2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Dide lütfen DNA sonuçları çıkmadan bana kardeşim demeee.. Çünkü daha hain planlarım var. Kardeşin olursam görümcen olamam. ılk hedefim görümcelik. Kaynanan iyi anne olur mu bana.. O koca totolu olan has/asıl/gerçek görümceni de ortadan kaldırırım merak etme. Kanımda kötülük var ya benim.. kötükedihüso

keops35 canım saol bende san a özelden msj attım...cidden izmirliler çoğaldık dimi ne güzel kalabalıklaşıyorum hoşgeldin izmirli neresindensinnn

Evet ya süper. Herşey yerli yerine oturuyor hayatımda ne güzel. İzmire yerleşince ne iş yapıcam diyordum. Onu da buldum.. Çok balık kokarım amma napalım, Evrişe yük olamam yanii para kazanmam gerek..

cidden kız sende gel izmire bak işte bulundu sana hem bana burda hamsi kuşuda yaparsın :Saruboceq: nie burda balık temizlemezler ya anlamadm...bende kız bekliyorum hem benim kızım nie kıymetli değil bakiyymm kötükedihüso

ıZMıRLı24 sen de hoşgeldin...

NORRAAM seni unutur muyum hayatım, vallahi şimdiden heyecanlanıyorum haftaya yarın için :))

EMREM, 24. haftadayım 9 kg aldım. Az sayılmaz...

aftabru canım geçmişe bakayım dedim senı tesellı ediyorlar korktum birşey mı oldu neysekı sağlığınız iyiymiş alıntılardan okudum mesajını bulamadım.seren serengille ilgili birşeyler yazmıssın.sakın ama sakın canını sıkma sezeryana karar veren kişileride 9 ay bekletmıyorlarkı bizi bekletsinler.daha yenı kan pıhtılaşması olan bir arkadaş 38 haftası dolduktan sonra doğum yaptı.hatta burda bir topik var ordan takıp ediyorum ve moraalım yerine geliyor.yanı sıkı takıp edildiğinde 38 haftasının dolmasını dahı bekliyor doktorlar.bizim gibi pıhtılaşma olan kışilerde tansiyon cıkma olasılığı diğer gebelere göre daha fazla s.s de son zamanlarda cok streslı gunler geçirmiş ve dediğin gibi hep gezmiş.otursaydı oturduğu yerde 9 ay ne olacak değilmi?bende pek izlemek istemedim ama annem o sırada burda olduğu için mecbur bir kısmını izledim ve bende senın gibi kızdım içten içe.gezmeyelım 1 sene ne olacak kaç kışi tatıle gidiyor kı bu devirde bizde gitmeyelim değilmi ama.neyse hayırlısı olsun diyelim ama sakın endişelenme bankaya gelen arkadaşınında fazla bilgisi yok demekkı kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmıs sana.sen içini rahat tut kimsenin bebeğine birşey olmayacak.ve sırayla guzel haberleri vereceğiz burda birbirimize.zaman olacak ağlayacağız mutluluktan sen hiiiç üzülmee...:teselli:

ne güzel yahu bende senin gibi çok sıvı tüketebilsem gunde 2 litre su içince iyi içtim diyorum.tabı bu sadece gebelikte böyle normalde bende su çok tuketırım.hemde hiç zorlanmmıssın kendiliğinden bir bakmıssın 5 lt.:a.s.:

neyse kızlar bende kaçıyorum kocam uykudan kalktı kahvaltı falan yaparız tekrar beraber sonrada kesin bilgisayarı kapar benden fırsat bulursam girerim öpüyorum sizi byee

gidip işlere başlasam iyi olacak,sözde tatil günü ama saat 3' kadar bilgisayar başında mesai yaptım,değişen bir şey olmadı.görüşürüz güzel anneler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…