordum seren serengilin probleminin de kan pıhtılaşması olduğunu. dün ondan öğrendim. haliyle de kötü etkilendim. arkadaşım üzülmesin diye ona bişi belli etmedim ama eve gelince nete girdim ve arşiv haberleri röpörtajları filan okudum. o da hergün iğne vuruyormuş kendisine. ben tansiyondan filan oldu sanıyordum. meğer benim hastalığımdanmış. ama yine de kötü düşünmek istemiyorum. ben gerçekten elimden gelen özeni gösteriyorum ve allaha emanet ediyorum. benim durumumda olan bir sürü kadın gayet sağlıklı doğum yapıyor. doktorum da çok rahatlatıcı bu konuda. normal doğum bile yapabileceğimi söylüyor. tabi son zamanlarda kontrollerim epey artacak. haftada bir doktora gideceğim.
.
bi de merak ediyorum s.s. uzun uçuşların bizim gibiler için normalde bile riskli olduğunu , kaldı ki hamileyken hiç tavsiye edilmediğini bilmiyor muydu acaba? mutlaka önlemini almıştır, ne biliyim ekstra doz heparin filan uygulamıştır ama yine de çok cesur kadınmış. ben de mesela nisan mayıs gibi tatil yapmayı çok istiyordum ama cesaret edip de uçağa filan binemedim. avrupaya bile uçmayı göze alamadım. allah korusun bişey olursa kendimi affetmemm diye... bu kadın teeee nerelere uçmuş. yargılamak kınamak istemiyorum, ama allahım bunları da takdir ediyordur inşallah,... inşallah hiçbirimizin emeğini özverisini yabana atmıyordur...
ayyyy rahatladım bile....
biizmkiler bayrak bile asmadı,ben de işteyim ama ben böyle günlerde çalışmam kötükedihüso tüm gün nette takılırıım ofiste tatil gibi bişer ehauehınşaat firmaları böyle napalım.. Girişe bayrak asmışlar. Ya dedim, bayrak asacağınıza tatil verseniz ya..klava:
gypsy esra efet efet bisde kardeş olalım...:teytey:
kıs bende severim piramit pastayı ben herşey severim kız.hımm buugn yapiim barim aslında canım şey çekti..hımm sen bilirsin heheeee pirinçli pişi... yada adına ne diosanız siz antepliler..hani yagda kızartılıo ya içinede pirinç..
kötükedihüso çok pişmanın affedin.. bir keresinde de yine kızkardeşimle dalaşıp,oynaşıyorduk. Bir ara gözüme vurdu. Yalandan ağlayarak annemin odasına gittim. Mor farı gözümün etrafına sürerek çıktım, bak naptın bana diye.. Yüzündeki dehşet ifadesini unutamam. Balık burcu zaten çok duygusal.. Çok korkup, benim için üzülmüştü..Hehe.. Ama ben kıyamadım hemen söyledim far olduğunu.. Ama çok gerçekçi tonlarda sürmüştüm haaaa
chucky bu evrişş kimlerle yazışıyoz anammmYaw ben bu çocuğa bakabilecek miyim acaba ha Evriş. Zarar verir miyim ona acep..
Gece odasına girip bööööööööööö seni emzirmeye geldim deyip yüreğine indirir miyim. Korktum bak kendimden.. Yüzleşmeliyim kendimle..
evet ya öcü halt etmişkaydirigubbakcemile3
yok yok çok derine gitmem nerde duracağımı bilirim -tatlicadiarzu-
Yani senin çocuğu öcü geliyo diye değil anne geliyo diye korkutucaklar töbe töbe alemsin haakaydirigubbakcemile3
ben philips alaağım sanırım.en ucuz sinbo ama sinbonun hiç bir malı bir halta yaramaz.bebek telsİzİ alan var mı?
Ne marka alalım? Kraft ve phılıps hemen hemen aynı fİyat
al bir geyik gadın daha..yerim senikızlar selamlar...
telkırmayla dide kardeş miymiş?:1shok:
var yaa biliyordum diyecem ama kimse inanmayacak puff... Çok üzgünüm çoook
tövbeee niye teşhir ediyorsun anam biziyok serapcım aslında ciddi değilim ama ben gerçekten kardeşiz deseler şaşmam, onu belirtmek babında böyle yazdım... hatta yani şüphem de var, belki olabilirler... takipteyim... şakkıdı
canım ben sentetiğin çok su ile yıkadığını senden öğrendim.ben pamukluda yıkayıp ilave durulama yaparım herhalde..daha deterjan konusundayım.gelemedim oralaraSelam kızlar geçmişi ancak okuyabildim, ama bu arada EVRİŞ ve AFTABRU'dan başka soruma cevap veren olmamış. Ben sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Oyüzden tekrar kopyalıyorum buraya.
Bebek kıyafetlerini yıkayan veya yıkamayı düşünenler, acaba makinenin PAMUKLU programında mı, yoksa SENTETİK programında mı yıkasak daha iyi olur. SENTETİK programda yıkarsak daha fazla suyla yıkandığını belirtmiş. Ben aslında iki kere durulama yapmak istiyordum ama benim makinemde durulama tekrarı diye bişey yok. Ben de o yüzden daha fazla suyla yıkandığı için SENTETİK programı seçmeyi düşündüm.
