merhaba kızlarrr.. Emrecim hoşgeldin aramıza. Sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah.
Noracım sana da ii yolculuklar. Hasret gider şöleee güselceneee.... Bu sefer de ben olmayacağım aranızda. Canım bu arada benim de tansiyon düşük hep hatta büraz çnce burnumdan ağzıma kadar akan sıcak sıvı kanmış. Sersem gibiyim. Nasıl çıkartçaz bunu biraz.hatta bakim gene .tansiyonum 9-5 olmuş. Büyük tansüon biraz çıkmış. Niye böyle oluor.
Aftabrucum aklına kötü hiçbir şey getirme. Senin o olayla bi alakan yok. O doktoru ben de dinledim. Kilo normal. Kontrollerin yerinde sen dikkatlisin saatlerce uçmuosun . Tvde ki kadın bile benim hastam olsa ben salmazdım dedi. Farklı şeyler yaşanmış. Onda ayrıeten tansion yüksekliği varmış. 22 ye çıkmış tansiyonu. Ve ideal kilondan bile zayıf hamilesin.çok alakasızsınız yani
o telsizden ben de alacağım. Evimiz 2 kolidorlu. Bir kolidorda bis dierinde dier odalar var. Ve bebiş 1-2 aydan fazla kalmıcak bizimle.kullanan akrabalarım vardı. Ve çok memnunlardı. Bazen aşırı yorgunluktan kuzenim bebeği duymuormuş bile eşi kaldırıyormuş .herkesin bünyesi farklı tabi. Marka olarak weewell denen markayı düşündüm.izmire gidince araştırıcam daha emin deilim. Daha soğuk buhar makinası alıcam oda ve banyo termometresi ateş ölçerleri çok ıvır zıvırı var bebişlerin.
Bu arada herkesin 23 nisanı kutlu olsun. En sevdiğim bayram . Gerçekten 19 mayıs gibi bu da bayram gibi bayram neşeli neşeli koşasın gelior. 29 ekimde öleee ama yaaa. Bence resmi bayramlarımıs çok neşeli. Izmire dönünce bebişimle katılcaz her şölene inşallah. Biz öle büyüdük o yüzden değerini bilioruz.
bende izmirliyim bende bendeeeeeeee:)))) yarismaya balcovadan katiliyorum..bedenen uzaklarda olsamda, kalbim ege'de kaldi.....beni unutmayin..kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız bende izmirdenim göztepe de oturuyorum 6 aylık hamıleyım sizler nasılsınız:CüvCüv:
merhaba kızlar nasılsınız bende izmirdenim göztepe de oturuyorum 6 aylık hamıleyım sizler nasılsınız:CüvCüv:
merhaba izmirli24 hoşgeldin.burda bayağ izmirli arkadaşlarımız varmış .süper
vallahamı kızzz ahh canım nasıl istiyo ben balığa dokunamıyorum ki yapsam burda küçük balıkları temizlemiyolarmış tarifine falan bakmıştım sen nasıl yapıyosun
Emrem, izmirli hoşgeldiniz : )
bende izmirliyim bende bendeeeeeeee:)))) yarismaya balcovadan katiliyorum..bedenen uzaklarda olsamda, kalbim ege'de kaldi.....beni unutmayin..kaydirigubbakcemile3
EMREM hoşgeldin.
SERAP doktor konusunda düşüncelerimi özelden yazdım.
ayrıca BURKO ve TELKIRMA,bloglarınızı çok beğendim kızlar,daha önce yazmayı unuttum,ösür dilerim
Forumu İzmirliler bastı kaçıııın..Hoşgeldin İzmirli24..Cinsiyeti belli mi, adı ne bebişin. İlk bebek mi??
Hamsileri temizliyosun güzelce..Sonra bi kabın içine yeşil soğan, maydanoz, (istersen pırasa, pazı bile koyabilirsin) nane kıyıyosun. Bol mısır unu ve çok az beyaz un katıp hamsileri de ekleyip içine biraz zeytinyağı da koyup çok sert olmayan hamur kıvamına getiriyosun. Tuz ve kırmızı biberi de unutma tabi..
Normalde tavada kızartılır ama ben kızartma sağlıksız diye, fırına atıyorum..Boyutunu biliyosundur yemişsin belli ki daha önce..
Ne sorcam ya hamsikuşunu herkes bilmez, sen nerden aşerdin bu yemeğe.Karadenizlilik mi var??
Hem balığa dokunulmaz mı yaaa. Ver bana 5 kilo hamsi ayıklayayım sana, bana mısın demem..Stres atıyorum kafalarını kopardıkça.
Kendi dilimle tuzağa düştüm. Ben gerçekten sadist, mazoşist,..ist,..ist, tüm istlerden miyim yaw.. Bana çocuk falan da yıkatmasınlar, ya kaynatırım onu ya da buza çeviririm neme lazım. Bak aklıma geldi töbe töbe..Zaten Evriş büyütcek. Kuzey ve Rüzgar bebekleri..Ohh ben spor yaparım kiloları veriririm hemencik, sevmeden sevmeye giderim Evrişe.. Aaa aklıma gelmişken emziremem ben onu kuzum, göğüslerim sarkabilir, lütfen o işi de bi zahmet yapar mısın benim için..Ben izmirde çalışır masraflarını karşılarım oğluşların bak çok yük olmam haaa.. Çok hoşuam giderse belki ikinciyi bile yapıp sana verebilirim..
Tamaaaaaaaaaam kaçıyorum..
Hem balığa dokunulmaz mı yaaa. Ver bana 5 kilo hamsi ayıklayayım sana, bana mısın demem..Stres atıyorum kafalarını kopardıkça.
Kendi dilimle tuzağa düştüm. Ben gerçekten sadist, mazoşist,..ist,..ist, tüm istlerden miyim yaw.. Bana çocuk falan da yıkatmasınlar, ya kaynatırım onu ya da buza çeviririm neme lazım. Bak aklıma geldi töbe töbe..Zaten Evriş büyütcek. Kuzey ve Rüzgar bebekleri..Ohh ben spor yaparım kiloları veriririm hemencik, sevmeden sevmeye giderim Evrişe.. Aaa aklıma gelmişken emziremem ben onu kuzum, göğüslerim sarkabilir, lütfen o işi de bi zahmet yapar mısın benim için..Ben izmirde çalışır masraflarını karşılarım oğluşların bak çok yük olmam haaa.. Çok hoşuam giderse belki ikinciyi bile yapıp sana verebilirim..
Tamaaaaaaaaaam kaçıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?