ahahahahaha nekadar doğru söylemişin canım - o dediklerinden bol bol yapacak yumurcaklar o yüzden bolbol almak lazım
sen daha valizleri hazırlamadın mı - bak 1.5 gün kaldı şurda
güle güle giydir nurdanım eğer görüşemezsekte sana hayırlı yolculuklar Allaha emanet olun bebişinizle..
QUOTE]
tesekkurler seker...
Beni de alacaktın giderken.. haa.. noldu sımdı???
kizma canimin ici siz orda hep buluyonuz bolee pazarda falan, burda 1€ ya bisey bulmak mucize gibi bisey, ahanda atladim ustune hemencik....gaziemir pazarini fethedicez biz beraber....
ikisi de kazanmayacak NORRAA... ben daha beklenen vakitte doğan bir tek bebek görmedim. ama bunu hiç unutma, teoman bey ne 14 ağustosta ne de 19 ağustosta doğacak. ben 9 ağustos diyorum. yani iddiaya ben de katılıyorum. hodri meydan.
sana bisey soyliyimmi benimde icime bu cocuk temmmuz sonu agustos basi gelir gibi geliyor hele bana cekerse o kadar bile dayanmaz, cok sabirsizimdir ben...
yaa tam ben de lafa oyle baslicaktim sen ve pinky benden once davrandiniz ama icimde kalmasin; bugun 23 nisan , nese doluyor insan:))))))günaydınnnnn
bugün 23 nisannn neşe doluyorr insannn hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar, duygularımı paylaşmak istiyorum. pek içiaçıcı değil ama yazarsam ve sizden de güzel şeyler duyarsam kendimi daha iyi hissedebilirim;
ben üzülmemek için serenserengil haberini hiç takip etmemiştim. ne okudum ne de izledim. ama beni sevdiğinden ve iyiliğimi istediğinden çok emin olduğum bir arkadaş geldi dün bankaya ziyarete ve "nasıl gidiyor" diye sordu endişeli endişeli. "iyiyiz iyiyiz, çok mutluyum, alışverişlere bile başladım" dedim. o da sıkıla sıkıla benden çok tetikte olmamı kan tahlillerimi filan hiç aksatmamamı istedi. şaşkın şaşkın baktım "eee hani seren serengil olayı duyunca aklıma sen geldin, çok endişeleniyorum senin için" dedi. bir doktor röportajda "kanı pıhtılaşanların bebeğinin 9 ay bekletilmemesi gerektiği" ni söylemiş. o da gelip benimle paylaşmak istedi. iyi niyetine gerçekten inanıyorum. ama ben bilmiyordum seren serengilin probleminin de kan pıhtılaşması olduğunu. dün ondan öğrendim. haliyle de kötü etkilendim. arkadaşım üzülmesin diye ona bişi belli etmedim ama eve gelince nete girdim ve arşiv haberleri röpörtajları filan okudum. o da hergün iğne vuruyormuş kendisine. ben tansiyondan filan oldu sanıyordum. meğer benim hastalığımdanmış. ama yine de kötü düşünmek istemiyorum. ben gerçekten elimden gelen özeni gösteriyorum ve allaha emanet ediyorum. benim durumumda olan bir sürü kadın gayet sağlıklı doğum yapıyor. doktorum da çok rahatlatıcı bu konuda. normal doğum bile yapabileceğimi söylüyor. tabi son zamanlarda kontrollerim epey artacak. haftada bir doktora gideceğim.