Tabii sizlerin de fikrini almak istedim, güzel anneler...
bebiş nasıl boy kilo?kızlar şekerim normale döndü 4 saat sürekli kan aldılar yani her saat başı 4 kere kan aldılar 100 glikoz yükleyip doktorum tamam normal dedi sadece ben çok zayıf olduğumdan tedirgin olmuş bu kadar zayıfta nie şeker yüksek diee ben bir türlü kilo alamıyorum kızlar yaaa
abalan bence yakın çevresinden başlamalı canım.apla diyen bir kardeşin olsun sen pazarcılarla didiş.slm kıslar bissrrrrrrrrüüüü alıntı yaptım ama varya gülmeden bi hal oldum maşallah formdasınız..ayça ve dide nin kardeş muhabbeti zaten bittiğim noktadır..allahım ya siz delüsünüz
ohh böle şeker ölçümüne can kurban bende yanımda limon götürcem...
ayyyne gusel bi düşünce...ayrıca kıskandım isim oluşumunu keşkem eşimle benimde güsel bi bileşimimiz olsyadı..bizden ancak AYGÜL yada GÜLAY ÇIKAR..PÜFFFFFFFFFF
aman aman isminize bayıldım rüzgarın fısıltısı..kıss o horos ne öle ayrıca sende şu baktıgına benzer hurafesine inanalardansın galiba AYÇA...
canım tekrar gelmemesi iyiye işaret umarım doktorunda sana güzel şeyler söyler ama sanırım ilişki sonrasıda bu tur pembemsi lekeler olabilirmiş.doktorum kırmıza yakın yada kırmızımsı olmadıkça endişelenme dedi..
karnıma agrılar girdi evrrrrrrrrrim...çok yaşa sen emi.....ayhhh öldüm öldüm valla hele şu tavugun bilmemem nesinnn yırtılmasına koptum....:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
inş. güzel haberle gel nesrincim..hemen yaz bise...
hahaaaaaaaaaaa yahu ben bu pazarlardaki etiket yazılarına ölüyorum ...
AŞORTMAN 5 TL VAŞİGTON PORTAKAL falan gibgibii liste uzayıp gidiyor..ayyh benm aplam edebiyat ögretmeni kendisi hiiç dayanamaz turkçenin katledilmesine hemen mudahale eder pazarcılarda ölece bakarlar aplamın yuzune...kaydirigubbakcemile3:roflol:
ohh ohh hayale bak yahu aladdininn cini bile bu kadar ayrıntıyı yapmaz herhalde..süper bi hayal gucu...a.s.
kapıdan baktırıpda kazma kurek yaktıran MART dı ama nisanda kıskanmış herhal...2 gundur petekleri açıyorum ..üşüyoruz....
ayy yerim seni pofuduk pofuduk valla mayalı hamur geldi aklıma.hmmm yarına bi fikir geldi aklıma...cokacimcoookhihoyyyt
aboooooooooo senistan bulda sakın araba kullanma kuzu.....yada sen hiç araba kullanma ..benm ablamda sag sol kavramı yoktur yol tarif ederken hep şöle gitt şuraya dön diye başlar tarifi..feciii yani,,,delikafadulden
kısııım benm annem babam esmer ben sarısışın renkli gösluyum..
ohh ne gusel bayılrırım minicik eşantiyonlara çok severim..bizim hastanede veriomuş arkadasım dogum yaptı ya ona vermişler ay çok şirinler kullanmaya kıyamas insan zaten bi seferde biter hepsi ama süs gibi..kaydirigubbakcemile3
ezine peynirimiiiiiiiiii ayhhh yaa bayılrırım valla utanmasam kendim bittirirm de eşime yazık oda yesin...
ayçaaaaaaaaaaa inanmıyorum ya bugun varya sise gülmekden karnım agrıdı yazık oglum çok sarsıldı içerde kesin...kaydirigubbakcemile3:roflol:
meydandan inersen solda ama sahilden çıkarsan sagda vee eger yukardan inersen capasiteye ayrılan yola gelemden önce asagıdan gelrikende tam tersi yani hani caddeyi ortadan bölen yol varya carusele giden yol o ayrımı geçtikden sonra sagda...
Bas konuş telsizlerden var bizim evde ama o olmaz di mi tühhh, nasıl bassın çocukcağız kaydirigubbakcemile3
hala nefes alman güzel.ben 3lt içiyrum günde..dıkanıyorum.eskiden de hep bu kadar içerdim ama dıkanmazdımBen sabahtan berı.. 4.5 litre su.. yarım lıtre de süt, soda, bıtkı cayı toplamıyla tam tamına 5 litre sıvı tuketmısım yaaa.. inanamıyorumm kendime... bunun ıcın kendını azıcık zorladıysamm ne olayım .... aman allahımmm!!!!
dedim saç kılı da olur tüpürük de olur dinlemedin..illa deldirdin kolumuDün ilk uçakla Dido'nun yanına gittim, hasretle birbirimize sarıldık, o kara ben kumral, kanından aldım bir tüp, şimdi DNA testine göndercez, sonuçları bekleyelim arkadaşlar...
trtdeki törenleri izliyorum ayyy küçüklükden beri hep izlerim çok şirinler ya..hepsi cıvıl cıvıl ayyy benm oglumda buyucek inş. oda katılcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?