2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

piramit pastam buzlukta bide pofuduk poğça yaptımm mayalanmasını bekliyorummm ayy bugün pek bi iştahlıyım sanki herzaman böle diilim delikafadulden

ahahahahaha nekadar doğru söylemişin canım - o dediklerinden bol bol yapacak yumurcaklar o yüzden bolbol almak lazım
sen daha valizleri hazırlamadın mı - bak 1.5 gün kaldı şurda

dun i kismini hallettim ama ben valiz konusunda cok pimpirikliyimdir, herseyim yanimda olsun isterim, kson kontroller bugun...

piramit pastam buzlukta bide pofuduk poğça yaptımm mayalanmasını bekliyorummm ayy bugün pek bi iştahlıyım sanki herzaman böle diilim delikafadulden

piramit pastami, hani su bizim mozaik pasta dedigimiz, biskuit kirintilariyla yapilan miiiiiiicokacimcoook

bilmezmiyiz biz seni..bu gün ben de kendime ödül verdim karışık kızartma yapıyorum yaaa.oh olsun çekti mi canın? bir de beyaz ekmek aldırabilsem kapıcıya..taş fırın istiyorum herif o altı pıtırıklardan getiriyor..diet cola istersin vallah öyle bişe yoktur der..bir gün misafir vardı karışık meyve suyu istedim...gitmiş elma vişne portakal almış ayrı ayrı dedim faik bey bu ne* diyor ki karışık işte bu kadar çeşit varmış markette..adamdan bir şey isteyeceğimiz zaman strese giriyoruz..kocacığım gidiyor mecburen

kizlar burarada bas donmemin sebei anlasildi, yansiyon dusuklugu, dun ebem 2 kere olctu, sabahta ben olctum 8 e 6 ((( benim normaldede 9-6 yada 10-6 dir ama 8-6 olunca sarsiyor, anlamistim zatiii....

bide dun yazmayi unuttum, gorundugum kadar seker degilmisim:)) 50 gr sonucum iyi cikti.. hatta alt sinirda bile aclik sekerim, tatliya devammmmmmm.....

adam hakli canim sende evde karistiriver iste....sırnaşık şey

birazdan endocrinologda randevum var, su tiroidime baktirayim, hamilelikten beri gitmemistim hersey normal diye,her ay bakiliyordu hormonlara ama ilaci azaltip arttirmam gerekmi bide ona sorayim...

ıslak anneden herkese selaaaaam,
ilçemiz küçük olduğundan törenler okullarda ayrı ayrı değil,topluca tören alanında olur ve alana en uzak okul da bizimkisi.sabah çocukları aldık,yola çıktık,yağmur başladı.ıslana ıslana 25 dk'da alana vardık,5 dk olmamıştı ki tören cumartesiye ertelendi.biz de ıslandığımızla kaldık.of ya,bu havada ne cam silinir,ne çamaşır kurur.yarına açsa bari...
öpüldünüz...

nurancığm sen bu gün mü yla çıyorsun..selametle git inşallah..nasıl heyecanlısındır şimdi..ben uyuyamam bile yola çıkacağım zaman..hele valiz hazırlamak ayrı bir alem..liste yaparım ama mutlaka bir şey unuturum.en son görümcemin düğününe giderken düğünde giyeceğim kıyafeti unutmuşyum..ama sen benim gibi saftirik değilsindir..
şekerin de iyi çıkmış gözün aydın..benim de baş dönmelerim ıluyor..ayağım yüksek bir yere kıyuyorum geçiyor..normaldir galiba hamilelikte..yükse daha zararlı değil mi* sen daha iyi bilirsin

evet ya normalde sen hiiç böle değilsin acaba ne olduki bugun??

bu arada yahu hani hamur içinedepirinç koyuyosun yagda kızartıyosun..biz pişi deris ama burda yaglı falan diolar aman neyhse keyfim kalamdı zaten dun aldıgım kumaş bugun yıkndıkdan sonra pamuk pamuk olmus..ayhh allahım ya kan beynime sıçradı üstelik kırık beyaz keten gibi bi kumaşdı...ayhhh valla çıldırcam heee...

tipik 23 nisan yani..ya yağar ya eser

hehe negüzel iyi haber şekerin yok , tansiyon düşük her sabah ölçüp yaz takip et ilmal etme

sitcomlardaki kapıcılar gibiymiş sizinki ehuhe

herkese günaydın kızlarrr sayfalar gene dün geceden bu yana oldukça ilerlemişşş bugün şöyle uzun uzun uuyumayı planlıyordum ama alt kat komşumun sesine uyandım aman allahım o ne bağırıştı 3 çocuğu var kadın yırttttı kendini valla uyku muyku kalmadı mecbur kalktım artıkkk.....bugün 23 NİSAN ne güzel ama hava berbat yaaa hiç bişey yapılmaz bu havadada ATATÜRKTE ne mübarek adammış ya çocuklarımızı bile düşünmüş adamcağız yazık kendi çocuğu olmasa bile..