.
bi de merak ediyorum s.s. uzun uçuşların bizim gibiler için normalde bile riskli olduğunu , kaldı ki hamileyken hiç tavsiye edilmediğini bilmiyor muydu acaba? mutlaka önlemini almıştır, ne biliyim ekstra doz heparin filan uygulamıştır ama yine de çok cesur kadınmış. ben de mesela nisan mayıs gibi tatil yapmayı çok istiyordum ama cesaret edip de uçağa filan binemedim. avrupaya bile uçmayı göze alamadım. allah korusun bişey olursa kendimi affetmemm diye... bu kadın teeee nerelere uçmuş. yargılamak kınamak istemiyorum, ama allahım bunları da takdir ediyordur inşallah,... inşallah hiçbirimizin emeğini özverisini yabana atmıyordur...
ayyyy rahatladım bile....
canim moralini sakin bozma, benimde haberi okudugumda sen aklima geldin ama hic kotu dusunmedim ve senin icin dua ettim, nazin sana siki siki bagli, 28. hafta zaten yasam siniri, 28. haftada dogan bebkleri artik yasatiyorlar, surda 28-30. haftya a kadar bile siksan disini hic bir problem olmaz, acil bir durum olsa bile, bebisini saglikla kucagina alirsin, o kadar sinavlardan gectin, bunuda atlaticaksin....
piramit pastam buzlukta bide pofuduk poğça yaptımm mayalanmasını bekliyorummm ayy bugün pek bi iştahlıyım sanki herzaman böle diilim delikafadulden
piramit pastam buzlukta bide pofuduk poğça yaptımm mayalanmasını bekliyorummm ayy bugün pek bi iştahlıyım sanki herzaman böle diilim delikafadulden
bilmezmiyiz biz seni..bu gün ben de kendime ödül verdim karışık kızartma yapıyorum yaaa.oh olsun çekti mi canın? bir de beyaz ekmek aldırabilsem kapıcıya..taş fırın istiyorum herif o altı pıtırıklardan getiriyor..diet cola istersin vallah öyle bişe yoktur der..bir gün misafir vardı karışık meyve suyu istedim...gitmiş elma vişne portakal almış ayrı ayrı dedim faik bey bu ne* diyor ki karışık işte bu kadar çeşit varmış markette..adamdan bir şey isteyeceğimiz zaman strese giriyoruz..kocacığım gidiyor mecburen
evet ya normalde sen hiiç böle değilsin acaba ne olduki bugun??piramit pastam buzlukta bide pofuduk poğça yaptımm mayalanmasını bekliyorummm ayy bugün pek bi iştahlıyım sanki herzaman böle diilim delikafadulden
ıslak anneden herkese selaaaaam,
ilçemiz küçük olduğundan törenler okullarda ayrı ayrı değil,topluca tören alanında olur ve alana en uzak okul da bizimkisi.sabah çocukları aldık,yola çıktık,yağmur başladı.ıslana ıslana 25 dk'da alana vardık,5 dk olmamıştı ki tören cumartesiye ertelendi.biz de ıslandığımızla kaldık.of ya,bu havada ne cam silinir,ne çamaşır kurur.yarına açsa bari...
öpüldünüz...
kizlar burarada bas donmemin sebei anlasildi, yansiyon dusuklugu, dun ebem 2 kere olctu, sabahta ben olctum 8 e 6((( benim normaldede 9-6 yada 10-6 dir ama 8-6 olunca sarsiyor, anlamistim zatiii....
bide dun yazmayi unuttum, gorundugum kadar seker degilmisim:)) 50 gr sonucum iyi cikti.. hatta alt sinirda bile aclik sekerim, tatliya devammmmmmm.....
bilmezmiyiz biz seni..bu gün ben de kendime ödül verdim karışık kızartma yapıyorum yaaa.oh olsun çekti mi canın? bir de beyaz ekmek aldırabilsem kapıcıya..taş fırın istiyorum herif o altı pıtırıklardan getiriyor..diet cola istersin vallah öyle bişe yoktur der..bir gün misafir vardı karışık meyve suyu istedim...gitmiş elma vişne portakal almış ayrı ayrı dedim faik bey bu ne* diyor ki karışık işte bu kadar çeşit varmış markette..adamdan bir şey isteyeceğimiz zaman strese giriyoruz..kocacığım gidiyor mecburen
hehe negüzel iyi haber şekerin yok , tansiyon düşük her sabah ölçüp yaz takip et ilmal etme
sitcomlardaki kapıcılar gibiymiş sizinki ehuhe
hamsi kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
Yaaa ben yapabilirm ama İstanbula gelmen gerekebilir..Off yaa offf..
