2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hoşbulduk lalece .teşekkürler inşallah hepimiz sağlıkcakla alırız.sendemi izmirlisin.

merhaba kızlar nasılsınız bende izmirdenim göztepe de oturuyorum 6 aylık hamıleyım sizler nasılsınız:CüvCüv:

EMREM hoşgeldin.
SERAP doktor konusunda düşüncelerimi özelden yazdım.
ayrıca BURKO ve TELKIRMA,bloglarınızı çok beğendim kızlar,daha önce yazmayı unuttum,ösür dilerim

vallahamı kızzz ahh canım nasıl istiyo ben balığa dokunamıyorum ki yapsam burda küçük balıkları temizlemiyolarmış tarifine falan bakmıştım sen nasıl yapıyosun

Hamsileri temizliyosun güzelce..Sonra bi kabın içine yeşil soğan, maydanoz, (istersen pırasa, pazı bile koyabilirsin) nane kıyıyosun. Bol mısır unu ve çok az beyaz un katıp hamsileri de ekleyip içine biraz zeytinyağı da koyup çok sert olmayan hamur kıvamına getiriyosun. Tuz ve kırmızı biberi de unutma tabi..

Normalde tavada kızartılır ama ben kızartma sağlıksız diye, fırına atıyorum..Boyutunu biliyosundur yemişsin belli ki daha önce..

Ne sorcam ya hamsikuşunu herkes bilmez, sen nerden aşerdin bu yemeğe.Karadenizlilik mi var??

Hem balığa dokunulmaz mı yaaa. Ver bana 5 kilo hamsi ayıklayayım sana, bana mısın demem..Stres atıyorum kafalarını kopardıkça.

Kendi dilimle tuzağa düştüm. Ben gerçekten sadist, mazoşist,..ist,..ist, tüm istlerden miyim yaw.. Bana çocuk falan da yıkatmasınlar, ya kaynatırım onu ya da buza çeviririm neme lazım. Bak aklıma geldi töbe töbe..Zaten Evriş büyütcek. Kuzey ve Rüzgar bebekleri..Ohh ben spor yaparım kiloları veriririm hemencik, sevmeden sevmeye giderim Evrişe.. Aaa aklıma gelmişken emziremem ben onu kuzum, göğüslerim sarkabilir, lütfen o işi de bi zahmet yapar mısın benim için..Ben izmirde çalışır masraflarını karşılarım oğluşların bak çok yük olmam haaa.. Çok hoşuam giderse belki ikinciyi bile yapıp sana verebilirim..

Tamaaaaaaaaaam kaçıyorum..

bende izmirliyim bende bendeeeeeeee:)))) yarismaya balcovadan katiliyorum..bedenen uzaklarda olsamda, kalbim ege'de kaldi.....beni unutmayin..kaydirigubbakcemile3

Norraa sen ne mutlusundur şimdi yaa.. Tatile çıkmanın en güzel yanı hazırlanma kısmı, öncesi, tatili beklemek yani..Gidince zaman akıp geçiyo..Güzel dinlen eğlen ohh mis gibi anne yemekleri ye..

Emrem
hoşgeldin..Çınar bebeğe öpücükler..

EMREM hoşgeldin.
SERAP doktor konusunda düşüncelerimi özelden yazdım.
ayrıca BURKO ve TELKIRMA,bloglarınızı çok beğendim kızlar,daha önce yazmayı unuttum,ösür dilerim

Teşekkürler ama öyle bloglarınızı beğendimle olmuyo..hemen işe girişip sizde yapıyosunuz ve ben de sizinkileri okuyorum..hadi hadi hemen hemen

Forumu ızmirliler bastı kaçıııın..Hoşgeldin ızmirli24..Cinsiyeti belli mi, adı ne bebişin. ılk bebek mi??

kızz saol valla güzel anlatmışsın yemiş kadar zevk aldım ben..evet kız aslında samsunluyuz biz ordan biliyorum hamsi kuşunu

sen kendi teşhisini koymuşsun,ne diyeyim...
hem ben sana izmir'de iş de buldum,serap'ın dediği gibi burada küçük balıkları temizlemezler,hatta büyüğü temizlemek için bile nazlananlar olur.sen otur bir balıkçıya,kopar kafalarını balıkların,hem para kazan,hem deşarj ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…