2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

seni güldürebildiysm ne mutlu bana su kurbişi..eşine saygılarımı ilet..gene ne haltlar karıştıracaksınız dışarda..neyse ben anlarım ciciler topiğinden...

Sağol yafrum, o senin güzelliğin. Ama dediğin gibi her birimiz ayrı bir alemiz sanırım :) Bakalım çıkartacağım sıpa ne olacak :) Valla çok merak ediyorum, nasıl bir insan olacak. Heyecanla bekliyoruz :)

Çok güzel dileklerde bulunmuşsun Nevinciğim. Sana tamamen katılıyorum. O bilinci çok küçük yaşlardan aşılamak istiyorum.

Temizliğini gene yap veya yaptır sen canım yaa.. Yağmur yağarsa da yağar napalım.. Ama camının çerçevenin tozu pisliği gitmiş olur. Ayrıca umarım hastalanmazsın. Dikkat et kendine, cereyanda kalma! Zaten ıslanmışsın. Bedenini sıcak tut.

Ben bırazdan cıkıyorum dostlar.. gelınce gorusuruss.. bıraz ıslerımız var dısarıda...

O hooo kır kıçını da otur be anam. Bu havada ne işin var? Yarın da ben yokum, ona göre :dilcikar: Dişimi oydurmaya gidicem. İyi ki ayaklandın, hemen gezmede hatun!!

selam arkadaşlar ;
aranzıa yeni katıldım gerçe sürekli okuyorum sizleri ama daha yeni yazma fırsatı buldum.ızmir'liyim:)
muhtemel doğum tarihim 2 ağustos allah nasip ederse oğluşum olucak.adınıda ÇINAR diye düşünüyoruz.şu an 25+4 üm.Bebişimde maşşallah kıpır kıpır.Çok normal bir hamilelik geçirdim.Hiç sorun yaşamadığım olsa gerek biraz fazla kilo aldım .aranızda benim gibi çok kilo alan varmı.62 ile başladım şuan 74 üm:CüvCüv:

NAZAN lütfen moralini bozma. Kızların dediği gibi, herkesin bünyesi farklıdır. Sen elinden geleni fazla fazla yapıyorsun. Her türlü ayrıntıyı göz önünde bulunduruyorsun. Arkadaşlarının da senin için endişelenmesi normal ve güzel bir şey. Bu zaman zaman bizi sıksa da, -sen de söylemişsin- iyi niyetinden eminim diye. Güzel şeyler düşün, arkadaşının da içini rahatlat.. Naz sağ salim doğacak, hepimizin bebeği gibi.

Kızlar bu arada üniden bir arkadaşım ikiz bebeklere hamileydi. 26+1 de erken doğum yaptı ve bebişlerinin her biri 1 kg ın üstünde dünyaya geldi. Bu olay şubatta oluyor. Şubattan beridir bebişler 9 Eylül'de yenidoğan yoğun bakımda kalıyordu. Ne badireler atlattılar, neler neler yaşamışlar. Dün haberi geldi, biri eve gelmiş, diğeri henüz hastanedeymiş. ınşallah en kısa zamanda o da sağlığına kavuşur. Çok mutlu oldum. Sizinle paylaşayım, dedim.

slm canım hoşgeldin bende izmirdenim sen nerdesin.....benimde 8 ağustos gb kız bebişim olucak sorun bende hiç yaşamadım 5 kilo almışım zaten zayıftım 45 tim 50 oldumm hamile gb değilim hala

[

Kızlar bu arada üniden bir arkadaşım ikiz bebeklere hamileydi. 26+1 de erken doğum yaptı ve bebişlerinin her biri 1 kg ın üstünde dünyaya geldi. Bu olay şubatta oluyor. Şubattan beridir bebişler 9 Eylül'de yenidoğan yoğun bakımda kalıyordu. Ne badireler atlattılar, neler neler yaşamışlar. Dün haberi geldi, biri eve gelmiş, diğeri henüz hastanedeymiş. İnşallah en kısa zamanda o da sağlığına kavuşur. Çok mutlu oldum. Sizinle paylaşayım, dedim. [/QUOTE]

ayy canımbenim inş.diğerride gelir sağa sağlim....