ıslak anneden herkese selaaaaam,
ilçemiz küçük olduğundan törenler okullarda ayrı ayrı değil,topluca tören alanında olur ve alana en uzak okul da bizimkisi.sabah çocukları aldık,yola çıktık,yağmur başladı.ıslana ıslana 25 dk'da alana vardık,5 dk olmamıştı ki tören cumartesiye ertelendi.biz de ıslandığımızla kaldık.of ya,bu havada ne cam silinir,ne çamaşır kurur.yarına açsa bari...
öpüldünüz...
nurancığm sen bu gün mü yla çıyorsun..selametle git inşallah..nasıl heyecanlısındır şimdi..ben uyuyamam bile yola çıkacağım zaman..hele valiz hazırlamak ayrı bir alem..liste yaparım ama mutlaka bir şey unuturum.en son görümcemin düğününe giderken düğünde giyeceğim kıyafeti unutmuşyum..ama sen benim gibi saftirik değilsindir..
şekerin de iyi çıkmış gözün aydın..benim de baş dönmelerim ıluyor..ayağım yüksek bir yere kıyuyorum geçiyor..normaldir galiba hamilelikte..yükse daha zararlı değil mi* sen daha iyi bilirsin
tipik 23 nisan yani..ya yağar ya eser
:1shok: ne?
ben hayatımda 2lt den fazla su içmedim. ki ben gün içerisinde ne çay ne kahve ne de başka bir sıvı tüketirim.... içeceklerle hiç aram yoktur.... birgünde vücuduma 2ltden fazla sıvı girdiği olmamıştır diyebilirim. hamileyken bile yarım lt süt içtiğim gün suyu 1,5 lt içiyorum. ve gerçekten aklım hayalim almıyor sizler nasıl içiyorsunuz....:bbo: çok isterdim, size çok özeniyorum, ama sanki mide kapakçığım kapanıyor su içerken, sanki boğazımda birikiyor içtiğim su , mideme inmiyor, tıkanıp kalıyorum. ayranı mesela 1 lt ver lıkır lıkır içeyim.... bana mısın demiyor. su ile olan problemim için psikoloğa mı gitsem, çocukluğuma mı inseler :CADIARZU:
doktora dedim ki "suyu bana gün içerisinde serumla verseniz olmaz mı? etin de kapsulü varsa alayım..." gerçekten fena olmazdı ben çalışırken başucumda serum şişesi, sürekli damardan su veriliyor.... ben içmek zorunda kalmıyorum...sositososito
herkesin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun....
herkese günaydın.
ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun.çağdaş,Atatürkçü neslin devamı olacak bebeklerimizin de ilk çocuk bayramlarını kutluyorum.ellerinden tutup bayramlara götürdüğümüz günleri görmek dileğiyle...
bize yarın da tatil olduğu için bahar temizliği yapmaya niyetlenmiştim ama hava yağmurlu görünüyor,ne yapacağımı bilmiyorum.oysa bu 4 gün için ne hayallerim vardı...yazlıkları çıkaracak,halılarımı yıkatacaktım...inşallah yapabilirim.
görüşmek üzere güzel anneler...
günaydınnnnn
bugün 23 nisannn neşe doluyorr insannn hihoyyythihoyyythihoyyyt
çocuk olup gösterilere katılmak istiyorum bendeeee Çok üzgünüm çoook
okul yaşamım boyunca hep katılmışımdır etkinlikleree yok folklordu yok dans grubuydu yok şiir okumaktıı,benim oğluşumda öylee olsunn,birazdan hazırlanıcam görümcelerimi izlemeye gidicem stada, oğluşumuuu izleyeciğim günlerde gelsinn..