hamsi kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
Yaaa ben yapabilirm ama İstanbula gelmen gerekebilir..Off yaa offf..

vallahamı kızzz ahh canım nasıl istiyo ben balığa dokunamıyorum ki yapsam burda küçük balıkları temizlemiyolarmış tarifine falan bakmıştım sen nasıl yapıyosun

keops35 buarada gecenlerde buca tıptan bahsetmişsin benim için bende orda oturuyorum evim yakın dr.için değilde doğum için orayamı gitsem acaba die düşünmüştüm özel hastane ama gene büyük gb duruyo diğerlerinin çoğu donanımsız özellikle çınarlı hem anlaşması olan bi hastane olsun diyodum ne die o kadar para vereyimki özel gazi hastanesindede geçen gene epiduralde sorun yasamış bi arkadaş oldukça köt doğum geçirmiş bende şaşırdım valla kalabalıkta olsa istemeyerek ege doğuma gitcem sanırım özel dr.um orda çalışıyo en donanımlısı ama tek sorun kalabalıkk sen hangi ilçedesin canım ne düşünüyosun

yaaaaaaaaaa yagmur yagmasin, gunes acsin, ben yarin geliyorum yaaaaaaaaaaaa....

tatlim yarin ucuyorum ben aksamustu.. evet yuksek daha zararli, bide benim hep dusuktur aliskinim yani, uzaninca, ayranla falan gecer...

tipik 23 nisan yani..ya yağar ya eser

yaaa yagmasiiinnnnnnn....

evriş mesajını aldım..teşekkür ederim. günaydn sana bu arada..yeni kalktın galiba..ben kahvaltımı ettim bile.

Eşimin artık bana sesleniş şekli şudur.. Aaaa su kurbağam gelmiş kaydirigubbakcemile3 acıkcası.. aşkımdan sukurbağalıgına terfı etmıs bulunuyorumm :1shok:

herkesin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun....

Yazacak birsey bırakmamıssınız.. sadece küçük bir söz ekliyorum "Etrafımdaki Tüm Annelerimin birer Atatürk çocuğu yetiştireceği inancı beni ayakta tutan, umutlarımı yeşerten yegane güçtür" 23 Nisanımız kutlu olsun.. kutlu kalsın.

kaydirigubbakcemile3

İyi de o kadına yeterli dozda igne verilmemiş.. senin tüm kontrollerin kontrol altında.. Naz ını eve getıreceksın sağ salım.. gerisini dusunme.. ınanıyorum ben buna canı gonulden.

Kuzum.. ben, benim doktora sordum, ıkıncı cocukta 28.haftada yapılır dedi.. Kuzey dogduktan sonra onun kan gurubuna bakılacakmıs, benimkinden farklı ıse hemen ıkımıze ıgne yapılacakmıs.... ne dıyorsun pekı buna??

Dün ilk uçakla Dido'nun yanına gittim, hasretle birbirimize sarıldık, o kara ben kumral, kanından aldım bir tüp, şimdi DNA testine göndercez, sonuçları bekleyelim arkadaşlar...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 öldüreceksiniz siz beni..

bu sabah çok sakin buralarrr
neyse bende pasta yapıcam şu uyduruk piramit pastalardan çocuklar çok seviyooo öğleden sonrada almaya gidicem koca kızlarımı ara ara girerim artıkın..

Niye şaşırmadım -tatlicadiarzu- biri bana anlatsınn, niye ??

hala nefes alman güzel.ben 3lt içiyrum günde..dıkanıyorum.eskiden de hep bu kadar içerdim ama dıkanmazdım

kaydirigubbakcemile3 ben önceden meğersem bi balıkmışımm kaydirigubbakcemile3

Senden nefret edıyorummmmmmmmmm

Ya senın anlatış tarzını yerimmmmmmmm... eşimle burada gülmekten öldük... kahkaha ata ata helak oldukk... ben seni yerim Didooooooooooooooooooooo!!!!!

Dünden beridir beni zor toparaldık bu baş donmelerinden Norraa.. aynen 8-6 da resmen fenalık gecırdım,yordu beni tüm gün..

ağızdada hep sigara..iki karısı da var tam yani

Niyeyse şaşırmadımm kaydirigubbakcemile3

evriş mesajını aldım..teşekkür ederim. günaydn sana bu arada..yeni kalktın galiba..ben kahvaltımı ettim bile.

Sana da günaydın kuzu.. sabah sabah 2 kılo pırzola yedırdın bıze.. Allah razı olsun senden.. gül gül.. neşemiz yerine geldi...

Kahvaltıyı.. daha dogrusu hayvansı kahvaltımı :)) yapalı baya oldu kuzum.. o ne istahdır yarabbım yerken.. oldum olası kahvaltıya duskunumdur.. sımdı resmen dibine düştüm.. kımse cıkaramıyor.. :)))

Ben bırazdan cıkıyorum dostlar.. gelınce gorusuruss.. bıraz ıslerımız var dısarıda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…