canımcım aslında bugüen kadar bende doktorun gibi biliyordum. Eskiden beri öyle yapılıyodu agliba. Ammaa biz bilmeden bi şekilde daha önce bize A rh(+) kan verilmişse, vücudumuzda ona karşı antikorlar oluşmuşsa ilk çocukta da problem çıkabilir düşüncesiyle, yani her ihtimale karşın o testi yapıp, negatif yani olumlu çıkarsa anti D koruyucu iğne yapılıyo diye biliyorum ben. Eğer Kuzey negatifse, ikinci çocukta bile birşey olmuyo. Çünkü vücut rh(+) kanı tanımadığı için ona karşı antikor oluşturup savaş vermiyo..İlk çocukta farklı kan grubunu tanıyo (rh + se bebek) ona karşı antikor oluşturmaya başlıyo, ikinci bebekte ahhaaa tanıdım seni gel bakayım buraya öldürecem seni diyoooo. o yüzden iğne yapıyolar..off karışık mı oldu..
Doktorun ne diyosa onu yap Evrişim..

telkırma soruma cvp vermedinnnn senağlama....hamsi kuşunu nasıl yapıyosun bi tarif etsene yaaaaa :Saruboceq:

ben de senin gibi biliyorum kardeşim.

EMREM hoşgeldin.çınarın sağlıkla gelsin adı gibi uzun ömürlü olsun

merhaba kızlarrr.. emrecim hoşgeldin aramıza. sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah.
noracım sana da ii yolculuklar. hasret gider şöleee güselceneee.... bu sefer de ben olmayacağım aranızda. canım bu arada benim de tansiyon düşük hep hatta büraz çnce burnumdan ağzıma kadar akan sıcak sıvı kanmış. sersem gibiyim. nasıl çıkartçaz bunu biraz.hatta bakim gene .tansiyonum 9-5 olmuş. büyük tansüon biraz çıkmış. niye böyle oluor.

aftabrucum aklına kötü hiçbir şey getirme. senin o olayla bi alakan yok. o doktoru ben de dinledim. kilo normal. kontrollerin yerinde sen dikkatlisin saatlerce uçmuosun . tvde ki kadın bile benim hastam olsa ben salmazdım dedi. farklı şeyler yaşanmış. onda ayrıeten tansion yüksekliği varmış. 22 ye çıkmış tansiyonu. ve ideal kilondan bile zayıf hamilesin.çok alakasızsınız yani

o telsizden ben de alacağım. evimiz 2 kolidorlu. bir kolidorda bis dierinde dier odalar var. ve bebiş 1-2 aydan fazla kalmıcak bizimle.kullanan akrabalarım vardı. ve çok memnunlardı. bazen aşırı yorgunluktan kuzenim bebeği duymuormuş bile eşi kaldırıyormuş .herkesin bünyesi farklı tabi. marka olarak weewell denen markayı düşündüm.izmire gidince araştırıcam daha emin deilim. daha soğuk buhar makinası alıcam oda ve banyo termometresi ateş ölçerleri çok ıvır zıvırı var bebişlerin.

bu arada herkesin 23 nisanı kutlu olsun. en sevdiğim bayram . gerçekten 19 mayıs gibi bu da bayram gibi bayram neşeli neşeli koşasın gelior. 29 ekimde öleee ama yaaa. bence resmi bayramlarımıs çok neşeli. izmire dönünce bebişimle katılcaz her şölene inşallah. biz öle büyüdük o yüzden değerini bilioruz.

Evrim ve ben Gaziemir'de, Keops Selçuk'ta, Burko Güzelyalı'da, Serap'ı biliyorsun. LalEce'nin ailesi Karşıyaka'da. Sanırım Başak da Şirinyer'e yakın bir yerde oturuyor.

bende izmirliyim bende bendeeeeeeee:)))) yarismaya balcovadan katiliyorum..bedenen uzaklarda olsamda, kalbim ege'de kaldi.....beni unutmayin..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…