tüm anneler onların minik minik cici cici kıyafetler giyip gösteri yaptığı günleri görün inşallahhh..kaydirigubbakcemile2
günaydıııııın... bugun 23 nisan neşe doluyor insan..:) eşimide bu nakaratla uyandırım..:)
butun bebişlerin ulusal egemenlik ve cocuk bayramını kutluyorum...
ayyh hava çok kötu ya yazık çocuklara zaten yagmursuz bi 23 nisan bilmem bu yaşıma kadar..:)
ben keyifsizim böle havaları hiç sevemem evde öylece oturup saçma sapan işler yaparım..bugunde öyle gececek sanırım...
Ben almıycam..Onunla ilgili anım var o yüzden..Bi arkadaşım görüntülü telsize bakmaktan kafayı sıyırmıştı. Telsiz onun bir uzvu gibi olmuştu artık. Kimseyle iletişim kurmuyor, sürekli telsize bakıyordu..Acaba bebek uyandı mı, kıpırdadı mı, sağa mı döndü, sola mı döndü, bebek gak dedi, bebek guk dedi..Tövbe dedim.. Ben öyle olmam ama gıcık oldum bir kere işte napıyım..
kızlar, duygularımı paylaşmak istiyorum. pek içiaçıcı değil ama yazarsam ve sizden de güzel şeyler duyarsam kendimi daha iyi hissedebilirim;
ben üzülmemek için serenserengil haberini hiç takip etmemiştim. ne okudum ne de izledim. ama beni sevdiğinden ve iyiliğimi istediğinden çok emin olduğum bir arkadaş geldi dün bankaya ziyarete ve "nasıl gidiyor" diye sordu endişeli endişeli. "iyiyiz iyiyiz, çok mutluyum, alışverişlere bile başladım" dedim. o da sıkıla sıkıla benden çok tetikte olmamı kan tahlillerimi filan hiç aksatmamamı istedi. şaşkın şaşkın baktım "eee hani seren serengil olayı duyunca aklıma sen geldin, çok endişeleniyorum senin için" dedi. bir doktor ....
Birkaç gün önce bu konuyu konuşuyoduk topikte. Önce indirect coombs diye bir test olucakmışız negatif çıkarsa o iğneden olucaz hamileyken, bide doğumdan sonra 72 saat içinde bir tane daha.. İğnenin zor bulunduğunu yazdı arkadaşlar ben araştırmadım henüz..
Senin annen ne güzel sağlıkçıymış işte daha kolay çözersiniz sorunu..
Bu arada karnımızdaki bebişlerin 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUUUUUUUUUUN...
Dün ilk uçakla Dido'nun yanına gittim, hasretle birbirimize sarıldık, o kara ben kumral, kanından aldım bir tüp, şimdi DNA testine göndercez, sonuçları bekleyelim arkadaşlar...
bu sabah çok sakin buralarrr
neyse bende pasta yapıcam şu uyduruk piramit pastalardan çocuklar çok seviyooo öğleden sonrada almaya gidicem koca kızlarımı ara ara girerim artıkın..
hala nefes alman güzel.ben 3lt içiyrum günde..dıkanıyorum.eskiden de hep bu kadar içerdim ama dıkanmazdım
kizlar burarada bas donmemin sebei anlasildi, yansiyon dusuklugu, dun ebem 2 kere olctu, sabahta ben olctum 8 e 6((( benim normaldede 9-6 yada 10-6 dir ama 8-6 olunca sarsiyor, anlamistim zatiii....
bide dun yazmayi unuttum, gorundugum kadar seker degilmisim:)) 50 gr sonucum iyi cikti.. hatta alt sinirda bile aclik sekerim, tatliya devammmmmmm.....
ağızdada hep sigara..iki karısı da var tam yani
evriş mesajını aldım..teşekkür ederim. günaydn sana bu arada..yeni kalktın galiba..ben kahvaltımı ettim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?