2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam arkadaşlar bir arkadaş pratikev.com u önermiş. baktım metalia büyüyebilen sallanabilen ahşap beşik diyor 6 farklı renk seçeneği mevcutmuş. böyle bir karyolamı yoksa park yatak mı konusunda hala kararsızım.sizler bir ara bu konuyu görüşmüştünüz ama ben ara ara girip sizlere dahil olabildiğim için kaçırabiliyorum.oda takımı depilde şimdilik sadece yatak istiyorum. istanbulda oturanlar bilir belki avcılarda türkiyenin en büyük bebek çocuk mağazası sloganı bulunan mağazayı gezen fiyatları hakkında fikri olan varmı. cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

canım ben de izmirliyim.ben de 22 . haftada 11 kiloyla devam ediorum. 2 haftada 1 buçuk kilo artıorum. ya da haftada 1 kilo şeklinde deişio.

geçmiş olsun gelgit, dikkat et kendine, dr dinlen dediyse dinlen, ben de fazla ayakta kalmamaya özen gösteriyorum artık malum ağırlaşıyoruz git gide...

doktorum gebeliğini ilaç almadan atlatmaya çalışacağız dedi.suanda daha iyiyim.içim rahat en azından.bol su içmeye çalısıyorum.mayısda tekrarlatacağım testi.

kayracığım ben daha önce malum bu enfeksiyon cok sinsi ve ilk defa basıma geldiği için anlayamadım 19 haftalıkken hastanede yattım 1 ay rahattım şuanda ağrım yok baskı gibi birşey oluyor ve sık idrara cıkmak istesemde olmuyor.bebeğimde aşağıya yerleşince hareketleri benı engelleyecek sekılde canımı acıttı.yanı enfeksiyonum daha yenı tekrarlayacak doktorum dinlenmem gerektiğinin ve bol bol su içmem gerektiğini söyledi.o kadar ileri boyutta değilmiş şu anda.ilaçsız atlatalım dedi.testi tekrarlatacağım merak etme canım.bu arada sen dinlendim 15 gun demişsin bebeğin yukarıya cıktımı sanırım hareketi canını yakıyordur asağıdayken.bende mayısın ortasına kadar pek dışarlarda gezinmeyı düşünmüyorum.

yok canım alakası yok ama dediğim gibi dun sabah kanama geldi daha doğrusu akıntım o sekılde geldi.bu gebeliğimde ilk defa oldu.doktorum bana bebe aspirinin kanama yapmaya daha elverişli olduğunu söyledi onun yerine iğnemin dozunu arttırdı.yanı tedavı mantık olarak aynı aslında.dozu bir şekilde eşitliyor yıne.yanı bunun enfeksiyonla alakası yok.zaten birdaha kanama falan gelmedi çok sükür.dunden beride yaklarımın altına yastık koyup yatıyorum ve yaastık sayımı arttırdım gece yatarken.epey işe yaradı.bebeğimlede konustum beni küstürme dedim çok korkutuyorsun benı dedim.üzmemesi gerektiğini söyledim uzun uzun konustum ya gerçekten hissediyormu ne sankı bugun cok olmasada biraz yukarıya doğru yerleşti sanırım.yada pskolojik olamaz değilmi bu saatten sonra.

gelgit büyük geçmiş olsun canım bebişin iyiymiş en güzelide bu zaten..:

evet en güzeli bu.. yeterki iyi olsun daha ne isterim ki..

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.iyiki varsınız.aklıma gelen gelmeyen herkese teşekkür ederim.

ben bunu çok beğendim ama kocam tutturdu park yatak olayına cimri adam ne olacak araba bilgisayar kıyafet olduğunda para dökülüyor alıcam kızıma işte kaydirigubbakcemile3 istediğim odayı birkaç tane beğendim ama

kokoşum ben cavcaflı şeylere bayılırım kızlar nasıl sizce??? sizin görüşleriniz nedir?? park yatak mı böyle mobilyalar mı??

canım ben de izmirliyim.ben de 22 . haftada 11 kiloyla devam ediorum. 2 haftada 1 buçuk kilo artıorum. ya da haftada 1 kilo şeklinde deişio.

hadi sen zayif basladin hamilelige vucut ihtiyactan aliyor, ben neyime boyle sisiyorum anlamadim, doktorumda rahat bosver veririsin diyor, sende bebkte saglikli..

son günlerde tartıya hiçç çıkmıyorum çıkmakta istemiyorum kilo takıntım başlarsa durduramam bebişim sağlıklı olsunda ağzım artık boş durmuyor hatta kocam şuan ceviz kırıp zorla elime tıkıştırıyo boğulcam yaa yeter diyorum yeter kavramı yok kocacmda benneyaptımki

bugün kızımı omega 3 manyağı yapcaz ceviz balık ooooh ceviz kırmayı bitirince balık yapıcak kocacım kaydirigubbakcemile2

ben zaten kilolu demek istemıyorum balık etli diyeyim öyle biriydim.helekı 2. düşüğümden ve alığım serumlardan sonra iyice şişmş ve 65 kılo olmustum.boyumda 1.60 yanı zaten fazla kılom vardı ancak bulantılarım yuzunden kılo verdim ve hala 65 i gecemedim.sabahları 63 akşamları 64 kılo cıkıyorum tartıda.bebeğim sağlıklı olduğu için kafama takmıyorum işime bile geliyor.cunku zaten kılom vardı.

bugun 23 nisan , herkes nese doldu, kendini disari atti heralde, kimsecikler yok topicikte....
ha gayret nurdan senin de son 2 saatin:))))

semiz otu kızlar en güzel omega.hatta biryerde okumustum balık kalp damar açısından daha iyi semiz ise beyın gelişiminde daha iyiymiş.

bugun 23 nisan , herkes nese doldu, kendini disari atti heralde, kimsecikler yok topicikte....
ha gayret nurdan senin de son 2 saatin:))))

valla bu soğukta yerimden kıpırdamam battaniyenin altındayım hatta şansına hava kötü 4 -5 gün daha kötü olacakmış hatta doğuda karla karışık yağmur varmış ayyy ne kötüyüm ben ya içini şimdiden kararttım izin ne kadardı???

biraz uzanacağım kızlar sonrada eşimi çağırıp pazara gideceğim.malum yurumek yasak bir süre.yaz geliyorya hergun gidip taze taze alasım geliyor.semiz alayım değilmi.dünde koca bir tabak salata yapıp yedim.

:çok üzgünüm:senağlama1 hafta:çok üzgünüm:kustummmmmsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…