merhaba canım hoşbulduk kızım olacak inşallah ismi ecrin yeliz koyacagız senın bellımı peki
sen kendi teşhisini koymuşsun,ne diyeyim...
hem ben sana izmir'de iş de buldum,serap'ın dediği gibi burada küçük balıkları temizlemezler,hatta büyüğü temizlemek için bile nazlananlar olur.sen otur bir balıkçıya,kopar kafalarını balıkların,hem para kazan,hem deşarj ol.
saol canım hoş buldum bu arada kızlar oğluma mevlüt takımı aldım eklerim agustos cicişler bölümüneeftelya 66 hoşgeldın canım ogluşun nasıl
ii teyzesi çok şükür albüme resimlerini ekledim bakabilirsin sende durumlar nasıl ii gidiomu hamilelik:CüvCüv::1hug:eftelya 66 hoşgeldın canım ogluşun nasıl
keops35 canım saol bende san a özelden msj attım...cidden izmirliler çoğaldık dimi ne güzel kalabalıklaşıyorum hoşgeldin izmirli neresindensinnn
ii teyzesi çok şükür albüme resimlerini ekledim bakabilirsin sende durumlar nasıl ii gidiomu hamilelik:CüvCüv::1hug:
merhaba tatlım ben göztepede tansaşın orda oturuyorum ya sennn
İZMİRLİ24 sen de hoşgeldin...
NORRAAM seni unutur muyum hayatım, vallahi şimdiden heyecanlanıyorum haftaya yarın için :))
EMREM, 24. haftadayım 9 kg aldım. Az sayılmaz...
Ben sabahtan berı.. 4.5 litre su.. yarım lıtre de süt, soda, bıtkı cayı toplamıyla tam tamına 5 litre sıvı tuketmısım yaaa.. inanamıyorumm kendime... bunun ıcın kendını azıcık zorladıysamm ne olayım .... aman allahımmm!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?