tazem senin aile fertlerine hastayım yaa annen ayrı bi alem babişin ayrııı sende onlara benziyosunnn çok tatlusunuzzzz bide annişinle olan fotona baktımda ablan gibi duruyo valla maşallah canım..ayrıca 200 gr erikten nolur yaa ben bi akşamda yiyorum o kadarrr tuzlu tuzluuuu..delikafadulden
herkese günaydın.
ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun.çağdaş,Atatürkçü neslin devamı olacak bebeklerimizin de ilk çocuk bayramlarını kutluyorum.ellerinden tutup bayramlara götürdüğümüz günleri görmek dileğiyle...
bize yarın da tatil olduğu için bahar temizliği yapmaya niyetlenmiştim ama hava yağmurlu görünüyor,ne yapacağımı bilmiyorum.oysa bu 4 gün için ne hayallerim vardı...yazlıkları çıkaracak,halılarımı yıkatacaktım...inşallah yapabilirim.
görüşmek üzere güzel anneler...
Ben bırazdan cıkıyorum dostlar.. gelınce gorusuruss.. bıraz ıslerımız var dısarıda...
selam arkadaşlar ;
aranzıa yeni katıldım gerçe sürekli okuyorum sizleri ama daha yeni yazma fırsatı buldum.İzmir'liyim:)
muhtemel doğum tarihim 2 ağustos allah nasip ederse oğluşum olucak.adınıda ÇINAR diye düşünüyoruz.şu an 25+4 üm.Bebişimde maşşallah kıpır kıpır.Çok normal bir hamilelik geçirdim.Hiç sorun yaşamadığım olsa gerek biraz fazla kilo aldım .aranızda benim gibi çok kilo alan varmı.62 ile başladım şuan 74 üm:CüvCüv:
slm canım hoşgeldin bende izmirdenim sen nerdesin.....benimde 8 ağustos gb kız bebişim olucak sorun bende hiç yaşamadım 5 kilo almışım zaten zayıftım 45 tim 50 oldumm hamile gb değilim hala[/QUOTEBEN BORNOVADA OTURUYORUM.ÇİĞLİDE ÇALIŞIYORUM.SEN SANIRIM BUCADANDIN.VALLA BEN HAMİLE GİBİYİ BIRAK RESMEN SİVRİ BAR GÖBEKLE HAMİLEYİM:))))9kaydirigubbakcemile2
slm canım hoşgeldin bende izmirdenim sen nerdesin.....benimde 8 ağustos gb kız bebişim olucak sorun bende hiç yaşamadım 5 kilo almışım zaten zayıftım 45 tim 50 oldumm hamile gb değilim hala[/QUOTEBEN BORNOVADA OTURUYORUM.ÇİĞLİDE ÇALIŞIYORUM.SEN SANIRIM BUCADANDIN.VALLA BEN HAMİLE GİBİYİ BIRAK RESMEN SİVRİ BAR GÖBEKLE HAMİLEYİM:))))9kaydirigubbakcemile2
evet canım şirinyerdeyim sen çalışıyosun demek zor oluyodur hamile hamile çalışmak uzakmışta iş yerin...bende 24:+5 haftalığım hastane ne düşünüyosun doğum için falan ilk bebekmi
evet canım şirinyerdeyim sen çalışıyosun demek zor oluyodur hamile hamile çalışmak uzakmışta iş yerin...bende 24:+5 haftalığım hastane ne düşünüyosun doğum için falan ilk bebekmi
ÇALIŞIYORUM SADECE ZORLUĞU 3 KATLI BİZİM İŞYERİMİZ İN ÇIK AYAKLARIM ÇOK ŞİŞİYOR.ÇOK ŞÜKÜR BAŞKA BİRŞEY YOK.HASTANE OLARAK DOKTORUM KARATAŞ YADA ALTINORDU DEDİ .DAHA KARAR VERMEDİM.
ÇALIŞIYORUM SADECE ZORLUĞU 3 KATLI BİZİM İŞYERİMİZ İN ÇIK AYAKLARIM ÇOK ŞİŞİYOR.ÇOK ŞÜKÜR BAŞKA BİRŞEY YOK.HASTANE OLARAK DOKTORUM KARATAŞ YADA ALTINORDU DEDİ .DAHA KARAR VERMEDİM.
bende karar veremedim çoğu özeli araştırdım am içime sinmedi yeni doğan yoğun bakımları falan yok bilmiyorum yaaa
teşekkürler serap, inşallah... Bu arada emrem, hoşgeldin. Sağlıklı bir doğum dilerim.
Kuzum.. ben, benim doktora sordum, ıkıncı cocukta 28.haftada yapılır dedi.. Kuzey dogduktan sonra onun kan gurubuna bakılacakmıs, benimkinden farklı ıse hemen ıkımıze ıgne yapılacakmıs.... ne dıyorsun pekı buna??
ben de senin gibi biliyorum kardeşim.canımcım aslında bugüen kadar bende doktorun gibi biliyordum. Eskiden beri öyle yapılıyodu agliba. Ammaa biz bilmeden bi şekilde daha önce bize A rh(+) kan verilmişse, vücudumuzda ona karşı antikorlar oluşmuşsa ilk çocukta da problem çıkabilir düşüncesiyle, yani her ihtimale karşın o testi yapıp, negatif yani olumlu çıkarsa anti D koruyucu iğne yapılıyo diye biliyorum ben. Eğer Kuzey negatifse, ikinci çocukta bile birşey olmuyo. Çünkü vücut rh(+) kanı tanımadığı için ona karşı antikor oluşturup savaş vermiyo..İlk çocukta farklı kan grubunu tanıyo (rh + se bebek) ona karşı antikor oluşturmaya başlıyo, ikinci bebekte ahhaaa tanıdım seni gel bakayım buraya öldürecem seni diyoooo. o yüzden iğne yapıyolar..off karışık mı oldu..
Doktorun ne diyosa onu yap Evrişim..
ben de senin gibi biliyorum kardeşim.
Emrem hoşgeldin.çınarın sağlıkla gelsin adı gibi uzun ömürlü olsun
hoşbuldukk.sen izmir'in neresindensin.
Evrim ve ben Gaziemir'de, Keops Selçuk'ta, Burko Güzelyalı'da, Serap'ı biliyorsun. LalEce'nin ailesi Karşıyaka'da. Sanırım Başak da Şirinyer'e yakın bir yerde oturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?