- 6 Mayıs 2008
- 212
- 0
- 316
geçmiş olsun gelgit, dikkat et kendine, dr dinlen dediyse dinlen, ben de fazla ayakta kalmamaya özen gösteriyorum artık malum ağırlaşıyoruz git gide...
canım geçmiş olsun bebeğinde gayet iyi olması çok güsell rahatsızlığınla ilgili pek bilgim yok bişey diyemem ama enfeksiyon varsa niye ileç vermedi anlamadım nasıl geçicek demedinmi peki yürüyüş konusunda evet 30 dk fazla vermiyo dr lar çokta yormamak lazım
canım ya çok sevindim.çok büyük geçmiş olsun.allah korusun bebişlerimizi.bebğin aşağıdaysa yürümemelisin.bak ben 15 gündür evdeyim.ama enfekiyon olayına taktım bende çıktı ve çok acil tedaviye başladık geçmeseydi hastaneye yatacaktım ama çok şükür bitti.hemde felaket kapmıştım.ciddiye al derim bu konuyu.ama yinede sen bilirsin.imkanın varsa testi tekrarlat
çok geçmiş olsun canım. anlamadım; senin sorunun iltihap değil miydi? kanınla ne alakası var? coraspin ben de kullanıyorum. kesmedim hala. iğne dozumu da değişitrmedi.hala 0,4.
sana kan testi yaptı da mı dozu artırdı yoksa bu iltihabip durumun pıhtılaşmayla ne gibi bir aiakası varmış?
gelgit büyük geçmiş olsun canım bebişin iyiymiş en güzelide bu zaten..:
bu arada arkadaşalar benim kadar kilo alan varmı??????????? 62 ile kaldım 74 üm 12 kg yani 26.hafta
merhaba tatlım ben göztepede tansaşın orda oturuyorum ya sennn
buna bittim canim, bende kokosumdur ama oglusum oluyor:))) kizim olsa yanmisti:)))
canım ben de izmirliyim.ben de 22 . haftada 11 kiloyla devam ediorum. 2 haftada 1 buçuk kilo artıorum. ya da haftada 1 kilo şeklinde deişio.
bugun 23 nisan , herkes nese doldu, kendini disari atti heralde, kimsecikler yok topicikte....
ha gayret nurdan senin de son 2 saatin:))))
semiz otu kızlar en güzel omega.hatta biryerde okumustum balık kalp damar açısından daha iyi semiz ise beyın gelişiminde daha iyiymiş.
valla bu soğukta yerimden kıpırdamam battaniyenin altındayım hatta şansına hava kötü 4 -5 gün daha kötü olacakmış hatta doğuda karla karışık yağmur varmış ayyy ne kötüyüm ben ya içini şimdiden kararttım izin ne kadardı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?